Freycha
|
no, mi smo tudi doma in tamala je ravnokar pojedla in zaspala...... Res je, da smo prišli pozno, ampak ste bile še skoraj vse (vidim, da sta tudi KrKatja in Jurij prišla pa se nismo srečali) in sem vas bila prav vesela Moj se je tudi v vaši družbi počutil Madejka a si ti nama zmanjšala račun? Jah najlepša hvala..... Sicer dvomim, da sem na kaki fotki, ampak imaš tudi od mene dovoljenje Smo bili pa pri alergologu za Dito in prihajamo z dobrimi novicami. Ima sicer Atopični dermatitis, ampak nima pa nutritivne alergije (torej alergije na živila), gre pa zagotovo za preobčutljivost na določene alergene, lahko tudi alergija na skrite alergene. V bistvu ne vemo nič novega, a po teh testih alergije na KM, beljak, pšenico, sojo, arašide in jabolko nima. Prepovedala nam je uporabo vseh konzervasnov, barvil in umetnih stvari (Hipp kašice odpadejo; mami se mora spraviti kuhati ), čim manj otroka oblačiti, da mu ni vroče, oblačila morajo biti bombažna in zračna (nič oprijetega), ne smemo je kopati ampak samo tuširati, kopati se sme 1x tedensko v hrastovem lubju. Pa kup enih krem in mazil in lotionov in bog si ga vedi kaj še vse (tu kar malo pretirava z nanosom vsega na kožo) nama je priporočala...... Sem se pa odločila, da grem za "foro" še na bioresonanco, pa naj ji tam naredijo teste, na kaj je vse alergična..... zdej pa ata pa tamala zraven mene spita in oba po malem smrčita Jelenche lepo, da si se javila. No, z Dito tudi pod razno ni tako hudo, kot je s Filipom in res držim pesti, da bo šlo na boljše. Če pa boš rabila pomoč pa naj ti res ne bo težko malo pojamrati... se bomo potem že punce zorganizirale Kako bo pa na nuhalni pa moraš vsekakor poročati.... bom držala pesti, da bo vse ok to bo menda to
|