|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
10.3.2008 8:52:47   
spps
dobro jutro punceuser posted image user posted image user posted image user posted image najprej tany,da ti čestitam za novo zvezdicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včeraj sem potem obisk dobila in mi ni uspelo prit nazaj na RR.
in danes,kako ste kaj?žeeeeliiim vam leeep danuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
10.3.2008 8:56:37   
Šarki
aaah, dan je bl tko, tko, k je vse zabasano tm gor user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
10.3.2008 9:08:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

pr nas je še sonček,sam mislim,da ne bo več dolgo,ker neka črnoba prihajauser posted image .pa sej bouser posted image user posted image user posted image in kako si tanchi?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
10.3.2008 9:47:27   
sončika84
ojla bejbike! kako ste kej? Jaz sem mal prej vstala,pomila posodo,zdej pa sem rekla da morm mal pogledat na forum kaj se kej dogaja. user posted image pol pa se morm učit. danes sem frej-koristm bolniškouser posted image user posted image morm se učit,k izpit se približuje.user posted image in kako ste preživele vikend? kej novega?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
10.3.2008 11:16:38   
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

pr nas je še sonček,sam mislim,da ne bo več dolgo,ker neka črnoba prihajauser posted image .pa sej bouser posted image user posted image user posted image in kako si tanchi?

zdele glih z niko barvava, da bova mal zajčke pa pirhce (narisane)na okna nalimale. a boste kej pirhe barvale??

ha ha, zdej je pa sonček k nam prišeluser posted image

wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
10.3.2008 13:21:59   
sončnica24
Hojla čvekice, vas je kar nekaj novih sploh ne sledim več dogajanju tukaj? Meni je še vedno user posted image pa ta kovinski okus v ustih me ubija, joj res upam da bo kmalu boljše ker če se še misli to dolgo vlečt pol bom jaz tja padla, sobo mam že tako da mi je že zaradi tega slabo. No saj mi jo je včeraj moj posesal pa prah zbrisal samo jaz bi se mogla v omaro spravit ker tam pa je katastrofauser posted image . Pa še cel teden bom mogla atiju kosilo pripravljat ker mama popoldne dela, no saj mu samo segrejem tako da ni to neko delo samo kakor hitro hrano zavoham je groza. Sicer sem se danes prav potrudla da sem krožnik makaronov pojedla ker sem bla full lačna samo paše mi pa nena jest, sem kot kakšen otrok ki ga moraš silit s hrano.

No upam da mi bo danes do čvekanje, če pa me kdaj zmanjka potem pa spim, ker bi samo spalauser posted image .

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
10.3.2008 13:22:59   
sončnica24
Joj tany ne smem na tebe pozabit, user posted image za zvezdiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
10.3.2008 13:28:12   
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Hojla čvekice, vas je kar nekaj novih sploh ne sledim več dogajanju tukaj? Meni je še vedno user posted image pa ta kovinski okus v ustih me ubija, joj res upam da bo kmalu boljše ker če se še misli to dolgo vlečt pol bom jaz tja padla, sobo mam že tako da mi je že zaradi tega slabo. No saj mi jo je včeraj moj posesal pa prah zbrisal samo jaz bi se mogla v omaro spravit ker tam pa je katastrofauser posted image . Pa še cel teden bom mogla atiju kosilo pripravljat ker mama popoldne dela, no saj mu samo segrejem tako da ni to neko delo samo kakor hitro hrano zavoham je groza. Sicer sem se danes prav potrudla da sem krožnik makaronov pojedla ker sem bla full lačna samo paše mi pa nena jest, sem kot kakšen otrok ki ga moraš silit s hrano.

No upam da mi bo danes do čvekanje, če pa me kdaj zmanjka potem pa spim, ker bi samo spalauser posted image .

ooo nosečkica... JUUUPIIIII!!

ja jest se spovnem kako je to :)  pr ta prvi mi je meso full smrdeu, drgač pa brez problemov. sam sm se tu mač zredila. sm bla k slon. pa fora je to da nismo mel nobenega ta velikega ogledala, tko da jest sploh nisem dojela kako ogromna sem. sm mela mal čez 100 kiluser posted image . prej pa 70user posted image . pr ta drugi pa komej kej, sam zdej dol ne  mjorm datuser posted image

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 4383
10.3.2008 13:45:50   
sončnica24
Tanchi hvala za čestitke no saj jaz sem bla prejšnji torek tudi zlo zlo vesela ko sem user posted image zagledala, zdaj pa mi je že en teden nonstop slabo in me to že počasi ubija pa ne vem kaj naj naredim da bo boljše, zraven slabosti pa imam še v ustih ta kovinski okus tako da ugotavljam da bom imela zlo zahtevnega user posted image če mi že zdaj tako nagaja, ne vem kaj še bouser posted image .

Upam samo in pa res da me vsaj slabost čim prej mine, ker ne naredim več čisto čisto nič.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
10.3.2008 13:47:37   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Thx Najboljsa...

jaz po internetu brskam, ce najdem film Bela masajka... sam ga ne najdemuser posted image ...

Če hočeš ti ga pošljem,imam doma dvd....sem ga že milionkrat pogledala...mi je tako všeč...vprašanje zakajuser posted image

A res a ga mas??? ja dej poslji mi ga prosim... sam kam???

jaz sem knjigo 3krat brala 1. del in 2. del dvakrat... tko dobre knjige nisem mela ze dolgo v rokah...user posted image  jo tko rada prebiram, da je reku moj user posted image  da ce ne obstaja kaka druga knjiga user posted image ...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
10.3.2008 13:49:35   
sončnica24
Dobro jutro Tany, kako kaj imate lep dan? Tu pri nas je začel tako veter pihat da je groza, upam da ne odpihne česauser posted image .

Že dolgo nisem kavice kuhala tako da ti jo danes ponudim user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
10.3.2008 13:50:23   
Šarki
veš kaj je bilo meni v nosečnosti najbol?? nikjer nisem nikol prebrala al pa zasledila da se otroka res tako močno čuti, pa da se tudi vidi kako se premika.user posted image  sedaj seveda povsod to slišim, pa na youtube sem vidla top 10 trebušnih plesalcevuser posted image . najina ta prva je ponoči tako močno brcala da je vedno moža zbudila. pa obe sta se mi na levo stran trebuha naguzile tko da sm bla prav smešnauser posted image .

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 4387
10.3.2008 13:50:30   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Evo,se drugič javljam...mi smo glihkar prišli iz plaže,smo se oddahnili,otroci pa uživali v vodi...na poti nazaj pa nas je ujela nevihta,prav paše,ker je drugače peklensko vroče...upajmo,da se je deževna doba res začela.

Zdej bomo pa žrli večerjo-eno lokalno hrano,njami...

Lepo na plazi ste bili user posted image ... srecni vi, ce vas je ujela nevihta, tle pr nas ze dva maeseca ni padal dz je fuuul vroce... jaz bi fuul rada da bi mal padal, bi tko pasalo, sicer se danes oblaci, sam nevem ce bo kaj.....

kako pa je ta lokalna hrana pri vas???

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
10.3.2008 13:51:57   
tany83

Dobro jutro Tany, kako kaj imate lep dan? Tu pri nas je začel tako veter pihat da je groza, upam da ne odpihne česauser posted image .

Že dolgo nisem kavice kuhala tako da ti jo danes ponudim user posted image

ojla...

kako si ti nosecka user posted image  nasa??? se kaj boljs pocutis???

thx za kavo.. jo pravkar pijem in prebiram napisano in odgovarjam, tko da hodim naprej in nazaj... nisem se prsla do koncauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4389
10.3.2008 13:55:09   
sončnica24
No tany saj ko boš vse prebrala boš vidla da sem bolj tako tako na robu preživetjauser posted image . Resno me te slabosti že počasi ubijajo bi rada ostale znake melauser posted image ali pa da bi ta slabost popoldne minla pa nena in se vleče od jutra do večera, sicer ko se najem je za 1% boljše samo to je skoraj tako kot nič. Upam da bo počasi boljše pa da mi bo jutri g. dala kakšen pameten predlog kak jih lahko ublažim

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
10.3.2008 14:02:08   
tany83

No tany saj ko boš vse prebrala boš vidla da sem bolj tako tako na robu preživetjauser posted image . Resno me te slabosti že počasi ubijajo bi rada ostale znake melauser posted image ali pa da bi ta slabost popoldne minla pa nena in se vleče od jutra do večera, sicer ko se najem je za 1% boljše samo to je skoraj tako kot nič. Upam da bo počasi boljše pa da mi bo jutri g. dala kakšen pameten predlog kak jih lahko ublažim

Ma bogica...

jaz sem nekjeti brala, da kao ce ti slabo dela v nosecnosti, da naj bi skoz mel neki za jest, jabolko kako drugo sadje, da naj ne bi mel praznega zelodca, ker potem se bolj slabo dela... tko da provaj jabolke jest, ker tud za kovinski okus pomagajo... nevem...

saj ponavadi je sam na zacetku tko slabo pol se umiri, prve 3 mesece... sej kot si rekla vprasi ginekologinjo ti bo ona svetovala ce kaj pomaga...
vrjamem da je zoprno, ker men tud dela tko slabo, ker mam probleme z zelodcem, nevem kaj bo ko bom sele user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 4391
10.3.2008 14:05:46   
sončnica24
No mene želodec ni nikoli jezil je pa res da ko nekaj pojem da je malce boljše ker želodec nekaj dela, čeprav sem npr. bla danes full lačna pa sem si makarone pa polivko naredla sem pol komaj kaj jedla sem se prav trudla da sem vse pojedla, ker lačna sem samo jest ne morem. No upam da se ne bo to tri mesce vleklo ker če še me bo to dva mesca mantralo bom pa res tja padlauser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
10.3.2008 14:13:16   
tany83
Ja saj vrjamem, sam ponavadi je najbolj kriticno prvo trimesecje...
moja mami je bruhala vsak dan celo nosecnost zame... se je bala zjutraj vstat s postelje, ker je mogla it bruhat takoj, ko se je peljala v sluzbo je po voznji zopet bruhala... je rekla, da je blo grozno... sam kaj cmo..

jaz ti predlagam, da res se pomatras in jes dosti sadja, ki miri zelodec in hrano ki ni tezka, riz, veliko zelenjave kuhane in ne okisne, ker kis ni dober, pa kruh polnozrnat in ne jej mastnega... provaj, ker to ponavad pomirja zelodec....

Neposredna povezava do sporočila: 4393
10.3.2008 14:18:25   
Šarki
ja, pa poj je fajn kakšne mandeljne tko po malem jest za zgago (tko sm prebrala)

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
10.3.2008 14:19:05   
sončnica24
Moram pol brata spravit da gre v trgovino po jabolka ker mamo samo pomaranče doma pa kakšne banane mi lahko prinese.

Škoda da se nisem prej spomnila ko sem bla sama v trgovini ker zdaj pa se mi res ne da še enkrat ituser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
10.3.2008 14:20:58   
tany83
Ja poslji ga v trgovino in naj ti prnese... je dobro, da jes sadje, ker pomaga pa se redis se ne tko... pravijo da je dobro met vec majsih obrokov na dan... poskusi, skodit ne more, ce bos sadje jedla.... kvecjemu pomaga...

Neposredna povezava do sporočila: 4396
10.3.2008 14:31:35   
sončnica24

Ja poslji ga v trgovino in naj ti prnese... je dobro, da jes sadje, ker pomaga pa se redis se ne tko... pravijo da je dobro met vec majsih obrokov na dan... poskusi, skodit ne more, ce bos sadje jedla.... kvecjemu pomaga...

Moram ga še zdaj z nečim podkupituser posted image , ker tak veter piha da tudi njemu verjeto ne bo nikamor za ituser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
10.3.2008 14:46:53   
tany83

Moram ga še zdaj z nečim podkupituser posted image , ker tak veter piha da tudi njemu verjeto ne bo nikamor za ituser posted image

Pol pa ga fajn podkupi, da bo seluser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4398
10.3.2008 14:48:04   
Ayo
Hojla!

Se opravicujem, ker takole uletavam, namrec nisem vsega brala - kaj pa to pomeni Internacionalne klepetulje?

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 4399
10.3.2008 15:06:27   
_ancica_
Hojla punce moje! user posted image

Vidim, da ste se ze kar lepo naklepetale danes, pa tudi cez vikend malo. Jaz se pa bolj slabo pocutim danes. Ne vem kaj je to, mogoce sem pa malo zbolela. Kar naprej bi spala.  Sem vstala pred pol urce, pa bi sla najraje kar nazaj spat user posted image user posted image user posted image

soncnica...bogica nasa srecka nosecka. Saj bo bolje! Na sreco vsaj ves zakaj ti je slabo user posted image veliko pocivaj, pa probaj kaj pojesti, da bo pikica lepo rastla user posted image

hej tany... se ze dolgo nisva nic tipkali...te v petek ni bilo gor. No, samo da si se mela fajn user posted image Aja, pa cestitke za novo zvezdico...BRAVO!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo spet imeli sneg tukaj user posted image Jaz bi pa tako rada soncek, da se sneg koncno stopi!!!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?