|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
31.1.2008 3:32:15   
SANEK1
Ne me vprašat kaj delam tu gor, pač sem tu, ker ne morem spatuser posted image user posted image user posted image
Včeraj me ni blo tu, da potrdim srečanje, sma bla z dragim na Psihiatriji za kadilce ( ČŠtajerke bodo vedle o čem oz. kom govorimuser posted image user posted image user posted image  )user posted image user posted image user posted image
Mater so toti 3 dedleki eni norci, res se jim nasmejiž iz srcauser posted image user posted image user posted image

Freycha, na tej sliki pa je Dita res zmagala-ful je fotogeničnauser posted image user posted image user posted image
Mateja, tudi Zala ne zaostaja kaj dostuser posted image user posted image user posted image

Madejka, aktualnega seznama ne bom limala gor, ker ga niuser posted image user posted image user posted image -bomo na licu mesta vidle kera bo prišlsuser posted image user posted image user posted image . Upam da čim večuser posted image user posted image user posted image
Verjetno sem še dosti stvari pozabla, možgani ne funkcionirajo glih najboljuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
31.1.2008 3:36:25   
SANEK1
Ah saj sem vedla da sem nekaj pozabla:

Šiškamiška, vse naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj.... za tvojo okroglo obletnicouser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj te potolažim, da ni tak hudo, pač malo bolj vse boli, ampak je za vzdržatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
31.1.2008 7:17:55   
bačko
Jutro!
Dita ima zelo lepe oči!user posted image user posted image user posted image
Julij jaz naredim kar narezek!Pa najprej povabim svoje potem pa njegove, ker imamo malo stanovanje pa ne bi vsi šli noter!user posted image user posted image
Mateya kako imaš srčkano pupiko!user posted image user posted image
Rumba Žana že sedi sama!user posted image
Žana se preobrača iz hrbta na trebuh in kontra, samo plazi pa se ne.Probava plazenje pa ji ne rata.Sem ji zadnjič kazala kako naj se plazi pa ni učinka.Se raje kotali po puzlah.Ona še spi, jaz pa ne morem spati.Ko bi lahko spala pa ne morem.user posted image user posted image
Naša je tudi mala hinavka.Pri meni kar naprej nekaj cmizdri in nagaja, ko pa pride oči se pa samo smeji.Da ne govorim ko gremo k tašči in tastu.Tam je tako pridna.Samo smeji se in gra.Takoj ko pridemo domov pa je druga pesem.Lumpa mala.Jaz sem jo posnela ko je bila stara par dni za dokaz kako je močno jokala.Da ko bo velika bo videla kakšen vragec je bila.user posted image user posted image
Ja torta pa je bila res super!Hvala vsem za kompliment.Pa tudi dobra je bila!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
31.1.2008 7:24:48   
kapica
Dobro jutrouser posted image .
Midva sva pokonci, nikakor nimam srece z nocmi. Pa nic hudega, mislim da sem se sprijaznila, da je dino pac eden bolj nespecih in nemirnih dojenckov ponoci, ne glede na to kaj delam. Tako da nic ne bom vec silila z poskusi, ker zgleda nic en pomaga.

Sedaj delam zajtrk za oba, za malega jabolko pa malo banane, za mene pa kosmice.

Backo, bi si zelela, da bi se enkrat jaz pred malim zbudilauser posted image .
Rumba, dino sedi ce sem zraven, nekaj casa samostojno, ampak se en tako, da bi ga lahko samega pustila, se prekucneuser posted image .
Siskamiska, vse najboljse za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
31.1.2008 7:42:14   
bačko
To se je meni prvič zgodilo, da sem se pred njo zbudila!user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
31.1.2008 8:04:29   
bačko
Siskamiska!
Je mnogo stvari, ki si jih želiš
in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš,
so skromne besede, ki pomenijo veliko
in so prijateljstva, ki obstajajo.
Samo enkrat v življenju si starš
Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče
in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh.
Vse najboljše!
user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
31.1.2008 8:22:31   
rumba
siskamiska, vse najboljše! Želim ti veliko ljubezni, polno lepih besed, toplih objemov, dobrih prijateljev, pridne otroke, dnarja cel kup in še in še....
user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
31.1.2008 8:28:07   
Anonimen
kapica jaz sem se že tud sprijaznla, sam nenaspana sem še pa vseenuser posted image user posted image dons je blo spet ubibožeuser posted image
nadaljujem svojo kariero zombija, lohk bi me porabli v filmih tipa 28 dni kasneje al pa Jaz, legendauser posted image user posted image

siskamiskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej neki ful se mi sploh ne da pisat....kafe vržem v sebe, pol pa probam zakurblatuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2158
31.1.2008 8:34:33   
Freycha
Šiškamiška vse najboljše za rojstni dan!! Pa vsega polno kapo, kar si sama najbolj želiš....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam a veš kaj, zdej si pa že stara baba user posted image

sej čez dva meseca se ti pridružim user posted image

joj, moja mami ima danes tudi rojstni dan... bi skoraj pozabila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
31.1.2008 8:36:42   
SANEK1
Ulla, Kapica moji prijateljici, pa mislim da je še Nia tu nekjeuser posted image user posted image user posted image
Kaj čmo mamo pač take radovedne froceke, da pač morejo na vsake tolko prečekirat če je še vse na istem mestu, samo zaradi tega se zbujajaouser posted image user posted image user posted image
Živa je danes spala ful lepše, ker je spala med nama, se je samo ene 2x zbudila, sam  ne me vprašat kolkrat sem se jaz-ura nekaj postov gor vse poveuser posted image user posted image user posted image
Samo kot sem že 100x napisala sam ena tistih srečnic, ki ne potrebuje dosti spanca pa še vedno dokaj normalno funkcionirauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
31.1.2008 8:38:19   
GabiW
Šiškamiška vse naj naj najboljše in tako kot smo se zmenile: danes vse štiri v luft in se pusti razvajat. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
31.1.2008 8:44:26   
Anonimen
sanek jaz bi bla najbolj srečno bitje pod soncem ( pa v temi tud), če bi mela zadost ene 4, al pa 5 ur spanjauser posted image greš spat ob polnoč, ob petih pa auf in si kot risuser posted image user posted image a ni dobr no? men je to spanje itak izguba cajtauser posted image user posted image sam kaj, ko sm tolk butasto sestavljena, da rabim vsaj 8 al 9 ur, da sem približno normalna( približno zato, k normalnost pr men pa dejansko ni glih s spanjem povezanauser posted image user posted image )
no evo, mi že trga spetuser posted image verjetno sem u prejšnjimu življenju cele dneve prespala, totalno nekoristnauser posted image pa je to zdej kaznuser posted image

(odgovor članu GabiW)
  Neposredna povezava do sporočila: 2162
31.1.2008 8:46:48   
Freycha
aja Sanek psihiatrijo za kadilce sem gledala ja user posted image user posted image user posted image  sem se smejala ko zmešana zravenuser posted image user posted image  res so face!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
31.1.2008 8:57:40   
bačko
Kaj boste danes kuhale za vašeuser posted image ?Jaz ji bom verjetno naredila špinačo in pire krompir!Upam da bo jedla!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
31.1.2008 8:59:09   
SANEK1
Freycha, ja pravi 3 so, norci noriuser posted image user posted image user posted image
Kdaj že mate tsto zadevo danesuser posted image

Ulla, bodo pa ko bomo v službo hodle naši spali, drugi pa neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
31.1.2008 9:02:13   
Anonimen
Aaaaaaaaaaaaaaaaa... Patrick je s postelje padel... Kako, nevem, ker se niti vstaja še ne.. Grozaaaaa.. No, se ni jokal, ker je padel na mojo posteljo, ampak se je samo smejal... Jaooo user posted image

Šiškamiška, vse najboljšee, pusti se danes razvajat user posted image

Malemu sem začela dajati AD3, in včeraj mu je nisem dala, pa je lepo spal.. Mogoče naključje, mogoče pa ne. Bom videla danes, ko zvečer ne bom dala. A ve dajete AD3 zjutraj ali zvečer?

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2166
31.1.2008 9:03:11   
tinispela
Jutro!
Naša pa je bolj zgoden čukec! Smo ble že ob 6 30 pokonci, kolkr ati zaklene vrate, mala pa pokonc!user posted image mali! Drugače je bila noč v mejah normale.
Šiškamiška vse najboljšeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ulla jaz tud rabim 8-9 ur spanca, da sem dokaj normalna, sem se pa v teh mesecih že mal natrenirala, tako da sem zadovoljna če spim vsaj 5 ur, pa še to ne v celem

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
31.1.2008 9:05:21   
tinispela
bačko jaz sem ji včeraj naredla to in je ful pridno mazala. Mi je pa mami rekla, da ne smem kuhane špinače shranit za naslednji dan, pa ne vem zakajuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
31.1.2008 9:05:50   
rumba
SANEK, še mene si pozabila šteti.user posted image user posted image user posted image  Jaz bi bila tudi zadovoljna s petimi urami spanja...........oooooooo bi pasalo ja.user posted image  Mah jaz niti ne vem, kolikokrat ponoči vstajam. Bi si morala enkrat prva pisat. Eh, raje ne, pol bi se šele zasekirala.user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz bom zdaj ruknila eno kavico.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
31.1.2008 9:08:49   
Freycha
Sanek alergologa imamo ob 12h. Potem pa priletimo do vas!! Pa prosim babike, ne prehitro it domov!!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
31.1.2008 9:14:02   
tinispela
Brez skrbi, te bomo počakale! user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
31.1.2008 9:18:31   
bačko
A_R pazi na Žaninega lubija!user posted image user posted image Samo da se ni udaru!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
31.1.2008 9:34:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

No, zdaj me pa res neki zanima, koliko naših otročkov še ne sedi samih? Se mi zdi, da ne veliko. No Julija še ni niti blizu.user posted image user posted image

Rumba, naš Izak je enak kot tvoja Julija. On je čist zadovoljen na hrbtu ali na boku ali na trebuhu. Nima želje po sedenju.

Pupi... pravilno je najbolj obratno. Najprej mora znat plazit, potem pa se iz olazenja posedat in sedet. Da jih mi posedamo, je narobe.

Češnca... uuuu, a si bla sošolka od Sebastjana? pol si bila tudi od ene moje kolegice Katje R. Take čupave.....

Siskamiska... vse najboljse. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2173
31.1.2008 9:48:11   
bačko
Zvesta Žana se ni plazila ampak se je najprej naučila sedet.Plazi se še sedaj ne!A potem je to narobe?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
31.1.2008 10:03:25   
Anonimen
Ne, ni narobe, no pa najbolj pravilno. Kljub temu se bo naučila plazit in hodit,

Jaz sem samo povedala, kaj so mi v Razvojni rekli, da je najbolj pravilno. Iz stanja na štirih se sami posedejo v položaj za sedenje.

Če razmisliš, kako gre to pri npr. opicah ali neandertalcih. user posted image  Njih nihče ni dajal sedet ob opore, najprej so plazili in potem dvignili na rit.

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.