|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
20.1.2008 10:27:06   
Anonimen
Lonib - lepi otroci!!user posted image user posted image user posted image

Ampak ogromne slikeuser posted image  Mogoče bodo moderatorji popravili.

(odgovor članu smotka lonib)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
20.1.2008 10:41:28   
smotka lonib
duskamb!

hvala za kompliment. ne vem kje sem ga posralauser posted image , da so tok velike slike. sem enkrat že nalimala slikce, pa so bile majhne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 352
20.1.2008 10:42:58   
dodi
VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN,PREDVSEM PA ZDRAVJA...
user posted image

Lonib-maš pa res lepe otroke!!
user posted image Kje pa je ta vas,kakšno bol znano blizuuser posted image

Vici so bili pa dobriuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
20.1.2008 10:45:08   
dodi
Slike moraš pomanjšatuser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 354
20.1.2008 10:49:36   
smotka lonib
DODI!
sem kr vedla, da ne boš vedla. včasih kakšen reče, da še nikoli ni slišal za to vas. jest tud ne dokler me moj prvič ni pripeljal tja. sem mislila v kakšne božje rovte me je pripeljal. če me zdej vprašaš, ne grem od tukaj, ker je tako lepo živeti na vasi, kjer se svež zrak, tišina, gozd (komaj čakam na gobarsko sezono)user posted image user posted image . zdej ti pa povem , da je to cirka 2-3 km stran od Bukovščice (pod Mohorjem).

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 355
20.1.2008 10:51:16   
dodi
Ja se pol sva pa blizuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 356
20.1.2008 10:52:03   
natasaom
hej babe-ste naklofale,da komej folgam brat user posted image
laubica    tebi vse najnajanajanaj boljše!!!!!!!!!

ostale pa sej veste - lep dan vam želim-pa mal pesti držte za nas,ker imamo sestanek zaradi sosedov ..
sej vem,da morte skoz name mislt  user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 357
20.1.2008 10:54:48   
smotka lonib
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 358
20.1.2008 10:56:33   
smotka lonib
natašaom!

kje si pa ti doma? kar se tiče sosedov, so vsepovsod taki, ki se radi kregajo.

Neposredna povezava do sporočila: 359
20.1.2008 10:58:09   
natasaom
preseljena gorenjka - vrhnika user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 360
20.1.2008 10:58:16   
makala
LAUBICA vse najboljše.user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 361
20.1.2008 11:08:45   
lumpa6
user posted image      user posted image     user posted image      user posted image
user posted image laubica vse naj naj

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 362
20.1.2008 11:11:05   
lumpa6
user posted image duška in matia čestita za 4 male svečke

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 363
20.1.2008 11:11:41   
dodi
Lonib-kaj ma dobre copatke tvoja tamala,kje si jih kupla? Pri nas nobena stver ne stoji na nogiuser posted image user posted image  štumfki grejo kuj dol,še žabe so nekje na pol riti,tko jih dol vlečeta....user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 364
20.1.2008 12:15:05   
julci
Lonib pojdi na slikomat in preko slikomata lepi slikce(za forume) pa bo vredu velikostuser posted image

Nataša mislim nate

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 365
20.1.2008 12:28:14   
smotka lonib
julci!
hvala za informacijo. nisem glih kakšen strokovnjak za računalnike, pol ga pa tkole s slikami posrejem. sej ta drugič je pa ratalo.

dodi!
te copatke ji je pa božiček v Šk.Loki prinesu. jih je kupu (beri kupila božičkova ženauser posted image user posted image ) v C  & A v Kranju. drugače pa naša Zala nič ne vleče dol, ne copakt ne nogavic. sta bila pa Nejc in Vanja taka, da sta non stop dol vlekla nogavice ali pa copatke. so si pa otroci res ful različni. naša je pravi ovenček, trmasta kot user posted image .

moram počasi iti, ker bo kosilo. je moj ful priden, ker kuha. je reku, da raje kuha kot, da Zalo non stop nosi po rokah (na tleh je samo ene 5 minuser posted image ). jest imam take roke kot taleuser posted image .

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 366
20.1.2008 13:03:58   
neli99
mi smo že pojužnal user posted image  zdej mamo pa siesto: mala spi, veliki spi, mali se trudi, sej bo kmal omagal, mami pa na RR user posted image

natasa ne daj se user posted image user posted image user posted image  ... ma da spokajo ... sam pol bojo to že dve od treh želja ... a je tretja tut že na vidiku user posted image

hanna ... mene tok lepo pri srcu pogreje, ko preberem da me pogrešaš ... je takoj lažje žvet user posted image  ... mam pa dve težave: dva razgrajača, pa prevelik račun za telefon user posted image  ... pol me pa en čas ni na spregled  user posted image user posted image user posted image

didi te moram na zs vprašat kako mate to pri vas uštiman internet ...

lonib jst sem soseda od dodi ... no par deset km gor al pa dol user posted image user posted image  ... ali bolje gor in dol user posted image user posted image  ... pa če se mal sprehodim vidim vaš hrib user posted image  ... najbrž  ... zabrekve se že vidijo, ti pa verjetno nisi daleč .

zdej pa dost teh lokalnih  ... nas bojo ostale izselile na kak selški forum user posted image

je pa naša mala taka bogica s temi kupčki ... danes dop je že spala eno uro, pa začne neki stokat, pa jamrat v postelji ... pa se zvijat ... pol si je pa tako bruhnila da ji je v oke špricnilo, je 5 min tok tulila k zmešana ... zmeri k jeva pol podreva ene par kupčkov, pa se še zvija, pa stoka ... sem en čas mislila da ma že krče al pa sem jst kej pojedla ... pa se mi zdi da je sam ta zrak ... ko se ornk zriga pa sprdi pa posračka pol je pa dobr.

smo mela mal dvignjeno postlo pa je dol lezla, je čist pod kouterček zlezla, pa smo to ukinli user posted image  pa tut se mi zdi da ni tok pomagal. ma sej bo zrasla ...

včer smo spet spal od 22h user posted image  ... še mal pa jo bomo naštelal na ob 8h ... user posted image

zdej je pa vse potihnilo user posted image  ... mislim da vsi trije spijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 367
20.1.2008 14:18:46   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Lonib-maš pa res lepe otroke!!

DODI!

Recept za lepe otroke je tak: smotani starši, lepi otrociuser posted image user posted image user posted image . Se spomnim,ko sem bila stara tam okoli 14-15 let in sva s prijateljico kdaj kje videle kakšne takele male črmrljčke. Pa sva se pogovarjali, ko so šli starši z vozičkom že mimo, kako imata lahko tako lepe otročke, ko sta oba (starša) tako smotanauser posted image user posted image user posted image . Zgleda, da je nekaj na temuser posted image user posted image .

Dodi, sej so tvoji tud fletni. Sicer pa je tako, da vsakega starša je njegov otrok najlepši.

Neli99!
Spodaj pod Zabrekvami je vas Pozirno. Tam najraje poziramouser posted image user posted image user posted image . Ponavadi reče, da gremo na Pozirn po cvirnuser posted image . Moj brat živi pa v Hotavljah in gremo v Hotavlje po mravlje, v Loko gremo pa po mokouser posted image user posted image .

Mi smo že imeli kosilo. Smo jedli govejo juhico, dunajske zrezke, pražen krompir in ne boste verjele regrat. Ga je moj oče včeraj nabral in mi ga dal, da smo ga imeli za kosilo. Je ful pasalo.

Zdej pa je bolje, da neham klobasat. Bo mo šli šena en sprehod, ko se Zala zbudi.

Lepo se imejte!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 368
20.1.2008 14:33:21   
hanna1
Ob vsakodnevnem hitenju,se ponavadi ne utegnemo ustaviti in si reči,
čas,kam se ti tako mudi,ustavi se,da zadiham ta trenutek,
ki je že čez minuto preteklost,ki je ne moremo več spremenit,
dano pa nam je, da lahko vplivamo na prihodnost.
Naša prihodnost je obkrožena z ljudmi,ki jih poznamo,
ki jih še bomo spoznali,kateri včasih samo za trenutek
vstopijo v naše življenje in že na naslednji postaji zopet izstopijo.
Nekaterih sploh ne opazimo,drugi nam z svojo prisotnostjo obogatijo življenje.
Laubica ob tem dnevu,ko se hvališ še z eno obletnico,
ti želim,da so sanje,ljubezen,optimizem in zdravje tvoj zvesti spremljevalec
in če ti tvoje RR prijateljice kdaj polepšamo trenutek z drobno iskrivostjo,smo uspele!!
Moja iskrena želja je da bi to prijateljstvo trajalo dolgo.
user posted image

Matija,tudi tebi veliko zadovoljnih trenutkov ob sestrici in bratcu,
ki te obožujeta,ter mamici in očku,ki sta neskončno ponosna na tebe user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 20.1.2008 14:36:49 >

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 369
20.1.2008 15:51:57   
lumpa6
hana kako lepouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 370
20.1.2008 16:22:45   
hanna1
Jes še sploh nisem uspela napisat,kako luštne in zadovoljne otroke mate vse--dodi,lonib user posted image user posted image user posted image

Dons sploh nisem prišla na vrsto za rač.kadar sem mela čas,da se že orng grdo gledala,je pač odvisnost user posted image

pa še to:

tudi jani73  ob minuli prelomnici user posted image želim veliko dobrih dni in predvsem zanimivega čveka med konzervami--pa glavno,da si z našga konca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 371
20.1.2008 16:27:56   
hanna1
haha,lonib,kdo bi si mislil,da je v tvoji neposredni bližini Laško user posted image ,sem šla zemljevid študirat,kje je katera doma user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 372
20.1.2008 16:30:24   
smotka lonib
DUSKAMB!

Matiju vse naj naj za 4 meseceuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 373
20.1.2008 16:32:39   
hanna1
natasaom,a je prevzgoja sosedov uspela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 374
20.1.2008 16:35:28   
smotka lonib
hanna1!

v naši bližini ni samo Laško ampak tudi Dunaj. user posted image  Imamo tukaj dva zaselka, ki se imenujeta Laško in Dunaj. pol se pa lahko pohecaš, da si bil ob 15.00 v Laškem ob 15.05 pa že na Dunaju.user posted image user posted image user posted image  kada je prireditev Pivo in cvetje, vzamem user posted image in grem na sosednji hrib in že sem v Laškem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......