|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  337 338 [339] 340 341   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
13.9.2008 21:20:42   
NAJBOLJŠA
Spps, saj bo ...tolaži se s tem , da boš potem še bolj utrujena, od nočnega vstajanja....hi hi.user posted image user posted image
Jaz sem spet v službi, ve pa verjetno že spite..
No, nočko.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8451
14.9.2008 23:44:23   
_ancica_
Ojla spps user posted image upam, da kmalu dobis racunalnik nazaj, da bomo mal vec klepetale. Zdej bo spet pocasi mrzlo ratal, pa bomo mele mal vec casa za RR...no, mogoce ne lih, ker grem v solo oktobra user posted image Kdaj pa ti zacnes?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 8452
15.9.2008 10:58:59   
tany83
ojla dekleta

kako ste kaj???

Jaz sem OK.. več ali maj počivam, saj res da mam prenosnika in bi se lahk mal več oglašala, sam ko sem kaj na računalniku je to zato, da klepetam ali se pogovarjam z mojim možekom.. to pa je več ali manj ponoči, ko ve že sladko spite, zarad razlike v uri user posted image ... pa še urejava dokumente, da bi lahko prišel on enkrat decembra al konc novembra sem in je s tem kup dela..

Jutri imam 3D v Postojni... komaj čakam, da vidim najino user posted image in da vidim kakega spola je ta otročič, če se bo kaj pokazaluser posted image

ancica maš full lepi mucki user posted image user posted image user posted image

sončnica odštevaš kaj???

spps utrujenost ja... jaz bi skoz spala user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8453
15.9.2008 12:52:12   
sončnica24
Hojla punce. Ja jaz pa bom zdaj res počasi začela odštevati še malo pa bo samo en mesec. Danes mi je še sestrična prinesla stvari za user posted image in sedaj jih imam PREVEČ. Tako da bom verjetno ga preoblačla dvakrat na danuser posted image . Samo so tako lepe stvari da je vsake posebej škoda.

Bom enkrat jih malo poslikala da bote vidle. pa še trebuh sem vam dolžna, samo če verjamete ali ne si ga še sploh nisem slikala tako da zdaj bo zadnji čas, če ne bom brez slike trebuha ostalauser posted image .

Drugače počutje ok, v soboto sem malo več migala pa bi zvečer že skoraj šla v porodnišnico ker se user posted image ni nič kaj dosti premikal samo kakor hitro sem se vlegla mi eno uro ni dal mira, tako je veselo brcal, sem si prav oddahnila. Zdaj vsaj vem da ima vse svojo mejo tako da sem zdaj malo bolj pri miru. No kolkor se da.

Se še kaj oglasim pa upam da katera od vas tudi.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8454
15.9.2008 18:27:36   
spps
ojla !
eto mene z mojim compomuser posted image user posted image user posted image user posted image
danes mi je že cel dan slabo,sem takšna,kot bi me kdo iz pralnega stroja potegniluser posted image user posted image user posted image
drugače pa gre.
ancica,kako si? se veseliš šole?jaz komaj čakam,da začnem.ker že imam kar nekaj priznanih predmetov,bom s predavanji verjetno začela šele konec oktobra-čakam na urnik ,da mi ga pošljejo iz šole.

tany,kako si pa kaj ti?bebica lepo napreduje?

sončnica,ja ti boš pa počasi res začela odštevat do dneva Duser posted image user posted image user posted image kako gre časuser posted image user posted image user posted image user posted image  
saj sama tud ne morem verjet,da se počasi bližam polovici nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dnevi kar bežijo.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8455
15.9.2008 20:29:04   
_ancica_
tany... no super, da bo tvoj dragi prisel v slo na porod! user posted image user posted image user posted image Evo, pa ga bos le spravla v slo hehe user posted image Najina mucka sta pa res ful lusna. Eden je sicer ful poreden (sivo bel), ker nama kar naprej skace na stedilnik kadar kuhava user posted image

soncnica
... jupi!!! user posted image user posted image samo se mesec pa bo!!! user posted image Komaj cakam, da nam pokazes kake slikice od busija in pa od oblekic! user posted image Daj hitro se slikaj, da ne bo prepozno! user posted image

spps
... hura za tvoj racunalnik! user posted image a zdaj ti je pa slabo ratal...bogica. Si pa pozna s temi slabostmi. Upam, da ne bojo predolgo trajale.

jaz sem pa lih danes dobila user posted image Prav nesramna je...me ful boli pa se ful prej je prisla. Zdaj bova pa pocasi spet zacela delat na user posted image tko, da lahko ze zacnete drzat pesti za oktober! user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8456
15.9.2008 20:30:50   
_ancica_
spps...ja sole se ful veselim.user posted image   Men se zacne 20. oktobra in traja 10 mesecev. Mal me edin skrbi, ker bo v anglescini user posted image ampak sej bo user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8457
15.9.2008 21:52:11   
spps
ojla ancica,bos vidla ,da vama bo hitro uspelo,ker boš zaposlena s šolo in učenjemuser posted image user posted image user posted image
jaz sem zdaj mall boljš,sam se mi zdi,da me bo kislina zaj...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8458
15.9.2008 22:31:47   
_ancica_
spps...sej bo kmalu bolje user posted image Glede user posted image pa bo ko bo...se sploh ne mislm vec tok sekirat kot prej. Itak bom v solo hodila vsak dan pa ne bom mela tok cajta se se s tem ubadat user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8459
16.9.2008 8:17:43   
sončnica24
Dobro jutro.

Ancica super za šolo pa veš da bomo držali pesti zdaj še toliko bolj.

Spps ti si že na polovici? Ja res čas full hitro mineva si niti mislit ne moreš. Upam da potem ne bo šel tako hitro, ker otroci tudi hitro zrastejouser posted image . No pa saj si bomo pa še enega user posted image omisliliuser posted image .

Tany ja super da tvoj pride v Slovenijo.

Tako mene pa danes še malo čiščenja čaka pa malo lenarjenja, samo se mi zdi da bo danes tistega ta drugega malce več.user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8460
16.9.2008 9:09:34   
NAJBOLJŠA
Sončnica24, morgen.user posted image
Kako si kaj?Imam občutek lenobnosti tud jaz, veš.user posted image Se mi nič ne ljubi...user posted image
Pa še dimnikar me je zbudiluser posted image -prezgodaj zame.Eno dopoldne, ko bi lohk mal poležala..
Pa še po večjo hči moram v šolo mal kasneje, ker jo peljem k spec.zobarju,ki ji bo dal na zg.enici ene š****.user posted image Me zanima kako to zgleda.user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 8461
16.9.2008 10:51:15   
sončnica24
Jaz sem včeraj že ob 9ih spala tako da sem se naspala še sreča da ponoči spim, sicer sem dva krat hodla na wc ampak to še je vzdržno, ker se vležem pa zaspim nazaj. Upam samo da bom do konca tako dobro spala, pa se naspala če potem user posted image ponoči ne bo priden ali pa bo, po naju ker oba zelo zelo rada spimauser posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 8462
17.9.2008 10:45:43   
tany83
ojla dekleta

kako ste kaj???

jaz sem super... včeraj sem imela 3D in sem videla najino user posted image ... se je končno lepo videl spol, tako da zdaj vemo da čakamo deklico user posted image .... joj kako je to lepo videt... sem res fuul vesela... zdravnica je rekla, da je vse ok.. da je zdrava in da je vse kot mora bit... sem mojmu dragemu poslala slike in je reku, da se je ne more nagledat user posted image
v petek ma pa  še čaka pregled pri moji g...

ancica ja končno sem mojga spravla v Sloveniji, saj drugega mu ne ostane, ker jaz tja ne morem, pol je pa reku da kaj če drugega, da me preveč pogreša, da je prevč dolgo že odkar sva se videla, tko da upam, da nama uspe s papirji da bo lahko prišel konc novembra... komaj čakam...
tvoji mucki so super, vrjamem da sta nagajivi, saj itak to so vse mucke user posted image ... držim pesti za šolo, kmal začneš a ne? a sta se že selila v Montreal? in seveda držim pesti, da vama čimprej uspe pri user posted image ... user posted image user posted image user posted image

spps... že na polivici siuser posted image waoooo... jaz pa že odštevam tedne... kar ne morem verjet, da je šlo tako hitro... user posted image sam da se počutiš v redu in, da bebica lepo raste user posted image

sončnica... ti pa se malo umiri in počivaj, da ne rodiš predčasno... kar ne morem verjet, da je samo še en mesec do konca.. pol pa še en mesec in sem že jaz na vrsti user posted image ... super, da imaš veliko oblekic in vse poštimano za user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 8463
17.9.2008 10:49:09   
sončnica24
Hojla, se vam še dans malo javim. Saj sedaj že malo bolj počivam ampak še vseeno se kaj najde, moram še vse cotike oprat pa porihtat, tako da me še nekaj dela čaka ampak v glavnem je vse doma tako da mi ni treba več preveč okrog letat.

Tany saj boš videla kako hitrom minejo tudi ti zadnji dnevi, čeprav sem jaz skoraj 100% da bom rodila pozneje, ker na UZ vedno kak dan manj piše no pa saj glede na moje cikluse je to čito jasno, upam samo da ne bom rabla 14 dni čakat ker to pa verjetno ni fajn.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8464
17.9.2008 11:23:29   
Ribica **
Zivjo,

glede na naslov sklepam da tukaj cvekate mamice (in bodoce mamice) ki zivite v tujini. Ce je katera pripravljena sodelovat v anketi ene od slo revij za starse, naj se mi prosim javi na Zs. Mora pa zivet v tujini in zazeljeno je, da je ocka tujec. Potrebujem pa do konca tedna.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 8465
17.9.2008 11:51:34   
African queen
Pozdravček internacionalke!!

Da vidim kaj se dogaja tukaj pri vas...neko zatipje vlada zadnje čase tukaj!!Kam ste zginille vse čveke??

spps,a si se ti že poročila??uau,čas hitro beži,si že v 15 tednu!!kako si?

tany,čestitke za user posted image ..in sem zelo vesela,da je z vama vse ok!!!Super,da pride možek v Slo??Kje mu pa rihtaš vizo??A je na Dominikanski naša ambasada??

sončnica,upam da ti zadnji tedni hitro minejo!!

ancica,super da greš v šolo...sem prepričana,da se boš bolje počutila,če boš mal več v družbi!!!

No,mi smo vsi ok,trenutno imam starše na obisku in je kar pestro...enkrat novembra pa naj bi šla v Slovenijo,ampak imam zdej nekaj pomislekov...ne bi bila rada tako dolgo brez fantov...joj,sploh ne vem kaj bi...naš dojenček v trebuščku je tudi ok,full veselo brca...najprej je bilo rečeno,da bo pupika...tri dni nazaj pa je zrastel lulček...zgleda,da bom blažena med moškimi....hehe

Uživajte!

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 8466
17.9.2008 16:51:33   
citrončica
Tany, čestitke za user posted image user posted image user posted image ,
sem mogla mal pridet pokukat kako si/steuser posted image ,

podopustniški pozdravček vsem!!user posted image

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 8467
17.9.2008 18:15:09   
_ancica_
ojla punce moje!

tany....cestitke za puncko!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako ji bo pa ime? sta se ze zmenila??? Res super, da bo tvoj dragi koncno prisel na obisk v slo. Mogoce mu bo pa ful vsec tam in bo na koncu hotel se ostat tam hehe user posted image Lepo se naprej pocivaj, pa daj poslji kako fotkico od sebe ce jo mas...please!!! user posted image user posted image

soncnica
... ti pa tudi kar lepo pocivaj, da bo vse ok z vama user posted image pa upam, da ti ne bo treba cakat 14 dni cez rok. Kdaj pa imas rok?

AQ
... hojla, lepo da si se oglasila. Ti si tudi ze kar dalec s svojim tretjim fantkom.  user posted image se malo pa bomo imele tukaj polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Imas pa prav ko pravis da se bom pocutila bolje ko bom v soli med ljudmi. Komaj cakam! user posted image

citroncica...holja tudi tebi user posted image kako si kaj?

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 8468
17.9.2008 18:18:34   
_ancica_
tany... selila se bova verjetno prvi vikend v oktobru, se pravi cez dobra dva tedna. user posted image Imava pa malo problemov s tem stanovanjem tukaj, ker imava pogodbo do februarja 2009 in bo treba najt nekoga ki bo prevzel stanovanje. Verjetno bo mogel moj ostat tukaj se ene par tenov vec, medtem ko bom jaz ze v Montrealu. Bo ze user posted image Pa hvala za pestke glede user posted image Bova spet zacela cez kak teden. user posted image potem pa bo ko bo. 

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8469
17.9.2008 20:44:13   
spps
ojla!jaz sem skoraj na poloviciuser posted image user posted image user posted image tako hitro pa ne greuser posted image user posted image user posted image
tany,čestitke za pupikouser posted image user posted image user posted image user posted image
ancica,selitev se bliža tako kot mojauser posted image user posted image user posted image
AQ,kako se počutiš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8470
17.9.2008 21:36:44   
_ancica_
spps...ja se malo pa se bova obe selile user posted image a si ze kaj nestrpna? Jst sem ful. Najbolj zoprno mi je pakiranje, se posebej zdaj ko greva tako dalec, pa se za dva macka morm skrbet user posted image

Ti si pa ze skor na polovici user posted image matr kaj gre hit! se malo pa boste vse mele user posted image Mi pa morte obljubit, da se boste se naprej kaj oglasale tukaj...sej vem da boste 100 na uro zaposlene ampak na vsake tok casa mi pa boste kaj napisale ane? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8471
18.9.2008 9:07:54   
sončnica24
Dobro jutro.

ancica brez skrbi da se še bomo kaj oglasile. Jaz se bom saj bo verjetno user posted image še kaj spal pa bo malo časauser posted image .

jaz se počasi odpravjlam v bolnico dat kri še zadnjič, pa upam da en bo gužve ker malo težko dolgo sedim, sploh na tistih neudobnih bolnišničnih stolihuser posted image .

drugače pa nič kaj novega dojenečk je priden toliko brca da vem da je vse ok, jaz pa malo delam malo počivamuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8472
18.9.2008 16:29:39   
_ancica_
soncnica...  ja sej mali bo sigurno kaj spal, samo da ne bos ti tudi user posted image user posted image user posted image

Upam, da bos kmalu prisla na vrsto (no sej verjetno si zdaj ze nazaj), ker je ze tako zoprno cakat, kaj sele ko si nosec user posted image

Jaz pa grem kmalu ven v mesto. Pa mackam moram wc spucat, pa se stusirat se moram. Lepo se mejte danes, pa se se jutri kaj oglasim.

papa user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8473
18.9.2008 17:17:00   
spps
ojla!
ja ancica,komaj čakam,da bo selitev za menoj,ker se mi zdi,da sem zopet v takem obdobju,ko nimam ničkaj viška energije-sej bo kmal boljšuser posted image user posted image user posted image

sončnica,ne morem verjet,da si že skoraj na ciljuuser posted image user posted image user posted image user posted image
tany,nisem še poročena,še 9 dni....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8474
18.9.2008 22:39:32   
_ancica_
spps... se 9 dni do poroke? Uau kako gre hitro!!! user posted image user posted image user posted image   Kje pa bo poroka? Glej, da bos kako fotko dala v album! user posted image A ves da se men tok ne da selit. Jst bi najraje vidla, ce bi se en dan kr zbudila v novem stanovanju in bi blo vse ze lepo odpakirano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  337 338 [339] 340 341   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  337 338 [339] 340 341   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.