|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
7.4.2008 11:30:30   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4751
7.4.2008 12:04:46   
viator
Evo mene iz knjižnice - privlekla 10 knjig in 3 filme - bog pomagaj. Kdo bo zdej za otroke skrbel?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nič zdej grem kuhat, pol pa bratuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
7.4.2008 12:09:39   
Anonimen
jaz že od avgusta nisem bila v knjižnici. Razen revij Geo in National geographica še druga nisem brala. Prav zavidam ti.
Katere knjige si si sposodila?

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 4753
7.4.2008 13:16:32   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

jaz že od avgusta nisem bila v knjižnici. Razen revij Geo in National geographica še druga nisem brala. Prav zavidam ti.
Katere knjige si si sposodila?

Geo in N. Geographic user posted image user posted image user posted image .
Ja najdlje sem se zamudila na krimi oddelkuuser posted image user posted image user posted image :
Mankell - Bela levinja
Nora Roberts -  Veličastne v smrti
Nesser - Lastovka, maček, vrtnice in smrt

pa roman Tony Parsons - Družina je zakon - je bil med novostmi - nisem še nič od tega avtorja prebrala

Potem sem si sposodila 2 knjigi o starem Egiptu - bolj za začetnike - planiram, da bi enkrat drugo leto šla v Egipt, in to z mamo - za njen okrogli rojstni dan.  To se že nekaj časa meniva....

Pol sem vzela še malo knjig za Leo, da bo kaj brala, ker ni glih navdušenkauser posted image .

Filmi: Ljubezen je luštna stvar (Jack Nicholson in Diane Keaton) - mal romantike,  Kraljica  (Hellen Mirren - dobila oscarja) - to je bilo pod drama, pa  Hitchocka - Vrv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
7.4.2008 13:38:29   
Anonimen
Si mi naredila lušte. Se bom morala spravit v knjižnico in da testiram malčka, če se da zraven njega kaj brat.
meni je Nora Roberts ful dobra, ampak njenih kriminalk pa še nisem brala - samo limonade.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 4755
7.4.2008 15:34:48   
Anonimen
HOP!

Da nas malo dvignem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4756
7.4.2008 17:19:15   
Anonimen
Še en HOP!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4757
7.4.2008 17:21:25   
makala
Da se še jaz malo oglasim.
Včeraj je naša Lana prvič zbolela, vočina.user posted image Smo šli k dežurnemu, ni blo nič videt. Ponoči in zjutraj še višja vročina in smo šli k P. Vzeli so ji kri in je v redu. Je reku P, da je viroza. Samo proti vročini smo dobil. Ampak, ko jo kuha je taka bogica. Pa ko vročina pade, kot da ni bolana.
No potem sem šla z Matevžem v LJ na kontrolo, v glavnem oreng natempiran dan. In seveda se mi je mudilo domov. In hop, radar. Sem dobila položnico za 126 E in eno kazensko točko. user posted image Če bom plačala v 15 dneh, bo 62 E. Še dobr, da je še tastar zakon v veljavi.
Ni čudno, da me že cel dan ful glava boli.
A je to sploh možno, da se mi je to že vse dons zgodil???

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
7.4.2008 17:26:20   
makala
Joj mam tuk stvari v glav, da sem vam pozabla povedat, kako sem vesela, da sem spoznala Hanno in njeno družino. Hanna je ena čudovita oseba z veliko pozitivne energije in ravno tako njen mož, otroci pa sploh. Dva čudovita sončka.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
7.4.2008 18:35:42   
Laubica
MI JE PA ZUNAJ NA TRAVI NAREDLA DVA SAMOSTOJNA KORAKA

BRAVOOO ZALAAAAuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: viator

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

viator...zaenkrat bolj slabo..sem bla včeraj gor,pa je prav bogi..nič ne je in je shujšal že 5 kg...bomo vidli,kaj bodo danes rekli,ker mu je včeraj pop prekinil vse tablete (14 kom na dan )...jaz sem optimist..

Hmmm, takle poseg ni prav lahek, organizem mora vse skupaj sprejet in se prilagodit. Samo ni vrag, da mu počasi ne bo šlo na bolje! Jaz držim pesti in mislim na vas.

Majrim -tudi jaz tako mislim kot Viator in upam da bo vse dobrouser posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Laubica - si naedila kakšno fotko med dinozavri, da vidimo kako izgleda?
Sem samo smo batarije čisto znucali -pa še nisem kupla novih in aparata sploh ne morem vklopituser posted image ko bo prilepim in napišemuser posted image
HANA in MAKALA-super da sta se vsaj vidve spoznali če že mi nimamo te sreče -lušne ste na slikcah -vse 4 damiceuser posted image user posted image Makala za LANOuser posted image user posted image user posted image da bo boljeuser posted image

< Sporočilo je popravil Laubica -- 7.4.2008 18:37:21 >

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
7.4.2008 18:38:50   
Laubica
Jaz zdaj ko imam user posted image doma bolj težko pridem do rr ker on večno gor visiuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da veste zakaj sem bolj redko besedna -me že preganjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
baj

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
7.4.2008 18:45:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Jaz zdaj ko imam user posted image doma bolj težko pridem do rr ker on večno gor visiuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da veste zakaj sem bolj redko besedna -me že preganjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
baj

Ti mu kar povej, da ga bomo user posted image user posted image user posted image user posted image

Makala - user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4762
7.4.2008 19:39:43   
Anonimen
Zdaj pa mi je dovolj tega zatišja. KJE STE DANES??????????????????????????????

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4763
7.4.2008 19:54:39   
hanna1
Čerrrrr user posted image user posted image

..sem se popoldne spet potepala user posted image user posted image ...več vam pove julci user posted image ..sem se namreč povabila na kavico in naredla celo zmešnjavo,ker morjo vsi letet skup,ko se jaz najavim,babnca zmešana user posted image

joj mirjam....user posted image user posted image user posted image ,naj se mu stanje čim prej popravi,bogi ata,je pa res tak poseg najbrž zelo drastičen...mislim nate injemu pošiljam user posted image user posted image user posted image -da bi le kaj pomagale...

makala....bentiš,da moraš met tako smolo,pa se ti je res veliko danes zgodilo  user posted image user posted image user posted image -boga Lana,tudi njej pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in en velik user posted image ,ko je tak srček--kako se je smejala in čebljala-kljub posegu,ki ga je dan prej prenesla-bogica mala..je pa res tak dobrovoljen otrok..se točno vidi,v kakšnem krasnem pozitivnem okolju živi...moram rečt,da še sedaj prebavljam vtise...že dolgo nisem preživela tako pestrega ,lepega,predvsem pa polnega dne...takooooo paše,res...balzam za dušo...sem si nafilala baterije za dooooolgo časa..pol pa še danes z julci...me kliče moj od doma in reče,predvidevam,kje si--pri julci user posted image user posted image le kako je vedel user posted image

Laubica si tudi uživala user posted image user posted image user posted image --fajn....

viator in duskamb,ste pa pridne,da nekaj tud za dušo nardite--pri meni je čtivo odvisno od razpoloženja--če sem razpoložena,pol je lahko nekaj takega,da se moram poglobit,ko pa sem utrujena ali pa zvečer,pa paše najbolj kakšen roman--za sprostitev in da lažje zaspim user posted image ..sam pa zadnje čase malo berem-trenutno prebiram tisto,karprinese Blaž zase..trenutno so to Novohlačniki in njihove pustolovščine....

...alarm......

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
7.4.2008 20:12:53   
hanna1
...hudirja,sem šele zdaj zamerkala,da se spet bližamo 200 user posted image user posted image user posted image user posted image -a res tolk.....blablabla.....user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
7.4.2008 20:14:35   
hanna1
Hana je omagala,je dons vsega skupaj čez dan spala...še celo uro ne...mi je na zizi zaspala,to se ni zgodilo že .....user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
7.4.2008 20:15:15   
hanna1
....nakladam v luft user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
7.4.2008 20:44:43   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...hudirja,sem šele zdaj zamerkala,da se spet bližamo 200 user posted image user posted image user posted image user posted image -a res tolk.....blablabla.....user posted image user posted image user posted image ...
Adijo pamet preveč regljamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
7.4.2008 20:45:38   
Laubica
Tak -zdaj pa nobene niuser posted image pol bom pa spet mogla it dol z rruser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
7.4.2008 20:46:32   
Laubica

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Jaz zdaj ko imam doma bolj težko pridem do rr ker on večno gor visi tak da veste zakaj sem bolj redko besedna -me že preganja
baj

Ti mu kar povej, da ga bomo
Saj sem mu pa me ne jemlje resnouser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
7.4.2008 21:36:02   
stephany
.. sem mislila, da bom lahko kaj napisala, pa ne bo nič. Spet jok. Že tretjič v eni uri. Verjetno sluti, da bo jutri drugačen dan...
Spomnite se kaj na naju in držite pesti, da ne bo prehudo!

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
7.4.2008 21:39:43   
julci
hojla naša mala se je odločla ,da bo nočni tič ratalauser posted image je še pokonciuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
7.4.2008 21:40:54   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

.. sem mislila, da bom lahko kaj napisala, pa ne bo nič. Spet jok. Že tretjič v eni uri. Verjetno sluti, da bo jutri drugačen dan...

ŠTEFKA SEVEDA BOMO MISLILI NA VAJUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
7.4.2008 21:40:56   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

veš da bomo mislile nate in na Klemna.da vama dan čim hitreje mine.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
7.4.2008 21:48:37   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

hojla naša mala se je odločla ,da bo nočni tič ratalauser posted image je še pokonciuser posted image
Ti bo pomagala kaj napisatuser posted image user posted image user posted image
http://www.hana-ess.eu.dodea.edu/activities/video/dog_screen_clean.swfglej ta ti bo pa monitor sčistil -če maš vsranega (takega psa imamo mi)

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?