|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
30.1.2008 17:21:15   
tejči77
zvesta, tebi hvala!

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
30.1.2008 17:58:08   
bojana2
Uh, sem na seznamu vidla da jutri Siskamiska praznuje rd...še ena, ki bo 2 spremenila v 3....user posted image user posted image  

Punce a katera ve kaj bi pomagalo mojim ustnicam - najprej se mi je v obeh kotih naredila rdečina, nato ranica...pa ni herpes, peče k hudič, težko odpiram usta in zdaj še pika na i, imam rdeče fleke po celih ustnicah...obupna sem...boli, peče, pa filing mam kot da bi mi ustnice z botoksom nafilal...user posted image ...sem v lekarni dobla najprej mazilo za rane - nič ne pomaga, pol je rekla da bi moral bepanten plus pomagat - nič. K zdravnici pa ne grem, k bom sigurno kako virozo staknila in na malega prenesla...user posted image
Kako domače zdravilo mogoče...?!?....user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
30.1.2008 18:16:48   
Freycha
no, tko pa Dita zgleda po hranjenju user posted image

user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
30.1.2008 18:21:54   
tejči77
iiiiiiiii, kako je zlata Dita!

bojana, če bepanten ne pomaga pojma nimam kaj bi. Verjetno bo čez nekaj dni samo izzvenelo. Mogoče bi pomagal Blistex lip relief balm. Jaz ga sicer uporabljam za suhe ustnice ker zelo hitro celi.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
30.1.2008 18:23:22   
tinispela
Freycha, Joj naša je čist ista!
Pa spet je sitna, a res že 4. zobek hiti na plano?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
30.1.2008 18:26:37   
rumba
Iiiiiiiiii kaka lepotička je Dita.user posted image  Pa čeprav je cela popacana, je prava princeska! Kake očke, no!!user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
30.1.2008 19:10:17   
kapica
Uuu, lusne slikice.
Freycha, a gledas zraven tv, ko dajes diti jesti?user posted image user posted image

Mi smo bli v baby centru, pogledat malo sedeze, da vidima kaj naj bo ebayu gledava, ce bo kaj ceneje. Sva se ze skoraj odlocla za romer king.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
30.1.2008 19:10:49   
julij
Mama Rumba, hvala!user posted image Zdaj me pa mika, da bi šla malo pacat po kuhni...

Kak nežen pogled ima Dita! Lepotička. Pravi user posted image .

Nia, a Ian pa kar takole špana male nogice?user posted image Eni so pa res hitri, naša se komaj uči sedet. Še ni čisto stabilna.

Oh, komaj čakam, da se jutri vidimo!

Pa hvala vsem za pohvale naše babe. Ji je kar malo špeh zrastel...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
30.1.2008 19:15:50   
julij
Mi tudi imamo Romer Kinga. Je pa rabljen, smo ga dobili od prijateljev in še izgleda kot novi. Tak, da smo malo evrčkov prišparali.user posted image

Punce, eno vprašanje izven teme. Kaj ponudite ko imate rojstni dan? Kuhate doma, delate narezke, greste ven jest... Lani sem jih peljala na kosilo, letos pa se mi ne da. Zdaj pa študiram s čim jih naj pogostim.user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
30.1.2008 19:45:11   
kapica
Julij, mogoce kaksni oblozeni kruhki, sadje, tortica, al pa kaj takega. Jaz za rojstne dneve ne pretiravam, malo kdaj da imamo koga tu. Tako da velik idej glih nimam.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
30.1.2008 19:46:03   
kapica
Pa hvala vsem za pohvale naše babe. Ji je kar malo špeh zrastel...

A njej al tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
30.1.2008 19:49:27   
mateya24
Pozdravljene punce!

Končno je naš mali user posted image  malo zaninal...itak se bo še zbudla za flaško...ampak vsaj malo miru..pa tak pašeeee, ker je neznosna zadnje dni...včerajšnje cepljenje pa je vse samo še poslabšalo...je dobla mal reakcije...vročino 37,9..dans 37.8...pa nisem nič zbijala....sam sitna je pa res za 10000user posted image ...

če bo jutr isto...naju bote od marogice kar nagnale, ker bo kar sitnarla pa sitnarla...pa začela kričat, da bobniči pokajouser posted image user posted image

no morem še vprašat, če za jutr še sploh velja...da si niste kaj premislile?!? Ktera pride vse jutr?!?!

nič grem še zaj malo nazaj prebrat preden se zbudiuser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
30.1.2008 19:50:57   
mateya24
kapica, sem zasledila zadnjič da si dala slike Dinota v album..a lahko dobim geslo prosimuser posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
30.1.2008 19:56:34   
julij
Ja, kapica, jaz bi tudi geslo!

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
30.1.2008 20:10:44   
Anonimen
Jaz (no, mi) vas bomo jutri prišli pozdravit, če:

- se bo moj dragi strinjal
- če bomo sploh šli na NFT

Bom pa eno prej poklicala, če boste sploh tam.

(odgovor članu julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 2065
30.1.2008 20:15:02   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

NMR, a od 22h do 5h pa spi? Joooo, ti kr prepovemo jamranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Mal pa lahko a ne user posted image ?Je pa toliko čez dan akcije,da mi tole nočno zbujanje nič ne paše.Če mi dopoldne mala ne tečnari,kar se še ni zgodilo user posted image ,mi pa popoldne tavelika,ki tako zelo zadnja dva dni pogreša atija,da je kar groza user posted image user posted image ,no še malo pa bo petek in bo ati doma user posted image .

Jaz bi tudi geslo user posted image  kapica.

Zdele pa je moja Maša vredna pohvale........prvič in res prvič je sama zaspala user posted image user posted image user posted image user posted image .Ko je popapala flaško,sem jo samo pustila v postlci in šla ven,da sem veliko spravila spat.In čudno vse tiho,Maša obrnjena na pravo stran posteljice in spi user posted image user posted image user posted image .E da bi vsaj tole ostalo tako,ji tudi dnevno tečnarjenje prizanesem user posted image ,no in tista nočna tečnarjenja tudi user posted image .

Rumba a 30 vdihov je ok?Ker jaz sem tukaj na rr in pediatrinja mi je rekla,da je 40.user posted image user posted image

Ulla lahko,da je samo od zobkov user posted image user posted image .Sej to ni kak bavbav vročina.Če pa se razvija kakšna viroza,pa ni nič hudega,če sta bile zunaj.Viroze se najhitreje zdravijo na svežem zraku.Jaz sem zdaj med vikendom,ko mi je Maša kuhala pošteno,najprej vročino zbila,potem pa šla z njo ven za 10-15 min.Enako sem delala pri Maruši.Tak je bil predlog pediatra.

Zvesta si probala kaj s Prospanom?Maša dosti manj kašlja in tudi sluz na čase ven prileti.Je pa tudi zahripana.

Pust....Maša bo marjetica,še imam kostum od Maruše,Maruša bo pa mucek Tom.

Nia tvoj fantina pa hiti user posted image user posted image user posted image .

Dita ima pa take lepe očke user posted image user posted image .Jo je Maruša videla na sliki in me je vprašal,če punčka papa paštetouser posted image .In za piko na i je čez čas še rekla:''mama lej kak je vsrana okol ust''user posted image user posted image ....ne me spraševat od kot ji ta beseda,še jaz sem jo prvič slišala danesuser posted image user posted image .Tak pa to pride,ko začnejo otroci lapat....ni je za ustavit.

Lep večer,mogoče pa midve jutri le priletiva,odvisno od nočke in njenega kašljanja.

ENA VEEELIKA PROŠNJA:bi mi lahko katera posodila film Petelinji zajtk,prosim prosim lepo.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
30.1.2008 20:22:36   
Anonimen
NRMM.... ti jaz dam Petelinji zajtrk... mam že pečenega...

S Prospanom pa še nisem probala... grem jutri v lekarno....

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2067
30.1.2008 20:23:18   
mateya24
zvesta kdaj pa imate NFT? Mi bi jo mogli met v petek pa nama je prestavla, ker bi naj bli odsotni na nekem predavanjuuser posted image  mamo v torek.

pa pridita pogledat ja...da vidimo kolk je Izak že velikuser posted image

NRMM...a kaj se boste zdaj že vse odjavle?!?
No štajerke?! Kera jutr sploh 100% pride?! Da nebom pol sama tam ždelauser posted image

Naša baucika se je očitno zbudla..se na vlko hihita v postli....morm it pogledat kaj ji dogajauser posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
30.1.2008 20:25:07   
Anonimen
Jutri ob 12h imava NFT. Bi prišla pol pogledat.

(odgovor članu mateya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2069
30.1.2008 20:25:10   
Češnca
Izak in Ian vse najlepše za 7m! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

julij Ana je tko luštkana!!! user posted image  Pa kakšen nežen pogled ma...

bačko ful sta bla lepa! Pa torta, da dol padeš!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bolančke in zaspančke!

Anžej pa zdaj pridno je sadje, bučke so mu tud všeč. Za pusta bo pa medvedek (ker ma pač tisto kapo user posted image ), drugače letos ne bi bil nič.

bojana men je bil tud House včeri grozen... zdej itak ne smem gledat nč z otročki! Takoj cmeram. user posted image
Za ustnice pa ne vem... Meni so zakon Blistexove zadeve, sam ti maš ranice...user posted image  Nekateri pa mažejo tud z medom.
Se pridružujem zahvalam našim večkratnim mamicam!!! Fantastične ste! user posted image  Pa tudi ostale ste mi že precejkrat pomagale s svojimi nasveti in razmišljanji! user posted image user posted image user posted image

uf, uf, Ian tud že obvlada! user posted image

tejči kako je nočejo merit pa tehtat user posted image  Našega zmeraj. user posted image  A to je kakor kje?

Dita user posted image user posted image user posted image  kolk je fletna tko namazana user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
30.1.2008 20:25:40   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

Rumba a 30 vdihov je ok?Ker jaz sem tukaj na rr in pediatrinja mi je rekla,da je 40.user posted image user posted image

Število vdihov je odvisno od starosti otroka. Za naše je sprejemljivo še tam nekje do 35, ampak to bi bila že meja. Jaz bi se pri 30 gor posvetovala s pediatrinjo. No, vsaj tako so meni vedno rekli.user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
30.1.2008 20:36:47   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

Število vdihov je odvisno od starosti otroka. Za naše je sprejemljivo še tam nekje do 35, ampak to bi bila že meja. Jaz bi se pri 30 gor posvetovala s pediatrinjo. No, vsaj tako so meni vedno rekli.user posted image

A ha ok,očitno so hodili na različne šole user posted image .

Zvesta lepo prosim za cd,pogledam,prepečem in vrnem.Ali pa vsaj prepečem in vrnem,ampak upam,da mi ga bo ratalo pogledat med vikendom.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
30.1.2008 20:42:24   
Anonimen
Ni problema..  se slišiva, pa dobiš...

Madejka, a boš ti zame tudi vzela jutri Housa zraven? Prinesem DVD-je :)

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2073
30.1.2008 20:44:18   
mateya24
mi lahko prosim katera pove, kako lahko prilepim slikco sem gor, da bi vam še našo pupo pokazalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
30.1.2008 20:46:17   
Freycha
greš na www.slikomat.com in poiščeš željeno slikico, potem pa sem prilepiš....

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.