|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  250 251 [252] 253 254   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
4.4.2008 16:17:53   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ancica na kak način boš pa ti tvojmu povedala?

se ne vem...najbrz ko me bo poklical iz sluzbe...al pa ko pride domov mu pokazem testek. se ne vem kaj bi...al po telefonu al v zivo, da vidim njegov odziv user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6276
4.4.2008 16:19:44   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Ancica mam potem midve priliko da jo dohitima pri postih jaz sem že tako daleč zadaj ostala da je katastrofa, bom mogla malo popravit povprečjeuser posted image

hahaha res kar zaostajas za nami user posted image user posted image user posted image
tany je itak najvecja klepetulja, potem se mi zdi pa da je ze spps...ima sicer malo manj postov kot jaz, ampak se  je tudi kak mesec kasneje prijavla na RR user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6277
4.4.2008 16:20:51   
_ancica_
spps....cestitke za novo zvezdico!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si pa hitra!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6278
4.4.2008 16:21:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

spps....cestitke za novo zvezdico!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si pa hitra!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image če me pa silite,da pišemuser posted image user posted image user posted image user posted image  ene dobijo črtice,druge pa zvezdiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6279
4.4.2008 16:26:17   
spps
zdaj pa moramo mi tud nekaj ukrenat v tej smeri-z vsemi,ki si dopisujem -zanosijouser posted image user posted image user posted image user posted image sončnica,tany,ancica,pa še ena,ki sem jo spoznala na rr-julikauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6280
4.4.2008 16:27:31   
sončnica24
Ja spps bo treba malo bolj konkretno v akcijouser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6281
4.4.2008 16:29:47   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image user posted image če me pa silite,da pišemuser posted image user posted image user posted image user posted image  ene dobijo črtice,druge pa zvezdiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi nedolgo nazaj dobila zvezdico zdaj pa se crtico, tako da ni vrag da je tudi ti ne bos user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6282
4.4.2008 16:30:38   
_ancica_

zdaj pa moramo mi tud nekaj ukrenat v tej smeri-z vsemi,ki si dopisujem -zanosijouser posted image user posted image user posted image user posted image sončnica,tany,ancica,pa še ena,ki sem jo spoznala na rr-julikauser posted image user posted image user posted image

mogoce si pa ti nasa srecna user posted image   user posted image

jaz bom pa tvoja user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6283
4.4.2008 16:32:30   
spps

mogoce si pa ti nasa srecna user posted image   user posted image

jaz bom pa tvoja user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nikol se ne veuser posted image user posted image user posted image user posted image mam jaz zdaj kar nekaj zvezd in zvezdic v dobremuser posted image user posted image user posted image ko bom pa na pregled šla,bo pa itak bolj al manj jasno kaj se dogaja z mano.kooomaj čakam...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6284
4.4.2008 16:35:42   
tany83
spps... CESTItam za  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja... jaz nevem tocno do kdaj bom brez interneta... upam, da bo slo hitro in mi ga hitro nazaj na montirajo, ker drgac bom umrla od dolgocasja user posted image user posted image user posted image

no bom pa spala, saj mi fuuul spanca primankuje, ker zdaj mam fuuul dela...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6285
4.4.2008 16:37:00   
spps

se ne vem...najbrz ko me bo poklical iz sluzbe...al pa ko pride domov mu pokazem testek. se ne vem kaj bi...al po telefonu al v zivo, da vidim njegov odziv user posted image user posted image user posted image user posted image

daj v živouser posted image user posted image user posted image a boš zdržala?
če mu boš pa po telefonu,pa bogi revež itak,ne bo mogel več delat,pa bo služba trpelauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6286
4.4.2008 16:38:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

spps... CESTItam za  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja... jaz nevem tocno do kdaj bom brez interneta... upam, da bo slo hitro in mi ga hitro nazaj na montirajo, ker drgac bom umrla od dolgocasja user posted image user posted image user posted image

hvala,hvala,zdaj pa mam zvezdic dost,pa bom prešaltala na črticeuser posted image user posted image user posted image user posted image ponavad je zmeraj ena premaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tany,saj boš lahk vse nadoknadla,če te par dni ne bo,si boš pa  vsaj mal odpočilauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6287
4.4.2008 16:39:07   
_ancica_

če mu boš pa po telefonu,pa bogi revež itak,ne bo mogel več delat,pa bo služba trpelauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej mas prav...njega vse tako hitro iz tira vrze, da mu bom naredila medvedjo uslugo, ce mu povem sele ko bo doma user posted image user posted image user posted image upam, da bom zdrzala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6288
4.4.2008 16:40:41   
sončnica24
Ja tany vem da ni fajn brez interneta meni je že tečno ko samo kaj bolj počasi dela bi ga najraje skozi okno vrglauser posted image .

Joj spps moram ti še čestitat za zvezdice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bom pa mogla jaz zdaj malo v akcijo da dobim teh 5 zvezdicuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6289
4.4.2008 16:40:47   
tany83

ja sej mas prav...njega vse tako hitro iz tira vrze, da mu bom naredila medvedjo uslugo, ce mu povem sele ko bo doma user posted image user posted image user posted image upam, da bom zdrzala. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

moj bi prdervel takoj domov user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6290
4.4.2008 16:41:21   
spps

Ja spps bo treba malo bolj konkretno v akcijouser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  bolj konkretno se ne izideuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 6291
4.4.2008 16:41:36   
_ancica_

upam, da ne bo trajalo predolgo, ker vem kako dolgocasno zna bit brez interneta...jaz sem bila nazadnje brez par dni in to cez vikend ko je mj doma, tko da ni bil tak problem. ce pa bi bilo med tednom, bi pa jokala pomojem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6292
4.4.2008 16:42:05   
spps

Ja tany vem da ni fajn brez interneta meni je že tečno ko samo kaj bolj počasi dela bi ga najraje skozi okno vrglauser posted image .

Joj spps moram ti še čestitat za zvezdice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bom pa mogla jaz zdaj malo v akcijo da dobim teh 5 zvezdicuser posted image

sej jih boš kmaluser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 6293
4.4.2008 16:42:21   
sončnica24
Spps zakaj ne zjutraj pa zvečer pa je to 2x na dan potem pa bi moglo bit dovoljuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6294
4.4.2008 16:42:38   
spps

moj bi prdervel takoj domov user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6295
4.4.2008 16:45:10   
sončnica24
Moj je reko da ne verjame dokler g ne potrdi, čeprav je že od prvega dne trebuh lupčkaluser posted image . Zdaj pa tako dobi zvečer dojenček prej lupčka kot jazuser posted image .

Najbolj smešen je bil pred par mesci ko je reko da ko boma enkrat mela dojenčka da ziher ne bo pri nama spal zdaj pa se temu še samo nasmeje, se že vidi kdo ga bo bolj cartaluser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6296
4.4.2008 16:48:32   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image bom probala pocakat, drugace bo revez se kaj zauser posted image tam v sluzbi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6297
4.4.2008 16:49:53   
_ancica_

Moj je reko da ne verjame dokler g ne potrdi, čeprav je že od prvega dne trebuh lupčkaluser posted image . Zdaj pa tako dobi zvečer dojenček prej lupčka kot jazuser posted image .

Najbolj smešen je bil pred par mesci ko je reko da ko boma enkrat mela dojenčka da ziher ne bo pri nama spal zdaj pa se temu še samo nasmeje, se že vidi kdo ga bo bolj cartaluser posted image

ja ja...tipi so ponavadi taki...otrok ne bo spal pri nama, otrok ne bo razvajen....bla bla...bomo vidli user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6298
4.4.2008 16:50:27   
spps

Spps zakaj ne zjutraj pa zvečer pa je to 2x na dan potem pa bi moglo bit dovoljuser posted image
mi na kraj pameti ne pade,da bi se eno uro pred šihtom vstajalauser posted image user posted image user posted image user posted image spat pa hodim okol polnoči-že tak se mi včasih kr megla dviga pred očmi ,ko se vstanemuser posted image user posted image user posted image user posted image sma z mojim skoz na kontra smeni,jaz delam vsako drugo soboto,on pa vsako drugo soboto in nedeljo,pa še prištejemo eno 5letnico zraven,ne greuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 6299
4.4.2008 16:50:47   
sončnica24
Joj joj ti moškiuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  250 251 [252] 253 254   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  250 251 [252] 253 254   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?