Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 11:30:30
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 12:04:46
|
|
|
|
viator
|
Evo mene iz knjižnice - privlekla 10 knjig in 3 filme - bog pomagaj. Kdo bo zdej za otroke skrbel? Nič zdej grem kuhat, pol pa brat .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 12:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz že od avgusta nisem bila v knjižnici. Razen revij Geo in National geographica še druga nisem brala. Prav zavidam ti. Katere knjige si si sposodila?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 13:16:32
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb jaz že od avgusta nisem bila v knjižnici. Razen revij Geo in National geographica še druga nisem brala. Prav zavidam ti. Katere knjige si si sposodila? Geo in N. Geographic . Ja najdlje sem se zamudila na krimi oddelku : Mankell - Bela levinja Nora Roberts - Veličastne v smrti Nesser - Lastovka, maček, vrtnice in smrt pa roman Tony Parsons - Družina je zakon - je bil med novostmi - nisem še nič od tega avtorja prebrala Potem sem si sposodila 2 knjigi o starem Egiptu - bolj za začetnike - planiram, da bi enkrat drugo leto šla v Egipt, in to z mamo - za njen okrogli rojstni dan. To se že nekaj časa meniva.... Pol sem vzela še malo knjig za Leo, da bo kaj brala, ker ni glih navdušenka . Filmi: Ljubezen je luštna stvar (Jack Nicholson in Diane Keaton) - mal romantike, Kraljica (Hellen Mirren - dobila oscarja) - to je bilo pod drama, pa Hitchocka - Vrv.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 13:38:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Si mi naredila lušte. Se bom morala spravit v knjižnico in da testiram malčka, če se da zraven njega kaj brat. meni je Nora Roberts ful dobra, ampak njenih kriminalk pa še nisem brala - samo limonade.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 15:34:48
|
|
|
|
Anonimen
|
HOP! Da nas malo dvignem.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 17:19:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Še en HOP!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 17:21:25
|
|
|
|
makala
|
Da se še jaz malo oglasim. Včeraj je naša Lana prvič zbolela, vočina. Smo šli k dežurnemu, ni blo nič videt. Ponoči in zjutraj še višja vročina in smo šli k P. Vzeli so ji kri in je v redu. Je reku P, da je viroza. Samo proti vročini smo dobil. Ampak, ko jo kuha je taka bogica. Pa ko vročina pade, kot da ni bolana. No potem sem šla z Matevžem v LJ na kontrolo, v glavnem oreng natempiran dan. In seveda se mi je mudilo domov. In hop, radar. Sem dobila položnico za 126 E in eno kazensko točko. Če bom plačala v 15 dneh, bo 62 E. Še dobr, da je še tastar zakon v veljavi. Ni čudno, da me že cel dan ful glava boli. A je to sploh možno, da se mi je to že vse dons zgodil???
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 17:26:20
|
|
|
|
makala
|
Joj mam tuk stvari v glav, da sem vam pozabla povedat, kako sem vesela, da sem spoznala Hanno in njeno družino. Hanna je ena čudovita oseba z veliko pozitivne energije in ravno tako njen mož, otroci pa sploh. Dva čudovita sončka.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 18:35:42
|
|
|
|
Laubica
|
MI JE PA ZUNAJ NA TRAVI NAREDLA DVA SAMOSTOJNA KORAKA BRAVOOO ZALAAAA IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: majrim viator...zaenkrat bolj slabo..sem bla včeraj gor,pa je prav bogi..nič ne je in je shujšal že 5 kg...bomo vidli,kaj bodo danes rekli,ker mu je včeraj pop prekinil vse tablete (14 kom na dan )...jaz sem optimist.. Hmmm, takle poseg ni prav lahek, organizem mora vse skupaj sprejet in se prilagodit. Samo ni vrag, da mu počasi ne bo šlo na bolje! Jaz držim pesti in mislim na vas. Majrim -tudi jaz tako mislim kot Viator in upam da bo vse dobro IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Laubica - si naedila kakšno fotko med dinozavri, da vidimo kako izgleda? Sem samo smo batarije čisto znucali -pa še nisem kupla novih in aparata sploh ne morem vklopit ko bo prilepim in napišem HANA in MAKALA-super da sta se vsaj vidve spoznali če že mi nimamo te sreče -lušne ste na slikcah -vse 4 damice Makala za LANO da bo bolje
< Sporočilo je popravil Laubica -- 7.4.2008 18:37:21 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 18:38:50
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz zdaj ko imam doma bolj težko pridem do rr ker on večno gor visi tak da veste zakaj sem bolj redko besedna -me že preganja baj
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 18:45:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Jaz zdaj ko imam doma bolj težko pridem do rr ker on večno gor visi tak da veste zakaj sem bolj redko besedna -me že preganja baj Ti mu kar povej, da ga bomo Makala -
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 19:39:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa mi je dovolj tega zatišja. KJE STE DANES??????????????????????????????
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 19:54:39
|
|
|
|
hanna1
|
Čerrrrr ..sem se popoldne spet potepala ...več vam pove julci ..sem se namreč povabila na kavico in naredla celo zmešnjavo,ker morjo vsi letet skup,ko se jaz najavim,babnca zmešana joj mirjam.... ,naj se mu stanje čim prej popravi,bogi ata,je pa res tak poseg najbrž zelo drastičen...mislim nate injemu pošiljam -da bi le kaj pomagale... makala....bentiš,da moraš met tako smolo,pa se ti je res veliko danes zgodilo -boga Lana,tudi njej pošiljam in en velik ,ko je tak srček--kako se je smejala in čebljala-kljub posegu,ki ga je dan prej prenesla-bogica mala..je pa res tak dobrovoljen otrok..se točno vidi,v kakšnem krasnem pozitivnem okolju živi...moram rečt,da še sedaj prebavljam vtise...že dolgo nisem preživela tako pestrega ,lepega,predvsem pa polnega dne...takooooo paše,res...balzam za dušo...sem si nafilala baterije za dooooolgo časa..pol pa še danes z julci...me kliče moj od doma in reče,predvidevam,kje si--pri julci le kako je vedel Laubica si tudi uživala --fajn.... viator in duskamb,ste pa pridne,da nekaj tud za dušo nardite--pri meni je čtivo odvisno od razpoloženja--če sem razpoložena,pol je lahko nekaj takega,da se moram poglobit,ko pa sem utrujena ali pa zvečer,pa paše najbolj kakšen roman--za sprostitev in da lažje zaspim ..sam pa zadnje čase malo berem-trenutno prebiram tisto,karprinese Blaž zase..trenutno so to Novohlačniki in njihove pustolovščine.... ...alarm......
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 20:12:53
|
|
|
|
hanna1
|
...hudirja,sem šele zdaj zamerkala,da se spet bližamo 200 -a res tolk.....blablabla..... ...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 20:14:35
|
|
|
|
hanna1
|
Hana je omagala,je dons vsega skupaj čez dan spala...še celo uro ne...mi je na zizi zaspala,to se ni zgodilo že .....
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 20:15:15
|
|
|
|
hanna1
|
....nakladam v luft ...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 20:44:43
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...hudirja,sem šele zdaj zamerkala,da se spet bližamo 200 -a res tolk.....blablabla..... ... Adijo pamet preveč regljamo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 20:45:38
|
|
|
|
Laubica
|
Tak -zdaj pa nobene ni pol bom pa spet mogla it dol z rr
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 20:46:32
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Jaz zdaj ko imam doma bolj težko pridem do rr ker on večno gor visi tak da veste zakaj sem bolj redko besedna -me že preganja baj Ti mu kar povej, da ga bomo Saj sem mu pa me ne jemlje resno
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 21:36:02
|
|
|
|
stephany
|
.. sem mislila, da bom lahko kaj napisala, pa ne bo nič. Spet jok. Že tretjič v eni uri. Verjetno sluti, da bo jutri drugačen dan... Spomnite se kaj na naju in držite pesti, da ne bo prehudo!
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 21:39:43
|
|
|
|
julci
|
hojla naša mala se je odločla ,da bo nočni tič ratala je še pokonci
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 21:40:54
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: stephany .. sem mislila, da bom lahko kaj napisala, pa ne bo nič. Spet jok. Že tretjič v eni uri. Verjetno sluti, da bo jutri drugačen dan... Spomnite se kaj na naju in držite pesti, da ne bo prehudo! ŠTEFKA SEVEDA BOMO MISLILI NA VAJU
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 21:40:56
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: stephany .. sem mislila, da bom lahko kaj napisala, pa ne bo nič. Spet jok. Že tretjič v eni uri. Verjetno sluti, da bo jutri drugačen dan... Spomnite se kaj na naju in držite pesti, da ne bo prehudo! veš da bomo mislile nate in na Klemna.da vama dan čim hitreje mine.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 21:48:37
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci hojla naša mala se je odločla ,da bo nočni tič ratala je še pokonci Ti bo pomagala kaj napisat http://www.hana-ess.eu.dodea.edu/activities/video/dog_screen_clean.swfglej ta ti bo pa monitor sčistil -če maš vsranega (takega psa imamo mi)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?