|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
8.4.2008 9:08:39   
nanka
Dan,

Resnično srečna ti pa si aktivna, ni vrag da toel skakljankje sem in tja ne spravi tvoje pupe ven. Bo pa krasno ko boš prišla iz porodnišnice v urejen domek.

Nile si še z nami ali so te kar obdržali?

Majuška še malo pa boš doma, saj bo hitro minilo, boš videla.

Katina, ti si pa tudi že skoraj pri koncu, koliko še tri tedne?

Nič se grem oblečt, me čaka randi z zdravnikom.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 276
8.4.2008 11:20:59   
mml
Dan,

pri nas se življenje počasi vrača v normalne okvire, no vsaj upam, da je tako...Manca je danes po enem tednu prvič spet pri varuški, Matic leži v ležalniku, boksa medvede in kolca, jaz sem pa pravkar pojedla miks iz jagod, banane in muslijev, me zanima, če bo imel Matic kaj pripomb...upam, da ne. Zadnjič sem jedla jagode, pa ni bilo nobene reakcije...

Jaz sem bila včeraj pri ginekologu in sem imela uro ob 8.40, na vrsti sem bila pa ob 10.20...sem bila besna kot ris, pa še skrbelo me je, da je doma kriza, ker bi Matic že moral jesti tam nekje ob 10., pa na srečo ni bilo hujše panike. Me je pa G vprašala, če mogoče res ne bi imela še enega otroka, sedaj ko to že tako dobro obvladam user posted image . Sem se vljudno zahvalila in rekal, da bi, če bi bila 5 let mlajša, tako smo pa zaključili...tako da sem dobila recepte za tabletke, ker mi Mirena ni všeč...

NiLe mislim nate i ndržim pesti, da boš čisto kmalu držala svojo princesko v naročju user posted image

katina ja za "obiske" KC si moraš vzeti praktično celo dopoldne prosto, ne glede na to, kdaj imaš uro...user posted image . Upam, da se ti bodo vrednsoti sladkorja ob inzulinu kmalu normalizirale. Pa seveda user posted image user posted image user posted image  za avto in da si spet prosto mobilno. Kako kaj sicer tvoje počujte? Upam, da ob vseh nevšečnostih s sladkrojem, sicer uživaš v nosečnosti. Kako pa kaj tvoja najstnica?

resnično srečna super, da je selitev potekala po planu in se sedaj ukvarjaš samo še z "malenkostmi" user posted image

nanka prav super, da ti ni treba več v službo, po svoje kar paše malo polenarit doma...jaz komaj čakam na kakšno dobro spanje v kosu user posted image . Saj se ne smem prehudo pritoževati, ker je Matic kar priden, včeraj je zaspal ob 22.30 in se zbudil ob 3., pa nimam pojma zakaj se zbuja ob 3., po tem je s pomočjo dude zaspal do 4.30, ko se je najedel in spal skoraj do 7.30, tako da če ne bi bilo tistega zbujanja ob 3., bi bile noči prav super...no saj bo...

Calena kako pa si ti tele zadnje dneve, ko si 2v1? Upam, da se počutiš dobro in je tvoja princeska tudi zdrava in navdušeno pričakuje dojenčka user posted image

majuska samo še en mesec, pa bo službe za nekaj časa konec user posted image . Jaz sem pa ravno danes razmišljala, da bi z veseljem šla malo v službo...mi manjka odrasla družba in občutek, da vem, kaj delam, ker pri otrocih se mi vedno zdi, da ne vem kaj delam oziroma da bi lahko naredila še kaj več...

redhouse kam si se pa ti zigubila??? Upam, da si OK in uživaš v nosečnosti...zdaj se bo pa počasi že začelo kakšno premikanje v tvojem trebuhu, ki ga boš tudi ti čutila...no takrat pa postane občutek nosečnosti bolj zaresen in vsaj jaz sem obakrat zares začela uživati šele, ko sem čutila premike in brce...user posted image

...razmišljam, če bi šla v Citypark...bi morala na banko plačat drugo polovico avta user posted image , samo je Matic zaspal, tako da bom najbrž šla jutri, ko bo tukaj moja mama

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 277
8.4.2008 12:06:50   
Majuska
Ojla,

tudi jaz imam danes zmenek z dohtarco, se glih odpravljam ... matr me vse boli, zgleda da sem pretiravala s tem službenim projektom, po 10 ur na računalniku. Ne vem več, a me bolj boli križ, zadnjica ali spodaj v trebuhu. Ko sem šla spat, sem imela tako trd trebuh da nisem vedela, kaj naj naredim user posted image

Se javim kasneje ...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 278
8.4.2008 12:39:39   
resnično srečna
Naša NiLe je sporočila,
da vabilo v porodno sobo je dobila,
da je že klistir skoz dala
in jo je sestra že z britvico počesala.

Zdaj le še barve sten v porodni izbira
in potem se je odločila,
da hitro bo rodila
in nam mere sporočila.

Zanjo brž stisnimo pesti,
in čakajmo,
kdaj naslednji sms prileti...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 279
8.4.2008 12:43:24   
mml
NiLe dihaj dihaj dihaj user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 280
8.4.2008 14:05:18   
Calena
NiLe stiskam pestke in mislim nate, čimhitrejši in čimlepši porod ti želim in komaj čakam novičke, da že pestuješ svojo princeskouser posted image user posted image user posted image

Katina ti si pa res carica, da vse tako super obvladaš in se znaš tako fajn organizirati. Upam, da bo insulinska terapija obrodila sadove in bo cukr kmalu padel. Čestitke za avto, da je vse tako kot treba, pa čimprijetnejšo vožnjo z njim ti želim. Kako pa je kaj tvoja user posted image ? Se veseli user posted image ? Verjetno ti bo kar v pomoč.

Nanka upam, da se že boljše počutiš in ti ni treba več jemati antibiotikov. To je pa super novička, da ti ne bo treba več v službo in se boš lahko doma v miru pripravila na prihod user posted image .

mml lepo da se vaše življenje vrača v stare okvirje in da so Maticu všeč novi mlečni okusiuser posted image   Fino, da je tudi Manca že zdrava in lahko spet hodi v varstvo. Je pa tudi v našem vrtcu spet čas viroz in noric, tako da je prisotna le polovica otročkov iz Lanine skupine. Jim je pa zato bolj luštno, ker ni take gnečeuser posted image

resnično srečna ti si pa prava pesnica in vidim, da kar prekipevaš od energije. Upam, da se v P spoznava. user posted image  za uspešno preselitev. Upam, da ti je uspelo zrihtati tudi prevoz postelje.

Majuška upam, da si dobro opravila pri zdravnici. S službo pa le ne pretiravaj. Še malo pa boš lahko uživala doma do poroda in si nabrala moči, ki jih boš kasneje potrebovala pri skrbi za user posted image

Mah jaz sem tudi še vedno 2 v 1, čeprav sem danes kar nekaj časa upala, da je to to. Popadki so se pojavljali v rednih intervalih približno 2 uri, potem pa je bilo spet konec veseljauser posted image  Tudi sama poskušam s pospravljanjem, skakanjem, počepi, dolgimi sprehodi z našima user posted image spodbuditi našega user posted image , da naj se nam pridruži pa brez uspeha...No bo že, ko bo pravi čas. Sicer sem pa prav vesela, da danes še ni šlo zares, ker si zelo želim videti predstavo Zaljubljeni zvonček, ki so jo pripravili v vrtcu za starše pa sem moji user posted image  že včeraj obljubila, da jo pridem gledat. Bi bila res žalostna, če ne bi videla njenega nastopa. Drugače pa postajam že zelo tečna in zoprna sama sebi, naveličana ogromnega trebuha in tega nestrpnega pričakovanja. Zelo rada bi že spoznala stanovalca v mojem trebuhu...

Kljub dežju vam vsem želim čimprijetnejši dan, user posted image  uživajte v božanju bušijev, dokler jih še imate, mamice pa seveda uživajte v družbi svojih otročkov.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 281
8.4.2008 16:45:20   
Majuska
Ojla,

Calena hvala za lepe želje, dohtarji so se odločili naj bom vsaj en teden doma, ker moram počivati. Si pa kar sebe predstavljam ja, kako ob koncu nosečnosti, ko bom že vsa okrogla in sitna (pa še poleti), po mojem bom tudi komaj čakala, da pride dete ven user posted image

NiLe, mislimo nate, da bo šlo čim lažje in da čimprej spoznaš otročka, komaj čakam na novičke user posted image

Katina, ampak ti se res fajn znajdeš med temi inzulinskimi stvarmi, vidim da ti gre odlično. Sem se danes nate spomnila, ker sem bila ravno v vaši okolici, ampak sem že morala šibati naokol.

Dekleta, se dobimo na kakšni kavici ta teden? Zdaj ko vem da bom doma, bi celo lahko prišla user posted image

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 282
8.4.2008 17:58:54   
nanka
NILE iskrene čestitke za rojstvo hčerke Tie.user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 283
8.4.2008 19:54:16   
Calena
NiLe ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU PRINCESKE TIE. user posted image user posted image user posted image

Veliko cartanja želim celi družinici.

http://www.things-to-say.com/greetings-special/baby-12-girl.htm

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 284
8.4.2008 20:46:21   
mml
NiLe iskrene čestitke ob rojstvu princeske Tie, veliko lepih trenutkov, nežnosti, razvajanja in vsega lepega kar sodi zraven user posted image

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 285
8.4.2008 21:39:36   
Katina
Nile, še tukaj iskrene čestitke za hčerkico Tio user posted image .

Resnično srečna, dobro opravi jutri pri svojem G. Zdaj bi bil pa že čas, da se od njega za nekaj časa posloviš, kaj praviš?

nanka, kako si opravila pri zdravniku?

mml, super poročilo od doma. Važno je, da se je vse zopet utirilo. Drugače pa res ne vem zakaj nisi razmislila o predlogu tovje G, vidim, da čisto dobro obvladaš in lahko si nam za zgled. Rada ti verjemem, da te je čakanje spravilo v nejevoljo. Tudi jaz sem danes skoraj poglana korenine pred laboratorijem, ko sem čakala na izvide urina.
Morda sicer nisem v službi, delam pa šihte na "črno" po čakalnicah različnih ambulant po cele dopoldneve. Danes naprimer sem imela pregled pri G (ob 8.30) , nato sem šla v laboratorij in zaključila okoli 11.30. Ob 14.30 sem imela že dohtarja na Dermatovenerološki kliniki. Vmes sem se pa prehranjevala in malček počivala. Popoldan sem še dokončala začeto šivanje majčke za nečakinjo, ki jo bo imela na bratčevi maturi. Sem se zopet pustila nahecat sestri, da mi je prinesla blago, da sem ji zašila zlato majčko. Še svoji user posted image se mi ne bi dalo šivat, ampak kaj ko se vedno pustim nahecat.
O sladkorju mi je vedno manj jasno, ker ga je enkrat kljub inzulinu preveč, drugič v mejah. Jutri grem na kontrolo k edukatorici pa bomo vidli kaj bo rekla. Pred tem moram skočit še na Onko dat kri in mogoče še dat mere za kompresijske nogavice, čeprav mislim, da bom raje ostala pri povijanju. Kot vidiš imam polno nekih zadolžitev in sploh več ne vem kje se me glava drži.
najstnica, ah saj ne vem kaj bi rekla. Stanje približno podobno aprilskem vremenu. K sreči jo je minila nekajdnevna nesramnost, ki ne vem od kje se je vzela. Trenutno smo v luštni fazi in celo vprašamo kako se kaj naš GUGI (tako mu ona pravi) počuti in če kaj brca. Sama se ne upam dotikat teme user posted image , ker pri tem kar otrpne. zato ji bom pustila, da se bo te teme dotaknila toliko in takrat ko ji paše. Upam, da sem ubrala dobro takriko.
Sem kaj zgrešila ali imate tudi vi ogledan nov avto?

Majuska, dobro opravi danes pri dohtarci. Po vsej verjetnosti se vse to dogaja zaradi pretiravanja. V user posted image težko zmoremo tisto, kar smo prej zlahka. Držim pesti, da dobro opraviš.
Sem zdajle prebrala, da si dobila en teden bolniške. Lepo se spočij in uživaj.
Kot sem že zgoraj omenila, me danes skoraj nič ni bilo doma, pa tudi ves teden imam več ali manj zapolnjen z različnimi obveznostmi, zato se bom jaz žal morala odpovedati kofetkanju.

Calena, hvala za dobre želje ob nakupu novega prevoznega sredstva. Veš, kar se moje user posted image tiče pa ne računam na nikakršno pomoč, ker je že povedala, da ona ne bo previjala user posted image . Bom čisto zadovoljna, če ne bo dobila kakšnega histeričnega napada ali napada ljubosumja in da bo "samo" znosna. Sicer pričakujem, da se bo čez čas privadila novim razmeram in da bo življenje teklo kar se da normalno.
No, kljub današnjem lažnem alarmu sem prerpičana, da v kratkem spoznaš podnajemnika. Priporočam, da se zgleduješ po NiLe, ki je to nalogo opravila 1,2,3. Upam, da nam kmalu sporoči recept.

Pa še današnje poročilo. Na GP je bilo v skladu s pričakovanji. Zelo pridno rstemo in po UZ imamo že 2890g. V vseh merah prehitevamo. Naslednji GP imam čez 1t, takrat bomo opravili tudi prvi CTG. naslednjič tudi dobim napotnico za konziliarni pregled pri dr. ki se ukvarja samo s "cukrarkami". Kt sem omenila sem dala tudi urin, ki vsebuje sledi beljakovin. Dobila sem tabelo za štetje gibov in pojasnilo o tem, da naj štetje gibov jemljem zelo resno, saj se pri moji bolezni lahko hitro zgodi najhujše. Upam, da bomo zvozili do konca tako kot je treba. Še včeraj sem si želela, da bi imela čas opraviti vse zadano z mojega seznama, vendar si danes želim le še, da čimprej preguramo do konca user posted image in spoznamo našega user posted image zdravega in živega. Močno upam, da mi ne bo trevba čakat do konca, ker imam kljub optimizmu nekje v ozadju še vedno to smotano informacijo.

Neposredna povezava do sporočila: 286
8.4.2008 21:45:31   
Katina

Končno je naš Matic dobil pravo družbo:

user posted image

mml, 30.01.2008
MATIC, 3700g, 54 cm

pridružila se mu je

user posted image

NiLe,
08.04.2008
TIA, 3020 g, 50 cm

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 287
8.4.2008 23:12:45   
Majuska
Nile, čestitam za novorojenko Tio in vse čestitke pogumnima dekletoma!!! user posted image

user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 288
9.4.2008 14:40:52   
redhouse
Iskrene čestitke, NiLe in dojenčica!

Evo mene, nisem se zgubila, mam mejčkn sreče user posted image  in delam v "domačem" salonu pohištva, finančne zadeve, tako da mi ni treba bit vsak dan tuki, doma pa še nimam interneta... Včasih vas na hitr preberem in potem se hitim ukvarjat s proklikom in ostalimi zadevami.

Jest sm super, naslednji teden imam morfologijo, zaenkrat je vse super, sem taka vesela in aktivna user posted image ! Če je vreme primerno, potem z očetom nardiva en fajn sprehod, ker še čakamo novga user posted image , mu jest delam družbo, zame je pa tud koristno, čez vikend smo urejal mojo domačo pisarno, da bom lahko od doma delala...
Jest  imam PRP  10.9., kdaj pa ve?! A boste do takrat že vse imele  user posted image  v naročju?!

Ja, zdej se mi pa res včasih zjutri zdi, da čutim kakšnega user posted image v trebuhu. Luštkan občutek!
Trebušček počasi raste, garderobo mam pa zaenkrat še kr isto. Je taka moda, da majo hlače nizek pas in mi to kar prav pride.

S shopingom še nisem nič začela, sej mam še čas, a ne?! Zdej sva z mojim mal morje prestavila, ker sva ga rezervirala že novembra, no, zdej greva en mesec prej, da ne bom preveč težko dihala na vročini.

Grem še mal delat, se še oglasim! Lepo se imejte!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 289
9.4.2008 20:25:50   
resnično srečna
Pozdravljene!

Moj današnji pregled je bil katastrofa...kot sem si mislila, je bil moj osebni G. penast od jeze, ker me niso še dali roditi v porodnišnici in je takoj, ko je videl, da imam spet pritisk 170/100 klical sprejemno, nato pa g. Rončeviča in rekel, da če kaj ne naredijo, se zna tole slabo končati...

Meni je napisal napotnico za sprejemno in porod ter potem baje tja klical še 4krat in se z njimi vse zmenil...v porodnišnici me je pričakala strašanska gužva v sprejemni...ctg je bil reaktiven kot vedno, Rončevič pa me je potem vaginalno pregledal, naredil še amnio in ugotovil, da je plodovnica čista, da sem 2 prsta odprta ampak da še ni čas niti nimajo prostora v porodni, da bi danes rodila...

Dal mi je opcijo ponovnega najema penziona na E oddelku ali pa da grem domov in spet pridem v petek...seveda sem bila bolj za petek in eto mene spet doma...sem pa obiskala NiLe in videla njeno kjut princesko, ki je pravi cuker he he...tako da sem ji prav fouš...

No ja upam, da bom imela v petek več sreče in dočakala tole našo princesko...

sedaj grem pa nekaj pojest, ker sem rahlo zbita...s predragim sva spet bila v Obiju, kjer so mi izdelali za 3 omarice dodatne poličke in sem spet pospravila nekaj krame, pa en velik plastični zaboj sem dobila za na balkon, da imam tam notri lahko razne zemljice, lončke, pripomočke...

Lepo se imejte, uživajte in se beremo...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu redhouse)
Neposredna povezava do sporočila: 290
9.4.2008 20:43:09   
Katina
Redhouse, lepo da si se malo oglasila na forum. Drug teden držimo pestke za uspešno morfologijo. Ja, zaenkrat si zadnja na seznamu s PDPjem v septembru. Vendar nič hudega, boš vsaj lahko kaj koristnega potegnila iz drugih izkušenj.  Čutiti metujčke v trebuhu je nekaj božanskega, kmalu se bodo pojavile konkretne brce in premetavanje, ki so zame user posted image .

Resnično srečna, tebe pa v Lj. P res ne marajo. Kaj si pa počela, ko si bila na oddelku E. Razgrajala user posted image ? Verjetno bi tvoj G popenil, če bi vedel, da so te spet poslali domov. No, držim pesti, da ti v petek končno uspe prodreti v to trdnjavo in najdejo zate spodobno posteljo v porodnem bloku. A je res taka gužva v P?

Upam, da si lepo pozdravila NiLe in še za nas malo požgečkala njeno princesko.

Calena , zgleda, da bosta z RS skupaj predihavale v porodnem bloku. Torej bomo v petek nestrpno kukale na forum kako je z vama.

Neposredna povezava do sporočila: 291
10.4.2008 15:19:12   
Majuska
resnično srečna, upam da se bo torej v petek vse dobro izteklo  ... samo res ne vem, zakaj ti v Ljubljani toliko komplicirajo, a so res tako polni al kako??
NiLe, upam da se obedve dobro počutita in da se na veliko crkljata user posted image

redhouse, ti kar uživaj v žgečkanju v trebuščku, meni so tele brce prav zabavne, včasih me mali tako rukne, da kar skočim in se mi mož smeji. evo, očitno ve da se pogovarjam o njemu, ker se je pričel premikati user posted image

Aja, sem pozabila povedat da mi je uspel še en izpit. Ful sem zadovoljna, od letošnjih mi je ostal samo eden, nato pa samo še stare "grehe" spucamo, čim več kolikor se bo dalo. Danes sem se oglasila pri mami, ki me je opremila z domačim jabolčnim sokom, skrajšala sem si dvoje hlače, da bom imela kaj obleči. Potlej pa sem kofetkala s prijateljico, ki je že fuuul dolgo nisem videla in šele zdaj odkrila, da pričakujemo - tako je bila iz sebe, da me je ves čas objemala user posted image Prav prijeten dan je bil.

Samo vreme se mora še popravit, da bom lahko šla malce ven na zrak ... pol bo pa super user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 292
11.4.2008 8:44:33   
Katina
Danes držim pesti, da bosta Resnično srečna in Calena spoznali svoje user posted image . Upam na kakšna poročila. 

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 293
11.4.2008 8:45:41   
Katina
majuska, čestitke za ekspresno polaganje izpitov. res si faca. Če imaš energijo čimveč napravi, ker bo potem težje (no, kdo soli pamet user posted image ).

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 294
11.4.2008 8:48:37   
simona pirc
A je res potem, da je porodišica Ljubljana polna? Kaj to pomeni, da nas bodo preusmerili drugam ali kaj? Jaz sem v 38. tednu, tako da je zame to kar pomembno, da sem seznanjena s tem, kaj naj naredim.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 295
11.4.2008 8:54:32   
Katina
simona pirc, poročilo o zasedeni porodnišnici nam je posredovala Resnično srečna, ki je tvoja "cimra" na aprilčicah. Glede na to, da se bo danes spet poskušala prbit v P upam, da bomo tekom dneva prejele sporočilo kaj se tam dogaja. Luštno res ni, če je gužva, vendar druge izbire, ko se porod začne nimaš. Če nimaš kakšnih težav se sicer lahko odločiš za drugo P, vendar je najbrž stanje zasedenosti od dneva do dneva različno. Npr. ene poročajo, da v sprejemni ni blo gužve, tko da je to čista loterija. kar bo pa bo.

Sicer pa srečno še teh nekaj tednov do poroda!

(odgovor članu simona pirc)
Neposredna povezava do sporočila: 296
11.4.2008 12:21:40   
mml
Živ žav

Se mzadnej bolj lena za pisanje in čvekanje tukaj...sram me bodi, sem pa trenutno pri svojem "priljubljenem" predporodnem opravilu....skeniranju diasov user posted image . Matic namreč pridno spančka, jaz pa sem kolebala med likanjem in skeniranjem in sem ravno ugotovila, da sem čisto ven iz forme user posted image

resnično srečna sedaj bo pa res čas, da te obdržijo v P in končno zagledaš svojo princesko v živo user posted image , če ne si pač privošči za konec tedna še kakšno orto razvajanje

majuska  super, da ti gredo izpiti tako dobro od rok user posted image .Jaz bi tudi lepo vreme, ker sploh ne morem ven z Maticem, ker nikoli ne vem, kdaj se bo vlilo...po tem se pa čudim, zakaj noče bit v vozičku...saj ga bogi revež sploh ni navajen v tem čudnem vremenu...

redhouse po mojem se ti bo pridružila še kakšna srečka user posted image  35+, tako da sploh ni panike, ti pa lepo uživaj v teh (vsaj zame) najlepših tednih nsoečnosti user posted image

katina kako se obnese tvoj avto? Kaj si pa sploh kupila, če ni skrivnost? Kako je s sladkorjem? Si imela na uvajanju, kaj opravkov s sestro Ranko?

calena si še doma ali že crkljaš svojega fantička??? Upam, da si sicer OK, ti pa verjamem, da si že naveličana trebuha in vsega, kar je z neokretnostjo povezanega user posted image

nanka je prehlad mimo? Počutje boljše? Lepo uživaj doma user posted image

NiLe upam, da Tia nima zlatenice in sta danes že na poti domov user posted image

Mi smo pa predvčerajšnim kupili sokovnik, ki sem si ga že dolgo želela, pa mi je bilo vedno škoda denarja zanj, zdaj je pa bil v Merkurju 35 €, ker so nehali delat ta model...in je prav super, sem včeraj "tvegala" in spila 1 dcl hruškovega soka in ni imel Matic nič proti user posted image

Pijem kavo in se čudim zakaj nima pravega okusa in ugotovim, da sem jo pozabila sladkat...user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 297
11.4.2008 13:37:20   
Calena
Dan,

Še vedno sem 2 v 1. Z današnjega GP so me spet poslali domov.user posted image   CTG je risal popadke in bil reaktiven, malček zelo živahen, tako da sem zdaj dogovorjena v ponedeljek na dan PDP v P, ko je dežurna moja G, pa upam, da takrat res spoznam svojega user posted image , ker sem res že naveličana user posted image .

Resnično srečna držim pesti, da so se te danes usmilili v P in boš kmalu pestovala svojo Izo. Naj bo porod čimlepši in čimmanj boleč.

Katina hvala za lepe želje. Držim pesti da bo s tvojim user posted image  vse OK in bo lepo napredoval ter seveda da ne bo prehitro rasel ter bo vsaj še nekaj tednov lahko na varnem v tvojem trebuščku. Upam tudi, da so se vrednosti sladkorja normalizirale in  da se drugače OK počutiš.

Majuska user posted image user posted image user posted image  za uspešno opravljen izpit. Si ful pridna. Tudi jaz upam, da bo vreme kmalu lepše.

mml  lepo da ste vsi ok in da ti Matic dovoli da skeniras diase. user posted image user posted image user posted image  za sokovnik. Mi ga tudi imamo, pa se redko spravimo delati sok, ker je daleč v omari. Ga bo treba spraviti na bolj dostopno mesto, saj vsi radi pijemo sokove.

redhouse lepo da si se oglasila in da se fino počutiš. Bomo držali pesti za uspešno morfologijo. Uživaj v najlepšem obdobju user posted image .

nanka tudi jaz upam, da je prehlad mimo in da se fino počutiš.

Nič toliko zaenkrat. Šibam po Lano v vrtec, pa se še kaj oglasim.

Lepo se imejte in uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 298
11.4.2008 17:39:15   
Majuska
Calena, ti si torej tudi tik pred zdajci ... no upam da boš lahko še uživala v vikendu, potlej pa pride usodni dan - bomo mislili nate user posted image

Jaz sem ful dobre volje, ravno sem izvedela da so pri prijateljih rodili pred nekaj dnevi in imajo punčko Dominiko. Sodeč po starših mora biti mala pravi cukrček user posted image

Tkole, dan je ravno taprav in še sama sem, sem mojega poslala na eno žurko, z mojim malim v trebuščku greva malce čofotat ... Fajn se imejte!

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 299
14.4.2008 8:03:11   
Katina
mml, ti si pa res faca. Kolk diasov pa imaš, da jih še vedno skeniraš? Upam, da je Matic še vedno tako priden kot že ves čas odkar je prišel na svet, čeprav je zadnje čase oprno vreme in se kaj prida zunaj ne da početi.
Moj je čisto navdušen nad avtom, ker ga vozi on. Zamenjali smo 10 let starega Twinga za Corso. Jaz sem najbolj vesela tega, da imamo ABS, pa airbage in malo več pleha. Pogrešala bom pa premično zadnjo klop, ki mi je pri user posted image zeloooooooo prav prišla, ko je bilo treba dat dudo, stekleničko ali kaj drugega.
Sladkor uspešno krotim z inzulinom user posted image . Jutranjo dozo so mi iz 6 enot povečali na 10 in ta zadostuje. Sem ful happy. Sicer imam pa jutri diabetologinjo in prepričana sem, da bo z rezultatom zadovoljna. Mislim, da s sestro Ranko nisem imela opravka, razen, če je bila zadnjič v pogovorni sobi, ko sva prišli noter s sestro Jano. Je mogoče zelo šlank, blond, na kratko postrižena?
Čestitam za nakup sokovnika. Mi imamo nastavek za sokovnik kar v okviru multipraktika. Priznam, da ga redko uporabljamo, še posebej zdaj, ko zame stisnjen sok ne pride v poštev. Mi bo pa prav prišel za user posted image . Hvala za idejo, ker bi se takrat ziher kumštvala kaj in kakouser posted image .

Calena, če prav razumem je lahko danes dan D. Močno stiskam pesti, da danes ostaneš v P in spoznaš vašega user posted image . Zelo bom mislila nate in upam, da se ti ne bo preveč kolcalo user posted image .user posted image user posted image user posted image
Hvala za lepe želje. Počutim se dobro, le grozno me srbi koža, zato bom jutri prosila svojo G za napotnico za jetrne teste, bolj zato, da bom mirna.

majuska, prijateljem čestitke za Dominiko. Upam, da si se lepo sprostila in načofala.

Redhouse, sem mal zgrešila, ker si verjetno že omenila. Kdaj imaš morfologijo, da bomo držale pesti zate?

NiLe, izsledila sem, da sta s Tio že doma in da se dobro počutita. Zelo sem vesela, da je vse OK in da je bil porod ekspresen. Bi bila tako prijazna in napisala kakšen recept. Upam, da se kaj oglasiš tudi pri nas, da malo poklepetamo.

Resnično srečna, zate pa en velik user posted image . Vem, da se te čez vikend niso usmilili zato močno držim pesti, da je danes tvoj in Izin dan. Praviš, da je danes Pušenjak v službi - ne pojdi prej ven iz ordinacije, dokler te ne napoti v porodno sobouser posted image . Uporabi vse gledališko znanje, ki ga premoreš in ga prepričaj, da je tako najboljše. Sicer imaš pa tako jutri PDP in je že čas, da se te usmilijo. Držim pesti. user posted image user posted image user posted image

Torej še 1x: držim pesti za Caleno in Resnično srečno, da bi danes spoznali svoja sončka user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?