Ronči
|
eni pač nismo rojeni za mame, jaz sem že čisto fertik, al res kaj delamo narobve al jmamo pa orto zahtevno dete, al pač enostavno nisem rojena za to vlogo. Totalno sem fertik, zdepresirana, vse me boli, roke vlečem za sabo ko gorila, jo nosim, giunmcam, zabavam, detetru ni nič prav....tečnari. tzečnari. tečnari.,..,....da bi bla dve minute na puzčah, neeeeeeee, ne dat mami scat v miru, oči si menca od enajsdte, neeeeee, ne zaspat!!!!!!!!!!!!!!!!! , neče bit v vozičku, neče bit v kengurujčku, samo v rokah! in to mojih, še ko se tuširam hoče bit zrasven...... to zadnjo noč ni htela spat niti v pojstli. , kaj ji je???????????????????? mogočer zveni zlobno, rabim minuto zaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! rabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm včeraj je spala popoldne 3,5 ure, kje drugje kot v naročju, desetkrat sem jo poskusila odložit, takšen jok še nisem slišala uf, bo boljše, vsaj upam uf, kulk napak, no pišem z eno roko v drugi je Klara
|