|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
4.4.2008 16:55:08   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Spps zakaj ne zjutraj pa zvečer pa je to 2x na dan potem pa bi moglo bit dovoljuser posted image
mi na kraj pameti ne pade,da bi se eno uro pred šihtom vstajalauser posted image user posted image user posted image user posted image spat pa hodim okol polnoči-že tak se mi včasih kr megla dviga pred očmi ,ko se vstanemuser posted image user posted image user posted image user posted image sma z mojim skoz na kontra smeni,jaz delam vsako drugo soboto,on pa vsako drugo soboto in nedeljo,pa še prištejemo eno 5letnico zraven,ne greuser posted image user posted image user posted image

ves kaj, nic se ne obremenjevat s tem...vidva lepo user posted image ko vama pase in ko imata cajt za to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6301
4.4.2008 16:55:53   
spps
punce,zdaj pa grem jaz mal delat družbo moji koziki,ker se mi zdi da bom dobla vročino,če je že nimamuser posted image ,iz nosa mi kr naprej lije,tk da moram preverit kolk še je robčkov v rezervi,drugač bom pa začela nosit rolo wc papirja s sabouser posted image user posted image user posted image user posted image
se tipkamo kasnejuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6302
4.4.2008 16:56:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

Spps zakaj ne zjutraj pa zvečer pa je to 2x na dan potem pa bi moglo bit dovoljuser posted image
mi na kraj pameti ne pade,da bi se eno uro pred šihtom vstajalauser posted image user posted image user posted image user posted image spat pa hodim okol polnoči-že tak se mi včasih kr megla dviga pred očmi ,ko se vstanemuser posted image user posted image user posted image user posted image sma z mojim skoz na kontra smeni,jaz delam vsako drugo soboto,on pa vsako drugo soboto in nedeljo,pa še prištejemo eno 5letnico zraven,ne greuser posted image user posted image user posted image

ves kaj, nic se ne obremenjevat s tem...vidva lepo user posted image ko vama pase in ko imata cajt za to user posted image user posted image user posted image

sej nama ne preostane drugegauser posted image user posted image user posted image bo že...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6303
4.4.2008 16:58:14   
sončnica24
Gledam zdaj Billa Cosbya pa bom umrla od smeha je dober ta igralecuser posted image .

No ancica kaj pa ti prihajaš počasi k sebi?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6304
4.4.2008 16:59:13   
_ancica_

Gledam zdaj Billa Cosbya pa bom umrla od smeha je dober ta igralecuser posted image .

No ancica kaj pa ti prihajaš počasi k sebi?

niti ne user posted image user posted image user posted image se vedno ne verjamem testu user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6305
4.4.2008 17:00:01   
_ancica_

punce,zdaj pa grem jaz mal delat družbo moji koziki,ker se mi zdi da bom dobla vročino,če je že nimamuser posted image ,iz nosa mi kr naprej lije,tk da moram preverit kolk še je robčkov v rezervi,drugač bom pa začela nosit rolo wc papirja s sabouser posted image user posted image user posted image user posted image
se tipkamo kasnejuser posted image

no le pojdi mali kozici delat druzbo, pa pozdravi se hitro!!! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6306
4.4.2008 17:00:46   
sončnica24
Saj boš itak vse rabi svoj čas tudi to verjetno pa boš najbolj pomirjena ko boš vidla pa slišala srček pri g. Potem pa spet čakaš na drugi pregled, jaz sem že čisto nervozna ker je že od prvega skoraj mesec minlo pa še me zdaj ni sestra poklicala

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6307
4.4.2008 17:07:00   
sončnica24
Pa se bom jaz tudi poslovila za danes smo dobili ene obiske potem pa verjetno bom šla malo ležat pa moj bo verjetno prišel pa se potem morava malo pocartatuser posted image

Ancica upam da bo drugi test pokazal dve bolj močni črtici, tany lepo selitev ti želim in upam da prideš čim prej do interneta da bomo drug teden user posted image skupaj klepetaleuser posted image .

Pa lep vikend vam želim midva jutri popoldne odideva spet na en oddih k njegovim se že malo veselim da pridem ven iz mesta, upam samo da bo lepo vreme.

Pa pa in se tipkamo drug teden ker jutri verjetno tako ne bo nobene tukaj zjutraj.

Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 6308
4.4.2008 17:09:35   
_ancica_
soncnica...tudi jaz tebi zelim lep in umirjen vikend, drug teden se pa spet tikamo...cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz se grem pa stusirat, ker ze cel dopoldne svicam ko zmesana user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6309
4.4.2008 17:20:43   
Šarki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO ANCICAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM ZAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej bom pa res v dobri družbiuser posted image user posted image
spps zdej pa res samo še tebe čakamouser posted image user posted image
no, sej teb tud ČESTITAM ZAuser posted image user posted image user posted image user posted image
tany pa ČESTITAM za novo stanovanjeuser posted image user posted image user posted image

sončnica upam da se kmalu pozdravišuser posted image

za vse en velikuser posted image dobro vam gre

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6310
4.4.2008 17:22:55   
tany83
ojo kolk sem se vam presmejala... user posted image user posted image

ancica ti le pocak, da tvoj domov pride, da ne kej zajuser posted image  tam v sluzbi user posted image  al pa da ga ne kap... bo prtekel domov, bo kar pozabu na sluzbo user posted image user posted image user posted image

moj je vceraj pred njegovo mamo vprsal in tany kaj mi bos kupla za obletnico poroke, pol mu pa njegova mama rece, ti njej mores kaj kupit, ona ti je ze dala lepo darilo, nosi tvojega user posted image ... user posted image user posted image user posted image  haha.... je reku je ze v redu, kar drzi z njo user posted image user posted image user posted image ... sem se tko smejala.... grem fuuul rada tja k njej, ker je fuuul fajn...

je rekla, da je sestra od mojga fuuul vesela ker bo teta user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6311
4.4.2008 17:51:49   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO ANCICAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM ZAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej bom pa res v dobri družbiuser posted image user posted image
spps zdej pa res samo še tebe čakamouser posted image user posted image
no, sej teb tud ČESTITAM ZAuser posted image user posted image user posted image user posted image
tany pa ČESTITAM za novo stanovanjeuser posted image user posted image user posted image

sončnica upam da se kmalu pozdravišuser posted image

za vse en velikuser posted image dobro vam gre

hvala tanchi user posted image se vedno ne dojemam...si se vedno nekako jemljem za rezervo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6312
4.4.2008 17:55:07   
Šarki
evo internacionalke vam podarjam user posted image en vic o G, da se boste nasmejaleuser posted image

Avstralski radio je razpisal nagrado za najbolj duhovito zgodbo, ki se je zenski pripetila pri ginekoloskem pregledu. Tukaj je zgodba, ki je dobila glavno nagrado: Narocena sem bila za letni preventivni pregled. Tisti dan so me zgodaj zjutraj klicali iz zdravstvenega doma,  da  lahko zaradi več  odpovedi pridem ze ob 9.30. Ura je bila ze 8.45 in ravnokar sem druzino spravila v sluzbo/solo. Zelo se mi je mudilo, saj je pot do tja trajala vec kot pol ure. Kot vecina zensk takrat posvetim veliko pozornosti higieni pod pasom vendar tokrat mi ni zneslo in sem enostavno pograbila brisaco, ki je bila ob umivalniku, in se spodaj hitro obrisala, se oblekla in odsla. Cakala sem samo nekaj minut, ko me je zdravnik ze poklical k sebi. Kot mnogo zensk sem poznala rutino, splezala sem na stol, se zastrmela v strop in si zamisljala da sem dalec stran. Zdravnik je vstopil in malo sem bila zacudena, ko je rekel: "Oho, danes ste se pa potrudili!". Nisem mu odgovorila in odsla domov. Ko je prisla moja 6-letna hcerka domov, se je odsla igrat v kopalnico. Cez nekaj casa me pride vprasat, kje je njena brisaca. Rekla sem ji, da je med perilom in da naj drugo vzame. Ona odvrne: "Ne mami, rabim tisto brisaco, ki je bila na umivalniku. Na njej so bile vse moje blescice!"
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6313
4.4.2008 18:03:24   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

evo internacionalke vam podarjam user posted image en vic o G, da se boste nasmejaleuser posted image

Avstralski radio je razpisal nagrado za najbolj duhovito zgodbo, ki se je zenski pripetila pri ginekoloskem pregledu. Tukaj je zgodba, ki je dobila glavno nagrado: Narocena sem bila za letni preventivni pregled. Tisti dan so me zgodaj zjutraj klicali iz zdravstvenega doma,  da  lahko zaradi več  odpovedi pridem ze ob 9.30. Ura je bila ze 8.45 in ravnokar sem druzino spravila v sluzbo/solo. Zelo se mi je mudilo, saj je pot do tja trajala vec kot pol ure. Kot vecina zensk takrat posvetim veliko pozornosti higieni pod pasom vendar tokrat mi ni zneslo in sem enostavno pograbila brisaco, ki je bila ob umivalniku, in se spodaj hitro obrisala, se oblekla in odsla. Cakala sem samo nekaj minut, ko me je zdravnik ze poklical k sebi. Kot mnogo zensk sem poznala rutino, splezala sem na stol, se zastrmela v strop in si zamisljala da sem dalec stran. Zdravnik je vstopil in malo sem bila zacudena, ko je rekel: "Oho, danes ste se pa potrudili!". Nisem mu odgovorila in odsla domov. Ko je prisla moja 6-letna hcerka domov, se je odsla igrat v kopalnico. Cez nekaj casa me pride vprasat, kje je njena brisaca. Rekla sem ji, da je med perilom in da naj drugo vzame. Ona odvrne: "Ne mami, rabim tisto brisaco, ki je bila na umivalniku. Na njej so bile vse moje blescice!"
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahaha ja ta je dober, sem ga ze slisala ampak je res carski!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6314
4.4.2008 18:04:43   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ojo kolk sem se vam presmejala... user posted image user posted image

ancica ti le pocak, da tvoj domov pride, da ne kej zajuser posted image  tam v sluzbi user posted image  al pa da ga ne kap... bo prtekel domov, bo kar pozabu na sluzbo user posted image user posted image user posted image

moj je vceraj pred njegovo mamo vprsal in tany kaj mi bos kupla za obletnico poroke, pol mu pa njegova mama rece, ti njej mores kaj kupit, ona ti je ze dala lepo darilo, nosi tvojega user posted image ... user posted image user posted image user posted image  haha.... je reku je ze v redu, kar drzi z njo user posted image user posted image user posted image ... sem se tko smejala.... grem fuuul rada tja k njej, ker je fuuul fajn...

je rekla, da je sestra od mojga fuuul vesela ker bo teta user posted image user posted image user posted image

jaz pa zdaj razmisljam kdaj naj povem ostalim...pomoje da bom se kar pocakala vsaj do prvega pregleda in ce bo vse ok povem, drugace pa ne user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6315
4.4.2008 18:08:59   
tany83
ja ancica ce zdrzis.. jaz sem povedla sam domacim in rekla, da morejo bi tiho... moj pa itak je tolk vesel, da tud ne more bit tiho... jaz sem povedla, kar bo bo... mislim pozitivno, da bo vse OK... domacim bi povedla, tud po pregledu ce bi blo kaj narobe, ker vem da bi mi stali ob strani... in mi zdaj tud in glede na to da je prava user posted image  jih vsaj lahk vprasam za kak nasvet

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6316
4.4.2008 18:11:40   
_ancica_
ej punce, tiste tabletke folne kisline...kolk mg naj bi blo dovolj. Jaz imam ene ki so 1000mg, pa sem nekje prebrala da tam do 800 je dovolj, zdaj pa ne vem. Pravijo sicer da se odvecne kolicine izlocijo z urinom, ampak zdaj pa res ne vem. A naj pojem samo polovicko na dan???

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6317
4.4.2008 18:13:54   
_ancica_

ja ancica ce zdrzis.. jaz sem povedla sam domacim in rekla, da morejo bi tiho... moj pa itak je tolk vesel, da tud ne more bit tiho... jaz sem povedla, kar bo bo... mislim pozitivno, da bo vse OK... domacim bi povedla, tud po pregledu ce bi blo kaj narobe, ker vem da bi mi stali ob strani... in mi zdaj tud in glede na to da je prava user posted image  jih vsaj lahk vprasam za kak nasvet

ja sej imas prav...starsi nam itak stojijo ob strani ne glede na to, kaj se bo zgodilo. Jaz bom vseeno pocakala se nekaj dni, da naredim se en test, da vidim ce bo crtica kaj bolj zaznavna in potem mogoce res kar povem domacim. ostali bojo pa itak slej ko prej zvedli user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6318
4.4.2008 18:21:06   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ja sej imas prav...starsi nam itak stojijo ob strani ne glede na to, kaj se bo zgodilo. Jaz bom vseeno pocakala se nekaj dni, da naredim se en test, da vidim ce bo crtica kaj bolj zaznavna in potem mogoce res kar povem domacim. ostali bojo pa itak slej ko prej zvedli user posted image

ja jaz sem najprej nardila 2 testa in pol sem povedla, sem ze skor 1 teden vedla prej ko sem povedla... zda pa itak sva oba z dragim v sedmih nebesih...

aja... glede folne... jaz sem brala da je dovolj 400 mg... user posted image user posted image

jaz pojem eno za 500 mg.. in nic vec...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6319
4.4.2008 18:25:39   
sončnica24
Sem še prišla malo pokukat k vamuser posted image , sem mislila da se bo binica kaj oglasla pa ni ne duhe ne sluha danes o njej.

Glede folne kisline jaz jem te tablete CentramedMami imajo še full drugih vitaminov nimam sicer pojma kolikor je folne noter tako da mislim da ni nikoli premalo kar pa je več pa se res tako ali tako izloči z urinom, tako da jaz polovičke ne bi jedla bi kar celo pojedla.

No zdaj pa se bom res poslovila grem v bano potem pa predno pridem iz kopalnice bo tako ena ura minla pa grem BB-ja gledatuser posted image , da vidim kaj se je med tednom dogajalo.

Pa pa in še enkrat lep vikend vam želim

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6320
4.4.2008 18:46:47   
NAJBOLJŠA
Hojla, bejbe.
No, po novem vas moram drugače pozdravljat, a ne?user posted image Kako?....Ja, nosečke pa , še kaj bom pogruntala...user posted image
Medve z Zalo sva sami doma, pa se imava super user posted image Večja dva imata nastop s folklorno skupino...user posted image user posted image
Sva bli mal zunaj, sedaj pa se gospodična igra miškin spomin, jaz pa sem vse posesala, pa preproge sem ven znosila.user posted image user posted image Verjetno bom pol , ko bodo vsi fracki v postelji še pomila po tleh...user posted image user posted image
In kako ste mi kaj bodoče mame? Jaz sem v vsaki nosečnosti tko uživala, da bolj ne moreš...Nič slabosti, nič večjih težav...če bi lohk , bi bla jaz skoz sam noseča, ha ha...user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 6321
4.4.2008 18:52:46   
_ancica_
tany, soncnica...kaj pa vem, 1000 se mi zdi ful veliko in tudi po moje pojem dovolj hrane ki vsebuje to folno, tko da sploh ne vem...mogoce bi pa vsen samo pol tabletke na dan. danes sem sicer pojedla celo. Imam pa se ene druge kao vitamine in minerale + folna kislina (tam je je pa okol 400 se mi zdi), ampak pa pise da naj nosecnice ne bi jedle teh user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 6322
4.4.2008 19:14:29   
tany83
ancica nevem... jaz jem sam cito folno kislino, ker sem na druge viamine, ce jih je prevec alergicna in je je v vsaki tableti 500 mg... dovolj pa naj bi jo blo 400 mg... je pa res, da je dobis tud z drugo hrano velik notrer...

pazi sam da dobro opres zalenjavo in sadje, pa jajca dobro precvres ko jes... user posted image

aja zdaj mam pa se jaz 1 vprasanje, jaz sem brala da naj bi se user posted image  izogibale kitajski hrani... sam jaz jo bi fuuul jedla... a ve katera zakaj?? la je to sam zarad zacimb, ker ti se bolj zgago delajo al kaj vpilva na plod??user posted image

joj, sem kar lacna ratala, upam, da moj kmal pride in mi hrano prnese user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6323
4.4.2008 19:19:41   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Hojla, bejbe.
No, po novem vas moram drugače pozdravljat, a ne?user posted image Kako?....Ja, nosečke pa , še kaj bom pogruntala...user posted image
Medve z Zalo sva sami doma, pa se imava super user posted image Večja dva imata nastop s folklorno skupino...user posted image user posted image
Sva bli mal zunaj, sedaj pa se gospodična igra miškin spomin, jaz pa sem vse posesala, pa preproge sem ven znosila.user posted image user posted image Verjetno bom pol , ko bodo vsi fracki v postelji še pomila po tleh...user posted image user posted image
In kako ste mi kaj bodoče mame? Jaz sem v vsaki nosečnosti tko uživala, da bolj ne moreš...Nič slabosti, nič večjih težav...če bi lohk , bi bla jaz skoz sam noseča, ha ha...user posted image user posted image user posted image user posted image

ojla NAJBOLJSA...ko bi me tudi lahko usle vsem slabostim, bi bilo res super user posted image meni za1x se ni nic slabo, me pa se vedno zvija spodaj in v krizu me zbada, da me je kar strah da se  grdoba ne pokaze

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 6324
4.4.2008 19:23:17   
_ancica_

ancica nevem... jaz jem sam cito folno kislino, ker sem na druge viamine, ce jih je prevec alergicna in je je v vsaki tableti 500 mg... dovolj pa naj bi jo blo 400 mg... je pa res, da je dobis tud z drugo hrano velik notrer...

pazi sam da dobro opres zalenjavo in sadje, pa jajca dobro precvres ko jes... user posted image

aja zdaj mam pa se jaz 1 vprasanje, jaz sem brala da naj bi se user posted image  izogibale kitajski hrani... sam jaz jo bi fuuul jedla... a ve katera zakaj?? la je to sam zarad zacimb, ker ti se bolj zgago delajo al kaj vpilva na plod??user posted image

joj, sem kar lacna ratala, upam, da moj kmal pride in mi hrano prnese user posted image user posted image user posted image

nimam pojma zakaj naj bi se izogibale kitajski, jaz samo vem da ni dobro jesti prevec rib ki vsebujejo hm...kaj ze??? zdej sem pa pozabla user posted image user posted image user posted image ...grem pogledat na net...user posted image aha merkurija imajo veliko, predvsem tuna, ki baje ni ravno dober za plod. Pa tisti mehki sircki baje tudi niso priporocljivi...drugace pa kaj jst vem kaj se ni za dat v usta med user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?