Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 21:07:04
|
|
|
|
dodi
|
Mateyka- saj ne vem,kaj naj rečem...sicer v takih trenutkih ni nikoli pravih besed ....želim ti da bi se vse srečno izteklo Saj ,eni pa res tolk divjajo,da bi jih kar fentov...takih pa policaji ne dobijo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 21:18:16
|
|
|
|
stephany
|
Mateyka - tudi jaz želim, da se vse dobro izteče. za tvojega očeta.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 21:24:43
|
|
|
|
stephany
|
Jaz sem pa še dolžna eno čestitko. Vse najboljše za obmesečnico - Matija in mamica Duška!
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 21:30:29
|
|
|
|
Laubica
|
laubica ... si pisala o sinu (a je bil nekje v šoli v naravi al kako ... upam da nisem kej zabluzila) ... sem se spomnila nase ko sem zadnjič dobila da je sin sprejet jeseni v vrtec, pa sem dobila cmok v grlo, pa solzne očke ... sej vem, sej vem ... vse nas skrbi, bo skrbelo ... sej smo mame ... kaj majo novembrke za ene ideje ... kakšen ribežen, kaj pa je s tem navadnim narobe ... jst sem pri uvajanju GH kmalu nehala komplicirat ... sam to vem, da sem najprej kupila neko riževo kašico, bio ... je bla zanič, sine ni jedel ... pa smo končali s kariero bio neslane hrane ... pa itak sem sam z vilicami mal zmučkala, pa je blo ... a samo zoo za 30 ... to je pa še boljš ... ker naš sine pol mora odspat svoje, pa je to najlažje v avtu ... kaj pa ura ... zihr sem spregledala ... Ja NELI-v šolo v naravi je šel-in DANES je domaaaaaa-kako sem vesela-NIČ ni jokal -nobeden Ja tudi jaz sem jokala-ko je šel moj v vrtec Ja naše novemberke so tako posrečene ena nekaj kupi-in pol VSE za njo ponavljajo in kupujejo od lesenih stajic,do lesenih stolčkov,steklen ribež in še bi se dalo naštevat NELI-URA 10.30 Upam da bo tvoja malčica palčica hitro zdrava Timon ,sam da je bolje,pa Tinej bo tud kmalu doma,a ne mami JJJJJJa končno sem ga dočakala Mateyka-tudi jaz želim tvojmu očetu čimprejšnje okrevanje
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 21:41:28
|
|
|
|
julci
|
Joj Mateyka mi gredo kr lasje pokonci za tebe in predvsem za tvojga očeta,da čimprej pride k sebi. V takih trenutkih ne najdem pravih besed.Za vrnitev domov ne vem kako bi ti svetovala,mogoče te res mama zdaj najbolj potrebuje,da ne bo sama v teh težkih trenutkih. Neli boga Natašika, da se čimprej pozdravi.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 21:43:58
|
|
|
|
stephany
|
Da se malo pohvalim - popoldan sem pekla potico - pol orehove, pol lešnikove - in mi je lepo uspela. Nikoli pa še nisem sama barvala jajčk, kot ponavadi je to naredila mama (v čebulnih olupkih). Jutri popoldan bomo pa nesli k žegnu. Jaz sem tudi zadnjič dobila ZS, da sem prilimala preveliko sliko, pa kolikor vem je bila čisto normalne velikosti. Nika in Ursikazala - čestitka tudi za vajino obmesečnico!
< Sporočilo je popravil stephany -- 21.3.2008 21:52:49 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 21:56:48
|
|
|
|
hanna1
|
mateyka,bogi ati in vi vsi poleg--ma kaj je to v ljudeh,da se tako nepremišljeno obnašajo....ne najdem besed...tako me je stisnilo pri srcu,da morate bit na taki preizkušnji ...želim mu,da se bori za vas ,za svojo vnukinjo in uspe...v takem primeru človk ne veš ,kaj narest...ma če bi bila sama...ampak malčica....ne vem kaj bi nardila jes,najbrž bi se kr nekaj odločla....naj ga čuva ,
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 22:34:52
|
|
|
|
julci
|
Stephany pridna. jaz tud pečem zadnjo potico za sina,ker frajer ne je rozin in mu potem mama speče brez.Zdaj šemeso kuham,jajčke so pobarvane .Eda vam povem.Nisem mela doma štramplov,da bi jihlahkorazrezala insem uporabila-ne se smejat-tiste mrežaste gate iz bolnice za1x uporabo. na jajčkah se pa vidizelo lep mrežast vzorček .Saj če bi hotla dami tk ratajo mi ziher nebi. evo tako to zgleda
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 22:56:03
|
|
|
|
dodi
|
Mi imamo pa 15 cm snega ...pa bo res bela velika noč
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 23:03:32
|
|
|
|
julci
|
Dodi a si se že sankala za Veliko noč,ti nč ne zavidam.Morem preverit,da sučajno tukaj ne siplje kaj dol. Tkza informacijo sem dodala nekaj slikic v album,geslo je še vedno isto.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 23:23:09
|
|
|
|
julci
|
Pošiljam vam zajčka , ki rad barva jajčka, eno pišče , ki hren išče in kuharico lisico , da vam speče orehovo potico. Ker imate zdaj pomoč, v miru in harmoniji uživajte Veliko noč! VESELE PRAZNIKE!
< Sporočilo je popravil julci -- 21.3.2008 23:36:45 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 23:40:19
|
|
|
|
hanna1
|
julci ,kake lepe slikce,še moj jih je glih zdaj za mojmu hrbtu občudoval .Pa kake lepe pirhe si naredla--dobra fora,bom vedla za drugo leto,če ne,me boš pa spomnila --res so...za slikat . Sam morš pa priznat,da pri najinima frčafelicama pa se nihče ne mora pritoževat nad klobasicami po nogah in rokah ,men se zdi da je naša vedno bolj pretegnjena-pravi suhec...upam,da je babi zadovoljna,ker mi je enkrat rekla,da naj pazim,da ne bo predebela -se požvižgam,kaj si misli-kaj bi rada manekenko že od rojstva--luna...sem zlobna .... .......
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 21.3.2008 23:43:09 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 23:41:47
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Pošiljam vam zajčka , ki rad barva jajčka, eno pišče , ki hren išče in kuharico lisico , da vam speče orehovo potico. Ker imate zdaj pomoč, v miru in harmoniji uživajte Veliko noč! VESELE PRAZNIKE! Kako lepo ,julci vračam voščilo,pa mirne in srečne praznike
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 23:44:37
|
|
|
|
hanna1
|
...grem počasi,ker sem taka kot helikopter pa-pa
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 21.3.2008 23:56:19
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...grem počasi,ker sem taka kot helikopter pa-pa a tk hitro.Jazsem pa zdaj zanagrado-ne se smejat-pojedla rebro riževečokolade3.Sem cel dan delala ko Mujo. Najino bota zgleda res manekenki .Bom jaz prišla na svoj račun,ko ji bom začela šivat oblekice,pa kikelce,............bo še Hana kaj lušnega dobla.Mere bojo tk iste
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 22.3.2008 7:58:08
|
|
|
|
natasaom
|
dobro jutro! matejka kako grozno,,kje je pa bila nesreča?no,jest nebi hitela v slovenijo.nared tako kot čutiš ti..upam,da le ni tako hudo in da so oče pozdravil. pri nas sneži in to kvalitetno.šunka se že kuha,potico bom kupila,spekla bom pa roladice in kremšnite,ker ima naš ati jutri roj dan.. punce,ne preveč garat danes.želim vam lepo veliko noč
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 22.3.2008 8:05:16
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci Pošiljam vam zajčka , ki rad barva jajčka, eno pišče , ki hren išče in kuharico lisico , da vam speče orehovo potico. Ker imate zdaj pomoč, v miru in harmoniji uživajte Veliko noč! VESELE PRAZNIKE! Kako lepo ,julci vračam voščilo,pa mirne in srečne praznike Iiii kako lušno-jaz vam vsem tudi voščim mirne in srečne praznike-mi pa imamo sneg in še sneži torej bo belo kot pri Dodi
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 22.3.2008 8:07:30
|
|
|
|
natasaom
|
nelli-sej ti tud nč ne pokličeš.res pa je,da mam take ibnge,da se bojim,da se bom nekje srečala. hana ima morskega prašička-dolgodlakega je tak k maltežan a kera ve kako naj pogledam včerajšnji 24 ur ker neki rabm vedt in mi ravno tega ne pokaže
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 22.3.2008 8:12:06
|
|
|
|
Laubica
|
Natašom-ne vem JULCI-ful lepa jajčka imaš ,jaz tudi tak delam -samo nimam mrežastih hlačk
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 22.3.2008 8:18:22
|
|
|
|
majrim
|
evo punce....za vas iz srca...zdej me dva dni ne bo,pa tudi od torka naprej malo manj...tata peljem v torek pod nujno v lj v bolnico na novo presaditev,ker se je stanje poslabšalo... ..imejte se radi za naprej in za nazaj...jaz vas imam!!...lepe praznike vam želim!!
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 22.3.2008 8:39:05
|
|
|
|
makala
|
Dobro jutro. Tud pri nas sneži kot noro. Mateyka za tvojega očeta, da zdrži vso to travmo, ki jo je doživel.Tudi tebi , da se vse dobro izteče. Verjamem, da ti je ful hudo, ker si tako daleč, srček pa je tako blizu. Zdele grem pa šunko kuhat in jajčke barvat.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 22.3.2008 8:44:54
|
|
|
|
majrim
|
mateyka...to je samo zate!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 22.3.2008 9:27:36
|
|
|
|
neli99
|
mene je pa prej ven vrglo ... zdej sem pa prebrala še kaj se je naredilo mateykinemu očetu, sem pa še dvojno iz sebe ... drugače pa ... rodila se je julija ... danes ponoči ob 1.26 ... velika 50cm in težka 3010g ... sporoča srečna mamica vilma. naj jim bo lepo ... pol sem pa zračunala da mava do dneva isto razliko med prvim sinom in drugo punčko ... obe jih mava točno eno leto 3m in 14 dni narazen ... sva a nisva mateyka ... ne vem če še dojiš ... potem jst ne bi šla brez nje ... pa pazi nase, to je res hud šok in težko najdem besede ki bi ble primerne. res mi je žal, da se je to zgodilo. pa seveda srčno upam, da gre na bolje ... natasaom ... si napisala da prijateljice kličeš, če te one ne, pa sem te mogla mal dregnt, da se name pa ne spomniš, drgač pa škoda da se nama ni uspelo srečat in vem da s službo pridejo nove skrbi in ni toliko časa kot prej ... pa sej maš ti tuk še kdaj kaj v planu a ne ... bomo že še kdaj kofetkali ... dragi je hud, ker sem na računalniku ... otroci sitni, kuhna za posprav, pirhi za delat .. jst pa tuki ... ne zastop, ni ženska sej že grem, že grem ... lepo praznujte
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 22.3.2008 9:29:19
|
|
|
|
neli99
|
majrim kakšno presaditev .. tudi za tvojega očeta
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 22.3.2008 9:49:14
|
|
|
|
viator
|
Dobro jutro punce, Mateyka , groza, kaj se je zgodilo, da reveža na pločniku povozijo. Tega voznika bi morali strpat v zapor takoj, za dolgo!!! , da bo vse v redu z očetom. Pa še ta dilema, kaj narediti...brez Inare boš težko šla...kaj pa če bi prosila za potni list, pa bi jim povedala v kakšni situaciji si, mogoče bi se pa le kaj dalo pospešit. Pri nas mislim, da obstaja ta varianta, če se ti mudi, malo več plačaš, pa dobiš potni list hitreje. Majrim....tebi tudi , drži se!!! Joj, vem kaj prestajaš. - za očeta!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?