|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
31.1.2008 21:07:20   
Češnca
madejka in ostale - če boste "zageslale" fotke se že zdaj priporočam za gesla. Prooooosiiiim lepo! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
31.1.2008 21:09:20   
madejka
Ne bom zageslala sem se odločila. Če bi pa katera rada imela na mail pa naj mi ga na ZS pošlje pa pošljemuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
31.1.2008 21:10:24   
tinispela
Jaz sem nekam zaspana ratala, grem spat! Lahko noč in lepe sanje

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
31.1.2008 21:10:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

madejka in ostale - če boste "zageslale" fotke se že zdaj priporočam za gesla. Prooooosiiiim lepo! user posted image

ENAKO! user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
31.1.2008 21:12:25   
SANEK1
Na moje slike boste še morale malo počakat. Žal ne znam dat iz fotoaparata na comp-smotka jazuser posted image . Mojega pa še ni, pa ga po moje še dolgo ne bo , ker  spet zaliva r.d.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
31.1.2008 21:12:42   
yudit
No babike jaz tud grem , mala je že pokkonci tak da kar grem spat ne da se mi likatuser posted image . Lhko noč pa lepo spite ker moje noči so postale obupno se zbuja, že do  na nočuser posted image rajši grem mal odcumat ko likatuser posted image . lp

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
31.1.2008 21:12:52   
Anonimen
cvilim jaz, cviliš ti, cviiiiiiliiiimo zdaj vsi:D

Dober podpis user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2282
31.1.2008 21:16:57   
julij
Pupi, kje me šibaš? Jaz sem spet sama.user posted image  Ded user posted image  se je vlekel na košarko. Bi najrajše šla naluknat to okroglo usnje, pol pa naj mečejo na koš.

Mi je kar žal, ker sem prej šla z današnjega sestanka. So mi pa 3 ure minle, kot bi pihnil. Vesela pa sem, ker sem spoznala Nio in Krkatjo in njuna sončka. Meni je tak pasalo... Otročki pa so bili vsi ultra pridni. Sami user posted image .

Ana pa končno spi. Je danes spala ful malo. Iz MB do mojih, pa iz Bisterce do Šentilja. Je pa bila tečna, ko sma prišle domov, kot sto vragecov.

Uh, Jelenche, vam pares ni nič prišparano. Držim pesti, da se vam čimprej porihta in da bo mala pikica zdrava.

Siskamiška, vse najboljše in uživajta danes s tvojim user posted image .

Ajvy, tudi naša plezalka je že s postle padla. Pa k sreči ni bilo nič. Jaz pa sem se tak jokala...

Sanek, hvala za dobre ideje danes. Če bom kaj rabla, te bom pa še ponucala oz. kak tvoj nasvet, ok?

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
31.1.2008 21:20:44   
rumba
bačko, nekateri otroci res ne jokajo pri vnetju ušes. Naš Anej je tak primer. On je imel že tako vneto, da mu je počil bobnič in je gnoj ven pritekel, pa ni niti omenil. Šele, ko sem jaz zagledala gnoj, smo leteli na urgenco, tam pa vsi začudeni, kako to, da ni prej nič rekel. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Vas bom še prebrala... sam tole morm napisat... men se zdi, da danes na Trenjih ful za našo prebavo skrbijo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako si pa to dobro opredelila!user posted image

Julija je pa danes še posebej tečna.......... le kaj je v zrakuuser posted image user posted image user posted image  Cvili, če jo samo poskusim odložiti. No, ne kaže še znakov zaspanosti, tako da bom še malo finteseralauser posted image user posted image user posted image . user posted image  je na eni poslovni večerji, tako da ga še dolgo ne bo, se bova morali kar sami porihtat. Še dobro, da sta ta večja dva pakirala na primorsko.user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
31.1.2008 21:25:33   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: julij

Pupi, kje me šibaš? Jaz sem spet sama.user posted image  Ded user posted image  se je vlekel na košarko. Bi najrajše šla naluknat to okroglo usnje, pol pa naj mečejo na koš.

Mi je kar žal, ker sem prej šla z današnjega sestanka. So mi pa 3 ure minle, kot bi pihnil. Vesela pa sem, ker sem spoznala Nio in Krkatjo in njuna sončka. Meni je tak pasalo... Otročki pa so bili vsi ultra pridni. Sami user posted image .

Ana pa končno spi. Je danes spala ful malo. Iz MB do mojih, pa iz Bisterce do Šentilja. Je pa bila tečna, ko sma prišle domov, kot sto vragecov.

Uh, Jelenche, vam pares ni nič prišparano. Držim pesti, da se vam čimprej porihta in da bo mala pikica zdrava.

Siskamiška, vse najboljše in uživajta danes s tvojim user posted image .

Ajvy, tudi naša plezalka je že s postle padla. Pa k sreči ni bilo nič. Jaz pa sem se tak jokala...

Sanek, hvala za dobre ideje danes. Če bom kaj rabla, te bom pa še ponucala oz. kak tvoj nasvet, ok?

Julij, da nea najina dva skupaj hodita na košarko, ker moj je tudi odpeketal na košarko. To bi blo šele smešnouser posted image user posted image user posted image
Ti samo javi če kaj rabiš, ima toga još punouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
31.1.2008 21:28:41   
julij
Češnca, tvoj je pa priden.user posted image Bom mojemu dala malo za prebrat, ko pride.user posted image

Rumba, ti si tudi sama? Pa se skoraj vsi moški danes potepajo, a ne?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
31.1.2008 21:30:29   
madejka
Evo slike naložene. Pa sem ugotovila, da sploh nisem dosti slikala.user posted image Se mi je zdelo, da sem več. Bomo mogli Sanekovo počakat za kaj večuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
31.1.2008 21:32:19   
pupi
No julij moj je prišel pred pol ure, smrdi ko greznica, nisma spregovorila ker jaz nočem, mislim da ni samo delaluser posted image . Kake nasvete si vidve to delita, če mata kaj pametnega se jaz tudi priporočam, če pa ni nič pametnega pa kar držita za sebeuser posted image user posted image .

Madejka ti si se pa prav šunjala s tem fotoaparatom sploh nevem kdaj si nas poslikala, ti pošljem ZS, se mi zdi da si nekaj Najo škljocala, pa vas mi tudi pošlji, ni treba samo Naje.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
31.1.2008 21:35:29   
krkatja
Ojla.
Jurij je prvič zaspal sam v posteljici!!! SAM, brez joške! Res da je proces uspavanja trajal debelo uro, ampak bomo že izpilili zadevo.
Res sem vesela, da so se stvari tako razvile, da sva vas z Jurijem lahko prišla pogledat. Punčke so pravi cukerčki, Maja in Iana so tako izmučile, da sta spala ko sva prišla. user posted image
Ja zgleda da imajo naše šibkejše polovice vsi košarko ob četrtkih. Moj jo sicer danes zamuja. Švica pa glih tak. Od vročine.
Ups, House se je začel na HTV. Vas berem še kaj kasneje. Pa slikice pogledam.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
31.1.2008 21:39:51   
Češnca

Češnca, tvoj je pa priden.user posted image Bom mojemu dala malo za prebrat, ko pride.user posted image

Pa je res! user posted image  Sej zdej ga grem mal zamenat.

madejka ful so luštne slikce! Kakšne lepotičke in lepotci!!!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
31.1.2008 21:43:12   
madejka
user posted image hvala!

A_R o podpisu: je Maj začel cvilit enih par dni nazaj. Me ušesa bolijo za popenit, on pa samo cvili, če mu kaj ne paše al pa če se mi zdi, da ga ne upoštevamo dovoljuser posted image So ble punce dans priča, kak se dere ko ena babauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
31.1.2008 21:44:49   
SANEK1
Madejka, user posted image user posted image user posted image  za slike. Ko bodo še moje gor, vam javim-upam da bom sploh znala gor pripopatuser posted image user posted image user posted image
Pupi, z Julij si deliva kuharske nasvete. Njami-njamiuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
31.1.2008 21:45:19   
julij
Madejka, lepe slikice!

Pupi, s Sanekovo sma se pogovarjali kako na čim elegantnejši (poceni in s skoraj nič truda)user posted image način postreč goste.

Sanek, mogoče pa res kje skupaj zabijajo. (glaže na šank)

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
31.1.2008 21:47:17   
rumba
madejka, user posted image user posted image user posted image , kako ste vsi lepi!user posted image  Luštne slikce.user posted image  Pa ful fajn vreme ste imeli, v LJ je bilo bolj bogo. Aja, imam pa eno glasbeno željouser posted image : opis pri slikcah, da me neštajerke vemo, koga gledamo, pliiiiiis. user posted image  No, sem zatežena, kaj...........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
31.1.2008 21:47:22   
julij
Aja, Sanek, si vidla, kak lepo ti Ana na sliki paše?user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
31.1.2008 21:48:57   
rumba

Aja, Sanek, si vidla, kak lepo ti Ana na sliki paše?user posted image

Evo, vidiš to! Hočem podnapise!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
31.1.2008 21:48:58   
madejka
A pomagamo Rumbi pa napišemo? Ste vse za al katera noče, da jo razkrijemo?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
31.1.2008 21:49:02   
mateya24
evo mala je že zaspala (celo prej kot ponavadi), jaz pa sem se tud prebila skozi vaše poste...

no jaz sem tudi med tistimi, ki samevajo dans...sam sem že navajena da ob takem času igram samohranilkouser posted image

grem še zdaj slikce pogledat, pol pa pridem še na kak čvek...

aja...julij in sanek...kaj vidve to šulita?! ČE kaj pametnega hitro povedatuser posted image

aja...pa da ne bom pozabla...zvesta hvala za user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
31.1.2008 21:49:08   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Pupi, z Julij si deliva kuharske nasvete. Njami-njamiuser posted image

Eh, to pa me ne zanimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
31.1.2008 21:49:44   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

A pomagamo Rumbi pa napišemo? Ste vse za al katera noče, da jo razkrijemo?user posted image

Kar dajuser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.