Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz mam svojo na povodcu, vendar grem vsak dan v gmajno oz. na mesto, kjer se lahko zdivja brez da bi kakšnega motila. Naty: Bo potrebno napet vse sila za tvojega , da ga boš pokmndirala. Sicer imaš že 10 letne izkušnje s psom, ki so nekako na ravni 1- 2 letnika Pridem iz smeri Godoviča po stari cesti , saj črz rovte ne pelje avtocesta. Ja prva sreča je to, da mamo eni blizu gmajno, da se naši lahko zlaufajo, brez da bi kdo grdo gledal, druga sreča je pa to, da mamo zarad njih mal predstave, kako zgleda vzgajanje . Bi rekla, da je moja kužka kr lepo vzgojena, jo pa včasih zmoti, če kdo prikriči mimo nje. In ne vem, kako bi blo, če bi bla spuščena pa bi se ustrašila. Kot sm rekla, mene je ugriznil pes, ko sem bila stara 9 let. Samo stala sem zraven in ga božala, ko je naenkrat skočil in me ugriznil v predel senc. Dobila sem 17 šivov. Lastnik je bil čist šokiran, ker je bil kuža (nemški ovčar) navajen otrok, pol pa kr naenkrat napadel. Strah do psov mi ni ostal, mi je pa ostalo to, da ne glede na to, da je tvoj kuža družinski član, ima še vedno svojo glavo. Avtocesta čez Rovte pa res ŠE ne pelje . Ne vem zakaj sm misla, da prideš z ljubljanske strani . Se pa priporočam za avtoštop pred hišo, sej edina ve, kje morta nardit ovinek do mene . Britje pred (ali nad) špeglom pa definitivno ni všečno, res je . Ampak če je to edini način, se tud to prenese, bolj kot pa goščava . Tamara js sm pa glih prej študirala, če so te na šihtu čist z delom zasuli, al zakaj se nč ne oglasiš . Ti si kr privošč pavzo, sej boš čist preveč utrudla!