|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 2.del
25.1.2008 13:13:31   
kodrana
dan čvekice.

hej, jst bom zdele pekla mafine in se lahko oglaste..user posted image . sam povejte kolk vas pride,da jih bom zadost speklauser posted image .

bom še slikce vozička probala dat v album..

jaz na 3d verjetno ne bom šla. bi šla,sam trenutno šparava. morva že to kuhno nabavt. bova verjetno mal našparala,da bo do maja kuhnca tu. sam me pa full mika tale 3d, k bi rada bolj podrobno vilda naše detece, pa spol.. k od zadnjič mam tri slikice, kjer se vidijo možgančki, pa en podplatuser posted image in še ena  slikica, k ne vem točna kaj je goruser posted image . tko da.. upam,da boše moja g. kej pogledala pred 32.t.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
25.1.2008 13:16:48   
kodrana
aja, sm vam hotla še tole povedat.. sem kuhala kosilo, ki je sicer superca. okusno in vse. sam sm ribala zelje za solato in sem šele kasneje opazila,da mi malo nohtka faliuser posted image user posted image . in kaj če bo zdaj kdo tisto notri našeluser posted image res neprijetna zadeva. pa še skuhala sem za ( s tastom sva že pojedla) taščo, mojega user posted image in še za obe sestri od mojegauser posted image .
joj, me je kar groza.. nevzgravžno.
se bom z mafini odkupilauser posted image user posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
25.1.2008 13:16:51   
TamaraJ
kodrana... sem postala lačna... dej zame glede na nosečnost... Hmmmm, kakšne 10 komadov in več. manj neuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
25.1.2008 13:19:05   
kodrana
Tamara ok. zmenejno. računam nate.. 10mafinovuser posted image .
potem nisem samo jaz tak sladkosned. vsak dan moram dobit dozo čokolade. in to je 100g, včasih še kaj več. grozna sem, vem. samo tako nujno rabim to dozo,da se ne morem zadržat. user posted image

sanje so se uresničile..

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
25.1.2008 13:24:57   
Estrella*
barbaw: pol sva pa na istem. Moja se tudi ne da iz prečnega položaja.user posted image  Se vidi, punce so trmaste.
Veš jaz imam podobno izkušnjo z bolnico, ker je mali bil 3x v bolnici v roku 6 mesecevuser posted image  Kako se ti smilijo taka mala bitjeca. Moj je bil zaradi bronhitisa in pljučnice in so mu komaj našli pravi antibiotik, da so ga spravili k sebi.

kasso: mene je po porodu vprašala babca, če je to moj 2 otrok in sem rekla, da ne, da je 1. Pa mi reče; a naslednjega mislite pa kar doma ? Rodila sem v 1,5 h. Upam, da prinesem do Puser posted image

Jana: CE ali pa mogoče malo pred CE bi se lahko dobile, samo ne vem kje je kakšna papcarija, da sprejme toliko user posted image user posted image

StBarbara: meni je ma M poiskal zgornjo ustnico in jo pokazal tako, da se tudi na navadnem UZ vidi, če je kaj narobe.

****: user posted image user posted image  za tvojo Samia, da se hitro pocajta. Za prevoz pa kot so ti napisale punce ne bo problema, saj gredo čez Vrhniko in te naložijo. Če ne pa te tudi jaz pridem iskatuser posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
25.1.2008 13:25:38   
TamaraJ
Jaz imam predvsem ponoči krizo. Se zbudim in če ne dobim doze čokolade ne morem zaspeti nazaj. In to že od malega, ne samo v nosečih časih. Danes ponoči sem naprimer jedla čokoladne balončke, ki so ostali od novoletne jelkeuser posted image . Pa me je moj vprašal: kaj pa ješ sredi noči.. ? In napol v spanju sem mu rekla nazaj .. Hmmm balončke z jelkeuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
25.1.2008 13:25:52   
kodrana
bom zamenjala solatouser posted image . aja, pa še slikice..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
25.1.2008 13:28:17   
TamaraJ
Katera je iz Celja in okolice, da najde gostilno ali kaj podobnega, da se vse spravimo noter? Jaz tam gor nič ne poznam..

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
25.1.2008 13:31:44   
narava
hehe, jaz pa nisem tako sladkosneda. tista cokolada od vceraj je se zmeraj 80% celovita user posted image  sem pojedla vceraj en koscek in danes enega. ne vem, je prevec sladka in tu-mac nasitna user posted image
mene bolj neke omakce premamijo mmmm

ma kera dober recept za kako dobro zelenjavno omako? sama se sicer drzim nacela "Kar je v hladilniku, skup zmecem" in vedno je drugace in vedno zeloooo dobro user posted image  ja itak, ce so pa same dobre stvari notri, kak te ne bi blo dobro - bi rekla moja ex cimrauser posted image

joj kak sem vesela za srecanje.. torej 16.2 it is! cas kosila/po kosilu (tale cas kosila oz. po kosilu je za nosecnice zelo relativen pojem.user posted image (moje kosilo se zacne ob 11. zjutraj in konca ob 7 zvecer user posted image  vedno nekaj jem, pa ce je to le jogurt.) tako da, vse se se da zmenit. cist iskreno pa ne bi prevec zavlekla zadeve v vecer, ker so vikendi edine redke priloznosti, da sva z mojim dejansko lahko skupaj cel dan..

aja, sama predlagam, da pridemo brez user posted image  (vsaj tiste, ki se lahko same pripeljete/mo), ker cisto iskreno, bo to en velik babji cvek in vecinoma bo tema nosecnost in vse njene izpeljanke. ne vem, ce bo to ravno zanimiva tema za user posted image ?

samo predlog.

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
25.1.2008 13:33:48   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

****: user posted image user posted image  za tvojo Samia, da se hitro pocajta. Za prevoz pa kot so ti napisale punce ne bo problema, saj gredo čez Vrhniko in te naložijo. Če ne pa te tudi jaz pridem iskatuser posted image

isto želim za tvojo malo, da se hitro pozdravi.
Glede prevoza pa ni problem, jaz pridem iz PO in vas lahko komot poberem ter peljem naprej proti Celju ali kamorkoli bo v redu.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
25.1.2008 13:37:13   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: narava

aja, sama predlagam, da pridemo brez user posted image  (vsaj tiste, ki se lahko same pripeljete/mo), ker cisto iskreno, bo to en velik babji cvek in vecinoma bo tema nosecnost in vse njene izpeljanke. ne vem, ce bo to ravno zanimiva tema za user posted image ?

samo predlog.

lp, n.

ja, jaz pridem definitivno brez,  ker ga tema nosečnost med babjimi čvekami niti malo ne zanima user posted image

Imam pa danes sladki dan, zdaj mi pa zgaga nagaja.... zjutraj sem 2 krofa pojedla in spila šalico bele kave, za malico pa maxim čokoladni puding s smetano in eno banano...no, si  bom zdaj mogla kako solatko narest user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
25.1.2008 13:38:15   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: narava

tale cas kosila oz. po kosilu je za nosecnice zelo relativen pojem.user posted image (moje kosilo se zacne ob 11. zjutraj in konca ob 7 zvecer user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, se pridružujem tvojemu predlogu

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
25.1.2008 13:39:07   
aurora28
Heloooooo! user posted image

Punce a ste ve čist normalne kolk ste se razpisale 4 polne strani, saj mi sploh ni uspelo vsega prebratiuser posted image . Superca ste, če bomo tako nadaljevale bomo maja že imele MAJČICE 3 ALI PA 4. DEL user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kodrana
jaz tudi pridem na mafine user posted image .

**** mnjaja dobra kombinacija najprej čokolada in potem pizza. user posted image user posted image user posted image

TamaraJ nisem zasledila kaj ti je napisala anonimna, ampak si lahko mislim, da se spet nekdo meša tja, kjer mu ni mesto user posted image user posted image user posted image . Upam, da se tvoja očka čimprej pozdravi. user posted image

Jaz sem tudi za srečanje in za pizzo!!!!! user posted image

Tako ostale bom kasneje komentirala...zdaj pa da še sama malo povem.

Danes prideva z mojim v Trbovlje ob 7. uri in ambulanta zaklenjena, ženske pa čakajo pred vrati. Jaz sem sam pogledala in mi ni bilo nič jasno. user posted image Nato pa le izvem, da je od zdaj naprej nov sistem in sicer je čakalnica vzunaj na hodniku, ki je definitivno premajhen že po prostoru in po klopeh za sedet, poleg tega pa mi je še sestra povedala, da po novem ne smejo biti pacientke in kartoteke skupaj, zato imajo kartoteke zdaj praktično pod ključem in te kličejo noter, da ti najprej uredijo vso potrebno administracijo in te zopet postavijo ven v čakalnico, brez tvoje kartoteke. Ko pa prideš na vrsto za k G pa greš najprej do sestre, ki ti da tvojo kartoteko in se lahko greš preoblečt. Svašta. user posted image

Ampak kaj čmo, vse se nekak spreminja.

Skratka, dr. Jurca me najprej ginekološko pregled in pravi, da je maternično ustje ok, ker pa se zadnjič ni videl preveč dober želodček, greva kar na UZ. Na UZ se je tokrat želodček zelo lepo videl user posted image , otročku je še preštel vse prsteke, pregledal posteljico, hrbtenico, mehur, lega je glavična in rekel, da je vse ok. user posted image user posted image user posted image Jaz sem kar z velikim nasmeškom šla dol s postelje in se mu zahvalila, ker priznam, da me je zadnjič kar prestrašil zaradi želodčka. Vseeno raje vidim, da me malo prestraši in še dvakrat preveri, če je treba, kot pa da bi mi vedno govoril, da je vse ok, potem pa kaj ne bi bilo. V glavnem naš korenjak veselo raste. Mamica in ata pa sta vesela. user posted image user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
25.1.2008 13:55:19   
Anonimen
No super pol me bo pa ena nalozila... hvalaaa

Samia... joj, tle pri nas je totalen poden kar se tice zdravstva. Cist sem z zivci na koncu...
P se ne javi na mobitel...
V bolnico ne grem ker je itak sam dezurstvo... pri nas je petek kot v Slo. nedelja...
In itak ne bo nic naredu samo pogledu jo bo in reku ja vodo na pregled pol pa nazaj k meni...jaz pa vem da je uroinfekt!!
Ker joka ze 3 dni na vsake tok in pravi buba ..buba in se drzi za luliko...
Pa sem ji vceraj nastimala urinsko vrecko in nesla urin na kontrolo.. ampak izvid bo sele jutri...
No danes ob  7 zjutri se pa zbudi pa joka in joka.. pa jo grem previt pa je plenica tok smrdela... se pravi danes ji ze smrdi urin..
Plus tega da je ze imela uroinfekt in to v Slo. pa so jno tudi v Slo. tok pacali da je na infekcijski pristala...
Potem pa se na nefro... tko da vem kaj ...
No pa sem poslala moza v lekarno ...prinese en prasek domov k ga je treba zmesat..
Ampak kdo bo pa preracunal kok mililitrov naj dajem??
To pa jaz sama ne znam??
To mora biti tocno na kilograme... se pravi Samia ima 11kg...
A kera pozna kako resitev??
kako zdravnico pediatrinjo ki jo lahko poklice v mojem imenu???

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
25.1.2008 14:04:32   
barbaw
Estrella moj pikec pa je imel streptokok. Hudo bruhanje potem pa je v bolnici dobil še drisko. Sva se z mojim user posted image  izmenjavala tako da je bil sam samo ko je spal. Tu pa tam je počakal kakšnih 20 min pa je bilo. Drugič pa je dobil hudo alergijo. Ko sem prišla domov in ga videla sem ga kar odpeljala v bolnico pa je bil spet noter. Potem pa mu da zdravnica še antibiotik na katerega je alergičen. user posted image  Bi jo kar ...      
Ena moja sestra je tudi prvič rodila v 1,5h, drugiča pa še prej. Za drugo se pa ne spomnim, vem samo da ima nizek prag bolečin in je bilo ful hudo zanjo. Jaz pa sploh nisem imela svojih popadkov. Sem se odločila, da bo v drugo user posted image  prehitevala in da bom v max treh urah rodila. user posted image  Baje, da moraš biti pri sebi odločen. user posted image  Me poroda prvič ni bilo nič strah pa ni šlo nikamor. Ven pridejo tako ali drugače.

**** user posted image user posted image user posted image  da  se tvoja Samia čimprej pozdravi. Pa čestitke tebi za roj. dan tvojega sina. Bi mogla ti tudi praznovat, saj si ga ti rodila. user posted image  Pri nas čestitamo mamicam (vsaj prvih nekaj let), ker so se potrudile in rodile te lepe otroke.

TamaraJ tile balončki s smreke so pa user posted image . Sem se nasmejala. mene pa čokolada sploh ne mika več.

Aurora28 jaz sem že razmišljala kje bomo majčice nadaljevale čvek ko rodimo, da bomo skup ostale.user posted image  

user posted image  za pregled.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
25.1.2008 14:10:45   
jana81
aurora čestitke za user posted image ...user posted image user posted image  sam da je vse vredu a ne?

****... jst sem kr srečna da živim v Slo, vsaj kar se zdravstav tiče...ojoj kake problem maš. mne bi zmešal.

jst tud pridem brez user posted image , mi je že reku cel poklapan  ka morem it zraven? vem da ga ne zanimajo naša babje čveke, kar mi je čist ok.

estrella kar se tiče papcarije je dost vsega okoli, sam a bi pice al kej druga je pa druga stvar... sam glede na to da nas bo velik, je treba rezervirat plac, da ne bo vsaka v svojem kotu sedela.user posted image
Pred Celjem v kero smer?user posted image user posted image  mal se hecam, dans mi grejo same bedarije po glavi, se vidi da je petek.user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
25.1.2008 14:13:36   
filipinka
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Na Ptuju stane 3D = 50€ user posted image user posted image   Pri kom??? Jaz sem dala pri dr. Lukmanu 60 eur!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
25.1.2008 14:15:11   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: čbela

pozdravljeneuser posted image
tudi jaz sem ampak med junijkami (8.06.)ne me kregat kaj delam pri vas....

ker ste že vse imele morfo ....in ste zvedele spol....me zanima če se je kateri zgodilo da je bila pri ns pri dr. Pušenjaku in je bil spol drugačen kot pri nuhalni pri svojem dr.?

hvala

zakaj pa si 2x delala NS ali si drugic mislila na morfologijo?
sama sem bila na NS pri dr. Pusenjaku, je v 11. tednu rekel, da bo Poba. Moja G je to v 20. tednu potrdila (je bila zelo presenecena, da je bil dr. P. ze v 11. tednu preprican, da je Poba). Ko je sama videla, je samo pritrdila.

Po moje je najbolje, da pocakas na 32. teden, ko (baje) ponovno naredijo UZ (zaradi lege itd.) in tam se dokoncno prepricas kaj in kako. Vem, nasvet brez katerega bi kamot slo, ampak tak je. user posted image

Aja, kdo pa pravi, da bos junijcica? user posted image  Kaj pa ce te bo kaksen teden prehitel, pa bos hitro pri nas pristala..user posted image  tako, da nic bat, kar vprasaj (tudi jaz redno berem marcice in aprilcice - da vem, kaj me caka za v bodoce user posted image )

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
25.1.2008 14:15:57   
Anonimen
Aha... ni treba hvala, vseeno.Koncno smo dobili P. na telefon in je povedala dozo...
Smo ze na antibiotiku... 10 dni. Pol bova pa itak ze v Slo.....

Hvala za skrb... user posted image

Sin - Patrick je pa ze tok star da nemara vec da se kaj zraven rinem... Babica mu je spekla torto... ampak on nima casa je zunaj in igra nogomet...
Aja... danes je tok toplo... 24 stopinj...
Pridete na kavico ali cajcek , da posedimo mal na terasi???

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1069
25.1.2008 14:19:55   
aurora28
**** mi je zelo hudo za tvojo hčerkico, očitno res ima infekcijo sečil. Boga revica user posted image . Sem poklicala v našo lekarno in povedala za nastalo situacijo in sicer je farmacevtka delaja, da obstaja vsaj začasna varianta, da tamali pripraviš brezov čaj ali zelo zelo blag uvin čaj, bolje da ji pripraviš brezov čaj, važno je da tamala čimveč lula in izloča bakterije, ker če je premalo tekočine zaužite se bakterije hitro razmnožujejo. Ko bo izvid iz laboratorija prišel in če bo bakterija, potem bo tamala dobila antibiotik, če pa ne bo bakterije pa ti bodo svetovali samo pitje, pitje in še enkrat pitje. Skuhaj ji nesladkan brezov čaj, ki deluje odvajalno in ji ga daj večkrat dnevno. Držim pesti, da ji bo bolje. Upam, da sem ti vsaj malo pomagal. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
25.1.2008 14:23:48   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: filipinka

IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Na Ptuju stane 3D = 50€ user posted image user posted image   Pri kom??? Jaz sem dala pri dr. Lukmanu 60 eur!

Pri dr. Rosičuuser posted image

**** upam da se tvoje dete čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image
Me ko bomo prvič mamice niti ne vemo, kaj še nas vse čaka.

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
25.1.2008 14:25:25   
aurora28
**** me veseli, da si že našla rešitev user posted image user posted image user posted image .

Punce a potem bo srečanje v Celju? Superca user posted image user posted image user posted image .

Hvala vam za pestke, ki ste jih držale. user posted image

Sem pozabila še povedati naslednje podatke:

- laboratorijski izvidi krvi in urina dobri
- železa imam zaenkrat dovolj
- toksoplasmoza je bila negativna
- krvi pritisk 130/80
- naslednji pregled 22.2.2008 user posted image

Sem pa danes opazila, da so mi malo noge okrog gležnjev otekle user posted image user posted image user posted image . Kaj mi svetujete proti zatekanju? Sol bom omejila.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
25.1.2008 14:25:25   
kasso
aurora, super, da je vse v redu.......... glede otekanja gležnjev pa meni pomaga, da si malo zamsiram in namažem s kremo ERBAVEN, ki sem jo kupila v lekarni...ima zelo osvežilen učinek...aja pa počitek z nogami u luft ;) baje pomaga, le da ne prakticiram.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
25.1.2008 14:28:57   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Aha... ni treba hvala, vseeno.Koncno smo dobili P. na telefon in je povedala dozo...
Smo ze na antibiotiku... 10 dni. Pol bova pa itak ze v Slo.....

user posted image  No, sam da ste jo dobili.

Pridete na kavico ali cajcek , da posedimo mal na terasi???

Ja, jaz takoooj. Mam poln kufr mrazzzza!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
25.1.2008 14:29:02   
Skye
Aurora čestitke za uspešno prestan pregled user posted image user posted image user posted image

Kar se zatekanja gležnjev tiče...jaz sem na istem...baje naj bi grapefruit pomagal...sam jaz ga ne prebavljamuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.