špelin@
|
Sem nazaj Laaaaačnaaaaaaaaa!!! Ampak moram počakati, da pride ob enih domov mož - je moral kljub dopustu nujno skočit v LJ Potem greva k moji mami na kosilo in po punci. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Špelin@ a te bo potem dragi častu s frizurco, če te je že naročal Itak gre vse iz skupnega fonda Sta si pa za obletnico zamislila res super uživancijo Ma jaz bom verjetno morala nabaviti kakšno oblačilce in sem se tudi odločila, da bom vzela rabljeno. Vse majceno, kar je vsaj malo dišalo po fantkih oz. bilo nevtralno, sem namreč pred slabima dvema letoma podarila eni mamici. Ostale so mi samo roza stvari in take z rožicami TamaraJ, tegale tvojega Timija lahko kdaj posodiš meni - moji dve punci me znata samo kritizirati IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dans sem ful vesela, ker je ravno včeraj kolegica rodila fantka, PDP pa je imela na današnji dan. sta s fantom dobla zelo lepo valentinovo darilo! kak jima privoščim! Oooooo, kako lepo Iskrene čestitke barbaw, kakšne rožce In kako luštkan trebušček Pa seveda - se ne morem upreti - seksi pižamca In čestitke za nagrado kasso, jaz sem nekaj oblačilc kupila rabljenih za malo piko za eno leto starosti in sem dobila res odlične stvari IZVIRNO SPOROČILO: narava aja, frizer: kak fajn, da ga ne rabim, razen ko ga res ne rabim (joj, kaksen stavek! ) Jutri zamenjam ruto in sem spet sik! Seveda skrbim za svoje lase in brez rute ne izgledam kot da imam savje na glavi, ampak je vseeno lazje, ce ne rabim vsak dan skrbet za to, da sem ok pocesana in je frizura vsaj necemu podobna Pišuka, o praktičnih vidikih pa sploh še nisem razmišljala Joj, kako bi se včasih prilegla ruta namesto metanja denarja za frizerja - sem namreč olajšana za 45,50 EUR Prameni na folijo po celi buči dolgih griv, pranje + kup enih preparatov, striženje , puljenje obrvi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi jaz se veselim jutrišnjega zmenka aja pa doma kar povejte, da vas vsa 3-4 ure ne bo , govorim po izkušnjah: ko se notranjke dobimo enkrat na teden traje vedno najmanj 3 ure, no Naty včeraj smo pa ja celo rekord podrle . Ko sem se pred slabim mesecem dobila s prijateljico v Trebnjem, sva čvekali dobre 4 ure, dokler nisva bili obe ob glas IZVIRNO SPOROČILO: narava IZVIRNO SPOROČILO: edinaos potem pa me kdo vpraša koliko si že noseča? V mesecih sploh ne znam odgovoriti, zdaj pa niti v tednih ne več jaz lepo recem: 26. teden od 40ih (si 3 dni pred mano). Pol nej pa sam mnozi s 7 in deli z 30 dni, ce ze hoce mesece ven dobit Odličen odgovor Grem nekaj na hitro prigriznit
|