|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
22.1.2008 18:43:49   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: lonib
Mojga dedca tuduser posted image user posted image

moj je šel malo ven,da ga ne bi zgrešila user posted image --pol pa na šiht user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 526
22.1.2008 18:45:08   
Laubica
Neli-daj mi prosim podrobno razloži kako poteka dan od jutra do večera če imaš tako malo razliko v letih pri otrocih(če bi jaz to sploh sfolgala poleg vsega drugega )

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 527
22.1.2008 20:08:13   
lumpa6
ima katera recept za krofke iz tistega aparata imenovanega bob donuts maker

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 528
22.1.2008 20:16:24   
Anonimen
ne, žal, ampak si mi lušte naredila...

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
22.1.2008 20:19:21   
majrim
jojjjjjjjjjjjjj,ste pa pridne...za klepetatuser posted image ...jojjjjjj,pa ne dajat takih slikc goruser posted image user posted image user posted image -...že tako sem čisto zmešana,ko pa vidim eno tako malo štručko pa sem gotovauser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 530
22.1.2008 20:19:59   
majrim
pa še komu drugemu tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 531
22.1.2008 20:20:52   
majrim
user posted image user posted image user posted image evo,zdej pa je še hanna1 uletela...julci pa opazujeuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 532
22.1.2008 20:46:38   
stephany
Še en smrkajoč pozdravček od mene! Izgleda, da sem staknila prehlad, upam pa, da se ne bo razvilo kaj hujšega.
A v vaših koncih tudi tako piha? Tu kar zavija okrog bloka user posted image .
Majrim, a si nam burjo poslala?

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1
stephany,sem zato vprašala včeraj,ker smo mi tud skor 5 let bli podnajemniki--no vmes se nama je pridružil Blaž--na dobrih 25 kvad.metrih--je blo vse tako miniaturno in vedno sem mela nadevano vsepovsoduser posted image user posted image user posted image --ko smo dobli 2-sobno stanovanje,sem mislila,da sem prišla v nebesa,kar se placa tiče user posted image .Pol smo pa še dnevno pregradili,da ima Blaž svojo sobico,za Hano pa...bomo tud morali nekaj nagruntat user posted image --še mamo malo časa user posted image
Mi imamo več prostora, je stanovanje veliko 65 kvadratov. Sva imela pa takrat srečo, da sva sploh dobila stanovanje tako na hitro - od odločitve, da greva, do selitve je minilo samo 14 dni (nekaj je že bilo opremljeno, nekaj pa sva morala kupit).

Leonid in Martin - čestitke še od naju s Klemnom!

user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 533
22.1.2008 20:59:51   
majrim
kakšna burja...ni sledi o njej tuki...user posted image ...jo pa čakamo,da odnese ta smrad od megle tam kamor spadauser posted image user posted image user posted image ...so nam s temi cestami vse pokvarliuser posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 534
22.1.2008 21:06:10   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image user posted image user posted image evo,zdej pa je še hanna1 uletela...julci pa opazujeuser posted image
sem bla samo vklopljenauser posted image

Drugač pa Neli zlato pučko maš,oba skupaj carti sto na uro.

Midve sva dans spet zunaj pohajkovale cel dopoldan.Popoldne pa sem skuhala prvi del južne za moški del(beri vampe po tržaško)blek.Zdaj pa kuham še za nas tri nežne dušeuser posted image .delam polivko,tk da jutr sam špagete še nardim,pabo.Pol pa rečte če jim ne pedenam.Skor tk zgleda,ko bi bla naravni talent za šporhet.user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa mojmuuser posted image delat družbo v vodoravnegauser posted image sam pridem še nazaj

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 535
22.1.2008 21:08:03   
smotka lonib

IZVIRNO SPOROČILO: lonib
Mojga dedca tuduser posted image user posted image

moj je šel malo ven,da ga ne bi zgrešila user posted image --pol pa na šiht user posted image

a je tvoj mogoče po poklicu klifeljcuser posted image ?

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 536
22.1.2008 21:10:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

ima katera recept za krofke iz tistega aparata imenovanega bob donuts maker

Na žalost ne!!

Nelli - pravi sonček je tvoja Nataška

Stephany - Lekadol + C in veliko čajauser posted image

Mojga smejočega malčka moram spravit v posteljo. Če ne zaspim, se še tipkamo.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 537
22.1.2008 21:13:12   
stephany
Sem prej pozabla napisat - Neli - zelo zelo luštno hčerkico imaš. Tudi jaz kar lušte dobim. Si pa kar ne predstavljam, kako sfolgat dva tako majhna otroka?! Se večkrat spomnim nate...

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 538
22.1.2008 21:15:51   
stephany
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Stephany - Lekadol + C in veliko čajauser posted image  
Hvala za nasvet, Duška. Si moram res jutri kupit Lekadol + C. Ponavadi imam zalogo, sedaj pa v predalu ni nič user posted image . Le kdaj smo porabili?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 539
22.1.2008 21:25:25   
hanna1
user posted image user posted image user posted image ...sem bla prej gor ja,majrim,sam na prvem delu.Za Blaža sem mela tolk fajn dnevnik,Pri Hani se pa kr ne spravim poleg,ker pa sem bolj lene sorte za pisat,sem si v Wordu odprla beležko in noter kopiram vse poste,kjer sem karkoli opisala o Hani (dogodek,obisk,krst,...),ker je tako fajn zdaj prebirat Blažev dnevnik,sem ga pa pisala,sicer vedno bolj poredko tja do začetka male šole od poroda,dnevi v porodnišnici,pa prvi dnevi doma,vse zgode in nezgode,miklavži,božički,prve risbice,....),pol se je pa končalo,pa slike sem zraven prilepila in je že čist zmrdan,tako pogosto pogledujemo v njega--ko bo večji,pa bo imel en spomin na svoja prva otroška leta...pa jes tud obujam spomine user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 540
22.1.2008 21:27:50   
hanna1
stephany--65 kvadrat.metrov  user posted image user posted image user posted image user posted image cel luksuz,sej jes bi tud mela zdej še eno sobico poleg user posted image ,sam se finance ne bi izšle user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 541
22.1.2008 21:30:36   
hanna1
majrim,kam se je pa sex v podpisu izgubil user posted image user posted image user posted image user posted image ,a zdej ko maš dodatek,je pa tega tolk,da ni za v javnostuser posted image user posted image user posted image --hecam se

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 542
22.1.2008 21:34:13   
makala
Nelli drži v torek, samo uro še določ. Mercator v Dravlah bom pa menda tud najdla.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 543
22.1.2008 21:39:42   
neli99
punce če kero mika ... mene je blo najbolj strah kako bom sama z obema ... pa sploh ni taka panika ... so špice, pa je kdaj kake pol ure kriza ... drgač pa gre.

je pa res, da najbrž veliko pomeni, če je starejši čim bolj samostojen. naš je priden za zaspat: ga daš v posteljo, lupčka, stisne kužka, ugasneš luč, pa je ...user posted image  ... če bi mu mogla pesmice pet al pa zibat al pa karkoli drugega bi bla pa kriza ...

pa včasih morš globok zadihat pa si rečt da ne bo noben umru če mal joka, al pa tut če tuli. meni je najhuje ko dojim ta malo ... pa recimo veliki zajoka pa moram k njemu ... pol pa ta malo odklop, pa tuli, pa velikega v sekundah poštimat ... to je najtežje. takrat je previt v sekundah user posted image

pa mal improvizacije ... se nardi tut da mam malo na joški, pa recimo zraven ... tipkam na rač user posted image user posted image user posted image

so pa tut plusi punce user posted image  ... ni lubosumja, to je po moje velik vredno ... že zdaj ju kdaj za par sekund spustim z oči, pa vem da je ne bo mahnu al pa kaj takega naredu kar delajo lubosumni ... jo tako zalubleno gleda ... user posted image  

pa zmer več bo plusov ... ko bo ona rabla da jo zabavamo, jo bom sam pred velikega postavla ... veliki bo pa mel občinstvo pa bo tut zadovolen ... to pa vse pravijo da je ful plus če maš dva.

sam še spat jo navadmo pa smo zmagal user posted image

punce jst sem šele zdaj odkrila, da majo tut eno in dvomesečniki lohk ritem spanja ... naš se je začel držati približno enga reda šele pri pol leta ... ta pa že zdej spi trikrat čez dan, čist po šolskouser posted image  ... sam tele večerne ure ji pa ne grejo ... obvezno žurka od 8h do 10h ... zdej vsake tok zajokca ... če bo kriza bom šla ...

torej punce eden za drugim ma tut pluse ... pa ni tko grozen kt se sliš.

lonib a se dobimo raj v četrtek, da boš ti tut zraven ... al te tut ne bo user posted image ?

pa en vvelik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem ki mate te dni male svečke ... sploh ne sledim več user posted image  zame user posted image

grem še mal k mali ... rabi malo mame ...user posted image

... v eni knjigi je pisal ... verjemite mi, to boste pogrešali. res boste. celo temne utrudljive noči bodo v vaših pominih dobile romantičen nadih in privrele na površje, ko se bo vaš otročiček odpeljal s prvim avtom, diplomiral, poročil in dobil svojega dojenčka ...

na zdej je pa zaspala  ... nataša naša ...user posted image

... joj mene tut luna trka, mi je usekala na sentimentalno user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 544
22.1.2008 21:40:39   
stephany

stephany--65 kvadrat.metrov  user posted image user posted image user posted image user posted image cel luksuz,sej jes bi tud mela zdej še eno sobico poleg user posted image ,sam se finance ne bi izšle user posted image

V bistvu je dvo in pol sobno. Kuhinja je bolj majhna, dnevna kar velika, spalnica nekaj srednjega, majhen kabinet (ki bo postal otroška soba), velik hodnik, pa čisto majhen WC in majhna kopalnica.
Imajo pa nad nama isto stanovanje, pa so dali zakonsko posteljo v kabinet, v spalnico pa dvojčici. Če bi mi imeli dva, bi verjetno naredili isto...
Glede financ pa te čisto razumem. Kaj bova midva naredila tudi ne vem. Ne bi bila rada celo življenje v najemu, čeprav imava kar ugodno - 170 Eur (pa po pravici povedano, v bloku tudi ne! - je hudič, če se pri 35 seliš iz hiše v blok).

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 545
22.1.2008 21:46:51   
makala
Jou Neli sem vidla, da si predlagala četrtek. Jst bi velik lažje v četrtek, če je drugim vseen. A se preveč zmišlam?user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 546
22.1.2008 22:06:06   
neli99
evo me user posted image

mala je pol še jokcala, pa sem jo šla vzdignit, pa me je pobruhala, zdej pa spi .. ja kupčki so ... zaspi k ubita, pol se pa še dve ure zbuja pa podiramo kupčke ... user posted image

makala brez tebe ne bomo kofetkal ... bomo vidl kaj bo rekla lonib .. drgač pa jst v pon ne morem, ti v sredo pa četrtek ... torej če hoče lonib pol petek, če ne pa torek ...

viator, natasaom ... kaj pa vidve pravta?

še kera kandidatka?

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 547
22.1.2008 22:06:36   
hanna1
Tole sem si morala pa shranit neli,bom pripopala v Hanin bodoči dnevnikuser posted image user posted image user posted image

Te je tako fajn brat,ko samozavestno poveš,da se vse da tud z dvema malčkoma in da se človk pač kr znajdeš,če si v tem noteruser posted image user posted image user posted image Si pri Nataši veliko bolj....recimo izkušena in bolj veš kaj je dobro zanjo in posledično tud zate,da se ti lažje godi--bravo za voljo in pogum in pridnega malega bratca,ki ima tako rad sestrico--škoda,ker sem tako daleč,bi vas tud jes rada spoznala,sam z naših rovt se tako dolgo voziš,jes sem pa tud bolj...zapečkar...me težko kam premaknešuser posted image ,sem pa za 8 marec,ko je glih sobota,pa bi imele res nepozaben praznikuser posted image user posted image --kako ste pakaj ostale z predlogi,zdaj je še tolk časa,da se da vse uskladit user posted image

Mi mamo pa konc tedna prireditev Gradovi pod Peco,kjer iz snega izdelujejo prave umetnine,sam če bo tako vremeuser posted image user posted image user posted image ..so lani tud mogli prestavit,ker je blo pretoplo in še umetnega snega ne morejo narest,tega pa ogromno rabijo user posted image ...bomo videli,je pa škoda,če je odjuga,ker drugač v mrazu lahko ti gradovi zdržijo tud 14 dni in jih je fajn gledat...sam ne prvi dan,ko je obupna gužvauser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 548
22.1.2008 22:14:58   
neli99
hanna men je pa zmer težko ko po dnevniku povejo da mate v mežiški dolini slab zrak, da so otroci od tega bolni ... se zmer spomnim na vaju z julči ...user posted image  ... sej ne vem kje in kako je pri vaju zrak ... sam sliš se pa ne dobro.

pa tok mi je ušeč tvoj predlog o dnevniku ... zdej je pa še mene zamikalo ... če se mi bo dalo seveda ..

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 549
22.1.2008 22:17:33   
neli99
gradove pod peco bom pa nekega dne tut jst šla gledat user posted image  ... moram enkrat obiskat "mojga" kralja matjaža user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?