mml
|
Dan, no pa je končno petek, kar pomeni, da ne bom več sama z obema čmrljema. Manca je boljše, že od včeraj nima vročine, še vedno pa kašlja kot strasten kadilec po 40 letih kajenja, iz nosu ji teče grozljivo zelen smrkelj in sploh je tečna in zahtevna za 4, se vidi, da ji je dolgčas za znoret... ...Matica so včeraj zvečer precej mučili krči in tudi noč je bila temu primerna, danes je pa že bolj miren in tudi poliva ne, tako da se očitno stvar umirja, skratka živmi v upanju, da bo naslednji teden stanje že podobno normalnemu. Me je pa prej klicala varuška, da je bila na pregledu pri G, ker je krvavela (sem že videla, kako iščemo sredi leta varstvo za Manco ) in je na srečo vse OK. Matic in spita v dnevni sobi po kosilu , Manca se pa tlači v prevleko za odejo in teži, da naj grem ven iz njene sobe...ja zgodaj je začela, kaj šele bo Manca iz nenznanega razlgoa protestria, če dam Matica na tla v telovadnico in pri tem ponavlja, da Maticu ni všeč...kdo bi jo razumel, ker Matic čisto uživa in ostane na tleh tudi do pol ure NiLe lepo izkoristi zadnji "prosti" konec tedna...sicer si pa že tako ali tako profesionalka in že veš kako in kaj katina so te seznanili z visoko znanostju insulina? Upam, da se ti življenje zaradi tega ne bo še dodatno zakomplicirala, ampak saj ti to res profesionalno obvladaš in si zelo disciplinirana, jaz ne vem, če bi bila tako pridna resnično srečna ti se kar lepo najej vseh "prepovedanih" jedi...jaz računam, da bom počasi začela z jagodami, glede na to, da Matic očitno ni alergičen, ker dobro prenaša orehe in čokolado , po tem se pa čudim, da še nisem na svoji prednosečniški teži...motovilec pa jaz že previdno jem in ni hujšega protestiranja in nerganja Calena se mi zdi, da bo toel en ekspresno hiter porod...tudi ti še lepo uživaj zadnje dneve s svojo edinko Se grem spokat...moramo v trgovino, čeprav bova po mojem z Maticem ostala doma, ker spi in mi ga je škoda budit za v trgovino...sem pa ugotovila, da so mu postale hlače 56 in 60 čisto prekratke, tako da bo treba kaj novega kupit...za poleti pa nimam pojma ali naj kupujem olbačilca št. 68 ali že 74...moram malo razmislit in pogledat, katero številko je nosila Manca, čeprav je trenutno Matic za ene mesec "večji in težji", kot je bila Manca...se vidi da je fant