Aurea
|
Anitka in Skye, obema čestitke za uspešno morfo! IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ Jaz se bom pa v eno barvno rjuho oblekla in spodaj zavezala in bom baloooon . Aurora, jaz imam vedno pritisk 115 / 70. Tudi jaz nič ne zatekam in me tudi nič ne boli trebuh, ali pa da bi mi otrdeval. Kaja80, bogica... ti pošiljam eno za zdravje! Ja, zvečer, ko se umiriš, najlažje čutiš tamalega... No, pomojem je odvisno od dneva - meni je danes nabijal že takoj po zajtrku (mljask mljask ), pred spanjem pa ponavadi pridno pobrcuje v mehur, tako da mora mami še malce vstajat in hodit na wc Špelina - tvoja tamala je faca! Ne se preveč jezit , pa kaj, če ne gre vse dol - ti ji kar pusti gor, da bo za drugič vedela Ali pa ji daj tiste barve za v banjo, ki gredo dol z vodo, to sem že videla nekje... TamaraJ, jaz pojem parkrat na teden med s kruhom za zajtrk... Ko sem imela vneto grlo sem ga tudi v čaj dajala, pa zraven islamint s c vitaminom in je bilo bolje. Je pa res, da sem za moža delala tisto mlečno varianto z žajbljem za grlo, sama pa raje nisem, moja G je rekla, da žajbelj lahko grgraš, ne smeš pa ga piti. Mislim, da ima med toliko dobrih lastnosti, da če ne pretiravaš, ni panike. Kodrana, lepo, da imaš željeni modrc No, meni so še vsi stari prav, resnici na ljubo so zdaj ravno lepo do konca zapolnjeni Barbaw, ja, očitno samo goljufi in psihopati dobr skozi pridejo No, ampak jaz še vedno trdim : sve se vrača sve se plača (a imamo kak slovenski sočen pregovor za to?)
|