|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
21.2.2008 18:05:22   
spps
bomo videluser posted image user posted image user posted image al sem pa sladkorno fasala-sam menda to ne pride čez  noč?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
21.2.2008 18:09:59   
_ancica_
se pravi da bo jutri se veselo v sloveniji...tvoj tata, pa soncnica ma tud roj. dan jutri a ni tko? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
21.2.2008 18:12:20   
spps
user posted image user posted image grem zdaj nazaj pospravljat dok me ne mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mejta seuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
21.2.2008 18:12:36   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

bomo videluser posted image user posted image user posted image al sem pa sladkorno fasala-sam menda to ne pride čez  noč?user posted image user posted image user posted image

ne ne, ti si kar srecka user posted image ...kaksna sladkorna neki user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
21.2.2008 18:13:39   
_ancica_
spps...no pa pojdi, pa pridi potem se kaj nazaj...cau bau user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
21.2.2008 18:14:30   
spps
jaooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
21.2.2008 18:25:04   
tany83
ja, ja ancica veselo bo jutri pr nas....user posted image user posted image

spps ma kaka sladkorna, to je novi znak za user posted image ....user posted image

no, pejt pospravljat, se bolj pol tipkamo naprej.... user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
21.2.2008 18:52:14   
_ancica_
tukaj je pa nekam zalostno danes...smo vse pobegnile na forum M ne pricakujemo ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
21.2.2008 18:55:48   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

tukaj je pa nekam zalostno danes...smo vse pobegnile na forum M ne pricakujemo ... user posted image user posted image user posted image

mas prav, smo se kar tam naki zaklepetale....user posted image user posted image user posted image ... no sej dokler o znakih govorimo je OK, sam de ne bom s teme zasle....user posted image user posted image user posted image ...

jao, tle je ze 2popoldan....

morem it pospravljat... vmes se bom pa javljala (tle in tam).... castna tanynauser posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
21.2.2008 18:58:51   
_ancica_
pridna...jaz bom tud mogla malo pospravit, vmes se bom pa seveda javljala..castna moja user posted image (ne vem kako bi ancico vkljucila...ancicicina hahaha user posted image )

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
21.2.2008 19:02:00   
_ancica_
haha..sem se spat malo zatipkala....ancicicna...evo to sem hotla napisat user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
21.2.2008 19:04:15   
tany83

haha..sem se spat malo zatipkala....ancicicna...evo to sem hotla napisat user posted image

user posted image user posted image user posted image .. ti zadnje case zmer kako pihnes user posted image user posted image user posted image ... saj je prav, ker me v dobro voljo spravis pa pozabim, na zgago in da me v jajcnikih spika....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
21.2.2008 19:17:40   
spps
jaz sem za danes zaključilauser posted image user posted image user posted image user posted image za večerjo sem pico naredila-ful zdravouser posted image user posted image user posted image user posted image
no se pečeuser posted image user posted image user posted image  
a zdaj stapa vidve začele pospravljat?user posted image user posted image user posted image user posted image no,no nouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
21.2.2008 19:19:14   
_ancica_
sej to delam z namenom, da te v dobro voljo spravim...kar tako pa ze ne bi delala napak user posted image user posted image user posted image

glede spikanja...mene pa presenetljivo ta mesec nic kaj dosti ne spika spodaj...sem celo zacela razmisljat, da mogoce pa sploh nisem mela O user posted image vsaj kar se tice  izcedka. Ponavadi ga imam par dni, ta mesec sem ga pa imela samo en dan...cudne zadeve se dogajajo user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
21.2.2008 19:20:36   
_ancica_

jaz sem za danes zaključilauser posted image user posted image user posted image user posted image za večerjo sem pico naredila-ful zdravouser posted image user posted image user posted image user posted image
no se pečeuser posted image user posted image user posted image  
a zdaj stapa vidve začele pospravljat?user posted image user posted image user posted image user posted image no,no nouser posted image user posted image user posted image

bravo...si bla pa res pridna danes user posted image user posted image user posted image
jst se vedno nisem nic nardila....jooooj, ura pa kr tece user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
21.2.2008 19:26:17   
tany83
Ja, sej nikol ne ves to kdaj je O in kdaj ne... sej ne zmer spika, pa tud izcedek se lahko pojavlja veckrat v ciklu ne sam ko je O, tko da vedi ga kaj je...

ja jaz se morem lotit pospravljat, sam mi ne gre lih danes...

pa za potrebo sem pila tolk vode, zdaj sem pa skoz na WC-ju....user posted image ... joj, joj, zgago sem zmanjsal, se pojavi pa drug problem, obisk wcja... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
21.2.2008 19:31:06   
_ancica_
ja tako je zivljenje...se otreses enega problema, dobis pa novega user posted image user posted image user posted image

jst sem tudi tako lena danes, se cisto nic nisem naredila, no vsaj v pizami nisem vec user posted image user posted image

pejva malo pospravit zdaj... user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
21.2.2008 19:42:38   
tany83
a komi zdaj.... jaz sem sobo ze pa kopalnico.....user posted image

zdaj si bom neki za jest nardila.... pol pa se kuhinjo pospravim pa vmes se prah pobrisem in tla pomijem ....

najbolje, da idemo pol... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
21.2.2008 19:47:40   
spps
user posted image user posted image user posted image a vidve mata pa danes govorno napačo?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
21.2.2008 19:54:53   
_ancica_
nama se danes malo blede user posted image

jst sem pa zdaj samo posteljo postlala, pa posodo pomila, zdaj grem pa naprej...pa se za jest bo treba kmalu kaj pristimat...uf kaj sem zaposlena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
21.2.2008 19:59:02   
tany83
user posted image user posted image user posted image user posted image ... ja, ja jaz sem tud zaposlena, se ven ne vidim, tolk dela mam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
21.2.2008 20:03:15   
spps
tany a nisi prej napisala,da živi se samo enkrat-pospravljanje lahko počaka?user posted image user posted image user posted image user posted image sej je fajn-se človek lahk mal nasmeji zraven,ker resnih tem je prevečuser posted image user posted image user posted image
a vidve bosta pa zdaj zalaufale 1oo nA uro?user posted image user posted image user posted image vaju že vidimuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
21.2.2008 20:04:09   
_ancica_
jst sem se pa odlocila, da bom zdajle nekaj pojedla, potem grem pa kr ven na sprehod, dokler je se soncek, pa bom kasneje sesala in cistila naprej user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
21.2.2008 20:09:19   
spps

jst sem se pa odlocila, da bom zdajle nekaj pojedla, potem grem pa kr ven na sprehod, dokler je se soncek, pa bom kasneje sesala in cistila naprej user posted image

sem na brzino prebrala,ampak nekaj drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
21.2.2008 20:11:55   
_ancica_

sem na brzino prebrala,ampak nekaj drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja no sej tisto me tudi se caka, ampak malo kasneje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

velika noč
Lelly28 RR

Ali s svojim otrokom za veliko noč ustvarite velikonočne voščilnice, ki jih pošljete potem po pošti?

da (5%)

ne (95%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!