Anonimen
|
Bravo BW,:bravo: zelo lepo povedano!!! Nekaj pa bi še dodala glede tega, da bi morala biti rit na soncu in na zraku. S tem se strinjam, ampak BW, ali naj potem neprestano za malim laufam z lopatko in kanglico, da bom pobrisala, kar je naredil? To sem doživela pri svakinji, ko je bila na morju v prikolici z malim, ki še ni bil čist. Pustila ga je, da je nag plazil naokoli in če se je pokakal, je pač vzela lopatko za mačje iztrebke in posula kakec s peskom ter ga odstranila. Sicer je zgledalo ful čudno in nehigienično, ampak odkrito povedano, ritka je bila bolj zdrava, kot kadarkoli prej, ko so imeli probleme z vnetjem, pa ni pomagalo nobeno mazilo. Aja, otrok si je pa tudi pridobil tak imunski sistem, da samo zijaš. Celo leto ni bil niti enkrat prehlajen, čeprav je bil prvo leto v vrtcu in to v jaslicah. Žal je tako, da živimo v okolju, kjer je otroka potrebno zavijat v pleničke in njihovih ritk ne pustit na soncu. Naše okolje mora biti higienično čisto, vse se mora svetit in bog ne daj, da bi otrok dal kaj umazanega v usta. Stanovanje mora biti posesano, tipi top, nikjer ne sme biti praha, ali pa vodnega kamna, zato uporabljamo najboljša čistila, ki so blazno agresivna in škodijo okolju, onesnažujejo pitno vodo. In to "čisto pitno vodo" potem uporabijo pri izdelovanju hrane, pa tudi pleničk, ki so kao najboljše. Je potem to res najboljše za otroka? Pa se vprašam: čemu določene serije Pampers pleničk, ki so izdelane v Nemčiji, tako blazno smrdijo??? Ali so potem res Pampers plenice najboljše? In katere pleničke so dali testirat - tiste iz Nemčije ali tiste iz Poljske? Kako to, da prihaja do takšnih razlik med pleničkami - in nenazadnje, zakaj ravno mi, Slovenci, dobimo pleničke iz Poljske, ki pa so enako drage kot tiste iz Nemčije? Smo mar manj vredni? Nisem še doživela, da bi Fixis ali katere druge no name pleničke smrdele tako kot smrdijo določene serije Pampersk - tudi tiste tako zelo opevane nemške iz Mullerja. Imelo me je že, da bi tak paket nesla na Zavod za zdravstvo, pa naj tam pregledajo, koliko so potem zdrave. Me prav zanima, kaj bi ugotovili. Sicer pa - ste pozabile na afero, ko so pred leti nenapovedano pregledali pleničke in ugotovili, da se v Huggieskah in Lino star pleničkah nahajajo snovi, ki so izredno rakotvorne (pozabla sem že, katere). No, ko so potem drugič pregledali še vzorce Pampersk in nekatere vložke (med njimi tudi Always), so ugotovili, da se ta snov nahaja tudi v njih. In naenkrat se je vsa zadeva polegla. :zmeden::zmeden::zmeden: Očitno je to potem O.K.
|