Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 10:27:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Lonib - lepi otroci!! Ampak ogromne slike Mogoče bodo moderatorji popravili.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 10:41:28
|
|
|
|
smotka lonib
|
duskamb! hvala za kompliment. ne vem kje sem ga posrala , da so tok velike slike. sem enkrat že nalimala slikce, pa so bile majhne.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 10:42:58
|
|
|
|
dodi
|
VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN,PREDVSEM PA ZDRAVJA... Lonib-maš pa res lepe otroke!! Kje pa je ta vas,kakšno bol znano blizu Vici so bili pa dobri
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 10:45:08
|
|
|
|
dodi
|
Slike moraš pomanjšat
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 10:49:36
|
|
|
|
smotka lonib
|
DODI! sem kr vedla, da ne boš vedla. včasih kakšen reče, da še nikoli ni slišal za to vas. jest tud ne dokler me moj prvič ni pripeljal tja. sem mislila v kakšne božje rovte me je pripeljal. če me zdej vprašaš, ne grem od tukaj, ker je tako lepo živeti na vasi, kjer se svež zrak, tišina, gozd (komaj čakam na gobarsko sezono) . zdej ti pa povem , da je to cirka 2-3 km stran od Bukovščice (pod Mohorjem).
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 10:51:16
|
|
|
|
dodi
|
Ja se pol sva pa bliz
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 10:52:03
|
|
|
|
natasaom
|
hej babe-ste naklofale,da komej folgam brat laubica tebi vse najnajanajanaj boljše!!!!!!!!! ostale pa sej veste - lep dan vam želim-pa mal pesti držte za nas,ker imamo sestanek zaradi sosedov .. sej vem,da morte skoz name mislt
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 10:54:48
|
|
|
|
smotka lonib
|
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 10:56:33
|
|
|
|
smotka lonib
|
natašaom! kje si pa ti doma? kar se tiče sosedov, so vsepovsod taki, ki se radi kregajo.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 10:58:09
|
|
|
|
natasaom
|
preseljena gorenjka - vrhnika
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 10:58:16
|
|
|
|
makala
|
LAUBICA vse najboljše.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 11:08:45
|
|
|
|
lumpa6
|
laubica vse naj naj
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 11:11:05
|
|
|
|
lumpa6
|
duška in matia čestita za 4 male svečke
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 11:11:41
|
|
|
|
dodi
|
Lonib-kaj ma dobre copatke tvoja tamala,kje si jih kupla? Pri nas nobena stver ne stoji na nogi štumfki grejo kuj dol,še žabe so nekje na pol riti,tko jih dol vlečeta....
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 12:15:05
|
|
|
|
julci
|
Lonib pojdi na slikomat in preko slikomata lepi slikce(za forume) pa bo vredu velikost Nataša mislim nate
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 12:28:14
|
|
|
|
smotka lonib
|
julci! hvala za informacijo. nisem glih kakšen strokovnjak za računalnike, pol ga pa tkole s slikami posrejem. sej ta drugič je pa ratalo. dodi! te copatke ji je pa božiček v Šk.Loki prinesu. jih je kupu (beri kupila božičkova žena ) v C & A v Kranju. drugače pa naša Zala nič ne vleče dol, ne copakt ne nogavic. sta bila pa Nejc in Vanja taka, da sta non stop dol vlekla nogavice ali pa copatke. so si pa otroci res ful različni. naša je pravi ovenček, trmasta kot . moram počasi iti, ker bo kosilo. je moj ful priden, ker kuha. je reku, da raje kuha kot, da Zalo non stop nosi po rokah (na tleh je samo ene 5 min ). jest imam take roke kot tale .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 13:03:58
|
|
|
|
neli99
|
mi smo že pojužnal zdej mamo pa siesto: mala spi, veliki spi, mali se trudi, sej bo kmal omagal, mami pa na RR natasa ne daj se ... ma da spokajo ... sam pol bojo to že dve od treh želja ... a je tretja tut že na vidiku hanna ... mene tok lepo pri srcu pogreje, ko preberem da me pogrešaš ... je takoj lažje žvet ... mam pa dve težave: dva razgrajača, pa prevelik račun za telefon ... pol me pa en čas ni na spregled didi te moram na zs vprašat kako mate to pri vas uštiman internet ... lonib jst sem soseda od dodi ... no par deset km gor al pa dol ... ali bolje gor in dol ... pa če se mal sprehodim vidim vaš hrib ... najbrž ... zabrekve se že vidijo, ti pa verjetno nisi daleč . zdej pa dost teh lokalnih ... nas bojo ostale izselile na kak selški forum je pa naša mala taka bogica s temi kupčki ... danes dop je že spala eno uro, pa začne neki stokat, pa jamrat v postelji ... pa se zvijat ... pol si je pa tako bruhnila da ji je v oke špricnilo, je 5 min tok tulila k zmešana ... zmeri k jeva pol podreva ene par kupčkov, pa se še zvija, pa stoka ... sem en čas mislila da ma že krče al pa sem jst kej pojedla ... pa se mi zdi da je sam ta zrak ... ko se ornk zriga pa sprdi pa posračka pol je pa dobr. smo mela mal dvignjeno postlo pa je dol lezla, je čist pod kouterček zlezla, pa smo to ukinli pa tut se mi zdi da ni tok pomagal. ma sej bo zrasla ... včer smo spet spal od 22h ... še mal pa jo bomo naštelal na ob 8h ... zdej je pa vse potihnilo ... mislim da vsi trije spijo
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 14:18:46
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Lonib-maš pa res lepe otroke!! DODI! Recept za lepe otroke je tak: smotani starši, lepi otroci . Se spomnim,ko sem bila stara tam okoli 14-15 let in sva s prijateljico kdaj kje videle kakšne takele male črmrljčke. Pa sva se pogovarjali, ko so šli starši z vozičkom že mimo, kako imata lahko tako lepe otročke, ko sta oba (starša) tako smotana . Zgleda, da je nekaj na tem . Dodi, sej so tvoji tud fletni. Sicer pa je tako, da vsakega starša je njegov otrok najlepši. Neli99! Spodaj pod Zabrekvami je vas Pozirno. Tam najraje poziramo . Ponavadi reče, da gremo na Pozirn po cvirn . Moj brat živi pa v Hotavljah in gremo v Hotavlje po mravlje, v Loko gremo pa po moko . Mi smo že imeli kosilo. Smo jedli govejo juhico, dunajske zrezke, pražen krompir in ne boste verjele regrat. Ga je moj oče včeraj nabral in mi ga dal, da smo ga imeli za kosilo. Je ful pasalo. Zdej pa je bolje, da neham klobasat. Bo mo šli šena en sprehod, ko se Zala zbudi. Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 14:33:21
|
|
|
|
hanna1
|
Ob vsakodnevnem hitenju,se ponavadi ne utegnemo ustaviti in si reči, čas,kam se ti tako mudi,ustavi se,da zadiham ta trenutek, ki je že čez minuto preteklost,ki je ne moremo več spremenit, dano pa nam je, da lahko vplivamo na prihodnost. Naša prihodnost je obkrožena z ljudmi,ki jih poznamo, ki jih še bomo spoznali,kateri včasih samo za trenutek vstopijo v naše življenje in že na naslednji postaji zopet izstopijo. Nekaterih sploh ne opazimo,drugi nam z svojo prisotnostjo obogatijo življenje. Laubica ob tem dnevu,ko se hvališ še z eno obletnico, ti želim,da so sanje,ljubezen,optimizem in zdravje tvoj zvesti spremljevalec in če ti tvoje RR prijateljice kdaj polepšamo trenutek z drobno iskrivostjo,smo uspele!! Moja iskrena želja je da bi to prijateljstvo trajalo dolgo. Matija,tudi tebi veliko zadovoljnih trenutkov ob sestrici in bratcu, ki te obožujeta,ter mamici in očku,ki sta neskončno ponosna na tebe
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 20.1.2008 14:36:49 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 15:51:57
|
|
|
|
lumpa6
|
hana kako lepo
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 16:22:45
|
|
|
|
hanna1
|
Jes še sploh nisem uspela napisat,kako luštne in zadovoljne otroke mate vse--dodi,lonib Dons sploh nisem prišla na vrsto za rač.kadar sem mela čas,da se že orng grdo gledala,je pač odvisnost pa še to: tudi jani73 ob minuli prelomnici želim veliko dobrih dni in predvsem zanimivega čveka med konzervami--pa glavno,da si z našga konca
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 16:27:56
|
|
|
|
hanna1
|
haha,lonib,kdo bi si mislil,da je v tvoji neposredni bližini Laško ,sem šla zemljevid študirat,kje je katera doma
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 16:30:24
|
|
|
|
smotka lonib
|
DUSKAMB! Matiju vse naj naj za 4 mesece
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 16:32:39
|
|
|
|
hanna1
|
natasaom,a je prevzgoja sosedov uspela
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 20.1.2008 16:35:28
|
|
|
|
smotka lonib
|
hanna1! v naši bližini ni samo Laško ampak tudi Dunaj. Imamo tukaj dva zaselka, ki se imenujeta Laško in Dunaj. pol se pa lahko pohecaš, da si bil ob 15.00 v Laškem ob 15.05 pa že na Dunaju. kada je prireditev Pivo in cvetje, vzamem in grem na sosednji hrib in že sem v Laškem.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......