|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
7.3.2008 19:56:56   
spps
jp

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
7.3.2008 20:06:07   
Šarki
a iz mojblink.com??

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
7.3.2008 20:10:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

a iz mojblink.com??
z tega še nisem slišala,al s partisa,al pa tistih ko so na torrentu(mininova,bittorent...)

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
7.3.2008 21:45:26   
NAJBOLJŠA
Hojla.
Sem že v službi.
Pa ve?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
7.3.2008 21:53:04   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Hojla.
Sem že v službi.
Pa ve?

kako si pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa čakam,da moj pride domovuser posted image user posted image user posted image user posted image od ostalih pa danes ne duha ne sluha...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
7.3.2008 22:38:48   
NAJBOLJŠA
Jaz pa komaj čakam, da bo jutro, da sem potem do ponedeljka celo doma....
Pa še praznik je jutri..

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
8.3.2008 8:44:20   
spps
dobro jutro punce!vse najlepše ob dnevu ženauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4332
8.3.2008 13:23:49   
tany83
Dobro jutro....

kako ste kaj????

jaz utrujena ko sto hudicev... vceraj sem vstala ob 5ih zjutraj in sla v Santo Domingo z mojim, ker je reku, da je brezveze da sem sama doma, ker pred 8 zvecer jih ne bo domov... in sm sla... smo prsli fuuul kasno in pol sem se sam stusirala in sla spat... danes sem ze ustala zgodi in dala prat perilo, ker mam fuuul za oprat, pa se pospravit morem stanovanje celo in to vse dopoldne, ker popoldan je moj fraj in bova se mal peljala okol in mal pogledla brazna stanovanja, ker mesec gre hitro okol, da ne bova pod mostom pristala user posted image

in drgac vi kako ste???

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
8.3.2008 14:07:20   
sončika84
hojla bejbike! kako ste danes kaj? evo,jaz sem ravnokar prišla iz kopra. sem bla pridna na faksu.user posted image pa nas je spustu skor celo uro prej,ker je ravn dan žena.user posted image user posted image user posted image user posted image sicer je blo pa zanimivo.smo se ful hecal. ampak zdaj sem pa utrujena in spet me neki boli v spodnjem desnem delu trebuha.user posted image user posted image a je možno,da zato,ker sem nesla potovalko iz avta v stanvane? sicer je majhna pa nisem mela dost notr(pižamco pa trenirko pa zobno krtačko pa še milo. user posted image zvečer pa še na nek žur. k ima bratranc od mojga rojstn dan(al 18 al 20,n vcemuser posted image ) in bo baje ful žuri in gremo. hjo,sejse mi ne da, sam kaj čm.sej č pa bom preeč utrujena bom pa kr zviznla odmov. bojo že zastopli!user posted image kaj pa ve kej danes?ste duble kako rožco?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
8.3.2008 19:53:40   
tany83
Ojla..

vidim, da ta tema danes pociva... upam, da ne bo izumrlauser posted image ...

jaz sem pospravila po stanovanju in vse perilo oprala... zdaj pa pocakam, da se moj user posted image  pride domov in pol greva mal okol gledat za stanovanja...

lepo se mejte dekleta.... user posted image

se tipkamo jutr, ce bo katera tle okol user posted image user posted image user posted image

cao cao user posted image

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
9.3.2008 9:35:40   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro.
No, naša najmlajša je že ob 7 uri pritežila k nama v posteljo, tko da sva sam mal še poležala...Drugaš pa sva sinoč gledala full dober film. Deja vu. z D. Washingtonom.
Hudo dober film, res.
Sedaj bomo pa pozajtrkovali, pol jih pa peljeva mal na sprehod, da se mal naužijemo svežega zraka.
Kaj pa ve počnete?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
9.3.2008 9:51:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Dobro jutro.
No, naša najmlajša je že ob 7 uri pritežila k nama v posteljo, tko da sva sam mal še poležala...Drugaš pa sva sinoč gledala full dober film. Deja vu. z D. Washingtonom.
Hudo dober film, res.
Sedaj bomo pa pozajtrkovali, pol jih pa peljeva mal na sprehod, da se mal naužijemo svežega zraka.
Kaj pa ve počnete?

ojlauser posted image user posted image user posted image sem že gledala ta film,res je doberuser posted image user posted image user posted image moja dva se že potepata,jaz pa bluzim po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image  

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4337
9.3.2008 9:52:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Ojla..

vidim, da ta tema danes pociva... upam, da ne bo izumrlauser posted image ...

jaz sem pospravila po stanovanju in vse perilo oprala... zdaj pa pocakam, da se moj user posted image  pride domov in pol greva mal okol gledat za stanovanja...

lepo se mejte dekleta.... user posted image

se tipkamo jutr, ce bo katera tle okol user posted image user posted image user posted image

cao cao user posted image
ojla tany!ne tema ne bo izumrla,edin počiva čez vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image saj to ni nič novegauser posted image user posted image user posted image .
si si oddahnila?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
9.3.2008 9:53:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

hojla bejbike! kako ste danes kaj? evo,jaz sem ravnokar prišla iz kopra. sem bla pridna na faksu.user posted image pa nas je spustu skor celo uro prej,ker je ravn dan žena.user posted image user posted image user posted image user posted image sicer je blo pa zanimivo.smo se ful hecal. ampak zdaj sem pa utrujena in spet me neki boli v spodnjem desnem delu trebuha.user posted image user posted image a je možno,da zato,ker sem nesla potovalko iz avta v stanvane? sicer je majhna pa nisem mela dost notr(pižamco pa trenirko pa zobno krtačko pa še milo. user posted image zvečer pa še na nek žur. k ima bratranc od mojga rojstn dan(al 18 al 20,n vcemuser posted image ) in bo baje ful žuri in gremo. hjo,sejse mi ne da, sam kaj čm.sej č pa bom preeč utrujena bom pa kr zviznla odmov. bojo že zastopli!user posted image kaj pa ve kej danes?ste duble kako rožco?
jaz sem dobila milkine srčke-je defenitivno boljš ko rožicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
9.3.2008 11:53:54   
African queen
Pozdravček,

Da vidim kaj se dogaja tukaj med internacionalkami...vidim,da ste iz vseh vetrov....no,a sprejmete tudi eno afriško kraljico?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
9.3.2008 11:55:39   
NAJBOLJŠA
No, mi smo se nahodili, sedaj bomo pa mal goveje juhice, pol gre pa mala spat....Da bo mal miru.Ostali bomo pa kak film pogledali, beri risanko...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
9.3.2008 13:05:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Pozdravček,

Da vidim kaj se dogaja tukaj med internacionalkami...vidim,da ste iz vseh vetrov....no,a sprejmete tudi eno afriško kraljico?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
9.3.2008 13:50:54   
tany83
Ojla...

kako ste kaj??? user posted image

jaz sem OK... danes sem vstala ze pred 8... me je moj zbudu in fajn prebuduuser posted image  in pol sem kar vstala... si morem lase oprat itd...

vceraj sva gledla eno stanovanje, odzuni je fuuul lepo in noter veliko, sam meni ni prevec vsec v kakem stanju je, nevem me ni prepricalo, sicer so rekli, da ce zeliva ga celega popravijo in predelajo, sam tud cesta je taka kot za sem, tko da bo treba se iskat.... upam, da kej najdeva in da mi bo vsec, ker je sem grooozno zakomplicirana, kar se tega ticeuser posted image ....

Upam, da katera pride tle okol, da mal poklepetamo user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
9.3.2008 13:51:57   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Pozdravček,

Ojla kako si kaj???

ti se nam kar pridruzi, da nas bo mal vec internacionalk....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
9.3.2008 13:55:00   
spps

Ojla...

kako ste kaj??? user posted image

jaz sem OK... danes sem vstala ze pred 8... me je moj zbudu in fajn prebuduuser posted image  in pol sem kar vstala... si morem lase oprat itd...

vceraj sva gledla eno stanovanje, odzuni je fuuul lepo in noter veliko, sam meni ni prevec vsec v kakem stanju je, nevem me ni prepricalo, sicer so rekli, da ce zeliva ga celega popravijo in predelajo, sam tud cesta je taka kot za sem, tko da bo treba se iskat.... upam, da kej najdeva in da mi bo vsec, ker je sem grooozno zakomplicirana, kar se tega ticeuser posted image ....

Upam, da katera pride tle okol, da mal poklepetamo user posted image

ojlauser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem tu.moja dva se potepata,jaz pa ne vem kaj bi sama s sabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej se bi našlo kaj za pospravit-sam je nedeljauser posted image user posted image user posted image user posted image a ti si si oddahnila?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
9.3.2008 14:09:09   
tany83
Ojla spps...

Oddahnala...ma ja in ne....
zdaj morem neki pojest.... lacna semuser posted image ... vceraj nisem dosti, ker ta moj zelodec je cist koncan user posted image ... neki me zajuser posted image ...
kavico sem ze spila, zdaj bom pa poskusla se neki v zelodec spravit....

in kaj bos pocela danes????

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
9.3.2008 14:12:50   
spps

Ojla spps...

Oddahnala...ma ja in ne....
zdaj morem neki pojest.... lacna semuser posted image ... vceraj nisem dosti, ker ta moj zelodec je cist koncan user posted image ... neki me zajuser posted image ...
kavico sem ze spila, zdaj bom pa poskusla se neki v zelodec spravit....

in kaj bos pocela danes????
a te spet zdravj matrauser posted image  to pa ni fajnuser posted image user posted image user posted image k bom počelauser posted image  nimam pojma.verjetn si bom kako komedijo poiskala,pa pogledala.če bi avto imela  doma bi ziher kam zgasnalauser posted image user posted image user posted image user posted image ne vem niti kak dolgo bom sama domauser posted image .eh pa sej bouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 9.3.2008 14:14:57 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
9.3.2008 14:15:39   
tany83
Ma zelodec me skoz matra... kar pojem mi dela slabo in mi gre gor... zgaga... in je prav za ponoret... se izboljsa pol pa spet fuul slabo... ne jem lih dost zadnje dni... se po eni strani je fajn, bo sel dol kak kilogramcek user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
9.3.2008 14:17:07   
tany83
No jaz bom definitivno sama doma.. vsaj do 5ih popoldan, ker moj kaktus dela... tko da, kaj cmo tako je zivljenje... user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
9.3.2008 14:19:03   
spps

No jaz bom definitivno sama doma.. vsaj do 5ih popoldan, ker moj kaktus dela... tko da, kaj cmo tako je zivljenje... user posted image
no pol si bova pa lahk vsaj nekaj časa delale družbo,ker pospravljat se mi reeess nee dauser posted image user posted image user posted image user posted image
a ancica se je šla kam potepat?
in kaj boš ti počela danes?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?