|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
21.4.2008 20:44:11   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ojla cvekice, koncno sem oprala perilo in se ze susi, vmes je prsel se moj dragi me mal pogledat, ce sem kaj jedla user posted image  ker zdaj bolj malo jem, ker mi je slabo velik user posted image ... pride pa cez kako urco ze domov in bova verjetno sla k tasci mal na obisk, nisem ze dolgo bla in mi je prov fajn da mal greva user posted image

zdaj si bom sla naredit palacinke za kosilo, ker ce pride in ne bom se nic jedla bom spet kregana... on je mogu na sestank in bo kar tam jedel, tko da sam zase skuham...

se bom verjetno kar poslovila za danes, ker pol se morem se stusirat in posteljo nardit... user posted image

lepo klepetajte in se spet tipkamo jutri user posted image user posted image user posted image

cao cao user posted image

hehe, mene tud moj kar naprej sprasuje ce sem kaj jedla...ampak jaz za1x nimam problemov s hudimi slabostmi, tako da je strah da ne bi jedla odvec user posted image user posted image user posted image sem si ravno en sendvic nardila s kislimi kumarcami in potem se jogurt...njami!!!! user posted image

jaz pa zdaj trenutno gledam en film, potem moram pa dokoncat vsaj prvi koledar user posted image
Ce se res ne tipkamo vec danes, vama zelim lep dan, jutri se pa spet beremo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6951
21.4.2008 20:48:10   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

Ja,res sem že daleč. pa kot da bi včeraj zanosila. hahahauser posted image  rok imam,24.julija. ampak jaz mislim,da bom prej. en tedn prej mislim,da je itak polna luna. pa tut tko upam da bo prej,ker jaz imam pa 23. rojstn idan. user posted image  Za splo sva rekla,da se bova pustila presenetit,čeprav mene že ful matra firbc kaj je.user posted image  Ampak če sem do zdaj potrpela,pa bom še ta dva meseca,tri. user posted image  Drgač pa kda jtočno se vidi spol,ne vem,mislim pa da nekje pri 16. tednih. Trtica pa ja,mislim,da je to mimo. Je blo pa boleče. ZDej pa me boli samo še kadar res ful delam,stojim in tko. če nič ne počivam vmes. ampak to je res od user posted image  po moje. sej potlej se ap dol uležem in mal počijem pa je boljše. ME je pa zadnjič tko zvilo na desni strani trebuha,ravn ko sem kosilo kuhala. joj,kok me je zabolelo. sem padla dol na kavč in nisem vedal akko nej se uležem al usedem. ful me je bolelo,celih 20 ,imut. sem samo jokala. pa mojga sem klicala v službo,ker me je blo res ful strah. sem mislila dda bom umrla.sem se ustrašla da ni slepič. sej pol je prišel domov moj,pa me je mal pocartu. no,predn je pršu,pa je itak že minil,sam sem se vseen bala. pa me je pol moja mami še pomirila pa od njega. ampak vseeno bom omenla ginekologu to v četrtek. akko pa si kaj ti? sem brala da ti je slabo. te bo že minilo. Kaj pri ginrekologu si že bila?

julij bo pa hitro tu user posted image user posted image user posted image ful je zanimivo, jaz tudi naj bi mela rok tam enkrat okoli mojega rojstnega dneva user posted image verjetno kak dan prej...se ne vem, ker se vedno nisem imela prvega pregleda. Cakam da me poklicejo in povejo kdaj. Pomoje bom se kar cakala kak teden, ce ne vec. Bo ze...jaz samo upam, da je vse ok. Ti pa le povej svojemu G da te je tako bolelo v trebuhu. Sej verjetno ni nic, sploh ce je minilo, ampak omenis mu pa vseno lahko user posted image
Jaz bi pa takoj rada vedla spol user posted image , pa bom mogla se kar malo pocakat user posted image user posted image user posted image jaz sem si di nekdaj zelela fantka, moj pa puncko...imam pa obcutek da bo puncka. Sej je vseno, samo da je user posted image zdrav/a user posted image

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 6952
21.4.2008 22:04:20   
_ancica_
Punce, jaz se bom poslovila za danes. Se tipkamo spet jutri...upam, da vas bo kaj vec gor user posted image

lep vecer oz dan vam zelim...in pa lahko nocko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6953
22.4.2008 7:38:47   
spps
ojla.
tanchi,sej se bo vse uredilouser posted image user posted image user posted image
jaz še nisem v klubu nosečk in nič ne kaže,da bi bila že ta mesecuser posted image user posted image user posted image bo pa v maju lepšeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6954
22.4.2008 9:38:30   
NAJBOLJŠA
Spps, in ostale, dobro jutro.
Medve z malo sva se malo crkljale v postelji, zato sva zdajle šele vstale...Pri nas dežuje, pa tud ne zgleda na kaj boljš...Kako je pri vas...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6955
22.4.2008 9:45:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Spps, in ostale, dobro jutro.
Medve z malo sva se malo crkljale v postelji, zato sva zdajle šele vstale...Pri nas dežuje, pa tud ne zgleda na kaj boljš...Kako je pri vas...

ojla!pr nas še ne dežuje,sam zgleda,da bo kmaluser posted image user posted image user posted image prej je bilo se črno,no zdaj se je je mal razkadilo.
a tak sta si privoščile?saj je prav.in drugače?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 6956
22.4.2008 10:29:36   
sončika84
ANCICA, itak da mu bom povedala za bolečine. sej tiak vem,da bo reku, da če ni izcedka al kej,ni nič, da je to zato,ker se maternica širi. tko mi je tut mami rekla in tašča. dns ponoč me je spet bolelo, sicer ne tko hudo,ampak je pa. ma ja kaj,človek se ustraši. sploh,ko je vse skupaj prvič,pa pol ne veš kaj bi lahko bilo. a tut ti maš rok oklo svojega rojstnega dne? hehe,to je res zanimivo. sej ne vem,al je to dobr al ni tko dobr. user posted image  Za fantka navijaš? Jaz pa za punčko. k se mod zmeraj si jo želela. ampak bo kar bo,sam da bo dete zdravo. user posted image  Kako to,da še nisi bila na pregledu?
SPPS, pozdravljena! Pol ni še nič na obzorju? Škooodaaa! Jaz pa ti tko priželim user posted image  ma mislim,da nas malo vlečeš za nos.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6957
22.4.2008 11:00:42   
NAJBOLJŠA
Spps, ja bi blo boljše crkljanje, če bi bla mala lohk vsaj minutko pr miru..Pa ni.Jaz pa grem pecivo pečt.
Tko nč ne klepetamo preveč....

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 6958
22.4.2008 11:36:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

ANCICA, itak da mu bom povedala za bolečine. sej tiak vem,da bo reku, da če ni izcedka al kej,ni nič, da je to zato,ker se maternica širi. tko mi je tut mami rekla in tašča. dns ponoč me je spet bolelo, sicer ne tko hudo,ampak je pa. ma ja kaj,človek se ustraši. sploh,ko je vse skupaj prvič,pa pol ne veš kaj bi lahko bilo. a tut ti maš rok oklo svojega rojstnega dne? hehe,to je res zanimivo. sej ne vem,al je to dobr al ni tko dobr. user posted image  Za fantka navijaš? Jaz pa za punčko. k se mod zmeraj si jo želela. ampak bo kar bo,sam da bo dete zdravo. user posted image  Kako to,da še nisi bila na pregledu?
SPPS, pozdravljena! Pol ni še nič na obzorju? Škooodaaa! Jaz pa ti tko priželim user posted image  ma mislim,da nas malo vlečeš za nos.user posted image user posted image user posted image  
v kolkem tednu si že?maternica se najbolj širi na začetku in na sredini cikla.
bodi ziher,da bi ponosno povedala,da sem nosečka,sam žal še ne,pa tud za ta mesec ne kaže preveč dobro,ker imam pms,da se kadi-se prenažiram s čokolado in kr naprej sem lačnauser posted image user posted image user posted image drug teden bo najkasnej vse jasno.

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 6959
22.4.2008 11:37:38   
spps

Spps, ja bi blo boljše crkljanje, če bi bla mala lohk vsaj minutko pr miru..Pa ni.Jaz pa grem pecivo pečt.
Tko nč ne klepetamo preveč....

moja mala tud nima časa bit primiru,mora zdaj za nazaj vse nadoknadit,ko je imela koze in je imela omejeno gibanjeuser posted image user posted image user posted image kaj boš dobrega pekla?jaz bi tud maluser posted image (jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image )

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 6960
22.4.2008 11:56:25   
NAJBOLJŠA
Trenutno se mi peče kakavov kolač, simple zadeva, ki jo na koncu samo prelijem s čokolado...
Iščem pa še kako simple zadevo, k imam full jajc ( me je tašča založila...). Imam pa mandlje in lešnike mlete.
Ideja kaka?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6961
22.4.2008 12:08:55   
spps

Trenutno se mi peče kakavov kolač, simple zadeva, ki jo na koncu samo prelijem s čokolado...
Iščem pa še kako simple zadevo, k imam full jajc ( me je tašča založila...). Imam pa mandlje in lešnike mlete.
Ideja kaka?

brez ideja danesuser posted image user posted image user posted image vpliv polne lune še je pr menuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 6962
22.4.2008 13:20:27   
NAJBOLJŠA
Eh, ljuba duša, dok se bi ti dons kej spomnlauser posted image , bi jaz ta peciv že pojedla..ha ha.user posted image user posted image user posted image
Evo, druga runda pečena, jaz grem pa mal oči zapret...Gledam Zalo kako spi, pa me kar neki vleče na kavč.user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6963
22.4.2008 15:04:08   
sončnica24
Hojla čvekice jaz sem nazaj. Včeraj na pregledu je bilo full full full lepo se mi kar smeji ko se spomnim. Najin user posted image je velik že celih 6 cm. Srček bije rokici ima obe, nogici tudi, vidla sva še želodček in mehur pa seveda srčka. Sva bla oba v user posted image nebesihuser posted image .

Vam bom potem slikice pokazala ko jih bom skenirala tako da boste vidle tega mojega razvajenčkauser posted image .

Je pa zelo priden ko je zdravnica rekla da se mora obrnit se je obrno brez prigovarjanja. user posted image

Tudi NS je super tako da sedaj že skoraj vsi vejo in so vsi zelo zelo navdušeni.

Je pa PDP glede na velikost 1.11. ampak je rekla zdravnica da bi se znalo zgodit da bi kak dan prej rodila tako da bomo vidli.

Neposredna povezava do sporočila: 6964
22.4.2008 15:27:06   
_ancica_
Ojla punce moje user posted image
danes imamo pa spet tako lep dan user posted image   bom mogla kar it mal ven na kak sprehod, ker je tak lep soncek user posted image

spps...jaz ze cel mesec drzim pesti zate, tko da bos vidla drugi teden user posted image user posted image user posted image

NAJBOLJSA...ti si pa ful pridna, kar naprej kaj peces...njam!!! user posted image

soncika
...jaz pregleda se nisem mela, ker se vedno cakam da me poklicejo user posted image no sej se ni panike, sem sele nekje v 6 tednu, mogoce kaj vec, tako da lahko cakam se kak teden, dva user posted image

soncnica...bravo za tvojo malo user posted image to je moglo bit lepo!!! user posted image Hitro vrzi slike gor, da bomo se ostale ploskale user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6965
22.4.2008 15:46:37   
sončnica24
Ancica bom počasi šla slike skenirat še tako moram nekaj printat tako da boste verjetno počasi dočakale user posted image .

Kako pa si kaj ti? Meni ni nič več slabo sem prav srečna čeprav moram pa met žvečilno v ustih ker drugače dobim tisti obupni kovinski okus pa mi ni nič kaj všečuser posted image

Vreme pri nas: oblačno in tu pa tam se kakšna ploha vlije, čisto brezveze oz. popolno aprilsko vremeuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6966
22.4.2008 15:50:18   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Ancica bom počasi šla slike skenirat še tako moram nekaj printat tako da boste verjetno počasi dočakale user posted image .

Kako pa si kaj ti? Meni ni nič več slabo sem prav srečna čeprav moram pa met žvečilno v ustih ker drugače dobim tisti obupni kovinski okus pa mi ni nič kaj všečuser posted image

Vreme pri nas: oblačno in tu pa tam se kakšna ploha vlije, čisto brezveze oz. popolno aprilsko vremeuser posted image

juhu...slikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je pa zadnje dni malo bolj slabo, zacne se tam enkrat okoli 2h in traja do vecera. Ampak vseeno mi ni za bruhat, samo v zelodcu me nekaj stiska, tako da moram bolj malo  jest user posted image Kovinskega okusa pa jaz niti nimam...se mi je samo enkrat zdela hrana malo cudnega okusa, taka grenko kisla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6967
22.4.2008 15:50:54   
_ancica_
soncnica...kaj pa trebuscek...a se ze kaj vidi??? user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6968
22.4.2008 15:56:51   
sončnica24
To je moj lubi ekspert za to je reko da je že malo večji, pa hlače so mi tako lepo prav še tudi samo ene, tako da zdaj komaj čakam da mi jih z Neckermanna pošljejo, da bom malo bol komot, potem pa še v trgovino po eni dve trenerki pa ene hlače da mam potem mir za en čas.

Drugače pa sem jaz že prej mela enih par kg preveč tako da moj je reko da se mi že vidi, saj ga bom enkrat slikala malo še bom počakala da se poveča bo malo več za videtuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6969
22.4.2008 16:03:13   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

To je moj lubi ekspert za to je reko da je že malo večji, pa hlače so mi tako lepo prav še tudi samo ene, tako da zdaj komaj čakam da mi jih z Neckermanna pošljejo, da bom malo bol komot, potem pa še v trgovino po eni dve trenerki pa ene hlače da mam potem mir za en čas.

Drugače pa sem jaz že prej mela enih par kg preveč tako da moj je reko da se mi že vidi, saj ga bom enkrat slikala malo še bom počakala da se poveča bo malo več za videtuser posted image

user posted image user posted image user posted image ja, verjetno se se ne vidi veliko v tretjem mesecu, cez kak mesec bo pa sigurno ze  kaj za vidit user posted image ti ga kar slikaj...mogoce vsak mesec, da vidis kako raste user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6970
22.4.2008 16:18:55   
sončnica24
Ja bo lep spomin, pa da vem da moram potem drugo leto še kak kg več zgubituser posted image ker letos se res ne bom sekirala za kopalke drugo leto pa že malo user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6971
22.4.2008 16:27:09   
sončnica24
Kje pa se tany danes skriva?

Neposredna povezava do sporočila: 6972
22.4.2008 16:30:02   
_ancica_
user posted image user posted image user posted image ja letos se nimamo kaj sekirat glede kilogramov, drugo leto bo pa kar ze treba kaj narest user posted image   sicer pa glede na tisto fotko ki si jo poslala enkrat zgledas super, tako da verjetno ne bos mela problemov se znebit tistih par odvecnih kg po user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6973
22.4.2008 16:41:41   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

user posted image user posted image user posted image ja letos se nimamo kaj sekirat glede kilogramov, drugo leto bo pa kar ze treba kaj narest user posted image   sicer pa glede na tisto fotko ki si jo poslala enkrat zgledas super, tako da verjetno ne bos mela problemov se znebit tistih par odvecnih kg po user posted image  user posted image

K tisti sliki je treba še par kg zraven datuser posted image , no drugače pa neke pretirane sile res ni.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6974
22.4.2008 16:42:24   
sončnica24
Tako to je sedaj prva slikica:

user posted image

< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 22.4.2008 16:44:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 6975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.