|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
21.3.2008 21:07:04   
dodi
Mateyka- saj ne vem,kaj naj rečem...sicer v takih trenutkih ni nikoli pravih besed ....želim ti da bi se vse srečno izteklouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj ,eni pa res tolk divjajo,da bi jih kar fentov...takih pa policaji ne dobijouser posted image   user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
21.3.2008 21:18:16   
stephany
Mateyka - tudi jaz želim, da se vse dobro izteče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega očeta.

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
21.3.2008 21:24:43   
stephany
Jaz sem pa še dolžna eno čestitko.
Vse najboljše za obmesečnico - Matija in mamica Duška!

user posted image                  user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
21.3.2008 21:30:29   
Laubica
laubica ... si pisala o sinu (a je bil nekje v šoli v naravi al kako ... upam da nisem kej zabluzila) ... sem se spomnila nase ko sem zadnjič dobila da je sin sprejet jeseni v vrtec, pa sem dobila cmok v grlo, pa solzne očke ... sej vem, sej vem ... vse nas skrbi, bo skrbelo ... sej smo mame ...

kaj majo novembrke za ene ideje ... kakšen ribežen, kaj pa je s tem navadnim narobe ... jst sem pri uvajanju GH kmalu nehala komplicirat ... sam to vem, da sem najprej kupila neko riževo kašico, bio ... je bla zanič, sine ni jedel ... pa smo končali s kariero bio neslane hrane ... pa itak sem sam z vilicami mal zmučkala, pa je blo ...

a samo zoo za 30 ... to je pa še boljš ... ker naš sine pol mora odspat svoje, pa je to najlažje v avtu ... kaj pa ura ... zihr sem spregledala ...
Ja NELI-v šolo v naravi je šel-in DANES je domaaaaaa-kako sem vesela-NIČ ni jokal -nobedenuser posted image
Ja tudi jaz sem jokala-ko je šel moj v vrtecuser posted image
Ja naše novemberke so tako posrečene ena nekaj kupi-in pol VSE za njo ponavljajo in kupujejo od lesenih stajic,do lesenih stolčkov,steklen ribež in še bi se dalo naštevatuser posted image
NELI-URA 10.30
Upam da bo tvoja malčica palčica hitro zdravauser posted image user posted image
Timon ,sam da je bolje,pa Tinej bo tud kmalu doma,a ne mami
JJJJJJa končno sem ga dočakala

Mateyka-tudi jaz želim tvojmu očetu čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
21.3.2008 21:41:28   
julci
Joj Mateyka mi gredo kr lasje pokonciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe in predvsem za tvojga očeta,da čimprej pride k sebi.
V takih trenutkih ne najdem pravih besed.Za vrnitev domov ne vem kako bi ti svetovala,mogoče te res mama zdaj najbolj potrebuje,da ne bo sama v teh  težkih trenutkih.

Neli  boga Natašika,user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravi.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
21.3.2008 21:43:58   
stephany
Da se malo pohvalim - popoldan sem pekla potico - pol orehove, pol lešnikove - in mi je lepo uspela. Nikoli pa še nisem sama barvala jajčk, kot ponavadi je to naredila mama (v čebulnih olupkih).
Jutri popoldan bomo pa nesli k žegnu.

user posted image  Jaz sem tudi zadnjič dobila ZS, da sem prilimala preveliko sliko, pa kolikor vem je bila čisto normalne velikosti. user posted image  

Nika in Ursikazala - čestitka tudi za vajino obmesečnico!

user posted image     user posted image

< Sporočilo je popravil stephany -- 21.3.2008 21:52:49 >

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
21.3.2008 21:56:48   
hanna1

mateyka
,bogi ati in vi vsi poleg--ma kaj je to v ljudeh,da se tako nepremišljeno obnašajo....ne najdem besed...tako me je stisnilo pri srcu,da morate bit na taki preizkušnjiuser posted image user posted image user posted image ...želim mu,da se bori za vas ,za svojo vnukinjo in uspe...v takem primeru človk ne veš ,kaj narest...ma če bi bila sama...ampak malčica....ne vem kaj bi nardila jes,najbrž bi se kr nekaj odločla....naj ga čuva user posted image ,

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
21.3.2008 22:34:52   
julci
Stephany pridna.
jaz tud pečem zadnjo  potico za sina,ker frajer ne je rozin in mu potem mama speče brez.Zdaj šemeso kuham,jajčke so pobarvaneuser posted image .Eda vam povem.Nisem mela doma štramplov,da bi jihlahkorazrezala insem uporabila-ne se smejat-tiste mrežaste gate iz bolnice za1x uporabo.user posted image na jajčkah se pa vidizelo lep mrežast vzorčekuser posted image .Saj če bi hotla dami tk ratajo mi ziher nebi.
evo tako to zgledauser posted image
user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
21.3.2008 22:56:03   
dodi
Mi imamo pa 15 cm snegauser posted image user posted image user posted image  ...pa bo res bela velika nočuser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
21.3.2008 23:03:32   
julci
Dodi a si se že sankala za Veliko noč,ti nč ne zavidam.Morem preverit,da sučajno tukaj ne siplje kaj dol.

Tkza informacijo sem dodala nekaj slikic v album,geslo je še vedno isto.user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
21.3.2008 23:23:09   
julci
Pošiljam vam zajčkauser posted image , ki rad barva jajčka,
eno piščeuser posted image , ki hren išče
in kuharico lisicouser posted image , da vam speče orehovo potico.

Ker imate zdaj pomoč,
v miru in harmoniji uživajte
Veliko noč! 
user posted image

VESELE PRAZNIKE!

< Sporočilo je popravil julci -- 21.3.2008 23:36:45 >

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
21.3.2008 23:40:19   
hanna1
julci user posted image user posted image user posted image user posted image ,kake lepe slikce,še moj jih je glih zdaj za mojmu hrbtu občudoval user posted image user posted image .Pa kake lepe pirhe si naredla--dobra fora,bom vedla za drugo leto,če ne,me boš pa spomnilauser posted image user posted image --res so...za slikat user posted image user posted image .
Sam morš pa priznat,da pri najinima  frčafelicama pa se nihče ne mora pritoževat nad klobasicami po nogah in rokah user posted image user posted image ,men se zdi da je naša vedno bolj pretegnjena-pravi suhec...upam,da je babi zadovoljna,ker mi je enkrat rekla,da naj pazim,da ne bo predebela user posted image user posted image user posted image -se požvižgam,kaj si misli-kaj bi rada manekenko že od rojstva--luna...sem zlobna ....user posted image user posted image user posted image .......

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 21.3.2008 23:43:09 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
21.3.2008 23:41:47   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Ker imate zdaj pomoč,
Veliko noč! 
user posted image

VESELE PRAZNIKE!

Kako lepo user posted image user posted image ,julci vračam voščilo,pa mirne in srečne praznikeuser posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
21.3.2008 23:44:37   
hanna1
...grem počasi,ker sem taka kot helikopter user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
21.3.2008 23:56:19   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...grem počasi,ker sem taka kot helikopter user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa-pa user posted image user posted image user posted image

a tk hitro.Jazsem pa zdaj zanagrado-ne se smejat-pojedla rebro riževečokolade3.Sem cel dan delala ko Mujo.

Najino bota zgleda res manekenkiuser posted image .Bom jaz prišla na svoj račun,ko ji bom začela šivat oblekice,pa kikelce,............bo še Hana kaj lušnega dobla.Mere bojo tk isteuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
22.3.2008 7:58:08   
natasaom
dobro jutro!
matejka kako grozno,,kje je pa bila nesreča?no,jest nebi hitela v slovenijo.nared tako kot čutiš ti..upam,da le ni tako hudo in da so oče pozdravil.

pri nas sneži in to kvalitetno.šunka se že kuha,potico bom kupila,spekla bom pa roladice in kremšnite,ker ima naš ati jutri roj dan..
punce,ne preveč garat danes.želim vam lepo veliko noč user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
22.3.2008 8:05:16   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: julci

Ker imate zdaj pomoč,
Veliko noč! 
user posted image

VESELE PRAZNIKE!

Kako lepo user posted image user posted image ,julci vračam voščilo,pa mirne in srečne praznikeuser posted image user posted image

Iiii kako lušno-jaz vam vsem tudi voščim mirne in srečne praznike-mi pa imamo sneg in še sneži torej bo belo kot pri Dodiuser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
22.3.2008 8:07:30   
natasaom
nelli-sej ti tud nč ne pokličeš.res pa je,da mam take ibnge,da se bojim,da se bom nekje srečala. hana ima morskega prašička-dolgodlakegauser posted image  je tak k maltežanuser posted image

a kera ve kako naj pogledam včerajšnji 24 ur ker neki rabm vedt in mi ravno tega ne pokaže

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
22.3.2008 8:12:06   
Laubica
Natašom-ne vemuser posted image
JULCI-ful lepa jajčka imaš ,jaz tudi tak delam -samo nimam mrežastih hlačkuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
22.3.2008 8:18:22   
majrim
user posted image
evo punce....za vas iz srca...zdej me dva dni ne bo,pa tudi od torka naprej malo manj...tata peljem v torek pod nujno v lj v bolnico na novo presaditev,ker se je stanje poslabšalo...
..imejte se radi za naprej in za nazaj...jaz vas imam!!...lepe praznike vam želim!!user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
22.3.2008 8:39:05   
makala
Dobro jutro.
Tud pri nas sneži kot noro.
Mateyka user posted image user posted image user posted image za tvojega očeta, da zdrži vso to travmo, ki jo je doživel.Tudi tebiuser posted image user posted image , da se vse dobro izteče. Verjamem, da ti je ful hudo, ker si tako daleč, srček pa je tako blizu.
Zdele grem pa šunko kuhat in jajčke barvat.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
22.3.2008 8:44:54   
majrim
user posted image mateyka...to je samo zate!!!!!!!!!!!!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
22.3.2008 9:27:36   
neli99
mene je pa prej ven vrglo ... zdej sem pa prebrala še kaj se je naredilo mateykinemu očetu, sem pa še dvojno iz sebe ...

drugače pa ...

rodila se je julija ... danes ponoči ob 1.26 ... velika 50cm in težka 3010g ... sporoča srečna mamica vilma.

naj jim bo lepo ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol sem pa zračunala da mava do dneva isto razliko med prvim sinom in drugo punčko ... obe jih mava točno eno leto 3m in 14 dni narazen ...  sva a nisva user posted image user posted image

mateyka ... ne vem če še dojiš ... potem jst ne bi šla brez nje ... pa pazi nase, to je res hud šok in težko najdem besede ki bi ble primerne. res mi je žal, da se je to zgodilo. pa seveda srčno upam, da gre na bolje ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

natasaom ... si napisala da prijateljice kličeš, če te one ne, pa sem te mogla mal dregnt, da se name pa ne spomniš, drgač pa škoda da se nama ni uspelo srečat in vem da s službo pridejo nove skrbi in ni toliko časa kot prej ... pa sej maš ti tuk še kdaj kaj v planu a ne user posted image  ... bomo že še kdaj kofetkali user posted image

... dragi je hud, ker sem na računalniku  ... otroci sitni, kuhna za posprav, pirhi za delat .. jst pa tuki ... ne zastop, ni ženska user posted image

sej že grem, že grem ...

lepo praznujteuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
22.3.2008 9:29:19   
neli99
majrim kakšno presaditev user posted image  .. tudi za tvojega očeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
22.3.2008 9:49:14   
viator
Dobro jutro punce,

Mateykauser posted image user posted image user posted image user posted image , groza, kaj se je zgodilo, da reveža na pločniku povozijo. Tega voznika bi morali strpat v zapor takoj, za dolgo!!!
user posted image user posted image user posted image , da bo vse v redu z očetom.
Pa še ta dilema, kaj narediti...brez Inare boš težko šla...kaj pa če bi prosila za potni list, pa bi jim povedala v kakšni situaciji si, mogoče bi se pa le kaj dalo pospešit. Pri nas mislim, da obstaja ta varianta, če se ti mudi, malo več plačaš, pa dobiš potni list hitreje.

Majrim....tebi tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , drži se!!! Joj, vem kaj prestajaš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - za očeta!!!

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?