|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   najnovejši test plenic
18.1.2005 9:31:01   
KIRA
SRAM TE BODI BIG WHALE. SAM ZATO KER NE PIŠEM LMILJON SMAJLIJEV, ME TAKOJ NAPADEŠ. MEN SE JE PRIMERJAVA ZDELA HECNA, POL JO PA DOBIM PO GLAVI. JAZ SEM TE PA ŠE POHVALILA.
KAJ VIDVA SPITA SKUPAJ S SKUTICO ALI KAJ TAK SKUP DRŽITE. JO NI TREBA POSNEMAT.:((:((:((:((:((:((:((

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   najnovejši test plenic
18.1.2005 10:05:30   
BigWhale
Kira, ce si dovolj pozorno prebrala moj post, si videla, da sem se ti na koncu vnaprej opravicil, ce sem tvoj post slucajno narobe razumel, oziroma ga napacno interpretiral. Ne jokat zdaj. S skutico? Ne... :)

Mojih postov ne smes jemati osebno, ker niso nikoli misljeni tako.

Ditka, moras se zavedat, da se pogovarjas s clovekom, ki zenske sprasuje, ce vedo, da jim okrog vratu lezi crknjena lisica. In ki precejkrat namesto mehcalca uporablja kis in se prav nic ne sekira, ce po njegovih brisacah ne skacejo mali puhasti kuzki, da o res belem in res crnem perilu ne govorimo. Najbrz imas prav, ne bom spremenil sveta ampak se pa vsaj trudim. Pa ce bi se vsak malo potrudil, bi se svet spremenil. Ampak se je lazje stran obrniti in se delati nevednega. Lenoba je prijetna rec.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   najnovejši test plenic
18.1.2005 10:09:50   
KIRA
pa še nekaj skutica - da mi mečeš tisto z jančiko in njenim joetom pod noge, to je pa zelo niZkotno. jaz sem se z njima zmenila tudi na privat in to je to. jančika se je počutila žalostno in njen joE tudi, pa sem ji odpisala in sva se razumeli. TAKOREKOČ SVA SKLENILI PREMIRJE.

TO SE TEBE NIČ NE TIČE IN NIMAŠ PRAVICE MENI TO MAZAT POD NOS. če se ima kdo nad tem pritoževat je samo ona. pa tudi tega ni naredila tako v javnosti kot ti, ki samo gledaš, da bi prala umazano perilo, pač pa na privat!!!!

JAZ SEM VIDELA DA STA OBA V REDU, JANČIKA IN NJEN JOE. SICER SE NISEM DIREKTNO OPRAVIČILA PRED VSEMI, AMPAK JE VIDELA DA NI BILO TAKO MIŠLJENO, da mi je žal. ONA JE DOSTI BOLJŠA OSEBA KOT PA TI, KER MI JE ODPUSTILA IN SE CELO POHECALA Z MANO. ZATO JO REŠPEKTIRAM, TEBE PA NE.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   najnovejši test plenic
18.1.2005 10:13:49   
Teni_
Ok, ok. Pepsi je na m izi ker ga pijem jaz. In kaj za to? Mi pač paše. To kar pa jaz pijem pa nima nobene veze s tem.

Pa ne se več kregat. Ste se narobe razumeli. Glede na to, da nekdo napiše nekaj, pa sploh ne misli tako - to sploh ni nerazumljivo glede na to, da je vse samo napisano in pač tega ne moreš spremenit. Zdaj pa se lepo pomirite, spijte nekaj dobrega, štajerke me pa se tako ali tako vidimo na srečanju. Pa še tako lep sonček je zunaj.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   najnovejši test plenic
18.1.2005 10:18:31   
KIRA
jaz sem te prebrala big whale in sem tudi tisto na koncu razumela.
da ti dam repliko: malo sem pohecala, pa nisi razumel. razočarana sem bila nad tabo in prizadeta, ker si mi tako ČUDNO odpisal. jaz sem te imela za zelo razumnega človeka, očitno se pa nisem dovolj dobro izrazila.
iz bolečine sem te tudi hotela užaliti, mogoče sem te, ali pa tudi ne, ne vem. se opravičujem če sem te.

vsekakor te bolje zastopim ko pa skutico. men se je dopadlo, da si tok informacij napisal, tvoje linke tudi pogledam če imam cajt, kar pa ne morem vedno. pa verjamem, da me nisi razumel. ampak vseeno. kar je bilo, je bilo. to je zdaj mimo.
upam, da sva se zdaj razumela in eden drugega spoštujeva in zastopiva?:zmeden::rozica::rozica::rozica:
za oni drugi post se pa opravičujem. sem bla zelo jezna, ko sem ga napisala. nikomur nič hudega nočem, morda sem malo robata v odgovorih, ampak nikomur nič slabega ne želim, pol pa moram take poslušat. pa mi je prekipelo. :zmeden:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   najnovejši test plenic
18.1.2005 10:21:12   
KIRA
kkkkkkkkk - nisem bila pripravljena na tak "napad". sem se že pomirila. rada vzamem kritike resno, če so name naslovljene in če mislim da imajo pametno osnovo, se jih tudi probam držat kolkor znam. nekatere stvari so pa res daleč od tega, pač pa samo šimfanje. :zmeden:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   najnovejši test plenic
18.1.2005 10:25:05   
KIRA
pa da nisem strpna to popolnoma zavračam. ljudi pač kritiziram, pa kaj pol, saj drugi mene tudi. saj noben ni popoln, tudi jaz ne.
ampak jaz se imam za zalo strpno, ker ljudem odpuđščam njihove napake - jih vzamem take kot so. če me pa kdo zanalašč žali, pol pa dobi milo za žajfo. saj nisem nobena preproga, da bi si copate na meni brisali!
poleg tega pa nobene poimensko ne žalim pred drugimi. vedno probam take poste držat brez imen, da bi druge ne utrpele "škode" na moj račun. mogoče ne vedno, se pa vsaj trudim!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   najnovejši test plenic
18.1.2005 10:28:24   
Seven*
Ce pocasi postajamo Mon, se to dogaja predvsem zaradi takih. ki se ne upajo podpisat.

Sicer se pa cisto kulturno pogovarjamo, ce nisi opazila.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   najnovejši test plenic
18.1.2005 10:33:59   
KIRA
seven ti nisem rekla žale besede. ti tvoje stališče zagovarjaš in prav je tako. si pač drugega nazora.

tisto kar je pa name letelo, pa se mi ne zdi čisto nič kulturno. pa če se ona ne drži pravil lepega vedenja, zakaj bi se jaz??

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   najnovejši test plenic
18.1.2005 11:04:23   
Pepa-2
Pa babe, poglejte si raje te vaše otročičke, kako se vam smejejo iz fotk. Take grde besede:(, pa taki zlati otročički:)-. lp

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   najnovejši test plenic
18.1.2005 11:07:50   
Anonimen
Kira in Vikica, oprosti za besede, ki so te prizadele. Ni bilo tako mišljeno, kot je izpadlo, sicer pa, tako kot je že ena napisala, narobe smo se razumele. Upam, da bo opravičilo sprejeto.

In BigWhale - a zdaj pa boš najino vezo še zanikal??? :)-:)-:)-:)-8)

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
   najnovejši test plenic
18.1.2005 11:52:14   
KIRA
hehe, ta je pa dobra. vajino romanco, kej???:love::love::love:

skutica ono je pa zame zakjučeno, ni se treba več opravičevat. sva se zmenili na privat. ti si se meni opravičila, jaz pa tebi, pa mir.9nebesa

drgač naju naženejo na MON. :)-:)-ga pa glih zaradi takih stvari ne maram.:zmeden:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   najnovejši test plenic
18.1.2005 12:16:28   
Vidov ati
Prav zanimivo. Tole mislim, kdo kej uporablja in kaj ne. :)

No, ne bom govoril o plenicah, bom pa povedal naslednje:
- imam rad živali tako žive kot tudi lepo pečene na krožniku; še posebej, če je kakšen žrebiček, klobasica, al pa steak.
- rad imam Gilette britvice, ker so najboljše, sploh Mach 3 Turbo, ker res brijejo. Wilkinson je za posrat slab. Vem, da brijejo zajčke, pa mucke z njimi in podobno, samo ker se ne sprenevedam in tudi ves zaraščen ne morem hoditi naokoli, jih pač uporabljam.
- nosim usnjene čevlje in škornje (ponavadi so iz telečje ali svinjske kože)
- imam usnjeno denarnico in pas
- imam usnjeno jakno (konjsko usnje)
- uporabljam kozmetiko Nivea (pa ne vem al jo testirajo na živalih)
- uporabljam Old Spice deodorant (in ne vem če ga tudi živali v laboratorijih)

Pa kaj.

Uporabljam pač tisto, kar je kvalitetno. In se ne sprenevedam in tudi nočem biti zapisan kje kot največji okoljevarstvenik. Mi pa ni vseeno za zavržene živali, onesnaževanje okolja in podobno. Če lahko na teh področjih pomagam tako ali drugače to tudi storim. Nisem pa svetnik tako kot nihče od vas, ki upate pametnovati drugim kaj naj nedelajo in kako narobe živijo ali se izražajo.

Razpredanje o tem kaj je prav in kaj ni, je kot da bi se pogovarjali al je bila danes najbolj gosta megla v zadnjem letu ali ne. Odvisno od znanja in prespektive. :)

Aja, pa plenice so tema te debate. ;):)-

Vidov ati

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   najnovejši test plenic
18.1.2005 12:55:13   
nejcko
Vidov ati, malo bolje si preberi naše poste, počasi in preudarno, da ne bo še do kakšnih nesporazumov prišlo. Nihče nikogar ne obsoja, vsaj jaz ne, želim pa si, da bi bili ljudje bolje osveščeni, samo to. Kot sem rekla, vsak naj ravna po svoji vesti, vse je pač stvar prioritete.
Lepo da uporabljaš Niveine izdelke, jaz tudi - le zakaj neki? Zajčki pa res dišijo po Old Spiceu.

Pa še nekaj, ko bo naslednjič prišlo do kake okoljske nesreče zaradi sprememb v ozračju, ne krivi samo industrije in avtomobilov, ker največji onesnaževalec okolja je množična vzreja živali za prehrambene potrebe.
1,4 bilionov ton odpadkov na leto je posledica množične živinoreje, kar je kar 130-krat več, kot jih ustvari celotna človeška populacija. Ti odpadki končajo v vodnih virih in jih zastrupljajo z nitrati, fosfati in različnimi bakterijami. Skoraj polovica proizvedenega mesa in mesnih izdelkov v razvitem svetu konča v smeteh. Množične farme skupaj z odpadki ustvarijo letno kar 70-80 milijonov ton metana (= 30% celotnega izpusta tega toplogrednega plina v atmosfero). Izsekavanje tropskega gozda za potrebe pašnikov v Srednji Ameriki že kaže posledice sproščanja carbon dioksida v naše ozračje. In največji paradoks - skoraj polovica sveta trpi hudo pomanjkanje hrane in pitne vode.

Saj pravim, ne obsojam (tudi jaz jem meso, vendar v zelo malih količina, mogoče 1x na mesec - seveda me to še ne opravičuje), želim le, da ljudje vedo, da naša dejanja vplivajo na ves svet in se ne končajo na pragu našega stanovanja.

Zgolj v vednost, pa lep pozdrav.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 64
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?