Naty*
|
Jutro !!! Js bi mogla dons it v Celje, pa ne grem, ker me je ponoči spet bolel želodec in ledvice. No sej zdej je Buscopan rešil situacijo, ampak nekak si zarad vsega tiščanja ne predstavljam ure pa pol vožnje do Celja, pa še nazaj potem. In nisem šla... Očitno me pred porodom sodelavke ne bojo več vidle (čeprav si mislim, da šefica ne bo glih zadovoljna s tem). Sm pa dobila zdele eno novičko...moji sestrični, ki je zadnjič na "nosečnost in porod" spraševala glede sprožitve poroda (dons ma rok, pa je mela zadnjič še čist trd MV) je baje ponoči odtekla voda in je v porodni . Tko da zdej čakam novičke, kdaj bo kej novega !!! IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem ravn prišla s pregleda, vendar nisem nič kaj dobre volje...morem it v sredo na cuker test nazaj, ker mam povišan sladkor v urinu moja mama ima sladkorno, pa upam da je ne bom še jst fasala, bom mnda res mogla pazit kaj jem. Je rekla nič več sladkarij, in ogljikovih hidratov. držim pesti, da je res povišan samo zaradi krofov v temle pustnem času... Tamara spet si se dobr zmazala glede vaginalnega pregleda , pa čestitke, da se je Jakec končno vsaj malo odkril! špelin@ kolk ste luštne babe, drugo leto bo pa še kak medo al pa mucek al pa pikapoka zraven ane ... edina vseee najboljšeeee pa želim ti PREDVSEM eno zdravo, lepo, veselo punčko, poleg tega pa seveda tud veliko zdravja, uspeha in razumevanja v vaši novi povečani družinici!!!!!!!!!!!!!!!! katy82 super, da ste jo vsaj malo ujeli, pa škoda, da se ni hotla bolj nastavljat "objektivu" . Glavno, da ste uspel precenit podobnost, pa js tud zdej razumem zakaj je njen otrok vsaki mamici najlepši ... Skye hvala za kofetek .