|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
17.3.2008 18:45:43   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Dobro jutro-madona  mate težke temeuser posted image user posted image user posted image vsem ki imate take grde problemeuser posted image user posted image user posted image
Midva z možem pa sva pospremla sina v šolo v naraviuser posted image sem pa TAKO ZELO JEZNA na mamo od njegovega sošolca-BABA zmešana ni otroka dala zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem že to vedela takrat ko smo imeli sestanek in je ni bilo-sem možu rekla da se grem za miljon € stavit da bogega Anderjčka ne bo dala zraven pa še res je to naredila-to je psihopat babji-misli da je sina za sebe rodila-je sama brez partnjerja -živi z starši in sestro pa so vsi skup potegnjeni-ta fant ne sme nikamor-2x na leto lahko pride k nam drugač pa nikamoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najraje bi jo user posted image user posted image user posted image

Dela pa v Giga športu. Poznam jo!!!

Boš videla, da bo Tinej užival. Potolaži se.

Kaj res jo poznaš-pa povej če sem se kaj zmotla ali imam prav da je potegnjena

< Sporočilo je popravil Laubica -- 17.3.2008 18:47:29 >

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
17.3.2008 19:04:50   
Anonimen
Laubica - družle se nisva, da ne boš mislila. So pa njeni starši družinski prijatelji od moje tašče in takrat je rodila cca 2. meseca za mano. Jaz se sicer nikdar ne vtikam v  vzgojo drugih staršev, vsak pač dela kot misli, da je najbolje za njegovega otroka ampak, da je ona hranila čisto majhnega otroka s čokoladami, pa se meni tudi ni zdelo čisto diht.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3527
17.3.2008 19:21:46   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Še to.
A sm spregledala uro, kdaj se dobimo 30.3. ali je še nismo določle.
Jst bi bla kr za ob 10.30. Pa ve?

Glede ure se bom prilagodila - raje povejte tiste, ki se od bolj daleč pripeljete, kdaj vam je OK.user posted image

Kolk je bil danes lep dan, sonček - sva bili z Laro dooolgo zunaj. Milinauser posted image

Julči - luštna uspavanka. Lara se  še vedno pali na šnapija - je enkrat Hanna dala gor link - to je hit!!

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
17.3.2008 19:33:40   
natasaom
jest sem pa jedla regrat user posted image user posted image user posted image user posted image  njami!!!!!!! s hano sva bili celo popoldne zunaj.pa zelje sem oprala,skuhala segedin za tri dni user posted image ...sedaj je pa hana v banji.se mora mal namočit da jo bom lažje umilauser posted image  pol pa hvalabogu spavanjeuser posted image .sem kar mal utrujena.moj pa pravi,da je za vse samuser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
17.3.2008 19:34:44   
natasaom
aja za uro se tudi jaz lahko prilagodim,imate prednost ve,ko pridete od daleč

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
17.3.2008 19:35:57   
Laubica
Jaz sem tudi za 10.30h,zunaj grmi moj sin se pa tega ful boji pa mi je tako hudo -ker nisem z njimuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
17.3.2008 20:34:41   
natasaom
bogica..samo roko na srce naši otroci morajo postati samostojni,,jest se tud tega ful bojim kako bom preživela ko bo šla kam brez mene..
ti pa povem kako moja sodelavka skrbi,da je njen sin samostojen,star je 30 let,ima otoka in če ona gre od doma za cel dan mu nalupi krompir in da v vodo,da revež ne bo lačen user posted image user posted image  čeprav ima punco in dojenčka..in potem so tamlade zanič

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
17.3.2008 20:35:09   
Laubica
user posted image

Prefinjena aluminijasto ohišje telefona Nokia 5310 XpressMusic združuje množico funkcij v ikonski obliki. Tanek zgolj 9,9 mm in lažji od 71 g, telefon Nokia 5310
To sem si danes kupila-fullll je lep

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
17.3.2008 20:35:56   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

bogica..samo roko na srce naši otroci morajo postati samostojni,,jest se tud tega ful bojim kako bom preživela ko bo šla kam brez mene..
ti pa povem kako moja sodelavka skrbi,da je njen sin samostojen,star je 30 let,ima otoka in če ona gre od doma za cel dan mu nalupi krompir in da v vodo,da revež ne bo lačen user posted image user posted image  čeprav ima punco in dojenčka..in potem so tamlade zanič

Bogi sin-user posted image user posted image user posted image saj vem da mora postat samostojen -samo saj veš -mama kot mamauser posted image

< Sporočilo je popravil Laubica -- 17.3.2008 20:36:59 >

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
17.3.2008 20:37:31   
natasaom

user posted image

Prefinjena aluminijasto ohišje telefona Nokia 5310 XpressMusic združuje množico funkcij v ikonski obliki. Tanek zgolj 9,9 mm in lažji od 71 g, telefon Nokia 5310

vau  user posted image  kolk pa to čudo stane

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
17.3.2008 20:41:40   
natasaom
Bogi sin- saj vem da mora postat samostojen -samo saj veš -mama kot mama

ooovem,vem user posted image   jest še prjatelcam težim,če me ne pokličejo vsaj 1x na mesec če je vse ok user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
17.3.2008 20:44:38   
Laubica

Bogi sin- saj vem da mora postat samostojen -samo saj veš -mama kot mama

ooovem,vem user posted image   jest še prjatelcam težim,če me ne pokličejo vsaj 1x na mesec če je vse ok user posted image

To je prava prijateljicauser posted image
GSM-stane 100€ samo mojega sem prodala za 30€ tak da sem 70 plačalauser posted image jaz vsaki 2 leti menjam -sem nora na to-in mora bit Nokia,starega vedno prodam in pol kupim novegauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
17.3.2008 20:45:13   
stephany
Pozdravljene, konzervice! Vas pogrešam, pa mi kar ne znese večkrat pridit čvekat. S Klemnom se počasi uvajava pri varuški, evidenčno sem ga vpisala v vrtec, na pregled k okulistu sem šla, ker rabim nova očala, ... Non stop nekam letam. Kaj bo šele potem, ko bom šla v službo user posted image  Se bom verjetno javila 1x na mesec.
Sem šla malo nazaj gledat, pa sem našla vprašanje od mbrine.Hana je kar prav napisala. Se oproščam, ker nisem videla vprašanja. Bom pa sedaj odgovorila, če bo še veljalo.

Po starem so ti v primeru, da v tekočem letu nisi izkoristil nič dopusta, vzeli 10 dni, ostalega pa si lahko koristil. Po novem ti v tem primeru vzamejo vsega.
Jaz sem bila v bolniški od oktobra 2006, za september pa mi je uspelo, da sem koristila LD. Ostalo mi je 5 dni, ki jih tudi ni več. Potem sem bila na bolniški do aprila, ko sem nastopila porodniško in logično, nisem mogla koristit LD. In je šel k user posted image .
Za nov dopust je pa spet odvisno od tega, kdaj začneš delat. Če začneš v prvi polovici leta, ti pripada cel LD, če pa npr. s 1.7. pa polovica.

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
17.3.2008 20:49:01   
Laubica
Pozdravljene, konzervice! Vas pogrešam, pa mi kar ne znese večkrat pridit čvekat. S Klemnom se počasi uvajava pri varuški, evidenčno sem ga vpisala v vrtec, na pregled k okulistu sem šla, ker rabim nova očala, ... Non stop nekam letam. Kaj bo šele potem, ko bom šla v službo Se bom verjetno javila 1x na mesec.

Tudi me te pogrešamo-no jaz žeuser posted image saj boš že našla čas -mene naprimer danes tako križ boli da ne morem zaspat-pa sem tu in čvekamuser posted image pa tudi skozi divjam ,služba otroka in drugouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
17.3.2008 20:49:33   
Laubica
DODI-ku ku

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
17.3.2008 20:51:10   
natasaom
sej jest imam tud rada lep mobitel.midva imava samo eno naročnino in pol menjava vsako leto eden..letos je moj na vrsti-to on misli-meni se ja lani pokvaril,ko sva bila najbl brez evrov in sem vzela eno nokio za 20e..sej dela to je glavno.letos naj bi pa šli vsi na simobil in bomo potem tud tel menjali user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
17.3.2008 20:52:14   
natasaom
štefka men verjem,da časa ni več ko 1x začneš delat user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
17.3.2008 20:53:40   
natasaom
ja punce,jest grem pod tuš dokler je še topla voda pa na kavč..lepo se imejte

pa-pauser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
17.3.2008 20:54:39   
julci
čer

vas najprej lepo pozdravim,pol pa grem bratuser posted image .

Evo pri nas pa imamo zunaj tretji zobek,kaže pa se že četrti.Jupi.Sem pa prej dopoldne opazla ko sem jo previjala.Zdaj pa naj še kdo reče da zobki in uhe niso povezani.No vsaj prio nas so.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
17.3.2008 20:55:10   
Laubica

sej jest imam tud rada lep mobitel.midva imava samo eno naročnino in pol menjava vsako leto eden..letos je moj na vrsti-to on misli-meni se ja lani pokvaril,ko sva bila najbl brez evrov in sem vzela eno nokio za 20e..sej dela to je glavno.letos naj bi pa šli vsi na simobil in bomo potem tud tel menjali user posted image
Mi smo tudi vsi pri Si mobilu-majo fajn tel.
štefka men verjem,da časa ni več ko 1x začneš delat

Kaj ni časa saj jaz tudi že od decembra delam-treba si ga je vzetuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
17.3.2008 20:56:15   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

čer

vas najprej lepo pozdravim,pol pa grem bratuser posted image .

Evo pri nas pa imamo zunaj tretji zobek,kaže pa se že četrti.Jupi.Sem pa prej dopoldne opazla ko sem jo previjala.Zdaj pa naj še kdo reče da zobki in uhe niso povezani.No vsaj prio nas so.user posted image

BRAVO ZALA za zobek-ali te kaj grize?????????

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
17.3.2008 20:57:12   
hanna1
čeeeeeruser posted image user posted image user posted image
Jes sem pa rožice sadila user posted image oz.presajevala-tiste hišne,joj kako svinjarijo sem mela,jih mam ta dolge še zdaj v banji,ker sem jih stuširala in bodo najbrž čez noč tud ostale noter user posted image
Laubica,ne skrbi,sej otroci malo že pogrešajo-proti koncu ponavadi,drgač se pa toliko dogaja,da so skoz zaposleni tako ali drugače,pa še filing je ,ko so par dni sami ,pa samostojni,se zelo potrudijo.Boš videla koliko ti bo imel za povedat,ko pride domov--no najprej se bo pa pošteno stisnil k tebi--ti ga pa tud ne boš mogla izpustit iz objema user posted image user posted image -lastne izkušnje user posted image Pa kak dober mobi--sva najbrž na isti valovni dolžini,jaz sem ravno danes po e-prodaji mobijev pregledovala kakšno ponudbo imajo user posted image
natasaom--buhteljni user posted image user posted image user posted image --pošlji po mailu user posted image user posted image ,pa regrat sem tud jes dons jedla

...zdaj pa še zavese dol poberem in namočim,da se do jutra malo svinjarija odmoči,pa da jih operem...ma sem tolk vesela,da sem se dons spravila k rožam,mam pol dooooooooolgo cajta mir user posted image

duskamb si me enkrat spraševala za brata-sem bila zelo nevljudna,se oravičujem,ker nisem nč povedala,ampak na ponedeljek je šel v MB,so mu sčistli žile,nič drugega,naslednji dan nazaj v SG,v sredo je bil že doma--sem ga hecala,da so mu zgleda kar grede po stopnicah to zrihtali-zdej gre na okrevanje v Šmarješke toplice

..kaj sem pozabla komentirat...grem nad firanke user posted image ....

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
17.3.2008 21:09:41   
julci
BRAVO ZALA za zobek-ali te kaj grize?????????
Ja sem zjutraj mela to priliko preizkusit

Mi smo tudi vsi pri Si mobilu-majo fajn tel.midva tud
štefka men verjem,da časa ni več ko 1x začneš delat

Kaj ni časa saj jaz tudi že od decembra delam-treba si ga je vzetuser posted image absolutno

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
17.3.2008 21:23:22   
julci

user posted image

jaz ga bom pa majamenjala,se mi pa ful dopade.Morem malo preštudirat.Bom za rojstni danzbirala prispevkeuser posted image user posted image namesto daril,pavzelatud malo dražjo varijanto.Mogoč bo do takrat že kaj cenejši.

Hanauhti bojo hvaležne rožice.Jaz pa obožujem orhideje.Za to ljubezen do tehrožic pa me je navdušila mama.Zdaj pa lepo vračajo ljubezen z bujnim cvetenjem.orhideje so bile mamina strast.Zdaj jih pa ataskrbno neguje naprej in mu čudovitocvetijo.Ga morem pohvalit,si je jeseni sam naredil podtaknjence pelargonij,kerje rekel da ne bo imel tako praznega balkona.user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
17.3.2008 21:24:17   
Laubica
najprej se bo pa pošteno stisnil k tebi--ti ga pa tud ne boš mogla izpustit iz objema
Že jočem-ne morem pomagat 

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?