|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
21.1.2008 10:34:08   
makala
Ja Nelli jst sm tud za kofe v LJ. Se bo treba kr na hitr zment, če ne se bomo še dogovaaaaaarjaaaaale.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 426
21.1.2008 10:38:58   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

mala je pa v avtu ves čas spala, tko da punce a nismo rekle januarja kofe v lj? a je še kera za ... če ne bova pa z natasoom v kr kofetkale user posted image  ... marca pa živalski vrt ... ful dobra ideja ... čeprav kje bomo pa piknikiral k nas bo tolk user posted image

Ojla, nisem še prebrala za nazaj, ampak za kafe v Lj se pa javljam, da ne bom kaj zamudila.user posted image

Danes imamo cepljenje in vse ostalo - z vaganjem vred. Upam, da se bo Rižko vsaj malo poznaluser posted image user posted image user posted image in bo Lare za kak gram več. Zdej grem pa za najzaj brat...če mi bo sreča mila. Čakam serviserja za pipo - nova pa pušča..grrrrr.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 427
21.1.2008 12:41:49   
Anonimen
nič nisem za nazaj čitala, ni časa.... ampak samo da se pofočkam, da sem še živa!

Danes je ekstra deloven dan....

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
21.1.2008 13:11:38   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Aje to slučajno družina Kos?
Ste vi mogoče v Aninem skladu?

ja je ja ,smo sosedi iz istega vhoda, in ne mi nismo v aninem skladu, ne pridemo v pošteuuser posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 429
21.1.2008 13:13:06   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Mi gremo ali z dvema avtoma ali pa se malo stisnemo.Za enkrat gre tud še z enim imamo pa Toyoto Previo 4WD.Prevoz pa res ni tak problem...

kaj pa daljše relacije naprimer dopust

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 430
21.1.2008 13:37:18   
neli99
ok punce, pol pa drug teden ... kr postavmo datum ...ko bo kak lep vreme na vidiku. drugače pa dopoldne okoli 10h (pol ure gor al pa dol) lahko rečemo cit park, če pride še makala z dolenjske ... drgač pa mercator center v dravlah (je men bližje user posted image ) ... če bote pa po čudežu mel sonček pol pa lohk tut kje zuni ...(??)

če pride pa še natasaom pa lohk popoldne ...

kdaj pa vedve lahko, viator , makala ... jst mam edin ta problem, da sine popoldne spi, pa to rata sam če se peleva z avtom (v vozu ne bo šlo user posted image ) ... torej ob 10h al pa popoldne okol 3h. naprej ...

še kera za lj kofetkanje user posted image

torej viator, makala, neli ..???

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 431
21.1.2008 13:39:30   
neli99
kaj pa misska, pa lumpa6, sta za kofe v lj ???

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 432
21.1.2008 15:50:22   
lumpa6
nebi blo slabo da se zmenmo za kakšno kavicouser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 433
21.1.2008 16:27:43   
natasaom
user posted image  za kofe itak zmerej-ampak popoldan-do 13 delam.pa kak dan prej bi rada vedla zaradi avta..
danes pridem domov in men sosed začne,da je dal račun razčlent......sem mu rekla,da me ne zanima,če je dal sebe razčlent in mi je začel grozit,da me bo en nek počakal.....in seveda kličem gazdarco in ji lepo povem kaj počne ona ma pravi,da ga bo poklicala.... no, sedaj pa dokler ne uštima ne bom plačala najemnine,dost mam tega skreta ki mi ob 2h popoldan v pižami razlaga kaj bo naredu.
unedve sta pa tud usrane,da res ni

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 434
21.1.2008 17:24:31   
natasaom
hops pa smo na vrhu user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 435
21.1.2008 17:27:48   
natasaom
... nas je pelal v loko na kremšnito pa tortico ...

a u zamorčka??? user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 436
21.1.2008 17:31:20   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

ok punce, pol pa drug teden ... kr postavmo datum ...ko bo kak lep vreme na vidiku. drugače pa dopoldne okoli 10h (pol ure gor al pa dol) lahko rečemo cit park, če pride še makala z dolenjske ... drgač pa mercator center v dravlah (je men bližje user posted image ) ... če bote pa po čudežu mel sonček pol pa lohk tut kje zuni ...(??)

če pride pa še natasaom pa lohk popoldne ...

kdaj pa vedve lahko, viator , makala ... jst mam edin ta problem, da sine popoldne spi, pa to rata sam če se peleva z avtom (v vozu ne bo šlo user posted image ) ... torej ob 10h al pa popoldne okol 3h. naprej ...

še kera za lj kofetkanje user posted image

torej viator, makala, neli ..???

Meni je Mercator v Dravljah tud bolj všeč, Lara itak praktično ne spi več, tako da se bom sprot prilagodila. Drugače mi ni panike - dop ali pop. - glede nataseom itak boljše pop.  Mislim, da imajo v merkatorju tudi zunanjo varianto, celo igrišče je zraven - če bi bilo slučajno spet enkrat sonce v Lj.
Komiiii čakaaaammmm!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 437
21.1.2008 17:41:11   
viator
Laubica..vse najboljšeeeeee še z moje strani in kot običajno z rahlo zamudo. Da bi se ti izpolnile vse skrite želje in predvsem da bi bila srečna in zadovoljnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 438
21.1.2008 17:51:56   
natasaom
razložte mi prosim kje je merkator v dravljah

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 439
21.1.2008 19:02:44   
Laubica
Zdravo-hvala Neli in Viator za lepe željeuser posted image
Kako ste kaj ,no mi bomo pa zgleda LE DOBILI dovoljenje za zidatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tak da je moj sin rekel danes je mami tvoj srečen dan-zidali bomo,novi voziček boš dobila,pa plenice dobim iz Milerja na domuser posted image .Se nam je danes na sprehodu-po asvaltu VOZIČEK ZLOMILuser posted image user posted image user posted image tak da je mož našel na bolhi v Zrečah za 90€drugegauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 440
21.1.2008 19:18:36   
hanna1
čeeeerrruser posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 441
21.1.2008 19:19:58   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

razložte mi prosim kje je merkator v dravljah

na podutiški cesti, če prideš iz smeri kranja zaviješ desno pri obvoznici in pelješ do izvoza za podutik in zaviješ levo nad obvoznico nato pelješ po podutiški kakšen kilometer in tam je merkator

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 442
21.1.2008 19:32:01   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

HANA-kaj se dogaja zakaj tak obrazuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 443
21.1.2008 19:33:42   
makala
Čer!
Men je vseen kje se dobimo al v Dravljah al v CP. Samo v sredo ne morem, drgač pa ni problema, al popoldan al dopoldan.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 444
21.1.2008 19:41:55   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Kaj pa tako kisel obraz,.da se še podočnjaki vidijouser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 445
21.1.2008 19:46:21   
natasaom
laubica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a je moja ideja kaj pomagala?
lumpa a ti mislš da si to men razložila????? user posted image user posted image user posted image   te bom kar poklicala ko bom tam. a to mislte unga kao hura al kaj?jest res ne poznam lj

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 446
21.1.2008 19:46:59   
julci
Laubica user posted image user posted image user posted image za zidanje in nov vozek.

Nataša tvoj sossed ga pa zdaj že ornk biksa.

Za kafe sem vam pa favšuser posted image user posted image kak bi se vam pridružla.user posted image

Midve sva pa dans vozičkale od pol enajstih pa do pol štirih.Vmes sva jedle pa naprej.Je bil tak lep dan pa toplo je blo,da se mi je kr škoda zdelo v hišo jit.Upam da bo jutr tud tak lep dan.Sam me je pa zrak tolko zamtro,da sem zdaj tk ko cota.Se vidi da se pomlad bliža.user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 447
21.1.2008 19:49:20   
julci
Jaz pa pogrešam par čvekic,med drugim tud Majrim.Zdaj ko je kremo dobla pa nima cajtauser posted image user posted image no saj zastopim.Sam me skrbi da nev treba gasilcev klicatuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 448
21.1.2008 19:49:57   
hanna1
moškim sploh ni dat kaj v roke user posted image vsaj mojmu,sem kupla tamalmu novo namizno lučko in zraven varčno žarnco za
10 eur in ker ne morta počakat minuto,jo je zašravfal tako not,da jo je kr zlomu-sem bentla,da ne pobiram gnar na cesti,zdaj pa muha in ne govori,tamal je pa še vedno brez lučke--bljak,najbrž bo luna user posted image ,pa še cel dan sem bla od doma,smo mamo peljali v Mozirje in ko sva šla nazaj na Velenje,jes nisem vedla kje je ta Muller in pol sma se peljala kr naprej in adijo plenice user posted image --julci,mi boš morala malo narisat in opisat,pa še pokazat,ko som blond user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 449
21.1.2008 19:51:33   
hanna1
user posted image user posted image user posted image sej nas je dost gor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?