Katina
|
Nile, še tukaj iskrene čestitke za hčerkico Tio . Resnično srečna, dobro opravi jutri pri svojem G. Zdaj bi bil pa že čas, da se od njega za nekaj časa posloviš, kaj praviš? nanka, kako si opravila pri zdravniku? mml, super poročilo od doma. Važno je, da se je vse zopet utirilo. Drugače pa res ne vem zakaj nisi razmislila o predlogu tovje G, vidim, da čisto dobro obvladaš in lahko si nam za zgled. Rada ti verjemem, da te je čakanje spravilo v nejevoljo. Tudi jaz sem danes skoraj poglana korenine pred laboratorijem, ko sem čakala na izvide urina. Morda sicer nisem v službi, delam pa šihte na "črno" po čakalnicah različnih ambulant po cele dopoldneve. Danes naprimer sem imela pregled pri G (ob 8.30) , nato sem šla v laboratorij in zaključila okoli 11.30. Ob 14.30 sem imela že dohtarja na Dermatovenerološki kliniki. Vmes sem se pa prehranjevala in malček počivala. Popoldan sem še dokončala začeto šivanje majčke za nečakinjo, ki jo bo imela na bratčevi maturi. Sem se zopet pustila nahecat sestri, da mi je prinesla blago, da sem ji zašila zlato majčko. Še svoji se mi ne bi dalo šivat, ampak kaj ko se vedno pustim nahecat. O sladkorju mi je vedno manj jasno, ker ga je enkrat kljub inzulinu preveč, drugič v mejah. Jutri grem na kontrolo k edukatorici pa bomo vidli kaj bo rekla. Pred tem moram skočit še na Onko dat kri in mogoče še dat mere za kompresijske nogavice, čeprav mislim, da bom raje ostala pri povijanju. Kot vidiš imam polno nekih zadolžitev in sploh več ne vem kje se me glava drži. najstnica, ah saj ne vem kaj bi rekla. Stanje približno podobno aprilskem vremenu. K sreči jo je minila nekajdnevna nesramnost, ki ne vem od kje se je vzela. Trenutno smo v luštni fazi in celo vprašamo kako se kaj naš GUGI (tako mu ona pravi) počuti in če kaj brca. Sama se ne upam dotikat teme , ker pri tem kar otrpne. zato ji bom pustila, da se bo te teme dotaknila toliko in takrat ko ji paše. Upam, da sem ubrala dobro takriko. Sem kaj zgrešila ali imate tudi vi ogledan nov avto? Majuska, dobro opravi danes pri dohtarci. Po vsej verjetnosti se vse to dogaja zaradi pretiravanja. V težko zmoremo tisto, kar smo prej zlahka. Držim pesti, da dobro opraviš. Sem zdajle prebrala, da si dobila en teden bolniške. Lepo se spočij in uživaj. Kot sem že zgoraj omenila, me danes skoraj nič ni bilo doma, pa tudi ves teden imam več ali manj zapolnjen z različnimi obveznostmi, zato se bom jaz žal morala odpovedati kofetkanju. Calena, hvala za dobre želje ob nakupu novega prevoznega sredstva. Veš, kar se moje tiče pa ne računam na nikakršno pomoč, ker je že povedala, da ona ne bo previjala . Bom čisto zadovoljna, če ne bo dobila kakšnega histeričnega napada ali napada ljubosumja in da bo "samo" znosna. Sicer pričakujem, da se bo čez čas privadila novim razmeram in da bo življenje teklo kar se da normalno. No, kljub današnjem lažnem alarmu sem prerpičana, da v kratkem spoznaš podnajemnika. Priporočam, da se zgleduješ po NiLe, ki je to nalogo opravila 1,2,3. Upam, da nam kmalu sporoči recept. Pa še današnje poročilo. Na GP je bilo v skladu s pričakovanji. Zelo pridno rstemo in po UZ imamo že 2890g. V vseh merah prehitevamo. Naslednji GP imam čez 1t, takrat bomo opravili tudi prvi CTG. naslednjič tudi dobim napotnico za konziliarni pregled pri dr. ki se ukvarja samo s "cukrarkami". Kt sem omenila sem dala tudi urin, ki vsebuje sledi beljakovin. Dobila sem tabelo za štetje gibov in pojasnilo o tem, da naj štetje gibov jemljem zelo resno, saj se pri moji bolezni lahko hitro zgodi najhujše. Upam, da bomo zvozili do konca tako kot je treba. Še včeraj sem si želela, da bi imela čas opraviti vse zadano z mojega seznama, vendar si danes želim le še, da čimprej preguramo do konca in spoznamo našega zdravega in živega. Močno upam, da mi ne bo trevba čakat do konca, ker imam kljub optimizmu nekje v ozadju še vedno to smotano informacijo.
|