hanna1
|
.... punce,face ste --sem se mogla orng zravn spravt,da sem prebrala majrim,ti si tako lepo napisala lonib,da se lahko samo podpišem--vedno je dobrodošla pri nas,ker vsako rade sprejmemo medse,smo pa pa tukaj za sproščujoč klepet,da pojamramo,keri dvigujemo moralo--kolkokrat ste jo že meni --ker zavisti in kobrekovanja je že itak dovolj okrog nas,tako ,da ga tukaj ne sprejemamo.lonib,jes verjamem,da si fajn ženska,ker se ni enostavno opravičit in bi blo škoda tebe,da te znanka zastrupi z natolcevanjem--dovolj si pametna,da znaš razmišljat s svojo glavo in kolker sem preračunala,si naših let--upam,da nisem mimo vžgala,da so pa punce tako reagirale,je pa normalno,ker je vsaka med nami dala tako ali drugačno življenjsko preizkušnjo skozi in si ne dovolimo,da bi kar koli porušilo to,kar smo zdaj dosegle.Kljub temu,da smo z različnih koncev,pa držimo skupaj in se nam brez problema pridruži hojla! jest sicer nimam 35 let ampak 34 let. 4 dni pred 34 RD nas je presenetila naša Zala, tretja po vrsti. Prvega sem rodila pri 22 letih, drugo rodila pri 27 letih in zdej tretjo, ki je nismo imeli v planu. nam je prov popestrila življenje in ni nam žal, da jo imamo.vsi smo če bi čas lahko zavrtela nazaj, bi se za odločila po 30 letu starosti. jest imam zdej več energije kot pri 22 in 27 letih. imam pa prijateljico, ki ima že dva otroka stara 13 in 10 let, zdej pri 35 letih pa je rodila dvojčka. lep pozdrav evo sem našla celo tvoj prvi post mamča tud ti lepo pozdravljena tebi in tvoji punčki pa in uživanje ter mnogo prespanih noči natasaom dans pa čist drgač šiba energija ven iz tebe--da nevš pregorela jutr pa šiht--boš vidla,da bo fajn tvoji mali bodoči šampionki v plesu in bravo pozdravček vsem,ker sem itak kaj pozabla komentirat--sori