![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 19:54:24
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja kje se pa skrivate zdaj??? jaz imam par stvari za narest tukaj na racunalniku, pa se zato ne oglasam tako pogosto je moj dragi prsel mal domov me pogledat kako sem, pa sva en magnum pojedla ... ocitno so vse sle delat neki, sam nocejo povedat... kar priznajte da je neki iz mojega seznama opravil mmmm magnum, tega tud nisem ze dolgo jedla ga bi tud jaz zdaj ce bi ga mela...drugace si moram pa nekaj za jest pripravit, pa se ne vem kaj... ja fuul je pasal ta magnum jaz si bom danes kar okisano cvetaco naredila... jo morem dat kuhat pocasi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 19:54:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: African queen jst moram kuhat,ker mož prihaja domov.. potem pa gremo pogledat kaj se dogaja v ta novi hiški.. kaj kuhas dobrega??? lepo... jaz bi tud kam sla, danes se ne pocutim tko slabo a ves, da men je pa zacel mal slabo ratvat se mi zdi da mi ponavadi rata slabo tam enkrat popoldne od 2h do 5ih enkrat...izjemoma vceraj, ko sva mogla tja na imigracijsko potem pa se ta racunalnik pripomore k slabosti tukaj te spomnimo,da ti je slabo,ker si nosečka
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 19:56:18
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: African queen jst moram kuhat,ker mož prihaja domov.. potem pa gremo pogledat kaj se dogaja v ta novi hiški.. kaj kuhas dobrega??? lepo... jaz bi tud kam sla, danes se ne pocutim tko slabo a ves, da men je pa zacel mal slabo ratvat se mi zdi da mi ponavadi rata slabo tam enkrat popoldne od 2h do 5ih enkrat...izjemoma vceraj, ko sva mogla tja na imigracijsko potem pa se ta racunalnik pripomore k slabosti ma meni je pa ponavad kar cez cel dan slabo, ko pojem je najhujs za racunalnikom pa jaz ne morem sedet fuul neki, ker mi ne pase sedet, mi je lazje ce se mal ulezem... je res da mi za racunalnikom bolj slabo dela..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 19:57:09
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja kje se pa skrivate zdaj??? jaz imam par stvari za narest tukaj na racunalniku, pa se zato ne oglasam tako pogosto jaz sem imela obisk zdajle,je ena kolegica prišla na čvek sem pa mislila,da boste sedaj najmanj 3 nove strani naklofale smo kar vse na1x utihnile
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 20:02:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: African queen jst moram kuhat,ker mož prihaja domov.. potem pa gremo pogledat kaj se dogaja v ta novi hiški.. kaj kuhas dobrega??? lepo... jaz bi tud kam sla, danes se ne pocutim tko slabo a ves, da men je pa zacel mal slabo ratvat se mi zdi da mi ponavadi rata slabo tam enkrat popoldne od 2h do 5ih enkrat...izjemoma vceraj, ko sva mogla tja na imigracijsko potem pa se ta racunalnik pripomore k slabosti ma meni je pa ponavad kar cez cel dan slabo, ko pojem je najhujs za racunalnikom pa jaz ne morem sedet fuul neki, ker mi ne pase sedet, mi je lazje ce se mal ulezem... je res da mi za racunalnikom bolj slabo dela.. verjetno ti drža ne ustreza.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 20:03:05
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: African queen jst moram kuhat,ker mož prihaja domov.. potem pa gremo pogledat kaj se dogaja v ta novi hiški.. kaj kuhas dobrega??? lepo... jaz bi tud kam sla, danes se ne pocutim tko slabo a ves, da men je pa zacel mal slabo ratvat se mi zdi da mi ponavadi rata slabo tam enkrat popoldne od 2h do 5ih enkrat...izjemoma vceraj, ko sva mogla tja na imigracijsko potem pa se ta racunalnik pripomore k slabosti tukaj te spomnimo,da ti je slabo,ker si nosečka ja sej to je edino kar me spomne...aja pa to da kar ni M no, pa vcasih me malo zvije
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 20:03:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja kje se pa skrivate zdaj??? jaz imam par stvari za narest tukaj na racunalniku, pa se zato ne oglasam tako pogosto jaz sem imela obisk zdajle,je ena kolegica prišla na čvek sem pa mislila,da boste sedaj najmanj 3 nove strani naklofale smo kar vse na1x utihnile in stran je obstala.jaz še grem aprilski seznam mal porihtat,pol bom pa verjetn šla mal pred tv,aja pa lase si moram oprat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 20:04:03
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja kje se pa skrivate zdaj??? jaz imam par stvari za narest tukaj na racunalniku, pa se zato ne oglasam tako pogosto je moj dragi prsel mal domov me pogledat kako sem, pa sva en magnum pojedla ... ocitno so vse sle delat neki, sam nocejo povedat... kar priznajte da je neki iz mojega seznama opravil mmmm magnum, tega tud nisem ze dolgo jedla ga bi tud jaz zdaj ce bi ga mela...drugace si moram pa nekaj za jest pripravit, pa se ne vem kaj... ja fuul je pasal ta magnum jaz si bom danes kar okisano cvetaco naredila... jo morem dat kuhat pocasi jaz bi se pa povabla na tole cvetacko ce lahko...mmmmmmm
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 20:06:12
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja kje se pa skrivate zdaj??? jaz imam par stvari za narest tukaj na racunalniku, pa se zato ne oglasam tako pogosto jaz sem imela obisk zdajle,je ena kolegica prišla na čvek sem pa mislila,da boste sedaj najmanj 3 nove strani naklofale smo kar vse na1x utihnile in stran je obstala.jaz še grem aprilski seznam mal porihtat,pol bom pa verjetn šla mal pred tv,aja pa lase si moram oprat si mogla neki s seznama od tany pobrat ane? jaz bom pa verjetno kar kuhanje izbrala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 20:11:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja kje se pa skrivate zdaj??? jaz imam par stvari za narest tukaj na racunalniku, pa se zato ne oglasam tako pogosto jaz sem imela obisk zdajle,je ena kolegica prišla na čvek sem pa mislila,da boste sedaj najmanj 3 nove strani naklofale smo kar vse na1x utihnile in stran je obstala.jaz še grem aprilski seznam mal porihtat,pol bom pa verjetn šla mal pred tv,aja pa lase si moram oprat si mogla neki s seznama od tany pobrat ane? jaz bom pa verjetno kar kuhanje izbrala jp sam likala si jih ne bom
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 20:17:10
|
|
|
|
spps
|
ajde punce,se poslavljam za danes,mogoč še kaj tu pa tam uletim.želim pa vama zeeelo lep vikend naj vama bo čimmanj slabo pozdrav tud vsem ostalim
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 20:23:37
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...ce se ne tipkamo vec danes, ti tud jaz zelim lep vecer in lahko nocko...in pa seveda super vikend
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 20:24:02
|
|
|
|
African queen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: African queen spps,glej da boš držala obljubo!!!kolk je pa tvoj prvi star? tany,ja ob morju je res boljši zrak,zato je tudi meni full všeč..skoz lepo pihlja,čeprav je pa več komarjev . moja princeska bo septembra stara 6.let in gre letos v šolo potem je isto stara kot moj mali princ .kdaj pa ima r.d?mi praznujemo 22.9.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 20:40:55
|
|
|
|
tany83
|
ancica... ti kar pridi na cvetaco... se ze kuha ... mi prav pase, sem jo kupila in hotela ze vceraj skuhat sam pol me je moj klical, da mi kitajsko prnese pol sem jo pa sam ocistila in dala v hladilnik in sem jo za danes pustila posodo sem pomila in lase oprala spps... lepo se imej... uzivaj in fajn lase peri, moje so ze oprane lahko nocko
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 20:49:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: African queen spps,glej da boš držala obljubo!!!kolk je pa tvoj prvi star? tany,ja ob morju je res boljši zrak,zato je tudi meni full všeč..skoz lepo pihlja,čeprav je pa več komarjev . moja princeska bo septembra stara 6.let in gre letos v šolo potem je isto stara kot moj mali princ .kdaj pa ima r.d?mi praznujemo 22.9. moja bo pa imela rd 10.9
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 20:50:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ancica... ti kar pridi na cvetaco... se ze kuha ... mi prav pase, sem jo kupila in hotela ze vceraj skuhat sam pol me je moj klical, da mi kitajsko prnese pol sem jo pa sam ocistila in dala v hladilnik in sem jo za danes pustila posodo sem pomila in lase oprala spps... lepo se imej... uzivaj in fajn lase peri, moje so ze oprane lahko nocko tudi jaz že imam oprane ha-ha
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 20:54:16
|
|
|
|
spps
|
si bom mogla zgleda neki za jest naredit prvo se bom milke lotla
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 20:55:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps...ce se ne tipkamo vec danes, ti tud jaz zelim lep vecer in lahko nocko...in pa seveda super vikend ancica se tipkamo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 21:06:25
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ancica... ti kar pridi na cvetaco... se ze kuha ... mi prav pase, sem jo kupila in hotela ze vceraj skuhat sam pol me je moj klical, da mi kitajsko prnese pol sem jo pa sam ocistila in dala v hladilnik in sem jo za danes pustila posodo sem pomila in lase oprala spps... lepo se imej... uzivaj in fajn lase peri, moje so ze oprane lahko nocko pridem jaz sem si pa solato nardila...zeleno, pa korencka, pa paradajzka, pa sircka sem naribala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 21:07:44
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps...ce se ne tipkamo vec danes, ti tud jaz zelim lep vecer in lahko nocko...in pa seveda super vikend ancica se tipkamo itak...lepo se mej do takrat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 21:10:02
|
|
|
|
_ancica_
|
zdej sem pa spet ful napihnjena, pa vse me tisci spodaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.4.2008 21:23:09
|
|
|
|
_ancica_
|
punce, zdaj grem pa jaz malo pocivat, mi je kar malo slabo potem moram pa nekaj na hitro skuhat...verjetno kar makarone, ker so hitro tany...kasneje se pa oglasim pri tebi na cvetacki lepo se mejte, ce se ne tipkamo vec danes. Pa lahko nocko in cimmanj slabosti aja, pa se lep vikend vsem...cau...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.4.2008 13:40:42
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Zdravo. Aha, ste včeraj preveč čvekale, pa morate dons počivat...ha ha . No, jaz sem sama z bejbama doma, fanta sta pa šla na eno razstavo.Malo sva dali spat sedaj, midve bova pa imeli kozmetični salon.Ema mi bo speglala lase, jaz pa moram njej navijalke gor dat...Pa kozmetična dela bodo tudi.. Šibam na uživanje... A pride ktera sem??...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.4.2008 16:43:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Zdravo. Aha, ste včeraj preveč čvekale, pa morate dons počivat...ha ha . No, jaz sem sama z bejbama doma, fanta sta pa šla na eno razstavo.Malo sva dali spat sedaj, midve bova pa imeli kozmetični salon.Ema mi bo speglala lase, jaz pa moram njej navijalke gor dat...Pa kozmetična dela bodo tudi.. Šibam na uživanje... A pride ktera sem??... ojla enanobena a je stilska preobrazba uspela? jaz sem je tud potrebna
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.4.2008 17:19:54
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Spps, ja, je uspelo. Najmlajša razgrajačka je ravno prejle vstala, pa moška sta pršla domov, tko, da smo v polni postavi.Zdej bom pa krompirča spekla, pa zrezke ala cordon blue..pa solatko, pa bo. Kaj pa ti delaš?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.