|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   najnovejši test plenic
17.1.2005 12:53:58   
KIRA
pri Stiftung Warentest - so danes pri RTL povedali, so delali test pleničk:
je pokazal, da so pleniške a la pampers, ki so znanih znamk, boljše od tistih no name. pa da ne vsebujejo omembe vrednih škodljivih snovi. prazvaprav ni niti ena testirana plenica dobila ocene manj zadovoljivo, se pravi da so na splošno vse dobre kvalitete.
tolik za info....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   najnovejši test plenic
17.1.2005 12:57:23   
KIRA
še link na stran:

http://www.stiftung-warentest.de/online/

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   najnovejši test plenic
17.1.2005 13:58:23   
jagoda
Mi uporabljamo zmagovalke:bravo::bravo::bravo: Smo že sami ugotovili, da so najboljše!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   najnovejši test plenic
17.1.2005 14:20:19   
ditka
Mi smo tut z Pamperskami najbolj zadovoljni,in mi sploh ni jasno kako nekateri šparajo na plenicah,ker je razlika tako velika.Morem pa še povedat,da si nikol nisem mislna,da je taka razlika med pamperskami narejenimi na poljskem in temi narejenimi v Nemčiji.Smo namreč šli nabavljat u Avstrijo,pa vidli,da je vse ceneje in boljše kvalitete kot pri nas
:kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   najnovejši test plenic
17.1.2005 14:21:38   
dory
Mi od samega zacetka uporabljamo pampers in smo res zadovoljni..s tistimi nemskimi,da ne bo pomote:)-

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   najnovejši test plenic
17.1.2005 14:22:12   
KIRA
a ne da? midva hrano vse tam kupujeva. pamperske pa kako pač pride. je pa men vseeno če so poljske ali ne. tako ali tako bojo polulane. ;)9nebesa

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   najnovejši test plenic
17.1.2005 14:25:10   
dory
To je ze res...sam pri poljskih je polulano se kaj drugega kot samo plenice :)-

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   najnovejši test plenic
17.1.2005 14:26:17   
kofetek2010
Tudi takrat, ko je naš uporabljal Pamperske je bila ful razlika, tako v ceni kot v kvaliteti. Pri tistih, ki so se pri nas dobile, je ponavadi vse popustilo med nogicami in potem so tisti kristalički bili povsod.Blek!
So bile pa tudi Benettonove takrat tudi OK. A jih še imajo?

lp
jana73

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   najnovejši test plenic
17.1.2005 14:27:09   
dory
Benetton plenice?:zmeden:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   najnovejši test plenic
17.1.2005 14:27:48   
KIRA
jaz ji pogosto manjavam - na vsake 3 ali 4 ure. pa ni še šlo nič mimo. le enkrat ko je mela bolj tekoči kakec, pa niso utegnile vsega vpit. drgač pa med nemškimi in poljskimi nisem opazila razlike.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   najnovejši test plenic
17.1.2005 14:29:54   
kofetek2010
Ja, Benetton, ful so bile frajerske, še posebej za punčke, če so imele oblekco ali pa kiklco, saj so bile barvne z vzorčki. Luškane na pogled. :)-

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   najnovejši test plenic
17.1.2005 14:40:05   
KIRA
teh še nisem nikjer videla. kdaj pa so se dobile??? pa kje?
saj ne da bi šla menjat, men so pampers najboljše, sem pa firbec.
lumpijeve so protipamperskam ko kaka stara 101 proti Audiju.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   najnovejši test plenic
17.1.2005 14:44:48   
kofetek2010
Tam nekje med 1996 in 1998 (daleč, daleč, daleč nazaj) :)- , uvažala jih je Emona obala Koper in v njihovih trgovinah so jih imeli.
Res je tega že daleč, daleč, tako da ne vem, če jih imajo kje, pač ne gledaš stvari, ki jih ne potrebuješ več.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   najnovejši test plenic
17.1.2005 14:46:21   
ditka
Mi smo moji lepotički ritko sam trikrat zavil v lumpijeve(vzorec ob rojstvu),pa je takoj dobila čist rdečo ritko z izpuščaji,pa ko se je polulala,se je plenica strdila,kot da bi bla iz betona.Žalostno pa je tudi,da mi za otroško kozmetiko,plenice,cotke,skratka vse kar je za otroke,plačujemo več,kvaliteta pa je občutno slabša:zmeden:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   najnovejši test plenic
17.1.2005 14:54:52   
KIRA
a si pol rodila v MB - men so tam probno dali lumpijeve, pa sem jih stran vrgla, ker niso ble dobre - no tako za silo so bile, če nimaš druzga. sem pol uporabljala svoje, ke sem jih s sabo prinesla - pampers newborn. zelo vpojne.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   najnovejši test plenic
17.1.2005 15:08:39   
ditka
Ne jest sem rodila v Trbovljah,sem namreč iz Hrastnika.Mislim da za promocijo vsaki novi mamici v porodnišnici dajo vzorce.Pol sem jih pa za foro probala,ker jih je ena znanka na vsa usta hvalila.Zdej pa vem,da jih je hvalila,ker otročku kupujejo samo najslabše beri najcenejše stvari,tako da imajo oni dnar za u gostilno,pa za lučke(okrasne za na jelko)za 20.000sit,pa za najnovejši CD player za u avto,.....Drugače pa sem tut jest mela na začetku newborn,pa so ble ful fajn

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   najnovejši test plenic
17.1.2005 16:18:21   
Tinca7
Tudi mi uporabljamo Pamperske - tiste nemške seveda in je velika razlika od Poljskih. In tiste lumpi - za zjokat:((. Vse rata trdo in vneta rita:hudicek:. Mi se vedno preoblačimo na 3 ure, pa vseeno kdaj kaj mimo priteče - posebno ponoči, ko je ne preoblečem!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   najnovejši test plenic
17.1.2005 18:57:10   
Seven*
Meni se pa zdijo DM-ove ful super, pa Moltex tudi, da o Fixies sploh ne govorimo. Tako reklamiranje in kampanje so spet ena izmed marketinskih potez. Me prav zanima kako so testirali plenice, kaksen je bil numerus raziskave.. Krneki res.. Poleg tega jaz osebno P&G firmi ne zaupam. Sploh od takrat, ko je direktor javno priznal da podpira Satanisticna gibanja in jim daje denar. Aja, da ne govorim o tem, da ubijejo 50 000 zivali letno za poskuse. Kar naj imajo svoje plenice. Bljek.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   najnovejši test plenic
17.1.2005 19:00:33   
KIRA
eh seven, saj za kozmetiko tud ubijajo živali, pa še nisem srečala ženske, ki je ne bi kupovala.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   najnovejši test plenic
17.1.2005 19:09:14   
Seven*
Sama uporabljam IZKLJUCNO kozmetiko, ki ni testirana na zivalih. DM-ovi izdelki niso testirani, L`occitane ne testira in se MNOGO drugih. Samo pozanimati se je potrebno. Pri nas menda ne testira tudi Afrodita.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   najnovejši test plenic
17.1.2005 19:12:23   
Seven*
http://www.caringconsumer.com/searchcompany.html

Ce koga zanima mogoce.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   najnovejši test plenic
17.1.2005 20:15:19   
frutka_
Meni se zdijo fajn Muller plenice, DM ne tako.
Sicer pa sem malo skeptična v verodostojnost testa. Velikokrat "plačajo" teste v marketinške namene, torej da se prodaja poveča.

Sicer tudi jaz kupujem Pamperske, najboljše se mi zdijo Active Fit in Pampers Play Times, ki so še boljše od Activk po mojem mnenju. Nikakor pa ne bi rekla, da so Pampers Baby Dry med najboljšimi ker sploh niso elastične.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   najnovejši test plenic
17.1.2005 20:19:50   
ZARA
...aktiv-fit rulajo,samo so drage ko :hudicek:!!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   najnovejši test plenic
17.1.2005 20:21:02   
ditka
Seven,kako pa si lahko tako sigurna,da firme,ki si jih prej omenila res ne testirajo na živalih,na nekomu pa morajo,da lahko izdelek spravijo na tržišče.Ne me narobe razumet,sem namreč tudi jaz velika zaščitnica in ljubiteljica živali,pa marsikater direktor ima verjetno svoje temne skrivnosti,vendar pa naj jest zaradi tega moji lepotički ritko zavijam v pleničke,ki niso testirane na živalih,pa ma firma "normalnega" direktorja,kljub temu da ji ne odgovarjajo in ji celo škodijo.Seveda da ne.Smo pa probal tud od DM-a pleničke ,pa je blo isto sranje kot pri lumpijevih,s tem da so DM-jevi robčki tako groznega vonja.Zato je fajn,da mamo tolk različnih znamk,tako si vsak najde tisto,ki mu odgovarja,je pa tut bistvo takih forumov,da si izmenjamo izkušnje,mnenja,..Saj veš sto ljudi sto čudi,pa brez zamere

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   najnovejši test plenic
17.1.2005 20:56:40   
KIRA
ditka nisi mogla bolje povedat! saj ne moreš biti ziher, razen če sam preveriš od a do ž kako firma posluje. jaz se čist strinjam s tabo glede tega.9nebesa

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?