|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
15.2.2008 11:25:45   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

mmmmmmmmm breskve, une bele vinogradniške mam pa najraje.

zdej pozimi ko jih ni, pa jem breskvice - uno pecivo, njami.....

user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni pa tele breskvice na srečo niso najbolj slastne. jih jem enkrat na 10 let.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
15.2.2008 11:35:15   
jana81
no jst sem pa ful sladkosneda, sej zato pa so mi verjetno rekl nej mal pazim kaj jem...
jst bi lahk živela cele dneve sam od sladkegauser posted image

sam se morem pa pohvalit da mam že 10 dni isto težo, se nisem zredila niti kile. sej je blo že prej dostuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
15.2.2008 11:44:33   
aurora28
Jaz sem tudi ful sladkosneda, da glava peče. user posted image user posted image Jaz bi tudi breskve, pa jagode, pa lubenico, user posted image , mi je mami rekla, da imajo v trgovini češnje po 2,75 € user posted image user posted image , kar naj jih imajo, tolk pa že ne dam za njih. So čist nori.

Narava sem zasledila, zdaj pa nevem če sem prav, da zatekaš v obraz???

Prej sem gledala na TV Pika oddajo o nedonošenčkih, kako se ravna z njimi, pa previjanje, oblačenje, umivanje...joj kak so bili luškani. user posted image Komaj čakam svojega škrata. user posted image user posted image

Koliko je kej težek pri 29. tednu??

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
15.2.2008 11:49:38   
jana81
ja moj je bil pr 27.tednu na 3D-ju 1140 g...je rekla da je sicer večji, pa da naj bi rodila že 27.4.

to oddajo sem pa jst že zadnjič gledala...zanimiva je.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
15.2.2008 11:54:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Koliko je kej težek pri 29. tednu??

Mislim, da bodo kar kmalu (če že ne) dobili prvo kilicouser posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3080
15.2.2008 11:56:18   
Estrella*

Week Twenty-Nine
  • Your baby's head is in proportion with body now. He appears more like a newborn each and every day!
  • Fat continues to accumulate under the skin -- only now preparing for entering the *real world*.
  • Your baby's brain can control primitive breathing and body temperatures.
  • His eyes can move in their sockets. Soon he will be able to follow a blinking light.
  • Your baby is increasingly sensitive to changes in light, sound, taste, and smell! Various studies show that your baby may indicate preferences (or disdain) for particular tastes or odors at this stage
  • He is also moving from side to side, but probably still is head up. In the next few weeks, he will move to the head down birthing position. At times you may feel as if he is performing somersaults for a circus act!
  • Her length is now approximately 15.2 inches (38.6cm) and weight is 2.54 pounds (1153gm)

[return to top]
user posted image user posted image user posted image

Week Thirty
  • Did you know your baby is nearly three pounds now?
  • His head is getting larger to accommodate a period of rapid brain growth. Don't forget to continue to "teach" your baby in the womb by exposing to music, literature, and simply talking to him.
  • A pint and a half of amniotic fluid surrounds him. As he grows and fills your uterus, the amount of amniotic fluid will decrease. Funny, you certainly won't feel any lighter!
  • She spends more and more time practicing opening and closing eyelids. Her eyes can move from side to side, following a light source. She may even reach out to touch the light.
  • Early lanugo is beginning to disappear that served to protect your baby's skin from the water in the womb. Your little one's own hair may begin to appear.
  • Toenails are entering their final growth stage.
  • Bone marrow is now in charge of red blood cell production. These red blood cells will continue to service your child's body by transporting oxygen and removing the wastes (carbon monoxide and other gases).
  • Your baby has the capability now to produce tears -- yes, within the womb.
  • By the end of this week, your baby is now 15.7 inches (39.9cm) long and weighs 2.91 pounds (1319gm).

[return to top]

Aurora: Tu si preberi. Težek je že kar 1300g

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
15.2.2008 12:12:28   
katy82
Čau mačkice mene ne bo na srečanje, ma lubi službo,se pa kej bolj javm k bom mela mal več časa.Lepo  se mejte papa

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
15.2.2008 12:16:14   
Katina
narava, iz katerega konca LJ pa si? Men se zdi bre zveze vozit do Dolgega mosta, če ni nujno. Sem iz Domžal in imam do črnuč res 5 minut. Predlagam, da te kar kje poberem. Estrella*, če si za se lahko potem dobimo kje in se še ti prisedeš, da bo bolj luštno. Kaj pravita? Zagotavljam, da udobje ne bo problem. 

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
15.2.2008 12:18:46   
narava
evo, v albumu je slika breskvic. sem mogla, sori, sm zleht user posted image

aja katina, ce si pa iz domzal, pol se pa res lahko zmenimo, pa te pocakam direkt na postaji k gres dejansko mimo. user posted image  Estrella, to bi blo tut super, da se vozimo skupaj? user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
15.2.2008 12:21:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: narava

Lumpa, zdaj se mi tako luštajo, pa kje čem jih zdaj dobit?user posted image user posted image

(odgovor članu narava)
  Neposredna povezava do sporočila: 3085
15.2.2008 12:28:49   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Lumpa, zdaj se mi tako luštajo, pa kje čem jih zdaj dobit?user posted image user posted image

probej na e-bayu user posted image  joj sori, sam mene dons res trgauser posted image  user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
15.2.2008 12:31:50   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Sicer je pa čas do 30  dni po rosjtvu, sicer ti pa ime določi država. Mogoče bi mu pa dali ime Slovenecuser posted image , kdo ve?

Ali pa Jože npr. Sem Timija vprašala, kaj pa če mu damo ime kar Jože.. Pa je rekel: Ma neeee, se pol sploh rodit ne bo hotuuser posted image . le kje ve, da meni to ime ni všeč (Čeprav imam prijatelja s tem imenom in mu čist paše)

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Ko smo se peljali včeraj zvečer domov in nismo zapeljali v Po, ampak proti domu, je tamali že protestiral, zakaj ne gremo v PO, saj da je  rekla ena punca, da se vidimo v PO...madonca, je že neučakan ;)

user posted image user posted image user posted image  kako dober spomin imajo tamali in nič jim ne uide. Ja, naslednji petek pa gre še Timi z manouser posted image . Zna biti luštno, ko se bo moč podeseterila.  (en mali + še en mali nikakor ni 2x lumparije. Ampak 10xuser posted image user posted image )

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
15.2.2008 12:32:56   
TamaraJ
breskve bi pa tudi jazuser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
15.2.2008 12:34:05   
aurora28
Katy82 škoda, da te ne bo. user posted image

Estrella* hvala ti. user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
15.2.2008 12:34:23   
špelin@
Sem nazaj user posted image  Laaaaačnaaaaaaaaa!!! Ampak moram počakati, da pride ob enih domov mož - je moral kljub dopustu nujno skočit v LJ user posted image  Potem greva k moji mami na kosilo in po punci.

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Špelin@ a te bo potem dragi častu s frizurco, če te je že naročal user posted image  

Itak gre vse iz skupnega fonda user posted image
Sta si pa za obletnico zamislila res super uživancijo user posted image

Ma jaz bom verjetno morala nabaviti kakšno oblačilce in sem se tudi odločila, da bom vzela rabljeno. Vse majceno, kar je vsaj malo dišalo po fantkih oz. bilo nevtralno, sem namreč pred slabima dvema letoma podarila eni mamici. Ostale so mi samo roza stvari in take z rožicami user posted image

TamaraJ, tegale tvojega Timija lahko kdaj posodiš meni - moji dve punci me znata samo kritizirati user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
dans sem ful vesela, ker je ravno včeraj kolegica rodila fantka, PDP pa je imela na današnji dan. sta s fantom dobla zelo lepo valentinovo darilo! kak jima privoščim!

Oooooo, kako lepo user posted image  Iskrene čestitke user posted image

barbaw, kakšne rožce user posted image  In kako luštkan trebušček user posted image  Pa seveda - se ne morem upreti - seksi pižamca user posted image  In čestitke za nagrado user posted image

kasso, jaz sem nekaj oblačilc kupila rabljenih za malo piko za eno leto starosti in sem dobila res odlične stvari user posted image

aja, frizer: kak fajn, da ga ne rabim, razen ko ga res ne rabim (joj, kaksen stavek! user posted image ) Jutri zamenjam ruto in sem spet sik! user posted image  Seveda skrbim za svoje lase in brez rute ne izgledam kot da imam savje na glavi, ampak je vseeno lazje, ce ne rabim vsak dan skrbet za to, da sem ok pocesana in je frizura vsaj necemu podobnauser posted image

Pišuka, o praktičnih vidikih pa sploh še nisem razmišljala user posted image  Joj, kako bi se včasih prilegla ruta namesto metanja denarja za frizerja - sem namreč olajšana za 45,50 EUR user posted image user posted image user posted image  Prameni na folijo po celi buči dolgih griv, pranje + kup enih preparatov, striženje , puljenje obrvi user posted image

Tudi jaz se veselim jutrišnjega zmenka user posted image aja pa doma kar povejte, da vas vsa 3-4 ure ne bouser posted image , govorim po izkušnjah: ko se notranjke dobimo enkrat na teden traje vedno najmanj 3 ure, no Naty včeraj smo pa ja celo rekord podrleuser posted image .

Ko sem se pred slabim mesecem dobila s prijateljico v Trebnjem, sva čvekali dobre 4 ure, dokler nisva bili obe ob glas user posted image user posted image user posted image

potem pa me kdo vpraša koliko si že noseča? V mesecih sploh ne znam odgovoriti, zdaj pa niti v tednih ne večuser posted image user posted image   

jaz lepo recem: 26. teden od 40ih (si 3 dni pred mano). Pol nej pa sam  mnozi s 7 in deli z 30 dni, ce ze hoce mesece ven dobit user posted image

Odličen odgovor user posted image

Grem nekaj na hitro prigriznit user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
15.2.2008 12:37:52   
Anonimen
JOj punce od vseh teh debat o breskvah, bi me morala zdaj videti oz. moj zajtrk:

-2x veliki bombeti z sirnimi namazom, ogrsko suho salamo, sir jošt + kumarce
-1x velika banana
-3 dcl (100%) hruškovega soka.

Madonca to sploh ni zajtrk, mislim da je prej podobno že kosiluuser posted image user posted image

Če me dolgo ne bo, sem verjetno na WC-juuser posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3091
15.2.2008 12:39:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Čau mačkice mene ne bo na srečanje, ma lubi službo,se pa kej bolj javm k bom mela mal več časa.Lepo  se mejte papa

Škoda user posted image

Pazi se ti mene jutri!!!!!!!!!!!!!! In jaz grem te slastne breskve dejansko tudi gledat user posted image   user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
15.2.2008 12:39:23   
Pepita
Oj, klepetulje, jaz priznam, da vas ne utegnem sproti brat, pa potem redko kaj lahko komentiram. Ste pa res pridne, koliko strani na dan prečvekate user posted image .

Ne vem ali ima še katera resno krizo glede imena za user posted image , midva za punčko imava ampak fantek - katastrofa, nobeno ime nama ni obema všeč. Sedaj mi je trenutno najbliže Tibor, kaj pravite? Rada pa bi, da ime ni ne vem kako pogosto, pa da se normalno piše in izgovarja. Sicer je še čas, ampak mene panika, ko niti približno ne vem kakšno ime bi dala user posted image .

Lep dan vsem

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
15.2.2008 12:40:53   
špelin@
JOj punce od vseh teh debat o breskvah, bi me morala zdaj videti oz. moj zajtrk:

-1x velika banana

Madonca to sploh ni zajtrk, mislim da je prej podobno že kosiluuser posted image user posted image

Požrla bom monitor !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
15.2.2008 12:43:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

-1x velika banana

Požrla bom monitor !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image toliko sem si naložila, da še vedno jemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3095
15.2.2008 12:45:10   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Pepita

Oj, klepetulje, jaz priznam, da vas ne utegnem sproti brat, pa potem redko kaj lahko komentiram. Ste pa res pridne, koliko strani na dan prečvekate user posted image .

Ne vem ali ima še katera resno krizo glede imena za user posted image , midva za punčko imava ampak fantek - katastrofa, nobeno ime nama ni obema všeč. Sedaj mi je trenutno najbliže Tibor, kaj pravite? Rada pa bi, da ime ni ne vem kako pogosto, pa da se normalno piše in izgovarja. Sicer je še čas, ampak mene panika, ko niti približno ne vem kakšno ime bi dala user posted image .

Lep dan vsem

pepita, evo, se ena z identicnim problemom. Za puncko sva takoj izvolila ime in je ok. Za fantka je pa tak: na njegove ideje jaz uporabim pravico VETA, za moje ideje pa moj uporabi VETO user posted image  in sva kje? nikjer. user posted image  bo ze..

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
15.2.2008 12:49:00   
TamaraJ
TamaraJ, tegale tvojega Timija lahko kdaj posodiš meni - moji dve punci me znata samo kritizirati user posted image  

Komotuser posted image . pa punce so bolj kritične ena do drugeuser posted image

sem namreč olajšana za 45,50 EUR user posted image user posted image user posted image  Prameni na folijo po celi buči dolgih griv, pranje + kup enih preparatov, striženje , puljenje obrvi user posted image

Ja, sam boš pa lepa za srečanje. Vse ti bomo foušuser posted image

Pa dober tek. Jaz zdajle po doooolgem času jem juhco (tisto za v službo iz vrečke.. sam vodo segreješ. Mal mi konzervansov faliuser posted image

barbaw... sem šele zdaj našla o kakšni nagradi vse govorijo. Spregledalauser posted image . Čestitke za to čast in upam, da se naužiješ toplicuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
15.2.2008 12:51:11   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Pepita

Sedaj mi je trenutno najbliže Tibor, kaj pravite?

Všeč mi je to ime. Ja bil celo med kandidati pri prvi nosečnostiuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
15.2.2008 12:54:11   
TamaraJ
Za fantka je pa tak: na njegove ideje jaz uporabim pravico VETA, za moje ideje pa moj uporabi VETO user posted image  in sva kje? nikjer. user posted image  bo ze..

Ja, pa naj kar Pobec ostaneuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
15.2.2008 12:54:31   
aurora28
Naspidirane pa ste, kot da pišete na normo user posted image user posted image . Narava ti si pa žlehttttt. user posted image

Špelin@ na tisti spletni strani, ki sem jo pripisala so lepa rabljena oblačila za fantka in zelo ugodna od 0,50 € do max. 5 €. Se splača.

Jaz sem se z mamo posvetovala in mi je zatdrila, da imam dovolj oblačil za otročka, tako, da ne bom več kupovala. user posted image

Eno vprašanje

Ali ste ve svojim user posted image klub temu, da ste dojile dajale po flaški kakšen čaj ali vodo? Potem potrebujemo vsaj 1 flaško. Meni se zelo dopadejo stekleničke od Tommee Tippee. Jih je katera uporabljala oziroma jih še?

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.