|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
16.3.2008 21:45:28   
dodi
Ja žalostno jeuser posted image user posted image user posted image  tolikokrat kot sem zaradi nje jokala in se sekirala...ma ni vredno več besed....
A veste kako je,če se dobita dve črni ovci družine?....no tako je pri nas...vse povsod izvisiva....ma dovolj o tem,da me ne bo spet kdo za vratuser posted image  edino,kar me boli je to,da so najini otroci manj vredni kot drugi in,da so to že sami opaziliuser posted image  to pa me zelo,zelo boli.........

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
16.3.2008 21:52:03   
hanna1

sombica
,pozdravljena user posted image user posted image user posted image user posted image ,zdej pa gorenjke prevladujejo  user posted image .
Zdaj,pravzaprav že prej sem se spomnila enega pripetljaja kakšnih 14 dni nazaj,ko sem jaz moji mami povedala eno vzgojno--in nič ni rekla nazaj user posted image .Kot ponavadi je tarnala,kakšna je njena snaha,da je sploh ni blizu bilo in škoda,da brat takrat ni se malo bolj pobrigal okrog one prekmurke,ki jo je čist mlado-18-letno prpelu domov (to je bilo..joj,že vsaj 18 let nazaj),pol jo je pa kr hitro odslovu.jaz sem o tem dekletu(jestara sedaj tako nekje kot smo me) večkrat razmišljala in-tako sem tud povedala mami-uboga punca,popolnoma neizkušena,je bila postavljena v čist drugačno okolje,kot je bila navajena doma,ni nas poznala,ne naših navad,ne naših pričakovanj,tud brat jo je kr tako prepustu in šel delat svoje delo-pač kmetija,starši pa so tud delali in čakali,če si bo sama kaj zrajtala...ampak nobeden ji pa ni  priskoču na pomoč,se ji posvetil,se pogovarjal z njo...se ji preprosto približal..ne moraš od tako mladega dekleta pričakovat,da bo obvladala vsa gospodinjska opravila,kot jih pozna izkušena kmetica in gospodinja in takoj vedet,kje se kakšna stvar vzame,dol imajo popolnoma drugačne navade,kot jih imamo mi hribovci.In pol reče mama,ta misli samo sedet za mizo al kaj-kako smo bili vsi tud jes(v zagovor lahk rečem sam to,da sem itak mela sama s sabo dovolj dela )trdosrčni,neodprti...celo neusmiljeni do nje,saj punca ni imela niti izkušenj z nobenim moškim in pol jo dobi moj brat,ki tud ni znal najbolje z dekleti do takrat..in ko je dobil sedanjo ženo,ki je bila malo bolj izkušena,je povedal nekaj preveč osebnih stvari o tem dekletu,pa sem mu jaz zabrusila,da se takih stvari ne razlaga,ker bolijo in se lahko enkrat mu vrne...sedaj bi ji znala pomagat,svetovat,...ampak je žal prepozno in upam,da im a danes lepše življenje,kot bi ga imela med nami...oče je bil zelo trdosrčen,zdaj vem in čeprav je žal pokojen,večkrat razmišljam,kaj je to v kmečkih moških-sej ne vseh,tud od mene je pričakoval samo pridno delo,pridnost v šoli in bognedaj kam  pred 19 letom....no hotla sem samo povedat user posted image ,da sem nekako tako povedala mami in da ni bila punca kriva,da je brat ni hotu,ampak mi,ki je nismo sprejeli s toplino,ampak strogo,v smislu...tako moraš bit in nič drgač...in pol se je mama zamislila...in čez čas pripomnila...ja mogoče bi pa res lahko bili drugače do nje....kmečko življenje je še vedno trdo user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
16.3.2008 22:29:12   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Ja žalostno jeuser posted image user posted image user posted image  tolikokrat kot sem zaradi nje jokala in se sekirala...ma ni vredno več besed....
A veste kako je,če se dobita dve črni ovci družine?....no tako je pri nas...vse povsod izvisiva....ma dovolj o tem,da me ne bo spet kdo za vratuser posted image  edino,kar me boli je to,da so najini otroci manj vredni kot drugi in,da so to že sami opaziliuser posted image  to pa me zelo,zelo boli.........

Če je mama taka, pol je pa res za user posted image . jest imam zlato mamico. problme je samo v tem, da kadar je moj brat na obisku pri mami , vidi in posluša samo njega. to mi gre pa res na jetrauser posted image . je obsedena z njim. jest pa včasih nisem tih, pa ji kr direktno v glavo povem, da je preveč obsedena z njim in da veljajo samo njegove besede.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
16.3.2008 22:56:24   
julci
edino,kar me boli je to,da so najini otroci manj vredni kot drugi in,da so to že sami opazili to pa me zelo,zelo boli.........

Dodi a veš da mene tud boli srce,ko vidim Mihana,da pogreša svojo staro mamo.Vsako leto ji je pisal za rojstni dan,ona pa ni bla niti tolko da bi mu odpisala za njegov rojstni dan,pa ga mata mesec dni narazen.Bi se kamen prejomehčal,kot pa njeno srce,ki ga po moje nima.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
17.3.2008 7:40:28   
lumpa6
edino,kar me boli je to,da so najini otroci manj vredni kot drugi in,da so to že sami opazili to pa me zelo,zelo boli.........

dodi to je pa pousod, no ja skor pousod, tudi pri nas, moje je moja mami, ko smo se skupaj živeli dostikrat tepla, pa bl k sm jo prosila naj naha bolj je bla grozna sploh kristjan ji je šeu na žiuceuser posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
17.3.2008 8:49:33   
Laubica
Dobro jutro-madona  mate težke temeuser posted image user posted image user posted image vsem ki imate take grde problemeuser posted image user posted image user posted image
Midva z možem pa sva pospremla sina v šolo v naraviuser posted image sem pa TAKO ZELO JEZNA na mamo od njegovega sošolca-BABA zmešana ni otroka dala zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem že to vedela takrat ko smo imeli sestanek in je ni bilo-sem možu rekla da se grem za miljon € stavit da bogega Anderjčka ne bo dala zraven pa še res je to naredila-to je psihopat babji-misli da je sina za sebe rodila-je sama brez partnjerja -živi z starši in sestro pa so vsi skup potegnjeni-ta fant ne sme nikamor-2x na leto lahko pride k nam drugač pa nikamoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najraje bi jo user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
17.3.2008 9:08:27   
neli99
sombica iz kje si pa ti ... sej lahko tut na ZS ...

da je resnici zadoščeno moram povedat, da je drugače moja tašča res dobra do mojih otrok ... jih prej razvaja, jim vse ustreže, ... do mene pa ima tak negativen odnos kadar gre kaj narobe: če otrok joka, pol jst neki narobe delam, ... če se z mojmu kregava ... pol sem jst grozna ... to je na trenutke težko prenašat ...

danes sva si rekle dober dan in lepo je govorila s sinom ... in življenje gre pri nas naprej. sej na kmetiji ena brez druge ne bova mogle.

zdej pa dost te težke teme ... da nevjo negorenjke pobegnile user posted image

... moja dva otročka sta bolna ... ta mala kašlja, ma zabasan nos, sope ... ne vem če ne bo treba mal zdravnika vsaj poklicat user posted image  ... zuni pa tak lep dan ... bomo kar not.

pridne bodite.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
17.3.2008 9:25:39   
viator
Dobro jutro,

na hitro sem preletela napisano....uhhh punce iz Sorškeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko bi vam le uspelo vse te negativne komentarje ignorirati in si ne gnati k srcu - sicer jaz nisem ravno prava za dajanje teh nasvetov, ker meni to ne uspeva najboljše. Ampak, sej ne moreš verjet...eni ljudje pa res nimajo lastnega življenja, da se tolk z drugimi ukvarjajo....Puce moje, pogum, pa ne se dat!!!!
user posted image
Taščeuser posted image user posted image - hmm, če bo mi živeli skupaj, bi bilo tudi stalno kaj narobe, pa  kreganja..itd. Čeprav verjetno tudi z svojo mamo ne bi dolgo zdržalauser posted image user posted image , pa da ne bo pomote, se super razumeva. Ampak po moje si ne bi mogla kaj, da se ne bi malo vtikala...potem je pa hitro špetir.

Drugače pa - čili je ratal - ga naredim po receptu iz kulinarike -
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3047 z malimi prilagoditvami. Imeli smo se luštno, se kar prileže malo čveka.

Včeraj smo pa šli na razstavo, ki je v Cankarjevem domu - Faraonska renesansa.
Šla sem z prijatelji, eden je prava zakladnica znanja o starem Egiptu, tako da je bilo super - sem se veliko naučila.

Na zdej je pa alarm - gremo jest, potem pa ven, čeprav je kislo vreme.

Konzervice, lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
17.3.2008 9:26:27   
viator
Julci, upam, da se boljše počutiš, Neli user posted image user posted image da boste čimprej zdravi.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
17.3.2008 9:31:24   
Mbrina
Stephany, hvala za tvoj odgovor na moje vprasanje, ki sem ti ga zastavila.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
17.3.2008 9:39:59   
makala
Hojla tudi z Dolenjske.
Sem se mogla fejst potrudit, da sem vas prebrala. Čez vikend nisem uspela nič na RR, ker smo imeli mojstra, nam je delal nadstrešek pred hišo. Zvečer je bil pa BB, v soboto viktorji, pa še otroc na MSN.
Ste mele težko temo, tašče.
Tud moja tašča zelo rada komandira. Drgač je zlata, vse bi dala od sebe za nas in za otroke ( tud za moja dva taveča ). Vendar je že od nekdaj navajena, da je vse po njeno in da ma vse pod kontrolo. Še dobr, da smo 35 km narazen in da se bolj poredko vidimo. Če pa že kej hoče, ko pridemo, ji kar povem, oz. mojgauser posted image nasekiram in pol ji on pove.
No glih zdej, ko bomo mel Lanin krst je mislna, da bo vse ona zorganizirala. Mi je rekla, da se ne rabiva nič ment z župnikom, da se je že vse ona zmenla. Men so kr lasje pokonc stal. Pol sm ji pa rekla, da je to najin otrok in da bova midva zorganizirala, pol je dala pa mir, no skor.
Tku, da ta tema ( tašče )je res široka predvsem pa never ending story.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
17.3.2008 9:40:56   
hanna1
mbrina, pozdravljena user posted image
stephany je najbrž spregledala tvoje vprašanje,pa tud se pripravlja na službo in je zelo malo na RR,jaz sem tud malo iskala po internetu,pa nisem nič našla konkretnega-nisem pa razumela dobro ali si užaljena,ker ti ni odgovorila,saj namerno tega gotovo ni naredila--lahko pa jo še enkrat vprašaš na ZS,bo mogoče prej videla-samo nasvetuser posted image

(odgovor članu Mbrina)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
17.3.2008 9:42:01   
makala
Še to.
A sm spregledala uro, kdaj se dobimo 30.3. ali je še nismo določle.
Jst bi bla kr za ob 10.30. Pa ve?

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
17.3.2008 9:42:23   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: makala
Tku, da ta tema ( tašče )je res široka predvsem pa never ending story.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je vse povedano user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
17.3.2008 9:43:56   
hanna1
dašabina,ku-ku,sej se nam lahk pridružiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
17.3.2008 9:45:31   
hanna1

Še to.

kdaj pa že uro prestavijo user posted image ,pa menda ne ravno takrat

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
17.3.2008 10:39:22   
julci
Dobro jutro

vidim da ste vse že na pozicijiuser posted image user posted image

Midve sva se pa zbudle ob pol desetih,pol sva se pa še crkljale v postli.

Mbrina jaz sem gledala za to spremembo zakona,vendar je nisem kje zasledila.Lahko pa da majoj pri Stephany na firmi tak sistem.Danes je vse mogoče.Najleže se boš prepričala če pokličeš na svojo firmo v kadrovsko in vprašaš kako je s koriščenjem starga dopusta.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
17.3.2008 10:40:34   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Še to.

kdaj pa že uro prestavijo user posted image ,pa menda ne ravno takrat

Mislim da,ker je nedela.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
17.3.2008 10:45:12   
hanna1
user posted image user posted image user posted image julci-vama pa velja user posted image user posted image user posted image za doooolgo spanje-midve pa že ob pol sedmih user posted image enkrat ponoč sem ji dudo vtaknila,sam ne vem kdajuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
17.3.2008 10:52:50   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image user posted image user posted image julci-vama pa velja user posted image user posted image user posted image za doooolgo spanje-midve pa že ob pol sedmih user posted image enkrat ponoč sem ji dudo vtaknila,sam ne vem kdajuser posted image
Ma jaz bi pa rajš ponoč spala.user posted image user posted image Sem probala z uno finto čaj-duda,pa sem delala račun brez krčmarja.je bla pokonc ob pol enih,ob 4 sem šla na wc me skor kap,ker je v temi stala in tk žalostno gledala iz kinderpeta,je sploh nisem čula kdaj se je zbudila,pol je bla pa non stop na zizi.
Da ti vidiš.zgleda da čuti,da bi počasih zmanjšale,ker ji čez dan ne dam več tolko zize.Pol pa hoče ponoči nadoknadit.Zdaj zjutraj mi je pa božala zizo in pravla ada ada.da ma ona zizo rada.user posted image upam da nama uspe do 15.4 ker je šefica že najavla moj prihod.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
17.3.2008 11:07:50   
julci
za vse naše malčke en song,ki je mimogrede pri naši ZALI uspavankauser posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=CWZxcAeSoVI

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
17.3.2008 11:36:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Dobro jutro-madona  mate težke temeuser posted image user posted image user posted image vsem ki imate take grde problemeuser posted image user posted image user posted image
Midva z možem pa sva pospremla sina v šolo v naraviuser posted image sem pa TAKO ZELO JEZNA na mamo od njegovega sošolca-BABA zmešana ni otroka dala zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem že to vedela takrat ko smo imeli sestanek in je ni bilo-sem možu rekla da se grem za miljon € stavit da bogega Anderjčka ne bo dala zraven pa še res je to naredila-to je psihopat babji-misli da je sina za sebe rodila-je sama brez partnjerja -živi z starši in sestro pa so vsi skup potegnjeni-ta fant ne sme nikamor-2x na leto lahko pride k nam drugač pa nikamoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najraje bi jo user posted image user posted image user posted image

Dela pa v Giga športu. Poznam jo!!!

Boš videla, da bo Tinej užival. Potolaži se.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3522
17.3.2008 15:33:47   
mateyka
oj makala, a si že zbrala oblekco za Lanin krst? bi jo rada vidla.. a se da kej pofotkat in pokazat? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
17.3.2008 15:46:44   
natasaom
dan!sem kar rabla da sem vse prebrala....jaz s taščo nimam problemov-ker jo ni nič naokoli user posted image ..baje,da ima hano najraje na svetu.na lep način ji to pokaže...
moje mami že 12 let ni in moja hči ve samo to,da njena babi počiva na pokopališču..za gazdarco pravi,da je njena babica..zelo žalostno..zadnjič je jokala,ker nima babice-men je pa za znort..moj noče slišat,da bi jo peljala k njegovim,oni pa tud ne pridejo,to pa da otrok joka jih pa boli k......   to je zdrava kmečka vzgoja..tud moj je tako vzgojen...ma brezveze  mene tolk jezi,da ne morjo tisto trmo prekašat,da bi vse nabutala!!!!!!!!
kaj bi dala,da bi moja hči imela kaj od babice in dedka..pa še zelo mlada in vitalna sta user posted image user posted image ..sem se pa spucala in jima povedala.samo ni haska...edini stik z babico ima moja hana na grobu,ko ji prižge svečo in položi rožicouser posted image
sam ne mislt,da vam kej pamet solim..sam nek moram to ven iz sebe dat,ker moj dec me noče slišat..k.. ga gleda dol iz bleda še njega in njihov kur..ev ponos..nimajo nič od tega

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
17.3.2008 16:16:50   
ursikazala
Joj, punce, kakšne težke misli...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse...
Kmečko logiko tudi jaz dobro poznam, sicer hvalabogu ne v familiji, ampak v službi... Ko ne moreš verjet, da je lahko človek tako žleht... da te potisne drek, samo da bi sam zgledal zlat... groza. Vsaj to mi je zdaj malo prihranjeno, ko sem na porodniškiuser posted image
Če je pa to v familiji in da to poslušaš dan na dan.. jao. Meni se skegla.
Itak je pa najvažnejše - do tega prideš prej ali slej (ponavadi, ko se ti rodi otrok, še najboljuser posted image ), da ti te zadeve začnejo viset dol, saj imaš doma družino in najbolj je važno, da se imamo radi. Potem lahko tudi zunanje udarce lažje sprejemaš.

Mi smo pa ta vikend malo pohajali naokoli, bili smo na Repkovem teku v nedeljo pri Zoo, nato nas je pregnal dež. Bilo je pa prav fino, kaj vse naučijo te kužate, ne morš verjet.
In regrata sem se napucala za celo leto naprejuser posted image   Imam za nekaj časa dost.

Kar se pa tiče tašče in mojih staršev... moram reči, da imamo veliko srečo, da se vsi super razumemo in da se nam nič ne vtikujejo v stvari. Škoda le, da se pojavljajo pač težave pri zdravju, so pač ta leta prišla.. ampak držim pesti za vse, da jim bo še dolgo služilo.

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?