|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
31.1.2008 18:39:35   
madejka
Ja Zvesta hvalaaaaa!user posted image
Jaz sem tud za, da pomagamo Jelenche!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
31.1.2008 18:39:59   
nia30.6
ja super je bilo!user posted image user posted image user posted image
naš fant je itak drugje najbolj priden,doma pa driga scena................Ronči tipkam z levo-ga mam v desniuser posted image tako da smo na istem! odložim......jok očke kot leteči krožnikiuser posted image pri meni spet spi
ja kaj ćeš,mamo pač zahtevnega mulca......če samo pomislim,da me bo čez nekaj let nagnal iz sobe in zaloputnil vratauser posted image zdaj pa ne brez mame niti minuto!!!!

aja slikice,ja mene ne moti če so gor,bi jih jaz tud dala pa ne znam!?user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
31.1.2008 18:50:55   
Ronči
Zdaj mam pet minut zase, pa še dete je tiho user posted image  user posted image  user posted image , jem bobi palčke (adijo dieta),pijem juice in uživam za računalnikom

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
31.1.2008 18:52:50   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

Zdaj mam pet minut zase, pa še dete je tiho user posted image  user posted image  user posted image , jem bobi palčke (adijo dieta),pijem juice in uživam za računalnikom

user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
31.1.2008 18:55:31   
SANEK1
Mi smo tudi že doma, no ati je že spet šel. user posted image user posted image user posted image
Se pridružujem mnenju ostalih, da so vse bebike danes kar žarele.user posted image user posted image user posted image
Deležna sem bla take lepote, da joj. Še malo bi bli lepši pa bi bli že kičastiuser posted image user posted image user posted image

Ko sma prišli domov je Živa že 3danes jedla GH, in sicer pipeka z cvetačo in proseno kašo, vse je zmazalauser posted image
Bi verjetno še več, če ne bi mama pol prevrglauser posted image user posted image user posted image

Pupi, če te kaj potolaži-Živa je pred eno uro tudi postala ful tečka, je odspala pol kitice in je spet okuser posted image

Madejka, ful si lepo opisla naše malčkeuser posted image user posted image user posted image
Tu je še seveda stari roker Maj, šarmer na kvadratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
31.1.2008 18:55:55   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Ja, tudi mene materinski čut ni varal. Izak ima eno uho rdeče in zatečene glasilke. Rumba? A je to bronhiolitis?

Sicer sva že predebatirali, a mogoče bi bilo dobro, da dava še kratko obnovo, če bi katero slučajno zanimalo.user posted image
Zatečene glasilke in hripav glas, kot si že včeraj pisala, so znaki laringitisa (vnetje glasilk). Ponoči ga lahko spremlja tudi zelo hud lajajoči kašelj, ki se res grozno sliši. Zdravi se z inhalacijami, običajno ti predpišejo Flixotide spraj. Ob hudem napadu kašlja je dobrodošel tudi Claritin sirup, ki oblaži oteklino.
Bronhiolitis je vnetje najmanjših dihalnih poti. To ugotovi pediater pri poslušanju pljučk.
Bronhitis pa je vnetje bronhialnega vejevja in pogosto sapnika. Tudi to ugotovi pediater pri poslušanju pljučk. V obeh primerih pa otrok težje diha (povečana je frekvenca), zato običajno dobi inhalacije (ponavadi Ventolin ali Berodual sprej).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
31.1.2008 19:01:50   
Freycha
no, mi smo tudi doma in tamala je ravnokar pojedla in zaspala......

Res je, da smo prišli pozno, ampak ste bile še skoraj vse (vidim, da sta tudi KrKatja in Jurij prišlauser posted image pa se nismo srečali) in sem vas bila prav vesela user posted image user posted image user posted image  Moj se je tudi v vaši družbi počutil user posted image

Madejka a si ti nama zmanjšala račun? Jah najlepša hvala..... user posted image  Sicer dvomim, da sem na kaki fotki, ampak imaš tudi od mene dovoljenje user posted image

Smo bili pa pri alergologu za Dito in prihajamo z dobrimi novicami. Ima sicer Atopični dermatitis, ampak nima pa nutritivne alergije (torej alergije na živila), gre pa zagotovo za preobčutljivost na določene alergene, lahko tudi alergija na skrite alergene. V bistvu ne vemo nič novega, a po teh testih alergije na KM, beljak, pšenico, sojo, arašide in jabolko nima.
Prepovedala nam je uporabo vseh konzervasnov, barvil in umetnih stvari (Hipp kašice odpadejo; mami se mora spraviti kuhati user posted image ), čim manj otroka oblačiti, da mu ni vroče, oblačila morajo biti bombažna in zračna (nič oprijetega), ne smemo je kopati ampak samo tuširati, kopati se sme 1x tedensko v hrastovem lubju. Pa kup enih krem in mazil in lotionov in bog si ga vedi kaj še vse user posted image  (tu kar malo pretirava z nanosom vsega na kožo) nama je priporočala......

Sem se pa odločila, da grem za "foro" še na bioresonanco, pa naj ji tam naredijo teste, na kaj je vse alergična.....

zdej pa ata pa tamala zraven mene spita in oba po malem smrčita user posted image user posted image user posted image

Jelenche lepo, da si se javila. No, z Dito tudi pod razno ni tako hudo, kot je s Filipom in res držim pesti, da bo šlo na boljše. Če pa boš rabila pomoč pa naj ti res ne bo težko malo pojamrati... se bomo potem že punce zorganizirale user posted image  Kako bo pa na nuhalni pa moraš vsekakor poročati.... bom držala pesti, da bo vse ok user posted image user posted image

to bo menda to user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
31.1.2008 19:02:12   
pupi
Sanek me ne tolaži, ker je Naja celo pot spala od picerije pa do doma, in je to dobre pol ure pa se v eno dere. Je na puzzlih in šraja. Tudi prav!! Tvoja Živa tudi če je bla tečka 1uro, ji je oproščeno, ker je taaaak pridna. Vaš otrok pa je res pridenuser posted image user posted image user posted image .

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, da bi vi čule kake sirene mam jazuser posted image !! 

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
31.1.2008 19:08:26   
bačko
Ronči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lahko ti samo rečem da si rojena mamica in da sigurno ne delaš nič narobe!
Jelenche me veseli da je Filipu bolje!user posted image user posted image user posted image
Zvesta upam da se Izak čim preje pozdravi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se tudi jaz pridružim pri pomoči za Jelencho!user posted image
Žana pa se zopet par dni vsake toliko časa tlači prstek v uho.Vročine nima.Ji merim 2X na dan.Glede hranjenja ni problema.Vse je!Malo sem pomislila da mogoče jo kaj ušesa bolijo pa mi je potem tašča povedala da če jo bodo ušesa bolela bo jokala.Zelo jokala!
Moj srček je pa jutri doma!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
31.1.2008 19:14:05   
SANEK1
Jaz pa sem si sama kafe plačalauser posted image user posted image user posted image

Da me ne bo kera narobe razumela, hecam seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
31.1.2008 19:14:19   
madejka
Freycha nič nisem zmanjšala računovuser posted image Bi mogla, ampak nisemuser posted image
Aja pa si na slikahuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
31.1.2008 19:15:33   
siskamiska
Punce hvala lepa vsem za čestitke in lepe želje. Več vam napišem jutri ker me danes možek pelje na večerjo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
31.1.2008 19:16:44   
Freycha
joj madejka, raje bi bila tiho in rekla hvala hvala user posted image user posted image  

nama namreč ni računala kave in ene kokakole user posted image  pa sem bila prepričana, da si ti plačala, ker si zadnjič govorila, da mi moraš 10 (user posted image ) kav plačat user posted image

v glavnem kdor je plačal dve kavi in eno kokakolo se mu v mojem in user posted image  imenu zahvaljujem user posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 31.1.2008 19:17:09 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
31.1.2008 19:22:03   
SANEK1
Pa kaj jaz sem si res edina kafe plačalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
31.1.2008 19:23:20   
tinispela
Špela že spi, moj se je spet namulil, jaz pa na rr! Tipično
No ni tako grozno, me je preslišal, da predno gre na pijačo, naj malo porihta, pa je bil cel užaljen! Mater je občutljiv! Mogoče pa ima PMSuser posted image user posted image user posted image user posted image

Slikice pa kar daj gor madejka, jaz bi jih tud rada videla!
Aja, a katera ve, kako naj nazaj tipko naštelam, Špela je namreč V ven snela, pa ha ne znamo nazaj datuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
31.1.2008 19:24:17   
tinispela
Jaz sem si ga tud sama! Smrkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
31.1.2008 19:25:44   
bačko
Freycha sem malo tvoj blog brala.Bolj na hitro!Je moj možek pogledu posnetek kako sta z Dito v bazenu pa ga niti to ni prepričalo da bi lahko tudi midve z Žano šle.
Tako se slabo počutim.Kar nekaj se mi vrti.Mislim da bom kmalu šla pančkat.Naslednjo soboto grem pa na masažo celega telesa.user posted image user posted image Komaj čakam da se malo sprostim!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
31.1.2008 19:28:24   
Freycha
bačko in zakaj pa mu ni? user posted image  mislim... smeli iti? ah.. to se me ne tiče....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
31.1.2008 19:30:09   
Freycha
TiniSpela ne vem kake črke imaš, ampak navadno se samo gor nastavi in notri porine......

joj, midva sva tudi danes oba tako zaspana, da gruntava, ker bo zdržal tam nekje do 22h, ko gre mala spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
31.1.2008 19:38:38   
tinispela
Freycha, imam pač zgornjo ploščico, spodaj pa sta dva mala bela plastična delca, ki jih ne  znam skup spravt

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
31.1.2008 19:40:38   
Anonimen
tinispela... moj pravi, da samo tipko gor nastavi in fejst pritisni.... bi moralo samo skočit nazaj...

za kavice pa: ni za kaj.... user posted image

(odgovor članu tinispela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2246
31.1.2008 19:41:45   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Pa kaj jaz sem si res edina kafe plačalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti bom jaz drugič, ko se vidima dala za kavo, ok? ti bom itak za sadje hvaležna, da si ga zrihtala user posted image user posted image user posted image  no, hvaležna sem ti že sedaj, takrat ti bom to še izkazala user posted image

joj TiniSpela pojma nimam.... jaz bi pomoje tlačila toliko časa, da bi šlo..... potem bi pa ugotovila, da sem ploščico narobe obrnila user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
31.1.2008 20:01:16   
tinispela
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Tolk časa sem obračala, pa prestavljala da mi je uspelo!!! tipko not porint, namrečuser posted image  Hvala za nasvete

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
31.1.2008 20:04:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jelenche

400g piksna stane 60evrov.

user posted image Šit ej! In bogi Filip!user posted image user posted image user posted image user posted image

Bačko, ni nujno,da otrok pri vnetih ušesih joka. Eni kljub vnetju dajejo vtis, kot da jih nič ne boli. Sem že od večih mamic prebrala, da otroc niso nič jokali, kljub vnetju ušes.

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 2249
31.1.2008 20:32:40   
yudit
Zvesta podatki za 6-mesecov za Leo, teža 7700kg 63cm, pa smo prestali zadnje cepljenje in naročeni maja. Siskamiska vse najboljše za okroglo številkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa vsem za dopolnjene meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?