Čmrlika
|
Madonca ženske, pa saj ni čudno, da tu pri meni že skoraj dežuje, ker ga tolko klepetate... pol pa jaz ugotavljam, kaj sem pol dneva počela... In potem mi lubi prijazno pove, da sem pol dneva RR brala ... o temi izkoriščanja države raje ne bom nič rekla...i Al pa? Imam kot vsi svoje mnenje,----je res, da eni to Ful preveč iskoriščajo in se to vsem sveti in vidi razen centrom za socialno...je pa tudi res, da se ti lahko kaj nepričakovanega zgodi, in si že tako navajen normalnega življenja-da ne rečem skromnega ( torej brez raznih ful bajt, trojnih avtov, počitnic trikrat na leto...)potem pa pristaneš malo nižje, kar je že pod slovenskonormalo (pa ne ravno po svoji krivdi) in takrat, pa je po moje treba malo kake zadeve iskoristit...Govorim iz svojih izkušenj- in do zdaj sem tudi jaz bila taka,da sem rekla, da ne bom lagala, pretrigala državo-ker imam raje svojo čisto vest in mir... Vam pa moram povedat, da so me po moji izkušnji zdaj pa že SKORAJ prepričali, da bom tudi jaz "grešila"... Tako pač je, pa ne vem, al naj jočem, al se smejim, sem pa hvalabogu že prebolela neke zadeve... Hvalabogu, da se znajdem še na kak ČRN način dela, PA DA DRAGI kar FINO SLUŽI...( pa da ne bo pomote, za normalno življenje opisano zgoraj, in ne življenje anonimne s sosednjega foruma ) Moja pa bo lahko imela nekaj od tega, ker si res nisem sama kriva...da bi se pa zarad tega odpovedala , ki je bil že na poti-to pa ne!"! Se pač zgodi... Pa brez zamere... Sva pa včeraj z dragim tudi midva nekaj cunjic nakupila tako da imam zdaj že nekaj pripravljeno Naš v katerem so evrčki za našo pa je malce shujšal Sem prilepila fotke v album... Lep dan želim, pa ne me preveč kregat pa pljuvat zdaj, lahko podrobneje pa bolj direkt razložim, če bom znala, ker ful lažje govorim... kot pišem... Please...
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 16.1.2008 13:47:27 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|