|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 12:39:50   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

Aurea meni je že prej buhtelo ven iz modrčka, zdaj pa sem jih imela že skoraj na pol zunajuser posted image
.. je bil že čas, ja.

jaz pa pravim, da je skromnost lepa čednostuser posted image user posted image . BTW, sem bila zelo obremenjena v nosečnosti s Timijem, da ne bom mogla dojit, ker kam pa naj dam mleko??? Amoak so bile tele moje male pridne  2 leti in 3 meseceuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 251
16.1.2008 12:42:12   
narava
Aurea, si ze slikala vozicek?user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 252
16.1.2008 12:43:42   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
TamaraJ nam so v materinski šoli povedali, da ni priporočljivo med user posted image in med dojenjem jesti preveč medu, ker je alergen in povzroča pri dojenčkih alergije.

No, sej nekaj takšnega sem tudi jaz slišala. Zato ga uporabljam v zelo zmernih količinah. Prej sem bila nora na med. Kakšno žličko v čaj (pa še to zdaj, ko sem malo bolana) in ponoči poližem eno zadnje dni, ker ne morem spat, tako me boli grlouser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 253
16.1.2008 12:47:39   
aurora28
Saj jaz ga tudi obožujem, še posebej namazanga na puter. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 254
16.1.2008 12:53:30   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: narava

A misliš Auroro? Mislim, da ima ona Freestyla.
Jaz namreč še nimam vozička (in kot trenutna situacija kaže, ga še nekaj časa ne bo - pa ne zaradi financ, ampak zaradi mojega zmišljevanja in diplome iz vozičkov user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  )

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 255
16.1.2008 12:55:21   
TamaraJ
Ja, pa Skye sem spregledala... počasi berem nazaj, vsakič kaj novega. Skye, čestitke za tvoje punčke user posted image . A ni lepo, da tako pridno rastejo tile naši otročkiuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Saj jaz ga tudi obožujem, še posebej namazanga na puter. user posted image

user posted image  Njamiiii. Uf, kaj sem lačnauser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 256
16.1.2008 13:01:24   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

A misliš Auroro? Mislim, da ima ona Freestyla.
Jaz namreč še nimam vozička (in kot trenutna situacija kaže, ga še nekaj časa ne bo - pa ne zaradi financ, ampak zaradi mojega zmišljevanja in diplome iz vozičkov user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  )

joj, tolk napisete v enem dnevu, da ne vem vec kaj je katera napisala user posted image  v glavnem, ena ga je kupla v rutarju pa obljubla sliko user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 257
16.1.2008 13:13:04   
aurora28
Midva sva kupila Quinny Freestyle, evo slikice user posted image :

user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 258
16.1.2008 13:21:01   
narava
ekola, mislim, da bova mele kr istga user posted image  ampak, ktera je ze kupila v rutarju? ma ej, bom sla brskat zdej za nazajuser posted image  firbc nosecniskiuser posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 259
16.1.2008 13:21:58   
barbaw
Aurea jaz sem diplomo iz vozičkov že naredila. Trenutno poalagam doktorat. user posted image  Včasih vem več kot prodajalke, ker sem toliko na netu pa brskam. user posted image  Se obremenjujem s širino zica in ... Najbolj me motijo barve, potem pa ko kaj najdem pa to ni ok pa ono ... Do konc aprila še imam čas si izmišljevat.

Narava tudi jaz se ne spomnim več katera ga je kupila vem pa da je od "Haberkorna" ga imajo v rutarju lj.

Kam v Lj po voziček??? Kaj naj vse trgovine obdelam klikor jih še poznam. V soboto imamo namreč izlet v LJ k sestri in mami.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 260
16.1.2008 13:29:17   
valentina2006
Kok ste pridne, jest sem dons čist user posted image ...
Kar se pa tiče vrtca, se men itk zdi predrag, za naše razmere, tist k ma 2000 al pa še vč € plače, ma sej ni vredn...Mati samohranilke, pa itak dobr skoz pridejo...ker velik itak same tko nardijo, da so "kao" samohranilke...sam dokler jim gre user posted image ...
Družine, ki pa jih omenjajo na TV, pa finančno doskrat bolj stojijo kot marskdo izmed nas... Pravjo, da tistmu k jamra, morš uzet.

Se mi zdi, da ste mele ene debate od grenikv, za grlo full pomagajo limone (preizkušeno). Drgač gre pa tud pr nas na tone user posted image user posted image ...
user posted image je pa itak zakon.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 261
16.1.2008 13:31:31   
TamaraJ

ekola, mislim, da bova mele kr istga user posted image  ampak, ktera je ze kupila v rutarju? ma ej, bom sla brskat zdej za nazajuser posted image  firbc nosecniskiuser posted image

Mislim da petrahh

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 262
16.1.2008 13:32:36   
Čmrlika
Madonca ženske, pa saj ni čudno, da tu pri meni že skoraj dežuje, ker ga tolko klepetate...user posted image user posted image pol pa jaz ugotavljam, kaj sem pol dneva počela...user posted image user posted image user posted image
In potem mi lubi prijazno pove, da sem pol dneva RR brala ...user posted image
o temi izkoriščanja države raje ne bom nič rekla...i
Al pa?
Imam kot vsi svoje mnenje,----je res, da eni to Ful preveč iskoriščajo in se to vsem sveti in vidi razen centrom za socialno...je pa tudi res, da se ti lahko kaj nepričakovanega zgodi, in si že tako navajen normalnega življenja-da ne rečem skromnega ( torej brez raznih ful bajt, trojnih avtov, počitnic trikrat na leto...)potem pa pristaneš malo nižje, kar je že pod slovenskonormalo (pa ne ravno po svoji krivdi) in takrat, pa je po moje treba malo kake zadeve iskoristit...Govorim iz svojih izkušenj- in do zdaj sem tudi jaz bila taka,da sem rekla, da ne bom lagala, pretrigala državo-ker imam raje svojo čisto vest in mir...user posted image
Vam pa moram povedat, da so me po moji izkušnji zdaj pa že SKORAJ prepričali, da bom tudi jaz "grešila"...user posted image Tako pač je, pa ne vem, al naj jočem, al se smejim,  sem pa hvalabogu že prebolela neke zadeve...user posted image
Hvalabogu, da se znajdem še na kak ČRN način dela, PA DA DRAGI kar FINO SLUŽI...( pa da ne bo pomote, za normalno življenje opisano zgoraj, in ne življenje anonimne s sosednjega foruma user posted image )
Moja user posted image  pa bo lahko imela nekaj od tega, ker si res nisem sama kriva...da bi se pa zarad tega odpovedala user posted image , ki je bil že na poti-to pa ne!"!user posted image user posted image user posted image  Se pač zgodi... 
Pa brez zamere...user posted image

Sva pa včeraj z dragim tudi midva nekaj cunjic nakupila  tako da imam zdaj že nekaj pripravljeno user posted image user posted image user posted image   Naš user posted image  v katerem  so evrčki za našo user posted image  pa je malce shujšal user posted image
Sem prilepila fotke v album...

Lep dan želim, pa ne me preveč kregat pa pljuvat zdaj, lahko podrobneje pa bolj direkt razložim, če bom znala, ker ful lažje govorim... kot pišem...
Please...

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 16.1.2008 13:47:27 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 263
16.1.2008 13:32:49   
kodrana
Tamara pol so ble pa res pridne. dve leti in tri meseceuser posted image . saj velikost ni merilo za mleko. samo pri nas v družini so kar vse lepo dojile, tako da upam da tudi meni ne bo mlaka manjkalo. če se mi že zdaj izcejauser posted image . no, saj jaz sem danes kupila modrček velikosti C. mi je bil ravno pravšnji.  user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 264
16.1.2008 13:36:30   
valentina2006
natasa34: Iskrene čestitke za MORFO...
            user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 265
16.1.2008 13:37:12   
kodrana

petrahh je kupila ta vozek. nam je še slikico obljubila,da nam pripopa. bova šla tud mi2 mal pofirbcat kakšen je ta vozek. sicer sva že skoraj odločena za Quinnija, ampak... bomo videli.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 266
16.1.2008 13:46:48   
kasso
oj,
spet sem pri Magnesolu.... včeraj sem spila tri talbetke, zvečer me je zgaga za znort, danes dopoldne pa me je še želodec bolel user posted image ...tako da si sploh ne upam spit niti ene tabletke.
me zanima, če še kateremu želodcu ne odgovarjajo? Sicer pa mi okus ni najboljši in včasih imam občutek, da mi kar razžira želodec... mah ne vem.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 267
16.1.2008 13:58:35   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Aurea jaz sem diplomo iz vozičkov že naredila. Trenutno poalagam doktorat. user posted image  
ja, saj pri drugemu user posted image  to niti ni čudno user posted image  Sploh, če veš, da bo to zadnji voziček, ki ga boš kupila...

Včasih vem več kot prodajalke, ker sem toliko na netu pa brskam. user posted image  
Ja, včeraj sem tudi jaz že kar prodajalki polagala prave besede v usta - take, tehnično-strokovne izraze v zvezi z vozički user posted image user posted image user posted image

Se obremenjujem s širino zica in ... Najbolj me motijo barve, potem pa ko kaj najdem pa to ni ok pa ono ... Do konc aprila še imam čas si izmišljevat.
Jaz si tudi tako pravim... user posted image
A pri tebi je zdaj BW Oregon favorit? Jaz sem malo brala, mislim da je bil forum Mama, ko so pisale, če me spomin ne vara, da ni ravno kul teža in okretnost... ne vem no, daj malo počekiraj.

Narava tudi jaz se ne spomnim več katera ga je kupila vem pa da je od "Haberkorna" ga imajo v rutarju lj.

Kam v Lj po voziček??? Kaj naj vse trgovine obdelam klikor jih še poznam. V soboto imamo namreč izlet v LJ k sestri in mami.
Jah, odvisno kam greš - v BTC sta BC in Ariel blizu, pa Turbolimač (samo je Taula ugotavljala, da imajo visoke cene)
Na Rudniku pa je velika Pikapolonica in Rutar (zadnjič sem bila v slednjem in me je pozitivno presenetil, sem mislila, da bo en majhen "pajzl" oddelek, pa imajo kar nekaj modelov razstavljenih, ki jih redno videvam na nemškem E-Bayu (seveda za bolj ugodno ceno), npr. od Haberkorna.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 268
16.1.2008 13:58:36   
barbaw
kasso mene so matrale skor en teden, pa se je moj želodček navadil. Zdaj pa ga pijem za šalo. Kaj pa vem. Jaz rajši vidim, da me malo želodček boli kot pa da imam krče. user posted image  Ne znam ti nič kaj pametnega povedat.

Sem bila na podstrešju in ugotvila, da so cotike od prvega user posted image  kljub temu da je fantek vse za ponucat za punčko. Še dobro, da sem bila toliko pametna, da ko mi je kdo podaril kaj da sem obdržala tudi če je bilo za punčko. V glavnem do nekje pol leta imamo v bistvu vse (razen vozička user posted image ). Za kasneje pa moram malo prebrat. Za doma bo. Še dobro da so mi všeč oranžne in kaki barve. user posted image  Dokupili pa bomo že kaj, je pa lažje če imaš za štart. Vam pa se to obeta pri drugemu user posted image  (tiste, ki še nimate otrok).

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 269
16.1.2008 13:59:22   
kodrana
kasso mene je tudi malo zgaga pekla zvečer. ker me običajno ne, me je verjetno res od tega.. vzemi ga zjutraj, pa popoldan in ne na prazen želodec. mogoče bo kaj bolje. dvakrat an dan ej po moje dovolj, če nimaš res težav..

sem si danes kupila v dm-ju (sej sm že napisala, ne? se sploh ne spomnim.. a joj..user posted image ) magnezij in kalcij,pa je blo skupaj malo čez 1E. sm rekla,da bom kalcij jemala tudi 1x na dan,  magnezij 2x na dan.  in še neovin po koisilu. da en bo potem pa hipervitaminozauser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 270
16.1.2008 14:00:02   
TamaraJ
Velentina2006... Hmmm... a bi ti delila tvoje čudovite smajlije z nami? Plissssuser posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 271
16.1.2008 14:05:16   
barbaw
user posted image Aurea (sem mal počasna). Mene je rutar tudi presenetil ko sem bila prvič tam lani, predlani. Ne spomnim se več. V Mb ni nobene trgovine, ki bi imela pol tega user posted image . sramota. Sem Oregona furala po trgovini pa mi je bil ok, samo teža me vedno bolj skrbi. Sem pa gledala še enega drugega, ki pa je z torbo težak 18 kg. user posted image  Jaz ko imam rada dolge sprehode naj crknem ali kaj??? Nimam pojma zakaj delajo take vozičke. Moj prvi prvi favorit je bil S3 od Chiccota pred kompliciranjem. Mogoče bo tudi moj zadnji. V Italiji ga imajo za 450 euvrov in gor (košara+lupina+športni del) + poštnina (nekje 40 eurov). Sem pa brala za GT3, ki meni osebno ni slab, da so lanski modeli imeli težave s podvozjem. Si moram cajt vzet v LJ pa če ne drugač bom morala mojega pikca sabo vlečt. Spet bodo problemi ko bo zagledal igrače, potem pa ne več iz trgovine. user posted image  Bo že. Smo že dali kaj hujšega skozi. Ja bo pa to moj zadnji voziček. Čeprav eni tudi ne komplicirajo pri prvem, ki ga bodo imeli še za naprej. Hvala bogu smo si različni, drugače bi bilo prav dolgočasno.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 272
16.1.2008 14:05:40   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Madonca ženske, pa saj ni čudno, da tu pri meni že skoraj dežuje, ker ga tolko klepetate...user posted image user posted image pol pa jaz ugotavljam, kaj sem pol dneva počela...user posted image user posted image user posted image
Pri meni dežuje že cel dan user posted image  in če si na forumu, takle zoprn dan hitreje mine user posted image

o temi izkoriščanja države raje ne bom nič rekla...i
Al pa?
Imam kot vsi svoje mnenje
Pa brez zamere...user posted image

Ni panike - tukaj smo zato, da delimo mnenja z drugimi. Nič me ne moti, da poveš svojega, tudi, če ni identičen mojemu, mene osebno motijo samo tiste potuhle "anonimne", ki nekaj pametnjakovičijo in si ne upajo podpisati niti z vzdevkom.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 273
16.1.2008 14:06:16   
aurora28
Kasso joj, saj sploh nevem kaj bi ti svetovala. user posted image Jaz nimam težav z želodcem, hvalabogu.

Črmlika lepe cotke, kje pa sta jih kupila? Kompletek, ki je sestavljen iz treh delov in zgodnji del ima kapuco
je pa full cute . Zelo mi je všeč. user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 274
16.1.2008 14:07:05   
kodrana
jaz ne vem , kako prit do teh smajliov..vem,da so te strani s smajili.. kaj pa potem? si inštaliraš stran na računalnik al kaj? kako pa potem do njih? ah, sem ti jaz za računalnikuser posted image . dajmo punce si to zrihtat, bodo še bolj pestre strani... mi je tko všeč,da nas je toliko in klepetamo in čvekamo.. user posted image

joj, veste da mene že črviči v želodcu. kmalu se bom poslovila od vas.. ju3 pa se javim z novicami o morfologiji. upam,da bom danes lahko spala ponoči.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?