|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
22.1.2008 8:17:14   
lumpa6
zato jaz začnem z zelenjavo, ni sladka, in nato sadje, ker je sladko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 476
22.1.2008 8:54:49   
smotka lonib
hojla!

Julci!
kok je fletna tvoja Zala. Pa tkole že stoji ob posteljici. naši še ni ratalo. user posted image

Hanna1 in julci!
je prov fajn slišat oziroma brati koroščinouser posted image . Če pa kakšno besedo ne razumem pa itak svojo mami vprašam. Sej ona, ko pride v Črno, tud kakšno koroško besedo še ven potegne.user posted image

A je tle še kakšna Dolenjka, ker sem jest po drugi polovici dolenjka.

moram nehat

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 477
22.1.2008 8:55:15   
Anonimen
No, pa bova poskusila zelenjavo. (razen korenčkauser posted image )

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
22.1.2008 9:01:20   
Anonimen
kje ste danes čveke??

Meni je Matija zaspal drugo rundo in sedaj imam jaz končno čas za mojo user posted image , zajtrk in RR.

Včeraj sem vse prespala. Nevem kaj mi je bilouser posted image . Prvo sem z malčkom spala 2 uri popoldan, potem pa sem zaspala med dojenjem tam enkrat po 22. uri. Mogoče mi je lekadol prijel in me uspaval....
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
22.1.2008 9:34:24   
makala
Daaan.
Ja Lonib evo mene Dolenjke. Čistokrvna podgurka,user posted image user posted image ma ne čist. Mami je bla zasavka. Ampak jst se mam za dolenjko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
22.1.2008 9:46:06   
makala
Kje pa ste vse?user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 481
22.1.2008 9:48:59   
julci
Dobro jutro čvekice.

naša ga je je tud zjutr ob petih sračkala.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 482
22.1.2008 10:06:32   
hanna1
....evo mene,dobro jutro-dober danuser posted image user posted image user posted image
Sva s Hano dons spet malo potegnili user posted image .Zdej sem ji obložila kotiček v dnevni na tepihu,ampak ravno gledam uni igralni lok,da bi sam podlogo dala spod,bi ji blo bolj zanimivo.Včasih sem ji delala na postelji,zdaj se pa preveč kotali in suče,user posted image če je na trebuščku,sej plazi se še ne sam tako počasi se pa prešlepa malo nazaj,pa tud za par centimetrov se je z velikim trudom premaknila naprej--če je rit v zraku,pa na kolenih in na rokah,glavo tišči v tla user posted image user posted image ,še ni vsega povezala user posted image .Se je včeraj tako smejala iz posteljice,ko se je probala zvlečt na kolena in ko sem jo jaz postavla na noge ob plot,je tako poskakovala,da sem jo morala držat malo stran,da ne bi z brado preveč česnila po robu-user posted image -sej parkrat je malo in pol je čist okroglo gledala,ko jo je zabolelo malo user posted image user posted image
Evo sedaj posluša svojo CD-jko z otroškimi pesmicami in otroci pojejo,se kr ziblje poleguser posted image ,mami pa s končno prisluženo kavo na RR user posted image -zdej pa si bom šla prat glavo.Laubica,mam eno vprašanje--jes mam zelo mastno lasišče,si moram prat glavo vsake tri-štiri dni,ampak konice pa imam,posebej še zdaj,ko mam pramene,bolj suhe,kaj bi mi ti priporočila za uporabljat..jes sedaj uporabljam šampon in regenerator od schaume,pa dolgo sem si umivala tud s fitoval šamponom,ker mam zelo tanke in švoh lase

A veste,a sem mogoče že napisala,da jes pa fejst pogrešam naše nosečke,nazadnje se je oglasila Vilma,upam,da se vse dobro počutjo ,jim pošiljam user posted image user posted image user posted image za zdravje in user posted image user posted image user posted image za dobro voljo

tako......

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 483
22.1.2008 10:07:14   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image mam četrto zvezdico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 484
22.1.2008 10:11:42   
Anonimen
za zvezdico - user posted image  Zdaj si čveka z diplomo.

Jaz še zmeraj tavam v pižami. Počasi bom začela pripravljat za kosilo in pospravljat. Moj user posted image  pride domov ležat, ker ni najbolj pri zdravju. Tako bo kosilo danes malo prej.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
22.1.2008 10:16:36   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

za zvezdico - user posted image  Zdaj si čveka z diplomo.Čestitke DIPLOMIRANA RAGLJAuser posted image

Jaz še zmeraj tavam v pižami. hvala enakouser posted image

Jaz tud pogrešam nosečke,pa Neli, Majrim,............................kje ste kameratkeuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 486
22.1.2008 10:20:31   
Anonimen
heh duška, na temle forumu je bolj živo in prijetneje....

no, drugače je pa naš lev napolnil pet mesecev včeraj! Uh, še malo pa bodo v oš....

jaz sem tudi še v pižami, ampak že delam ko pes za firmo.... prevajam, pišem mejle, telefoni zvonijo... eh, ampak kavica je pa dobra, sem si kupila nescaffe espresso!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 487
22.1.2008 10:27:42   
Anonimen
Pa res je tukaj bolje. Naše septembrke se ne znajo več šalit....user posted image

Že izbiraš šolsko torbo Misska? user posted image

Jaz pa sem v Hofferju odkrila njihov instant Cappucino in mi je zelo dober.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
22.1.2008 10:28:58   
Anonimen
Pravzaprav jaz z nekaterimi čvekam kar prek MSN-ja. Tam pa se nasmejim!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 489
22.1.2008 10:34:22   
hanna1
LEONID vse najboljše za 5 mesecev,jes sploh ne utegnem več sledit,da bi mamica uživala ob tebi,ker zdaj si pa že velik fant--user posted image user posted image za naše fantiče,bodo se mele punce kaj okol ozirat za njimi

pa MARTIN od jacklyn ma tud dons 4 mesece-vse najboljše še enkrat obema junakoma in njunima mamicamauser posted image user posted image

user posted image

...sem šla datum napisatuser posted image user posted image user posted image .....

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 22.1.2008 10:44:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 490
22.1.2008 10:43:23   
makala
Jst sem pa zdele mojo Lano prjavla na plavanje in bova hodile 11 ponedeljkov v Dolenjske Toplice. user posted image user posted image Še že veselim.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 491
22.1.2008 10:53:46   
majrim
evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...čez vikend je blo bolj malo časa,včeraj sem se od žalosti pobrala gor k mami,danes pa spet notri....user posted image user posted image user posted image  od vremena...megla in prši kot iz škafa...beeeeeeeeeee...to so nam verjetno lj- čani poslali dol,ker so nam foušuser posted image user posted image user posted image ...je pa lepo videt,če te nekdo pogrešauser posted image ...ja,včeraj zvečer pa me ni blo,ker se je zdej začel GF (grande fratello) na italiji - ali big brother...tako da ob ponedeljkih zdej sedim pred tvuser posted image user posted image user posted image
...zdej pa se grem oblečt,ker sem se odločla,da se grem ostrižt... pridejo pol moji straši in bom tekla,ker sem res ko ena čarovnicauser posted image
user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 492
22.1.2008 11:01:11   
hanna1
majrim pozdravljena.user posted image user posted image user posted image ...kaj pa te žalosti user posted image ..lep avatar user posted image user posted image user posted image

morm it,ker Hana tako razgraja zunaj v dnevni,ko da se svet podira--se sama s sabo zelo glasno pogovarjauser posted image  

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 493
22.1.2008 11:08:38   
majrim
vremeuser posted image ...da gorje jeuser posted image ...čakamo burjouser posted image ...joj,kaj sem zdej naredila...si dajem slikco gor od neže -pri mojem imenu in sem zaj...ticker..user posted image ...ah,bom pol popravla...ta slika je od nedelje,ko je jedla kivi v mariniuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 494
22.1.2008 11:13:15   
Laubica
evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...čez vikend je blo bolj malo časa,včeraj sem se od žalosti pobrala gor k mami,danes pa spet notri.... od vremena...megla in prši kot iz škafa...beeeeeeeeeee...to so nam verjetno lj- čani poslali dol,ker so nam fouš

JA UPAM DA DRUG TEDEN BO SONČEK -SI MI OBLJUBILA
Ful lušno pupo mašuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 495
22.1.2008 11:14:11   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Daaan.
Ja Lonib evo mene Dolenjke. Čistokrvna podgurka,user posted image user posted image ma ne čist. Mami je bla zasavka. Ampak jst se mam za dolenjko.

Moj oče je iz Studenca pri Sevnici. Ampak ne boš verjela, jest imam tud korenine v zasavju, točno v Trbovljah, kjer so me na svet spravili.user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 496
22.1.2008 11:31:22   
majrim
jst pa imam moža zasavcauser posted image user posted image user posted image
laubica...sej bouser posted image ...valjda ne more to sra... trajat v neskončnostuser posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 497
22.1.2008 12:03:24   
Laubica
ZDAJ VIDIM da ni mojega posta posalouser posted image user posted image user posted image pa toliko sem napisala -pa vsem vse odgovorilauser posted image user posted image user posted image
Na kratko -Juci-pravo velikanko že imašuser posted image user posted image user posted image
Lumpa-torej začnemo z zelenjavo
Duška-kaj zdaj je pa vas viroza obiskala-user posted image pocartajta se in čuvaj se
Hana imaš akrobatko domauser posted image -glede šamponov-je isto kot kreme za obraz-sama moraš pogruntat kaj ti odgovarja,jaz samo pravim čim bolj nežne šampane,da ne draži lasišča in ne suši konic,pa ne več kot 2x tedensko prat las ,balzam pa dajaj samo na konice ne na lasišče,pa z zadnjo vodo si bolj z mlačno spiraj kar vroča odpira lojnice in se zato lasje mastijo
za zvezdico - user posted image  Zdaj si čveka z diplomo.
Misska-ČESTITKE ZA MALČKAuser posted image user posted image user posted image Že izbiraš šolsko torbo Misska? user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pa imate pri septembrkah  user posted image user posted image user posted image
MARTIN od jacklyn ma tud dons 4 mesece-vse najboljše še enkrat obema junakoma in njunima mamicama
Makala-jaz grem tudi na plavanje-Duška GREVA SKUPAJ?

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 498
22.1.2008 13:07:59   
Anonimen
Makala-jaz grem tudi na plavanje-Duška GREVA SKUPAJ?

Kam? Na Fontano?

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
22.1.2008 13:16:27   
smotka lonib
eno vprašanje imam. a vi svoje otročke med letom uveljavljate za olajšavo  ali jih pol  vpišete v dohodninsko napoved? jest jih pol vpišem, ker raje vidim tisti kupček denarja skupaj in ga pol za kakšno večjo stvar porabim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?