|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
30.1.2008 9:37:59   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

Eno vprašanje: boste letos kaj oblačle male za pusta???? In kaj?

Živa bo pika-pokauser posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
30.1.2008 9:38:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

zvesta, mi nimamo inhalatorja, pa smo preboleli ulala bronhitisov. Kaj pa vem, meni se je zdel nepotreben strošek, ker ko smo dobili inhalacije, se je dalo lepo urihtat z jogurtovim lončkom. Takih parnih inhalacij pa nismo delali, ker se nam v kopalnici brez problema naredi cela turška savna.user posted image

rumba, še enkrat hvala... dobrodošel nasvet...

in kako naj bom prepričana, da ta kašelj ni nič slabega? da ni bronhitis ali kaj resnega?

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2002
30.1.2008 9:39:03   
bačko
Živa pa je dobrovoljček!user posted image user posted image
Žana letos nič ne bo za pusta!Bo naslednje leto!Oči pravi da je letos še premajhna!Jaz bi jo drugače našemila.user posted image user posted image Sem jo tudi jaz hotela našemiti v pikapolonico!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
30.1.2008 9:40:46   
Anonimen
rumba jaz pa nisem ziher, da upam, da bo zobekuser posted image boga moja joškauser posted image
ono o nosečkah je pa res verjetnouser posted image čeprov, men ni panika it še enkrat, pa čeprov je blo za **** divjeuser posted image sam sej druge tko nisem prčakvala, pač rodit je treba, enkrat bo tko konc, tko al drgačuser posted image

ula je zaspala nazaj sama od sebe, zdej pa že cmevkauser posted image zdej je čist divja nonstop na kolenih, pa na prste se dviguje ( mislim da je afnica dala enkrat slikco, k lan to dela), u glavnem razturauser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2004
30.1.2008 9:46:09   
bačko
Eno vprašanje!Kako veš da ima otrok rotavirus?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
30.1.2008 9:48:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Hvala lepa, ste mi sanje čisto uničle user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa saj ti pravim, ti kar sanjaj, dokler še lahko!user posted image user posted image user posted image  Sem ti fauš, ker jaz pa niti sanjati ne more.......... sej veš tisto, ko se srečata dve nosečki v porodni, prva prvič, druga drugič rojeva. Pa pravi prva: srečna ti, ker že vse veš, pa pravi druga, ne,ne, srečna ti, ker še nič ne veš.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2006
30.1.2008 9:50:03   
Anonimen
Živa je lepotica mala, dobrovoljček user posted image user posted image

Žana je tudi lepotica mala... user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2007
30.1.2008 9:50:59   
Anonimen
Bačko :

Potek bolezni
Bolezen se ponavadi prične z bruhanjem, ki se pojavi pred drisko ali hkrati z njo. Blato je tekoče, včasih zeleno, lahko vsebuje sluz ali redko celo nitke krvi. Nekateri otroci imajo tudi povišano telesno temperaturo, lahko pa so prisotni tudi prehladni znaki. 
Velika nevarnost pogostega bruhanja ter odvajanja tekočega blata je izsušenost (dehidracija). Otrok postane žejen, razdražljiv, poležava, spi več kot običajno, ima vdrte oči, suha usta in lepljiv jezik, manj ter redkeje lula in pri dojenčku je velika mečava upadla. Če teh znakov ne prepoznamo pravočasno ter mu ne nadomeščamo izgubljene tekočine, se izsušenost stopnjuje in lahko pride do okvare različnih organov ter celo do smrti. Zato je pomembno, da otroka skrbno opazujemo in ga peljemo k zdravniku, če se pojavijo spremembe, ki bi lahko pomenile preveliko izgubo tekočine. Zavedati se moramo, da visoka vročina in ob tem pospešeno dihanje ter znojenje še dodatno povečujejo izločanje tekočine, zaradi izgube teka in bruhanja pa je tudi vnos hrane in tekočine premajhen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2008
30.1.2008 9:57:57   
bačko
Hvala za informacijo!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
30.1.2008 9:58:29   
Freycha
Dobro jutro babike!

wow, po dolgem času sem spala do 9.15... in to od 23h user posted image user posted image user posted image user posted image  je prav pasalo!

Izak in Ian čestitke za 7m... user posted image user posted image user posted image user posted image

Dite letos ne bomo nič oblačili za pusta, naslednje leto pa že..... itak letos nikamor ne gremo, drugo leto bomo pa poskrbeli, da bo kako dogajanje.

Nič, grem tamali malo družbo delati, da ji ne bo dolgčas...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
30.1.2008 10:02:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Hvala za informacijo!user posted image user posted image

Kaj pa je narobe? Saj ne boš rekla, da ima Žana rota virus? user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2011
30.1.2008 10:02:46   
julij
user posted image

To pa bo Ana za pusta.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
30.1.2008 10:06:53   
tinispela
iiiiiiiiiii, ful bo lušna! Mi pa nimamo nič pametnega, tako da ne vem če bomo sploh kaj!

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
30.1.2008 10:08:50   
julij
Aja, pa dobro jutro!

Sem še v pidžami, Ana pa že spi dopoldanski spanec. Počasi boma spokale ven.

Vse najboljše vsem slavljencem!user posted image user posted image user posted image   Jaz to vedno pozabim napisat...user posted image

Punce, ki nič ne spite,

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
30.1.2008 10:13:14   
Anonimen
Kak je luštna Ana user posted image

(odgovor članu julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 2015
30.1.2008 10:15:14   
julij
Pikola, ko sem smotana. Sem htela še user posted image user posted image user posted image prilepit za vse, ki imate take budne noči, pa sem prehitro poslala.

Zvesta, da gre za bronhitis veš, če malemu ful hropi v prsih. Moj brat je bil non stop bolan. In njemu je prav piskalo. Pa če ti malček ne je tako kot bi naj. In če je nerazpoložen. Pa temparatura, ki pa ni vedno pogoj. No, tak je meni med.sestra razložla ko sem za Ano klicala, če jo naj pripeljem kazat.
No, verjetno ti bo pa itak Rumba znala boljše razložit.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
30.1.2008 10:55:59   
pupi
Morgen!
Se na hiterco štemplam dokler je še mir. Mala spi dopoldanski spanec, ko se je zjutraj zbudila je že bla spet neka tečka, jaz samo upam da ni zares kaj zbolela, ker tak tečna, pa res ni nikoli, sploh pa ne zjutraj ko se zbudi. Trenutno kuham ajdovo kašo in ji bom poskusla dat z hruško, mogoče bo palilouser posted image
Julij kak je lepa ta tvoja Ana, pravi cuker.
Vse naj, naj obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa smo že pri 7. mesecu user posted image  kak mine.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
30.1.2008 11:06:04   
Afnica
Samo tole pripopam:

Društvo za prezgodaj rojene otroke Maribor v sodelovanju z družbo Si.mobil d.d. omogoča storitev "SMS donator za Društvo za prezgodaj rojene otroke Maribor", ki zbira denar za nakup novega respiratorja.

Pošlji ključno besedo MALIBORCI (pozor, brez presledka!) na št. 1919 in pokloni 1 € (239,64 SIT) Duštvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.

Si.mobil se v celoti odpoveduje prihodkom iz naslova odhodnih/dohodnih SMS sporočil.

SMS sporočila lahko pošiljajo samo Si.mobil-Vodafone uporabniki.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
30.1.2008 11:18:46   
krkatja
Ojla,
končno imam malo več energije, da kaj natipkam. V petek je moj dragi zakuhal in danes je prvič brez vročine. Saj ne vem kdo je bolj naporen. Jurij ali ta stari. Ponoči pa že šesti dan: od cca pol enih do pol petih zbujanje na 10-15minut. Pa ob sedmih že auf. user posted image
Tak da Sanek1 in Nia30.6...ta vzorec zbujanja lahko kar poimenujemo Jurijev manever. Čez dan ne spim, ponoči ne spim, tak da ni čudno da je vročina že začela mene kuhat. Sicer nimam visoke (seveda, ko zbolim, zbolim na pol, tak da sem še vedno delovno zmožna user posted image ).
Jutri naju z Jurijem ziher ne bo.
JOOOOJ, želim si, da bi bila medved in imela zimsko spanje.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
30.1.2008 11:25:59   
SANEK1
Ja, Krkatja in Nia-ni nam lahkouser posted image user posted image user posted image
Ti pa poleg malega, še vlko sitnobo. Boga revauser posted image user posted image user posted image
Moj je mel prejšni teden kao vročino ( največ 37,3 ). Joj, kak je bil naporen, nažiral me je 100/urouser posted image user posted image user posted image
Jaz samo še vedno trdim in upam, da so to faze, ki bodo enkrat minle, samo pitaj boga kdajuser posted image user posted image user posted image

Krkatja, škoda da vaju ne bo, no škoda vseh ki vas ne bouser posted image user posted image user posted image . UObljubim, da bomo kar hitro srečanje ponoviliuser posted image user posted image user posted image

Julij, kaka važička je Anauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
30.1.2008 11:37:01   
rumba
Julija bo tudi pikapoka.user posted image  Sem ravno danes dobila kostume za Hano in Aneja, jih je mama sešila. Uau, kako so lepi, res noro. Komaj čakam, da jih oblečemo, kaki lepotci bojo. Slikce pridejo za pusta.user posted image  Za Julijo še šiva.
zvesta, bronhitis najlažje spoznaš po oteženem dihanju. Ko otrok zaspi, počakaš okoli 20 min, da globoko zsapi, potem pa šteješ vdihe. V eni minuti jih naj ne bi bilo več kot 30. A pazi, ko otrok sanja, jih je lahko veliko več in je vse ok. Šteje tisto število, ki je nejnižje. Večrta ponovi štetje in boš videla. Pri zdravem jih je običajno 25 ali pa manj, če bo vedno čez 30, pa pokličeš v ambulanto in jim poveš. Pa pri bronhitisu jim pri dihanju piska v pljučih.
bačko, pri rota gre vse ven spredaj in zadaj.user posted image  A če je res rota, ti potrdijo šele po pregledu blata.
user posted image  Dita, tako se to dela.user posted image
Iii, kako je Ana luštna.user posted image user posted image user posted image
Pa kako vaše ponce že lepo sedijo. Ma, niso samo fantki taki junaki.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
30.1.2008 11:45:22   
Anonimen
rumba, ti si moja rešiteljica....

Izak je zdaj ravno zaspal in čez pol ure grem štet dihanje... boljše preventiva kot kurativa...

sicer mu pa zdaj, ko zaspi, dam v naričje topel žitni tremoforček... pa se mi zdi, da od prejšnje runde manj kašlja....

samo da se zližemo iz tega, jutri bi rada šla na NFT...

naš Izak bo pa za pusta Božiček... če mu bo še kostum prav user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2022
30.1.2008 11:48:19   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
naš Izak bo pa za pusta Božiček... če mu bo še kostum prav user posted image

user posted image user posted image user posted image  Jaz sem imela isto idejo, pa ji je že premajhen.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
30.1.2008 11:51:11   
kapica
Ulla, ti si me z espravila v smehuser posted image , pa ne se cotajta z rumbo za dinota, kr v vrsto se postavite, bo se kaksna zraven prislauser posted image user posted image user posted image .
Za pusta bo Dino Dino, upam, da bo tisti Dino, ki lepo spanckauser posted image .

Midva sva malo odspala 2 urci, sedaj kuham kosilo za malega, pol pa se za naju. In sicer por, korencek in prosena kasa. Jooj, kak se zdaj plazi tu okrog, je prisel najprej do roze, zdaj pa je ze na poti v kuhinjouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
30.1.2008 11:51:25   
Freycha
ne ne rumba, jaz nisem spala zato, ker bi Dita toliko spala.... moj dragi je bil ponoči dežuren in sem si lahko privoščilauser posted image

afinca hvala za obvestilo.... je sms že poslan user posted image user posted image  Koliko časa pa naj bi to bilo aktualno?

No tko, tamala se je naspala in tokrat je res fuuull dolgo spala na kavču user posted image user posted image user posted image  zdej pa jo grem zrihtat in gremo počasi na sprehod.....user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.