|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
22.1.2008 13:24:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

eno vprašanje imam. a vi svoje otročke med letom uveljavljate za olajšavo  ali jih pol  vpišete v dohodninsko napoved? jest jih pol vpišem, ker raje vidim tisti kupček denarja skupaj in ga pol za kakšno večjo stvar porabim.

Pri nas jih uveljavlja ati - se mu bolj splača, ker je s.p. Vpiše pa jih pri dohodnini.

(odgovor članu smotka lonib)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
22.1.2008 13:37:00   
Laubica
Ja Duška -ali je še kje plavanje z dojenčki?

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 502
22.1.2008 13:37:49   
Laubica
Pri nas tudi mož in jih bo vpisal pri dohodnini

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 503
22.1.2008 13:48:26   
lumpa6
se pridružujem pri čestitkah za 4 mesece,martin, in 5 meseceu leoniduuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 504
22.1.2008 14:17:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Ja Duška -ali je še kje plavanje z dojenčki?

Če ti po resnici povem, nisem niti za Fontano vedela, da imajo plavanje z dojenčki. Moram malo pogledat na njihovo stran. Drugače pa ideja ni slaba, edino mama rabi nove kopalke, ker nisem ravno prepričana, če sem za moje dvodelne...user posted image

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
22.1.2008 14:18:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

se pridružujem pri čestitkah za 4 mesece,martin, in 5 meseceu leoniduuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi!!!!
user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
22.1.2008 14:23:07   
smotka lonib
tistim user posted image  , ki praznujejo, pošiljam
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 507
22.1.2008 14:23:33   
Anonimen
hvalahvalahvala.

šolske torbe še ne kupujem, ampak če bo šlo tako naprej, bom pa dnar za šolnino začela zbirat... ker bodo zakoni pohrustali javne šole...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 508
22.1.2008 14:55:43   
trixi
mene pa noben ne pogrešauser posted image  pa mam za včeraj isti izgovor ko majrim, sem tudi jaz gledala Grande fratelo, pa žalostna sem tudi isto ko ona, k je tudi pri nas megla, pa...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dohodnina- pri nas tudi ati uveljavlja olajšavo zdaj na koncu, sam user posted image , letos se noče sama napisat pa poslatuser posted image

pa če se boste kaki pameten dan zmenle se tudi jaz povabim zraven na kafe in čvek v živo

jutri grem na obalo, ma saj sem vedla, da bom nekam založila številko od majrim. Majrim, kje boš jutri, napovedujejo izboljšanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 509
22.1.2008 15:21:13   
Anonimen
kkkkk o                        gjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj   j ikllllllllllj rrrrr  j

Matija vas pozdravlja

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
22.1.2008 15:53:54   
smotka lonib
trixi!

Iz katerega konca primorske pa si? SEm ferbčna baba, a neuser posted image ? Sem se tega na gorenjskem navzela.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 511
22.1.2008 16:25:07   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

Še mi...čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fantom.

Glede dohodnine - ata jih ima prijavljene, pa pri dohodnini jih tud vpiše...

Glede GH - je vrag, eni pravijo najprej zelenjava, eni sadje...jaz sem bla tud kar malo zmešana.user posted image
Začela sem s sadjem - jabolko, banana, potem sem ji dala malo rižkota z aptamilom. Aja pa slivo od hippa, ker je bila zaprta.
Danes pa sem ji dala cvetačo in krompir. user posted image user posted image Zaenkrat ni problemov - tudi cvetačo in krompir je zmazala..čeprav sem se bala, kaj bo, ker je sadje sladko.

Sem pa zadovoljna danes, še od včeraj trajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...cepili smo se in mala se je zredila....tako da ima zdaj 6250g (200g v 10 dneh) in 66 cm. user posted image

Julci ful dobre štose si nalimala, sem se režala kot norc. Pa Zala že vstane v posteljiciuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Hanna1user posted image user posted image user posted image user posted image za 4 zvezdico.  Joj, jaz imam tud take lase, da je za crknit. Še kar mi izpadajo, konice pa tud tako boge, da je kaj.

Danes grem pa spet na pilates, po enotedenskem premoru zaradi viroze - upam, da se ne bom zafeclala.

Vsem konzervicam lep pozdravček!!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 512
22.1.2008 16:49:05   
julci
Punce pozdravček

Najprej vsem čestitke za obmesečnice,slikce vam bom pa zvečer prileplauser posted image

Mi smo začeli pa kr z obojim.Malo sadja,malo zelenjave,sam da nev kera mislava da skupaj.user posted image

Punce letos je treba nest na davčno poseben obrazec za prijavo vzdrževanih družinskih članov.Do 31.1.2008,ker ko bomo dobili domov predizračun dohodnine,bo ta po 8-14(to nevem točno)postala odločba,če bojo podatki štimali.In ne bo tako kot lani,ko smo jim nazaj pošiljali pole.Najbolj se splača  vpisat otroke pri tistem,ki ima večjo plačo mad letom.Ker če kera do 31.1 ne bo prijavila vzdrževanih članov,boš mogel po prejemu dohodnine dat pritožbo na to,ki pa jo bodo obravnavali šele septembra.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 513
22.1.2008 16:49:47   
smotka lonib
Gorenjec razkazuje sodelavcu pravkar zgrajeno novo hišo: kuhinjo, spalnico, dnevno in otroško dobo... Potem prideta v sobo brez stropa.
"Kaj pa je to? Zakaj pa tu ni strehe?"
"To je pa tuš!"

Kakšna je sličnost med blondinkami in spermiji?
"Na milijone jih je, toda zelo redki so tisti, ki postanejo ljudje."

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 514
22.1.2008 16:51:40   
smotka lonib
http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.gov.si/pageuploads/Davki-predpisi_in_pojasnila/Dohodnina/Obrazci-FIZICNE_OSEBE/192.pdf

Tukaj je LINK za obrazec.

Neposredna povezava do sporočila: 515
22.1.2008 16:52:02   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: trixi
mene pa noben ne pogrešauser posted image  pa mam za včeraj isti izgovor ko majrim, sem tudi jaz gledala Grande fratelo, pa žalostna sem tudi isto ko ona, k je tudi pri nas megla, pa...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ja kje se pa ti potepaš user posted image a zdaj je pa začelo tud v primorskih koncih se vreme kisat,ti nas kr skregaj malo,včasih si pa zaslužmo
dohodnina- pri nas tudi ati uveljavlja olajšavo zdaj na koncu, sam user posted image , letos se noče sama napisat pa poslatuser posted image ....ja je pa res user posted image ,jaz sem mojga lepo prosla,da je končno prnesu papirje s šihta,da sem izpolnila in oddala,aja sam podpisat se je moral user posted image

jutri grem na obalo, ma saj sem vedla, da bom nekam založila številko od majrim. Majrim, kje boš jutri, napovedujejo izboljšanjeuser posted image ...za spremembo enkrat izboljšajta vremeuser posted image user posted image user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: viator
Glede GH - je vrag, eni pravijo najprej zelenjava, eni sadje...jaz sem bla tud kar malo zmešana.
Začela sem s sadjem - jabolko, banana, potem sem ji dala malo rižkota z aptamilom. Aja pa slivo od hippa, ker je bila zaprta.
Danes pa sem ji dala cvetačo in krompir. Zaenkrat ni problemov - tudi cvetačo in krompir je zmazala..čeprav sem se bala, kaj bo, ker je sadje sladko. ...evo,še ena pridna punca,je že pogruntala,pa res nas kr vsak dan po malem presenečajo naši malčki
Sem pa zadovoljna danes, še od včeraj traja ...cepili smo se in mala se je zredila....tako da ima zdaj 6250g (200g v 10 dneh) in 66 cm. ...ej to pa je lep dosežek, Lara...

anes grem pa spet na pilates, po enotedenskem premoru zaradi viroze - upam, da se ne bom zafeclala......da ne bo treba gasilcev klicat.....

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 516
22.1.2008 17:40:39   
neli99
punce dans sem bla pa že čist živčkasta ko nisem prišla do rač ... je bil en usran, pa drug zaspan, paen lačen pa drug ... ma ni pa ni prišel rač na vrsto ... pol pa še pol ure berem, pa vidim da se še niste zmenle za kofe user posted image

sem kar natasiom zatežila naj zorganizira ... pa je boga reva tut bolj zaedene sorte ...  user posted image

evo tko pol ... drug teden v torek, 29. januarja (čez en teden!) v mercator center dravlje ... popoldne od 3h naprej enkrat ...

kakšne pripombe prosim povejte ...

drgač pa kar tel na ZS pa se bomo slišale ... lohk se pa kar na uro dobimo  ... sej se bomo itak spoznale ... če ne pa vsaka svoj računalnik pod roke user posted image user posted image user posted image  ... sej ne.

zdej grem pa šele brat dokler malčki ne zatežijo ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 517
22.1.2008 17:59:59   
neli99
user posted image

... sej vem da ma vsaka svoje sončke v srčku ... tale je pa moja ...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 518
22.1.2008 18:03:15   
smotka lonib
Joj, kok je fletna. Pravi cukrčekuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 519
22.1.2008 18:04:58   
neli99
... zdej pa grem na fronto ... enga nafutrat, pa druzga, pa enga v pidžamo pa druzga, pa enga uspavat, pa druzga ... ko pa pride dragi ob 22h ... bom pa že koma user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 520
22.1.2008 18:07:27   
neli99
lonib a ti tut prideš na kofe ... kaj pa trixi ... a je lj predaleč user posted image  

drgač bova pa lonib enkrat midve šle na kofe k dodi, a ne  ... še prej k greš ti delat ... kok pa še maš časa user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 521
22.1.2008 18:25:04   
Laubica
Neli-kako na veliko gleda tvoja prinčipesa-lepotičkauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 522
22.1.2008 18:26:58   
smotka lonib
neli99!

Najbrž ne bom mogla priti. V torek moram pa Vanjo peljat v Klinični c. ker ji morajo glavo slikat zaradi klopnega meningitisa.
Se pa bova zmenili, da bova šli enkrat k Dodi.user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 523
22.1.2008 18:28:34   
hanna1
....aj,tukaj je bla pa mala Nataša stara 1 mesec,a ne mami..pa mi pokažte tisga,ki se ob takem otročku ne raznežiuser posted image user posted image user posted image neli,prečudovito deklico imaš in vsakokrat,ko jo stisneš k sebi,pomisli,da nikol več ne bo tako majhna in nameni ji tisoče objemčkov,tu pa tam pa ji stisni še kak cmok v našem imenu,da bi pridno rasla in zrasla v tako krasno osebo,kot je njena mami user posted image -ta je čist majcena,pa vseeno...zate..in za Nataško..user posted image

Leeep večer vsem ,ki nas berete in komentirate user posted image ---me luna trka user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 524
22.1.2008 18:41:45   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

me luna trka user posted image user posted image user posted image

Mojga dedca tuduser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?