|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
18.4.2008 19:54:24   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ja kje se pa skrivate zdaj??? user posted image user posted image user posted image

jaz imam par stvari za narest tukaj na racunalniku, pa se zato ne oglasam tako pogosto user posted image

je moj dragi prsel mal domov me pogledat kako sem, pa sva en magnum pojedla user posted image ...

ocitno so vse sle delat neki, sam nocejo povedat... kar priznajte da je neki iz mojega seznama opravil user posted image

mmmm magnum, tega tud nisem ze dolgo jedla user posted image ga bi tud jaz zdaj ce bi ga mela...drugace si moram pa nekaj za jest pripravit, pa se ne vem kaj...

ja fuul je pasal ta magnum user posted image

jaz si bom danes kar okisano cvetaco naredila... jo morem dat kuhat pocasi user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6901
18.4.2008 19:54:43   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: African queen

jst moram kuhat,ker mož prihaja domov..

potem pa gremo pogledat kaj se dogaja v ta novi hiški..user posted image

kaj kuhas dobrega???

lepo... jaz bi tud kam sla, danes se ne pocutim tko slabo user posted image

a ves, da men je pa zacel mal slabo ratvat user posted image user posted image user posted image se mi zdi da mi ponavadi rata slabo tam enkrat popoldne od 2h do 5ih enkrat...izjemoma vceraj, ko sva mogla tja na imigracijsko user posted image potem pa se ta racunalnik pripomore k slabosti

tukaj te spomnimo,da ti je slabo,ker si nosečkauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6902
18.4.2008 19:56:18   
tany83

kaj kuhas dobrega???

a ves, da men je pa zacel mal slabo ratvat user posted image user posted image user posted image se mi zdi da mi ponavadi rata slabo tam enkrat popoldne od 2h do 5ih enkrat...izjemoma vceraj, ko sva mogla tja na imigracijsko user posted image potem pa se ta racunalnik pripomore k slabosti

ma meni je pa ponavad kar cez cel dan slabo, ko pojem je najhujs user posted image

za racunalnikom pa jaz ne morem sedet fuul neki, ker mi ne pase sedet, mi je lazje ce se mal ulezem... je res da mi za racunalnikom bolj slabo dela..

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6903
18.4.2008 19:57:09   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ja kje se pa skrivate zdaj??? user posted image user posted image user posted image

jaz imam par stvari za narest tukaj na racunalniku, pa se zato ne oglasam tako pogosto user posted image

jaz sem imela obisk zdajle,je ena kolegica prišla na čvekuser posted image user posted image user posted image sem pa mislila,da boste sedaj najmanj 3 nove strani naklofaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

smo kar vse na1x utihnile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6904
18.4.2008 20:02:32   
spps

kaj kuhas dobrega???

ma meni je pa ponavad kar cez cel dan slabo, ko pojem je najhujs user posted image

za racunalnikom pa jaz ne morem sedet fuul neki, ker mi ne pase sedet, mi je lazje ce se mal ulezem... je res da mi za racunalnikom bolj slabo dela..
verjetno ti drža ne ustreza.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6905
18.4.2008 20:03:05   
_ancica_

kaj kuhas dobrega???

tukaj te spomnimo,da ti je slabo,ker si nosečkauser posted image user posted image user posted image

ja sej to je edino kar me spomne...aja pa to da kar ni M user posted image user posted image user posted image no, pa vcasih me malo zvije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6906
18.4.2008 20:03:37   
spps

jaz sem imela obisk zdajle,je ena kolegica prišla na čvekuser posted image user posted image user posted image sem pa mislila,da boste sedaj najmanj 3 nove strani naklofaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image in stran je obstala.jaz še grem aprilski seznam mal porihtat,pol bom pa verjetn šla mal pred tv,aja pa lase si moram opratuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6907
18.4.2008 20:04:03   
_ancica_

je moj dragi prsel mal domov me pogledat kako sem, pa sva en magnum pojedla user posted image ...

ocitno so vse sle delat neki, sam nocejo povedat... kar priznajte da je neki iz mojega seznama opravil user posted image

mmmm magnum, tega tud nisem ze dolgo jedla user posted image ga bi tud jaz zdaj ce bi ga mela...drugace si moram pa nekaj za jest pripravit, pa se ne vem kaj...

ja fuul je pasal ta magnum user posted image

jaz si bom danes kar okisano cvetaco naredila... jo morem dat kuhat pocasi user posted image

jaz bi se pa povabla na tole cvetacko ce lahko...mmmmmmm user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6908
18.4.2008 20:06:12   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image user posted image in stran je obstala.jaz še grem aprilski seznam mal porihtat,pol bom pa verjetn šla mal pred tv,aja pa lase si moram opratuser posted image user posted image user posted image user posted image

si mogla neki s seznama od tany pobrat ane? user posted image user posted image user posted image jaz bom pa verjetno kar kuhanje izbrala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6909
18.4.2008 20:11:52   
spps

si mogla neki s seznama od tany pobrat ane? user posted image user posted image user posted image jaz bom pa verjetno kar kuhanje izbrala user posted image user posted image user posted image

jpuser posted image user posted image user posted image sam likala si jih ne bomuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6910
18.4.2008 20:17:10   
spps
ajde punce,se poslavljam za danes,mogoč še kaj tu pa tam uletim.želim pa vama zeeelo lep vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image naj vama bo čimmanj slabouser posted image user posted image user posted image
pozdrav tud vsem ostalimuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6911
18.4.2008 20:23:37   
_ancica_
spps...ce se ne tipkamo vec danes, ti tud jaz zelim lep vecer in lahko nocko...in pa seveda super vikend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6912
18.4.2008 20:24:02   
African queen

spps,glej da boš držala obljubo!!!kolk je pa tvoj prvi user posted image  star?

tany,ja ob morju je res boljši zrak,zato je tudi meni full všeč..skoz lepo pihlja,čeprav je pa več komarjev user posted image .
moja princeska bo septembra stara 6.let in gre letos v šolouser posted image

potem je isto stara kot moj mali princ user posted image .kdaj pa ima r.d?mi praznujemo 22.9.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6913
18.4.2008 20:40:55   
tany83
ancica... ti kar pridi na cvetaco... se ze kuha user posted image ... mi prav pase, sem jo kupila in hotela ze vceraj skuhat sam pol me je moj klical, da mi kitajsko prnese pol sem jo pa sam ocistila in dala v hladilnik in sem jo za danes pustila

posodo sem pomila in lase oprala user posted image

spps... lepo se imej... uzivaj in fajn lase peri, moje so ze oprane user posted image

lahko nocko user posted image

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 6914
18.4.2008 20:49:22   
spps

spps,glej da boš držala obljubo!!!kolk je pa tvoj prvi user posted image  star?

tany,ja ob morju je res boljši zrak,zato je tudi meni full všeč..skoz lepo pihlja,čeprav je pa več komarjev user posted image .
moja princeska bo septembra stara 6.let in gre letos v šolouser posted image

potem je isto stara kot moj mali princ user posted image .kdaj pa ima r.d?mi praznujemo 22.9.
moja bo pa imela rd 10.9user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 6915
18.4.2008 20:50:04   
spps

ancica... ti kar pridi na cvetaco... se ze kuha user posted image ... mi prav pase, sem jo kupila in hotela ze vceraj skuhat sam pol me je moj klical, da mi kitajsko prnese pol sem jo pa sam ocistila in dala v hladilnik in sem jo za danes pustila

spps... lepo se imej... uzivaj in fajn lase peri, moje so ze oprane user posted image

tudi jaz že imam oprane ha-hauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6916
18.4.2008 20:54:16   
spps
si bom mogla zgleda neki za jest naredituser posted image user posted image user posted image prvo se bom milke lotlauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6917
18.4.2008 20:55:07   
spps

spps...ce se ne tipkamo vec danes, ti tud jaz zelim lep vecer in lahko nocko...in pa seveda super vikend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ancica se tipkamouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6918
18.4.2008 21:06:25   
_ancica_

pridem user posted image user posted image user posted image

jaz sem si pa solato nardila...zeleno, pa korencka, pa paradajzka, pa sircka sem naribala user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6919
18.4.2008 21:07:44   
_ancica_

ancica se tipkamouser posted image user posted image user posted image

itak...lepo se mej do takrat user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6920
18.4.2008 21:10:02   
_ancica_
zdej sem pa spet ful napihnjena, pa vse me tisci spodaj user posted image  user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6921
18.4.2008 21:23:09   
_ancica_
punce, zdaj grem pa jaz malo pocivat, mi je kar malo slabo user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image
potem moram pa nekaj na hitro skuhat...verjetno kar makarone, ker so hitro user posted image

tany...kasneje se pa oglasim pri tebi na cvetacki user posted image user posted image

lepo se mejte, ce se ne tipkamo vec danes. Pa lahko nocko in cimmanj slabosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja, pa se lep vikend vsem...cau...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6922
19.4.2008 13:40:42   
NAJBOLJŠA
Zdravo.
Aha, ste včeraj preveč čvekale, pa morate dons počivat...ha ha .
No, jaz sem sama z bejbama doma, fanta sta pa šla na eno razstavo.Malo sva dali spat sedaj, midve bova pa imeli kozmetični salon.Ema mi bo speglala lase, jaz pa moram njej navijalke gor dat...Pa kozmetična dela bodo tudi..
Šibam na uživanje...
A pride ktera sem??...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6923
19.4.2008 16:43:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Zdravo.
Aha, ste včeraj preveč čvekale, pa morate dons počivat...ha ha .
No, jaz sem sama z bejbama doma, fanta sta pa šla na eno razstavo.Malo sva dali spat sedaj, midve bova pa imeli kozmetični salon.Ema mi bo speglala lase, jaz pa moram njej navijalke gor dat...Pa kozmetična dela bodo tudi..
Šibam na uživanje...
A pride ktera sem??...

ojla enanobenauser posted image user posted image user posted image a je stilska preobrazba uspela?user posted image user posted image user posted image jaz sem je tud potrebnauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 6924
19.4.2008 17:19:54   
NAJBOLJŠA
Spps, ja, je uspelo.
Najmlajša razgrajačka je ravno prejle vstala, pa moška sta pršla domov, tko, da smo v polni postavi.Zdej bom pa krompirča spekla, pa zrezke ala cordon blue..pa solatko, pa bo.
Kaj pa ti delaš?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.