|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
5.2.2008 9:18:24   
narava
Gud mnuvnig!

kako smo danes? jaz (zopet, cudno ha?) user posted image  Sem vceraj brala knjigo do pol polnoci, je nisem mogla izpustit iz rok dokler je nisem prebrala! Sicer sem vmes mal pocivala minutko ali dve, pol pa spet brat. In mi je ratal. Na koncu mi je se solze izvabila - naceloma se lazje zjocem ob knjigi kot ob filmu, hmm?? Ampak knjiga je bla fenomenalna in vredna vseh 523 strani dolgega truda! user posted image
Nato je bil problem zaspat, ampak bomo ze nadoknadili ko bojo mulc 18 let stari user posted image

Joj, mi je zal za te nosecniske tegobice. Jah, na zacetku nam je slabo pa vse nas boli, na koncu smo pa na dieti in nas vse boli user posted image  that wonderful pregnancy life! user posted image  sej bo, bomo s skupnimi mocmi: od sedaj naprej gor pisemo samo recepte, ki so diabetolosko (upam, da sem pravilno uporabila termin?user posted image ) sprejemljivi user posted image

jah, zdaj ne vem a ma polozaj posteljice kaj veze s tem kaki trebuh mas? ker G pravi, da nosim spredaj in nizko. Hmm? user posted image

kar se tice pocutja sem ok. ampak nekaj me fuuuuul zateguje na desni strani ko hodim. dejansko komaj hodim. zakaj to? moram dozo kakega vitamina povecat al kaj?

no se slisimo kasneje..

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
5.2.2008 9:19:04   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

edinaos...      user posted image user posted image

tud v mojem imenu

ojla bejbe..

naju pa danes čaka 3D , upam da se ne bo skrival, da vidimo ta obrazek.

Katina sočustvujem s tabo, bova skup na dieti. Sploh ne vem kaj naj zdej jem zjutraj (čokolino baje odpade) in zvečer. Za kosilo bom že neki namuštrala zelenjave skup.

zdej si pa grem en kapučin nardit, pa še tega mnde ne bi smela.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
5.2.2008 9:22:42   
špelin@
Dobro jutro user posted image

No, jaz sem danes zastonj peljala veliko piko k zobarju, ker visi na vratih ordinacije obvestilo, da je zaradi bolezni zaprto user posted image  To se mi je zgodilo že drugič letos - pred nekaj tedni sva tako zastonj lazili k ortodontu user posted image

edinaos: VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

TamaraJ user posted image  za pregled - torej bo še en user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Špelin@: luškane maškarce user posted image  Mali dve sta ti tako podobni! Imata kaj po atu?

Upam, da vidimo tudi tvoj bušiuser posted image

Mala pika je bila kot dojenček izrezan user posted image , potem pa je postala bolj punčkasta user posted image
Fotko trebuščka sem pa tudi dodala user posted image

aurora28, ja, mala je takla navihanka, da se kar kadi user posted image

valentina2006, upam, da je danes s tvojo glavo že bolje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
iz neznanega razloga se je večina  pozabila tehtatuser posted image   

Jaz se tudi najraje ne bi... user posted image  user posted image  Pa dobro, dokler ni huje, še kar gre user posted image

katy82, user posted image  Čeprav je škoda, ker mala ni hotela pokazat obrazka, sem vesela, da si si jo lahko ogledala user posted image  Sploh pa super, ker je zdravnica naredila "ornk" morfologijo user posted image  Hvala ti za poročilo user posted image  Se že prav veselim našega UZ-ja čez en teden user posted image

Skye, hvala za user posted image

TamaraJ, hvala za komplimente user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: narava
jah, zdaj ne vem a ma polozaj posteljice kaj veze s tem kaki trebuh mas? ker G pravi, da nosim spredaj in nizko. Hmm? user posted image

Pojma nimam user posted image  Zase vem, da je posteljica zadaj, nosim pa nizko - ni težko ugotoviti, ker se točno vidi, kje je trebuh "živ" user posted image

No, jaz pa z vami delim še zadnji krof user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
5.2.2008 9:24:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Stiskamo pesti user posted image Kdaj pa greš?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
5.2.2008 9:30:21   
narava
zanimivo, kako so si karakterno podobni ljudje tudi vizualno podobni. Spelina, ti mene zelo mocno spominjas na eno mojo zelo dobro prijateljico. ravno zaradi tega pozitivizma, nacina razmisljanja, sprejemanja in zajemanja zivljenja z veliko zlico! user posted image  aja, pa tudi podobni sta si, le da ima ona malo temnejse lase, poteze obraza pa so si zelo podobne..

to sam tko za itermezzo user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
5.2.2008 9:38:11   
valentina2006
DOBRO JUTRO souser posted image ...

Skye: HVALA za odlično user posted image ...je prov pasala, k smo mel tko neprespano noč...

katy82: user posted image  user posted image  za 3D, čeprav je mal ponagajala in se user posted image ...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
5.2.2008 9:40:26   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Stiskamo pesti user posted image Kdaj pa greš?

ob 13 h imava uro 

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
5.2.2008 9:40:56   
barbaw
Še dobro,da imamo dva računalnika, ker drugače ne bi mogla tu gor viset. user posted image

Sem malo februarčice brala, pa se enim nič ne dogaja, pa so že čez PDP. user posted image  Se prav spomnim kako to zgleda. Pa moraš non-stop nekam hodit na ctg. Tečno. Upam,d a pika malo pohiti, da bo vsaj do PDP. Glede na to kako me zateguje in boli v križu je lahko prej, samo ne prej kot aprila. user posted image

TamarJ zaj. tašča? Te bomo vprašali čez 15 let. Afne pa tudi jaz ne prenašam, že zdaj ne. Najhujše mi je ko katera žveči in cmoka zraven, bi ji kar kako rekla. Enkrat mi je ena gospodična, ki je bila oh in sploh načičkana, cmokala s čigumijem na uho in sem se komaj zadrževala, da ji nisem kakšno rekla. Katastrofa!

Špelin@ v našem zdravstvu pa je očitno pretežko poklicati naročene paciente in jim dati novi datum. user posted image  Kar sočustvujem s teboj, ker je tako k... vreme pa hodit okrog s trebuhom, pa vse planirat, ...

Sem dala kapučin kuhat in pozabila, da je že bil vroč pred  min. Ga grem v mikrovalovko vržt.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
5.2.2008 9:43:15   
jana81
špelin jst bi pa pogledala slikce, pa nimam gesla. Proooooooosim

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
5.2.2008 9:55:08   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Če katero zanima, sem dala v album Maškare 2008 nekaj slikic (geslo je tribabe) user posted image  

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
5.2.2008 9:57:33   
špelin@
narava, počakaj, da me spoznaš v živo: se bom potrudila, da ne bom preveč čvekala user posted image
jana81, ob enih torej navijamo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Špelin@ v našem zdravstvu pa je očitno pretežko poklicati naročene paciente in jim dati novi datum. user posted image  Kar sočustvujem s teboj, ker je tako k... vreme pa hodit okrog s trebuhom, pa vse planirat, ...

Eh, bolje, da jemljem vse skupaj po principu "je*i ga" user posted image

jana81, za Maškare 2008 je geslo tribabe user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
5.2.2008 10:12:07   
barbaw
Špelin@ saj je boljše, da jemlješ vse kot en izlet v dežju. user posted image

Mi na nosečniškem koledarju piše, da sem noseča 27t in :

Ne ustrašite se, vendar to moramo povedati: vstopate v obdobje hitrega pridobivanja na teži. Včasih boste imeli občutek, da vas je vsako minuto več skupaj. No, saj ni tako hudo, kajne?  Skratka, pridobivanje na teži bo trajalo do 33. tedna, potem naj bi se umirilo.

Jao mene. user posted image  bom res kot kit na suhem. Še soka več ne pijem. Se mi zdi, da se z dihanjem redim. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
5.2.2008 10:19:28   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Ne ustrašite se, vendar to moramo povedati: vstopate v obdobje hitrega pridobivanja na teži. Včasih boste imeli občutek, da vas je vsako minuto več skupaj. No, saj ni tako hudo, kajne?  Skratka, pridobivanje na teži bo trajalo do 33. tedna, potem naj bi se umirilo.

Jao mene. user posted image  bom res kot kit na suhem. Še soka več ne pijem. Se mi zdi, da se z dihanjem redim. user posted image

ta mi je pa taboljša. tudi meni se jeziček na tehnici nenormalno giblje v desno. le zakaj? aja, od dihanja.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
5.2.2008 10:20:23   
jana81
špelin res ste fajne babike..

barbaw nič se sekirat, se tolažmo s tem da se pri 33.t ustavi, no pr men se bo verjetn kr že zdej ustavl, če me bo dala na dieto.user posted image
Pa zakaj se more to zgodit ravn men , ko tk rada jem????

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
5.2.2008 10:26:57   
barbaw
jaz bi se dala kar prostovoljno na dieto. user posted image  tolaži se, da boš lahko po porodu jedla, jedla in jedla. Samo pazit boš morala, da tudi kaj pametnega poješ, ker tvoj bebi je s teboj. Na mleko pa res veliko vpliva. nič fižolčka, graha in stvari, ki napenjajo. mislim, da citrusov tudi ne. Iz izkušenj pa vem, da se kile po 33t ne umirijo. user posted image  razen, če smo samo tiste, ki rade jemo v nevarnosti, da bo šel jeziček na tehtnici skrajno desno. user posted image  Imam pa digitalno teh. in vsakič v nemiru čakam kaj bo. Se vagam že dvakrat na dan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
5.2.2008 10:35:32   
jana81
veš barbaw zadn teden pred pregledi tud jst kr 2x na dan stopam na vago, pa tud moja je digitalna, in gre tm do 70, pol pa pol dekah leze nazaj na 68-69. pa veš prej nisem mela takega apetita,kot ga mam zdej, tak da tud ne verjamem da ga bom mela pol, pa še poletje bo, bom verjetn spet same sladolede štamfala, razen kolker bom mogla pazit zarad mleka ja.
aja pa zelenjave ,graha, fižola nimam rada, tk da to ni skrbi. Bi pa umrla za testenine in sladkarije.

aja podatek za seznam,merjen pri G. obseg je 97 cm, +10kg

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
5.2.2008 10:36:44   
TamaraJ
Jaz se na srečo počasi (no, počasneje )redim kot prvič.. Je pa dejstvo, da sem nosečnost štartala z 10 kg več, kot prvo. Moj cilj je bil, da lepo padem na okoli 60 kg (max) in potem zanosim. No, pa si zdaj itak pravim, da je važno, da je s pikcom vse ok, jaz bom pa že pol hujšala. Saj imam časuser posted image

Ne se sekirat punce zaradi kg.. po porodu bomo (tako kot decembrke mislim) odprle temo: Hujšajmo skupaj, naredila seznam uporabnic, zraven trenutna teža, željena teža,... In bomo s skupnimi močmi dosegle cilj. A ste za?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
5.2.2008 10:38:04   
valentina2006

user posted image  ... skrbne

špelin@:
HVALA user posted image  user posted image  user posted image , glava je dons OK...mi mal delajo živčki, k grem jutr na šiht. user posted image  Me pa ziher dons popoldne čaka druga runda glavobola... user posted image

barbaw in jana81: Me verjetn čaka ista usoda kot vaju, kar se cukra tiče, tko da čakam na 19.2., ko ma GP
user posted image ... Sem si pa dons res čokolino prvošla...user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
5.2.2008 10:38:04   
jana81
tamara jst sem ZA user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
5.2.2008 10:47:42   
sesil
jaz sem tudi za odprtje nove teme z junijemuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
5.2.2008 10:55:00   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Ne se sekirat punce zaradi kg.. po porodu bomo (tako kot decembrke mislim) odprle temo: Hujšajmo skupaj, naredila seznam uporabnic, zraven trenutna teža, željena teža,... In bomo s skupnimi močmi dosegle cilj. A ste za?

hmmm ma ne vem koliko to pride v poštev v času dojenja!!! Meni niti na pamet ne pride, da bi hujšala takoj po porodu oz. ko bom dojila. Sploh pa, ker bodo odpadle prve jagode, sveže sadje, večina zelenjave... ki pride v poštev pri hujšanju. če bodo dojenčka mučili krči, ja ne bomo jedle jabolk in solate, pa hrušk, malin, jagod..... Vam povem, da med dojenjem nisem nikoli shujšala niti grama, čeprav pravijo, da naj bi šli kg hitreje dol... meni nikakor niso šli. No, po končanem dojenju pa so šli sami od sebe...
Sicer nimam nič proti, da se odpre tema hujšamo skupaj, ampak jaz se ziher prve mesece ne bom pridružila, ker ne bom reskirala, da izgubim mleko (če ne bo problema z dojenjem) na račun hujšanja. po končanem dojenju pa ni problema :).
Sorči, upam, da nisem preveč zatežila.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
5.2.2008 10:56:03   
TamaraJ
Poglejte si priložen link. No, nekaj podobnega sem mislila. Ja, tema se odpre z junijem in počasi tja do jeseni nam morda že kaj uspe. Pretegniti se ravno ne bomo smele, saj lahko hitro izgubimo mlekca. Tako pooočasiii. In si bomo podajale nasvete in predloge tako da bo vsaka našla kaj zase.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2249549

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
5.2.2008 10:57:36   
Anonimen
Punce vsem hvala za iskreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne čestitke. Vsako leto sem bila na svojih roj. dan žalostna, zamorjena letos pa čisto nasprotje. Ampak itak tisto pravo veselje nas vse čaka maja.

Me je možek zjutraj prijetno presenetil: zbudil me je ob 5h, kao naj grem na wc-lulat (me mora vsako jutri ko gre na šiht zbudit naj grem lulat, ker drugače ob 7 ko se jaz zbujam ne morem niti koraka narediti: zaradi čisto prepolnega mehurjauser posted image , a veste da user posted image v trebuhu lulajo v nas vsake 45 min user posted image ) in mi je naštimal: darilo od njega /mobitel full lep), darilo od našega zajčka: cd, darilo od naše user posted image in spodaj napisal:mamica moja vse naj naj za roj dan zelo te imam rada tvoja Anja-Tia.

MAMICAAAAAAAAA a jaz sem mamica???????? ja saj to že 5 mesecev vemo, a ne? Vseeno je bil zame jutranji šok, jaz bom pa mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1998
5.2.2008 10:58:03   
TamaraJ
kasso... si ma malo prehitelauser posted image . Ja, zelo je treba paziti na mlekca. Ja pa fino paziti kaj se je in se veliko gibati. Imele bomo cele makine od vozičkov in bomo uspešno delale kilometre za lepo ritkouser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
5.2.2008 11:05:59   
Naty*
Jutrouser posted image !!! Js bi mogla dons it v Celje, pa ne grem, ker me je ponoči spet bolel želodec in ledvice. No sej zdej je Buscopan rešil situacijo, ampak nekak si zarad vsega tiščanja ne predstavljam ure pa pol vožnje do Celja, pa še nazaj potem. In nisem šla... Očitno me pred porodom sodelavke ne bojo več vidle (čeprav si mislim, da šefica ne bo glih zadovoljna s tem).

Sm pa dobila zdele eno novičko...moji sestrični, ki je zadnjič na "nosečnost in porod" spraševala glede sprožitve poroda (dons ma rok, pa je mela zadnjič še čist trd MV) je baje ponoči odtekla voda in je v porodni user posted image user posted image user posted image . Tko da zdej čakam novičke, kdaj bo kej novega user posted image user posted image !!!

sem ravn prišla s pregleda, vendar nisem nič kaj dobre volje...morem it v sredo na cuker test nazaj, ker mam povišan sladkor v urinuuser posted image user posted image
moja mama ima sladkorno, pa upam da je ne bom še jst fasala, bom mnda res mogla pazit kaj jem. Je rekla nič več sladkarij, in ogljikovih hidratov.

user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da je res povišan samo zaradi krofov v temle pustnem času...

Tamara spet si se dobr zmazala glede vaginalnega pregleda user posted image , pa čestitke, da se je Jakec končno vsaj malo odkril!

špelin@ kolk ste luštne babe, drugo leto bo pa še kak medo al pa mucek al pa pikapoka zraven ane user posted image ...

edina vseee najboljšeeeeuser posted image  pa želim ti PREDVSEM eno zdravo, lepo, veselo punčko, poleg tega pa seveda tud veliko zdravja, uspeha in razumevanja v vaši novi povečani družinici!!!!!!!!!!!!!!!!

katy82 super, da ste jo vsaj malo ujeli, pa škoda, da se ni hotla bolj nastavljat "objektivu" user posted image . Glavno, da ste uspel precenit podobnost, pa js tud zdej razumem zakaj je njen otrok vsaki mamici najlepši user posted image ...

Skye hvala za kofetek user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.