|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
20.1.2008 16:36:31   
hanna1
aja,Laubica,hvala za tortico,pivo bomo pa zdaj ruknliuser posted image ,ko prideta ati in Hana user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 376
20.1.2008 16:37:48   
hanna1
lonib,pol ste pa ful ....svetski...user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 377
20.1.2008 16:39:30   
Laubica
HANNA in vse ostale najlepša hvala-sem zelllo dobro kosilo pripravila in fino servirala z jušnikom in prt,dvojni krožnikiuser posted image pol pa še sladica -pohorska rezina (Duška sigurno pozna)nato smo šli v park na sonček zdaj pa imam ur nebes v kuhinji za pospravit.user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 378
20.1.2008 17:00:40   
Laubica

Draga Hana-to sem si mogla it resnično shranit -ker kot VEDNO ti znaš človeka globoko ganit-in seveda mi VE drage RR prijateljice polepšate dan in tudi jaz si želim da bo to prijateljstvo trajalo DOOOLLLGOOOOuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 379
20.1.2008 17:04:06   
Laubica
JAZ BI PA BILA ZELO VESELA ČE BI SE DOBILE ZA DAN ŽENA 8.3. V SOBOTO V LJ ŽIVALSKEM VRTU Z DRUŽINAMI,ker bi vas vse res rada spoznala-kaj pravite ste za akcijo?Sem prvo mislila za materinski dan pa pride sredi tedna

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 380
20.1.2008 17:45:10   
natasaom
sosedje imajo rok 1.6. da se spokajo.več kasnejeuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 381
20.1.2008 17:48:03   
dodi
Če bo lepo vreme,bi se dalo zmenit.Ma super ste

user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 382
20.1.2008 17:48:47   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

user posted image user posted image user posted image user posted image sam to je pa dolga doba.user posted image Pa glavno da bojo šli

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 383
20.1.2008 17:50:28   
Laubica
Seveda je VREME tisto glavno kar mora odgovarjat,pol pa še eno pizerijo okupiramo (jih bo tak kapuser posted image ko nas bo toliko)pa imamo lep izlet in še srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 384
20.1.2008 17:50:59   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

user posted image user posted image user posted image user posted image sam to je pa dolga doba.user posted image Pa glavno da bojo šli
Samo res je še daleč do tjauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 385
20.1.2008 17:53:01   
natasaom
4 mesce ni veliko..zarad šole sta se tko odločle,da ne bojo tamalga na konc leta kej begal

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 386
20.1.2008 17:54:25   
Laubica
Ja sej otročki pa majo res smolo -ko majo take staršeuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 387
20.1.2008 17:59:11   
julci
Laubica če bo vreme bi se že dalo,sam mojga ne bo zraven ker dela ob vikendih.

Duška sem vidla slikce od Matije,kk je zrasto od zadnjič.user posted image user posted image user posted image

Lonib tud tvoji otroci so luškani.user posted image user posted image user posted image
Pa da se še jaz malo pohvalim.Od dans naprej mam pa štiri zvezdiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 388
20.1.2008 18:01:00   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Ja sej otročki pa majo res smolo -ko majo take staršeuser posted image
saj to je najslabš,ker vedno trpijo najbolj otroci.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 389
20.1.2008 18:33:50   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image za zvezdice julci--ko si zadnjič spraševala zaradi mesa-odvisno kako ji diši.Pravzaprav je po moje to najbolš kr po občutku,ker pač vsaka mama najbolš pozna svojga otroka in kolko poje.Drgač pa jes meso z malo juhice fajn zmiksam,ker tega še ne more prebavit,če na drobno narežeš,vse ostale dodatke,kar pač dam zelenjave not,pa pretlačim.Včasih ji dam kakšno kuhano zelenjavo kar celo,da trenira žvečenjeJetrce sem dala ene kurje in srček poleg,sem samo popekla in zmiksala,pa malo pretlačenga krompirja,so zelo dobre,al pa malo kuhanga rumenjaka med ostalo,.....Včasih mi kr v redu rata,drugič pa tako ustrelim mimo,kašic pa sploh ne kupujem,so bljak.Je pa res kr nekaj več dela,če hočeš s pravilno hrano dvignit vrednost hemoglobina,ker najlaži je pač kapljice dat.Mimogrede,julci,mene je poslala v Pliberk po kapljice,kaj pa je tebi napisala--jes sicer nisem šlauser posted image user posted image

natasaom,vsej nekaj se je premaknilo,bojo pa verjetno sosedi še vseeno malo nagajaliuser posted image .Je kr bogi otrok,ko živi v takih neurejenih razmerah in pol ma res enkratno popotnico za življenje

Ja za srečanje je pa to kr zanimiva ideja,čeprav marec zna bit hudo muhast,je pa res ,da nam že nekaterim pol počasi gre porodniška proti koncu user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam,če sem že tako daleč,se še pa komot peljem malo dalj,pa okupiramo dodi user posted image user posted image user posted image user posted image --vsak nekaj prinese s sabo,pa udarmo en piknikuser posted image -sori dodi,mal se hecam,bi pa otroci bolj brez skrbi skakljali--ne me resno jemat,sem samo dodi malo za besedo user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 390
20.1.2008 18:56:44   
dodi
Čist lahko pridete,samo marca bo lahko še sneg(če ga bo kaj padlo) drugače bi bila pa res vesela in predvsem počaščena,pa še 9 ima potem Irma rd.Tako da res

user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 391
20.1.2008 19:03:20   
Anonimen
Duška sem vidla slikce od Matije,kk je zrasto od zadnjič.

Pa res! Ne vprašaj kako je težek, ko ga nosim.

Laubica, upam, da si lepo preživela rojstni dan.

Natasaom - končno se boš rešila sosedov. Vzdrži še malo, pa bo!!!user posted image user posted image user posted image

Kje ste vse bolane - ste se pozdravile??

Mi smo danes bili kar veliko na sončku.Šla sem k nam na tenis na kavo (v službo) z otroci in sem se v samem termoflisu martinčkala na sončku. Bilo je kot pomladi. Upam, da bo še več takšnih dnevov in da bo zima šla pa - pa.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
20.1.2008 19:21:19   
julci
Hana saj jaz ji meso tud miksam,pa ji glih koma spravim malo dol,sem pa opazla da ma zelo rada ribe.sem pa dans ugotovila,ko sem ji jajčne vlivance nardila,da je okolo ust dobla fleke.To sem že zadnjič  opazla,sam nisem bla 100%,tk da so jajčke črtane za 14 dni,pol bom pa spet probala.Midve sva tud doble za avstrijske kapljice recept,sam ji zdaj zaenkrat ne bom devala.Sem si veliko zdaj prebrala o tem,kako lahko s hrano pomagaš.Pol ure prej in kasnej po obroku ne sme mleka pit,pa C vitamin pomaga da se železo iz hrane absorbira. jaz ji v hruškino kašico dam sveže borovnice in sok ene pomaranče.Ker če ji dam sam pomarančni sok se kr strese.user posted image
Jaz ji malo kombiniram,če sma doma ji dam sveže sadje,če smo na poti pa sadnekašice.Hipova ma gozdne sadeže,ki vsebuje tud železo.Drugač pavsakdan pojetudsuho slivo,se ji dopade,ker je sladka.user posted image

Neli a pri vas pa ni možnosti kakega siola,midva mama trio paket pa naju pride telefon,internet in televizija 41 eu.Tk da sem zdaj doba račun 43,23eu.Men se zdi kr ugodno.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 393
20.1.2008 19:32:53   
julci
Hana in Dodi a vesta da to ni slab predloguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dodi te primemoza besedouser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 394
20.1.2008 19:41:17   
hanna1
julci--pri vlivancih daš celo jajčko in moko--mogoče pa beljak,ki je poleg,ne štima--probaj naslednjič s kuhanim rumenjakom,pa ne celega,jes sm to pri junijkah prebrala user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 395
20.1.2008 19:57:58   
hanna1
auuuuu,natasaom,ma pa nov avatar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 396
20.1.2008 20:41:41   
Laubica
Meni je čisto vseeno kje se dobimo,samo-da se bomo res dobile-UPAM(pravijo upanje umre zadnje)user posted image user posted image
IIIIIIpa res ma lepotičko na slikci Natašomuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 397
20.1.2008 21:16:17   
julci
Hana pa jaz sem ji sam jajčko zašprudlala v juhico,ker je mela zraven še zelenjavo,bom pa drugič tk naredila.

Kaj pa je dans tule tako zatišje.user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 398
20.1.2008 21:40:32   
stephany
Laubica  - vse najboljše še od mene!

user posted image
Tole je pa za Matijo in njegovo mamico Duško:

user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 399
20.1.2008 21:46:33   
stephany
Julči - sprašuješ glede mesa. Klemen ga tudi ne mara preveč. Zaenkrat sem mu dala samo piščanca in sicer v zelenjavni juhi, meso sem zmiksala, zelenjavo pa pretlačila - pojedel samo tri ali štiri žličke user posted image . Včasih se vprašam, zakaj sploh kuham?! A saj vem, da je to v bistvu še uvajanje GH in da zna trajat, da bo GH res sprejel. Zaenkrat lepo je samo mlečne kašice, pa še to zadnje par dni, drugo je pa bolj tako tako.

Sinoči vam pa nisem niti lahko noč zaželela,  je bil jok, pa sem se zelo na hitro poslovila...

Natašaom - user posted image user posted image  čeprav pozno, glavno da bodo šli, a ne.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......