Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:13:23
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ punce...poglejte si tole http://www.youtube.com/watch?v=DPkYCYgHjMU&feature=related HAHA HAAAAAAAAAA KEN LEEEE DIBODIII
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:14:09
|
|
|
|
Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ iiiiiiiiiiii...kaj je luskan!!!! hvala!! kaj pa vasi mozeki, so slovenci, ali domacini? moj je spagetar! nisva pa porocena...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:14:28
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ kolk casa sta pa vidva cakala? 1 leto...skupaj...jaz sem pa ze prej 2 leti si ful zelela , pa moj ni bil se za...tako da so bila zame 3 doooooolgaaa leta!! no, ko sem po 1 letu neuspeha sla na raziskave, so mi najprej cekirali prehodnost jajcevodov (HSG), po tem testu sem pa potem takoj naravno zanosila si se pa res nacakala ...in docakala Midva sva trenutno v 6. krogu, tako da imava se cas
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:16:30
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ iiiiiiiiiiii...kaj je luskan!!!! hvala!! kaj pa vasi mozeki, so slovenci, ali domacini? moj je spagetar! nisva pa porocena... moj je Kolumbijc, rojen v Kanadi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:17:40
|
|
|
|
Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ punce...poglejte si tole http://www.youtube.com/watch?v=DPkYCYgHjMU&feature=related HAHA HAAAAAAAAAA KEN LEEEE DIBODIII
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:17:51
|
|
|
|
Šarki
|
JA hudooo kakšno bruko si grejo delat, pa tud če bi jo člouk hotu prepričat da ni ken leee, mislm da mu nebi verjela ker je na lastna ušesa slišala da reče ken leee
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:18:37
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ iiiiiiiiiiii...kaj je luskan!!!! hvala!! kaj pa vasi mozeki, so slovenci, ali domacini? moj je spagetar! nisva pa porocena... Ful je luskan tvoj Gabrielcek... no, saj Gabrieli so vsi lusni ... Moj je domacin (Dominikanec)... in sva porocen od 26. aprila 2007...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:19:37
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla, bejbe... Sem ugotovila, da sem jaz pa slovenka, ki živi v Sloveniji in porožena z slovencem... Torej sploh ne spadam sem... Tany, sem te že sinoči hotla vprašati, s kje flečeš filme dol?Naslov???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:21:21
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Hojla, bejbe... Sem ugotovila, da sem jaz pa slovenka, ki živi v Sloveniji in porožena z slovencem... Torej sploh ne spadam sem... Tany, sem te že sinoči hotla vprašati, s kje flečeš filme dol?Naslov??? seveda si nasa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:21:32
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: Ayo IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ kolk casa sta pa vidva cakala? 1 leto...skupaj...jaz sem pa ze prej 2 leti si ful zelela , pa moj ni bil se za...tako da so bila zame 3 doooooolgaaa leta!! no, ko sem po 1 letu neuspeha sla na raziskave, so mi najprej cekirali prehodnost jajcevodov (HSG), po tem testu sem pa potem takoj naravno zanosila si se pa res nacakala ...in docakala Midva sva trenutno v 6. krogu, tako da imava se cas da še mal nazaj skočim, midva sva pr ta prvi 6m, sva misnla da nč nau, da bova mela še probleme, pol naju je pa ujel k sva bla brez stanovanja pa brez vsega. ampak sva zdej že vse popedenala tko da se mamo kr fletn, sam še svojo hiško si mormo zgradit, ta druga naju je pa presenetla.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:22:22
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi JA hudooo kakšno bruko si grejo delat, pa tud če bi jo člouk hotu prepričat da ni ken leee, mislm da mu nebi verjela ker je na lastna ušesa slišala da reče ken leee itak da je KEN LEE...saj se ja tako slisi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:22:44
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Hojla, bejbe... Sem ugotovila, da sem jaz pa slovenka, ki živi v Sloveniji in porožena z slovencem... Torej sploh ne spadam sem... Tany, sem te že sinoči hotla vprašati, s kje flečeš filme dol?Naslov??? Kako ne spadas sem... itak, da spadas... sej tle klepetamo z vsemi in vsakega sprejmemo... ves kako je fajn ko lahko poklepetas z nekom ko slovensko govori pa ga mal o sloveniji povprasas... tko, da ti kar tle ostan.... jaz mam nek program ARES... cuden je v nulo in pocasn... morem kaj drugega dobit... ti bo znala katera druga mal vec povedat... jaz nisem lih tehnicen tip...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:23:35
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: Ayo IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ iiiiiiiiiiii...kaj je luskan!!!! hvala!! kaj pa vasi mozeki, so slovenci, ali domacini? moj je spagetar! nisva pa porocena... Ful je luskan tvoj Gabrielcek... no, saj Gabrieli so vsi lusni ... Moj je domacin (Dominikanec)... in sva porocen od 26. aprila 2007... moj je pa iz kosova. pa ne pomislt kuj na stereotipe
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:23:51
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: Ayo IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ kolk casa sta pa vidva cakala? 1 leto...skupaj...jaz sem pa ze prej 2 leti si ful zelela , pa moj ni bil se za...tako da so bila zame 3 doooooolgaaa leta!! no, ko sem po 1 letu neuspeha sla na raziskave, so mi najprej cekirali prehodnost jajcevodov (HSG), po tem testu sem pa potem takoj naravno zanosila si se pa res nacakala ...in docakala Midva sva trenutno v 6. krogu, tako da imava se cas da še mal nazaj skočim, midva sva pr ta prvi 6m, sva misnla da nč nau, da bova mela še probleme, pol naju je pa ujel k sva bla brez stanovanja pa brez vsega. ampak sva zdej že vse popedenala tko da se mamo kr fletn, sam še svojo hiško si mormo zgradit, ta druga naju je pa presenetla. se pravi, da morva midva zdaj najprej stanovanje zgubit, pa bo ratal ...hec.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:25:50
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: Ayo IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ kolk casa sta pa vidva cakala? 1 leto...skupaj...jaz sem pa ze prej 2 leti si ful zelela , pa moj ni bil se za...tako da so bila zame 3 doooooolgaaa leta!! no, ko sem po 1 letu neuspeha sla na raziskave, so mi najprej cekirali prehodnost jajcevodov (HSG), po tem testu sem pa potem takoj naravno zanosila si se pa res nacakala ...in docakala Midva sva trenutno v 6. krogu, tako da imava se cas da še mal nazaj skočim, midva sva pr ta prvi 6m, sva misnla da nč nau, da bova mela še probleme, pol naju je pa ujel k sva bla brez stanovanja pa brez vsega. ampak sva zdej že vse popedenala tko da se mamo kr fletn, sam še svojo hiško si mormo zgradit, ta druga naju je pa presenetla. se pravi, da morva midva zdaj najprej stanovanje zgubit, pa bo ratal ...hec. probej
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:27:23
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: Ayo IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ kolk casa sta pa vidva cakala? 1 leto...skupaj...jaz sem pa ze prej 2 leti si ful zelela , pa moj ni bil se za...tako da so bila zame 3 doooooolgaaa leta!! no, ko sem po 1 letu neuspeha sla na raziskave, so mi najprej cekirali prehodnost jajcevodov (HSG), po tem testu sem pa potem takoj naravno zanosila si se pa res nacakala ...in docakala Midva sva trenutno v 6. krogu, tako da imava se cas da še mal nazaj skočim, midva sva pr ta prvi 6m, sva misnla da nč nau, da bova mela še probleme, pol naju je pa ujel k sva bla brez stanovanja pa brez vsega. ampak sva zdej že vse popedenala tko da se mamo kr fletn, sam še svojo hiško si mormo zgradit, ta druga naju je pa presenetla. se pravi, da morva midva zdaj najprej stanovanje zgubit, pa bo ratal ...hec. midva ga bova zdaj kmal mogoce rata... ne se hecam... sam menjala bova stanovanje.... uni video na you tube je pa za crknit... ne mores vrjet...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:30:24
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: Ayo IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ kolk casa sta pa vidva cakala? 1 leto...skupaj...jaz sem pa ze prej 2 leti si ful zelela , pa moj ni bil se za...tako da so bila zame 3 doooooolgaaa leta!! no, ko sem po 1 letu neuspeha sla na raziskave, so mi najprej cekirali prehodnost jajcevodov (HSG), po tem testu sem pa potem takoj naravno zanosila si se pa res nacakala ...in docakala Midva sva trenutno v 6. krogu, tako da imava se cas da še mal nazaj skočim, midva sva pr ta prvi 6m, sva misnla da nč nau, da bova mela še probleme, pol naju je pa ujel k sva bla brez stanovanja pa brez vsega. ampak sva zdej že vse popedenala tko da se mamo kr fletn, sam še svojo hiško si mormo zgradit, ta druga naju je pa presenetla. se pravi, da morva midva zdaj najprej stanovanje zgubit, pa bo ratal ...hec. midva ga bova zdaj kmal mogoce rata... ne se hecam... sam menjala bova stanovanje.... uni video na you tube je pa za crknit... ne mores vrjet... tany...najboljs da probava bit brezdomke za en mesec...nogoce pa rata!!! video je pa res za crknit!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:32:35
|
|
|
|
tany83
|
... ja najboljs bo ja ancica pr men bi ze slo k je toplo, sam pr teb nevem
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:34:01
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... ja najboljs bo ja ancica pr men bi ze slo k je toplo, sam pr teb nevem hahahaha...meni bi slo tako se bolj za nohte, kar morda pomeni vecje sanse za zanositev
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:35:34
|
|
|
|
Ayo
|
uf, sam po tamlga sem sla ker se je zbudu, in ze ste ful naklofale! no, itak da rata takrat ko najmanj pricakujes! ko je pri nas ratalo, sm misnla, da sele ovuliram, smo bli pa ze tanchi, kje pa zivis?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:36:55
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo uf, sam po tamlga sem sla ker se je zbudu, in ze ste ful naklofale! no, itak da rata takrat ko najmanj pricakujes! ko je pri nas ratalo, sm misnla, da sele ovuliram, smo bli pa ze tanchi, kje pa zivis? kranj, pa ti??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:42:45
|
|
|
|
Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi kranj, pa ti?? jz ze 8 let v dezeli cokolade , drgac sm pa iz lj jz bom pocas zaklucla tle, ker je Gabriel sitko...ne vem a je polna luna, a katera ve je bil ze vceraj siten... no lepo se imejte in vas pridem se pogledat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:44:04
|
|
|
|
_ancica_
|
Punce moje...se bom za nekaj casa poslovila (ne se bat, se bom vsake tolk se kaj oglasila ). Ve pa se kar naprej pridno klepetajte, da bom imela kaj pametnega za prebrat cau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.3.2008 16:44:42
|
|
|
|
Šarki
|
u četrtek a u petek je biu mlaj čau, pridna bod
|
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?