tany83
|
ojla dekleta... da se vam mal javim po dolgem času... sam sem res fuul zaposlena, prenavljam sobo in nakupujem za ter pol morem vse oprat in saj veste kako je, pol pa morem še počivat pa spat v glavnem mi ne zamanjka... zdaj ko sem v sloveniji mam res velik dela, pa pol ni tolk časa, prej ko sem bila tam sem bila pa sama večino dneva pa sem mela čas viset na raćunalniku Najboljša oprosti, ker sem te zadnijč spregledla, sam sem brala sam tisto stran kjer sem objabvla, tazadnjo in tam nisi nič pisala, zdaj sem si vzela mal več časa in sem šla brat za nazaj in sem videla tovoje poste... oprosti, ni bil moj namen te igonrirat... ... vidim, da si fuul pridna in dejavna in, da ti pri tvojih treh otročkih res nikol ni dolgčas pa da pridno pečeš se friziraš pa delaš... nima kaj rečt super si tanchi ne limaj teh slikic gor... daj ker se mi fuul toži po voročini in morju, jaz bi kar odpotovala v moje kraje nazaj pa bi se zdaj lahk kopala pa sočila pa sokec pila na plaži morem pa zmrzovat v tej deževni sloveniji... ah saj čas gre hitro in bom šla kmal nazaj spps tvoje slikice sem videla v albumu, še enkrat čestitke tudi tukaj in velik sreče v zakonu, ter seveda v novem stanovanju in v šoli ... si bila lepa nevestica oblekca mi je full všeč ... ancica tebi želim čim uspešnejšo selitev, saj en teden ni dost... to bo šlo hitro okoli, pač imaš več časa za pakiranje in pospravljanje in lahko vse lepo v miru narediš in ti ni treba hitet... kaj pa tvoji mucki pravita???? mižek upam, da je tvoj boljše in nima več vročine in, da te tvoj dragi danes pelje na eno lepo romantično večerjo in, da se imata super in čim lepše proslavita vajino obletnico sončnica naj ti gredo tej tedni čim hitreje mimo, saj so sam še trije in, da ne bi zamujala in seveda naj obvelja 24. za PDP... ker vrjamem, da komaj čakaš da primeš v roko svojega ... jaz tud odštevam in čakam, da spoznam mojo deklico, ki me tako lepo brca Dekleta upam, da nisem katere izpustila in ji pozabila kaj napisat, če sem sorry in za vse en velik Lepo se mejte in čim lepše preživite dan