|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  249 250 [251] 252 253   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
4.4.2008 15:55:39   
_ancica_
punce, a mi lahko kera link pripne, ker ne najdem...sem cist zmesana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6251
4.4.2008 15:56:58   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

mislim,da je črtica kr močnauser posted image user posted image user posted image user posted image ,da ni panike,punce fuuuuuul seeem veeeeseeela za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala spps user posted image evo zdaj si pa ti na vrsti!!! user posted image user posted image user posted image potem se pa res lahko dobimo pod palmami na Kubi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6252
4.4.2008 15:59:21   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

mislim,da je črtica kr močnauser posted image user posted image user posted image user posted image ,da ni panike,punce fuuuuuul seeem veeeeseeela za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala spps user posted image evo zdaj si pa ti na vrsti!!! user posted image user posted image user posted image potem se pa res lahko dobimo pod palmami na Kubi user posted image user posted image user posted image

ja,še dobro,da si me ubogalauser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa pridem še jaz na vrstouser posted image user posted image user posted image aja,glede pregleda,ko ga bom imela-klicala sem,da me G pregleda če je vse ok z mano,zarad lanskega vnetja jajčnika,pa sem rekla,da me zanima če je vse ok,ker delamo na user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6253
4.4.2008 15:59:26   
tany83

punce, a mi lahko kera link pripne, ker ne najdem...sem cist zmesana user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/podrocja.asp?p_id=1

evo tle je se eden... enega sem ti pripela ze eno stran prej user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6254
4.4.2008 16:00:02   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

evo tle je se eden... enega sem ti pripela ze eno stran prej user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6255
4.4.2008 16:00:12   
_ancica_
sem si izracunala glede na O (ce je sploh bila takrat ko mislim)...11. december  user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6256
4.4.2008 16:00:14   
sončnica24
Evo ancica tukaj imaš link od RR-ja

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6257
4.4.2008 16:01:32   
tany83

sem si izracunala glede na O (ce je sploh bila takrat ko mislim)...11. december  user posted image

super user posted image user posted image user posted image

zdaj bomo pa se tebe v roza pobraval user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6258
4.4.2008 16:03:19   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Evo ancica tukaj imaš link od RR-ja

hvala, sem se tukaj probala in mi isto izracuna user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6259
4.4.2008 16:03:49   
_ancica_

zdaj bomo pa se tebe v roza pobraval user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image

a ze zdej? user posted image user posted image user posted image joooj, me je strah!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6260
4.4.2008 16:05:20   
sončnica24
Ancica točen pdp pa ti tako g določi glede na velikost.

Je pa res da če meni ne bi bilo slabo tudi ne bi verjela da sem noseča ker drugih znakov ni, sem rekla da bom najbolj verjela ko bo začel dojenček brcatuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6261
4.4.2008 16:05:58   
tany83

a ze zdej? user posted image user posted image user posted image joooj, me je strah!!!! user posted image user posted image user posted image

Ko bos pripravljena... ti damo mala casa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6262
4.4.2008 16:06:17   
spps

strah na stran,zdaj te naj bolj skrbi če boš morala vedro k računalniku s sabo nosituser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6263
4.4.2008 16:07:43   
tany83
joj punce moje je ze 10 ura jaz pa tle... pa tko lepo je zdaj user posted image user posted image user posted image

morem it hladlinik opucat, ker moj pride cez kake 4 ure...

se bom javla kaj vmes... user posted image

lepo klepetajte...  user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6264
4.4.2008 16:08:38   
tany83

strah na stran,zdaj te naj bolj skrbi če boš morala vedro k računalniku s sabo nosituser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz ga mam skoz pr racunalniku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6265
4.4.2008 16:09:00   
sončnica24
No ancica želim ti lepo nosečnost ampak upam da ti ne bo slabo pa tany tebi tudi ne ker res ni nič prijetno, je meni dovolj slabo za vaju obe pa mogoče še katero.

Spps zdaj pa še samo tebe čakamo, pa binica se ni več nič javila?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6266
4.4.2008 16:09:19   
_ancica_

Ancica točen pdp pa ti tako g določi glede na velikost.

Je pa res da če meni ne bi bilo slabo tudi ne bi verjela da sem noseča ker drugih znakov ni, sem rekla da bom najbolj verjela ko bo začel dojenček brcatuser posted image

ja sej je res cudno...jaz se pocutim isto kot ponavadi pred user posted image user posted image prsi me bolijo za znoret, zvija me spodaj, to pa je tudi vse...za 1x user posted image bomo vidli kako bo cez kak teden user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6267
4.4.2008 16:10:18   
_ancica_

Ko bos pripravljena... ti damo mala casa user posted image user posted image user posted image

sem se ze pofockala tam v aprilu...naj me pa kera druga da na seznam...jaz se nebi hahahahahah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6268
4.4.2008 16:11:13   
_ancica_

jaz ga mam skoz pr racunalniku user posted image user posted image user posted image

si bom privlekla se jaz svojga za vsak slucaj...za 1x ga se ne rabim user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6269
4.4.2008 16:12:11   
_ancica_

joj punce moje je ze 10 ura jaz pa tle... pa tko lepo je zdaj user posted image user posted image user posted image

morem it hladlinik opucat, ker moj pride cez kake 4 ure...

se bom javla kaj vmes... user posted image

lepo klepetajte...  user posted image

oki tany...javi se se kaj user posted image
a je res da ne bos mela interneta do srede??? user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6270
4.4.2008 16:12:21   
sončnica24
Tany lepo čisti samo ne naprezaj se preveč. Ancica saj boš počasi dojela res pa je da če ni nobenih znakov da potem težko verjameš.

No ancica zdaj pa lahko spet g kličeš da te naroči na pregleduser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6271
4.4.2008 16:13:32   
spps

No ancica želim ti lepo nosečnost ampak upam da ti ne bo slabo pa tany tebi tudi ne ker res ni nič prijetno, je meni dovolj slabo za vaju obe pa mogoče še katero.

bomo videli,jaz še mam mal rezerve,ker že imam enega otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image ne bi pa imela nič proti,če bi mi ratalo kmalu-bi že bil tud zame časuser posted image user posted image user posted image
zdaj sem še sama nahod fasala,mala me kr šeta sem in tja,ker ma koze in bi ji mogla strečt nonstop-moj se zaenkrat dobro drži,nič ne kaže ,da jih bo dobil-upam,da jih je že preboleluser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 6272
4.4.2008 16:13:50   
_ancica_

upam, da ne bom bruhala ko vidra user posted image upam pa tudi da vama bo kmalu nehalo bit slabo user posted image

zdaj pa se spps in binica in potem bomo res taprava druscina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6273
4.4.2008 16:14:18   
spps
ancica na kak način boš pa ti tvojmu povedala?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6274
4.4.2008 16:15:59   
sončnica24
Ancica mam potem midve priliko da jo dohitima pri postih jaz sem že tako daleč zadaj ostala da je katastrofa, bom mogla malo popravit povprečjeuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  249 250 [251] 252 253   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  249 250 [251] 252 253   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?