|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
30.1.2008 11:52:47   
kapica
Ian in Izak, cestitke za obmesecniceuser posted image user posted image .

Zvesta dobro, da imamo rumbo v nasem resilnem colnu, a ne? Upam, da se porihtate, drzim pestiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
30.1.2008 11:56:44   
rumba
Ja madonca no, že sedaj se morajo punce cotat za fante, a se ne bi raje oni za svoje princeskeuser posted image  Boge naše pupe, no..........user posted image user posted image user posted image
kapica, ne pretiravat, kaj pa če glih jaz prevrnem čoln?user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
30.1.2008 11:59:05   
Anonimen
ja, res.... hvala bogu za rumbo, majo, tašonko in še katero...

evo, prvo štetje 44 vdihov v minuti.... malo dosti... grem čez 10 minut še enkrat štet....

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2028
30.1.2008 12:11:16   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ja, res.... hvala bogu za rumbo, majo, tašonko in še katero...

evo, prvo štetje 44 vdihov v minuti.... malo dosti... grem čez 10 minut še enkrat štet....

Pri bronhitisu otročki tudi na veliko dihajo s trebuščkom.To izgleda tak,da se mu na zgornjem delu reber na strani ful pogreza in pod vratom ta luknja tudi.....no vsaj tak mi je razložila pediatrinja v soboto,se pa tudi spomnem,da je bilo tako pri Maruši.

Midve sva s sprehoda,zdaj pa spi še zunaj pred vratmi v vozičku.Tudi naša Maša je taka tečka,da je jooooooj.Samo se dere in dere,meni se pa že meša.Samo bi stala na nogicah in bila v naročju......madona glede na njeno težo,bom imela počasi roke do stopal user posted image .

Nočke so tudi pri nas čudne.Zaspi med flaško,se zbudi po cca 2,5 urah,žejna user posted image ,to je cca ob 22.00,no potem je do 5 mir,poje svojo dozo mleka in zdaj smo se že 2dni zapored zaspale.Ko bi naj bila Maruša že ob 7:45 pri varuški,se nam komaj uspe vstat user posted image .Sploh ne vem zakaj se po 2 urah zbudi.......ni mi jasno res ne in takrat traja,da zaspi nazaj,seveda zraven mene...grrrrrrrr.

Sadja mi noče več jest user posted image ,pa je lahko lačna še pa še,a zelenjava ozr.kosilo ji pa tekne zeeelo.Vsaj nekaj od vitaminov.Upam,da jo mine tole protisadje user posted image .

Za jutri še midve nisva sigurne,ker še vedno kašlja in ne bi rada,da koga okuži,čeprav je zunaj majhna verjetnost ampak vseeno.

LP
Vsem slavljenčkom vse naj naj user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
30.1.2008 12:26:29   
Anonimen
NRMM... pri nas je isto.... Do zdaj sploh nisem vedla, da zna tečkat in jokat cel ljubi dan... Samo na rokah ali pa jaz poleg njega na tleh...

Drugo štetje je bilo bolj obetavno, dok se ni zbudil user posted image  Zdaj pa ne upam it gledat, naj fajn zaspi nazaj...

No, mi smo pa od sobote spet na čistem mleku, ker ust za GH ne odpre več. user posted image

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2030
30.1.2008 12:31:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

A je mlecni obrok tud, ce je kasica z vodo narejena

Če maš tako kašico, ki se z vodo meša, potem ma itak mleko v prahu že v sebi in potem je tud to mlečni obrok.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

A_R a misliš da jim bomo lahko dopovedali?Upam da ja!Da morajo ponoči ajat in podnevi nagajat!

Jaz zdej pri Špeli vidim, da se jih da okrog 2 let že kej dopovedat. Tud že mal prej no, se ji da že en cajt, kar se spanja tiče. Je pa tud to verjetno od otroka do otroka različno.

Bačko, čudovito obleko si imela!user posted image O hudo, pa kako torto!user posted image

Zvesta, jaz mislim, da ja. Ker mu pomaga izkašljevati. Aha, sej ti je rumba fajn razložila. user posted image user posted image user posted image

Za pusta
mi tudi letos verjetno ne bomo nič.

Čestitke za obmesečnice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krasne fotke od vseh!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2031
30.1.2008 12:32:38   
rumba
NMRR, ja to z vgrezanjem trbuščka je tudi res. Samo jaz sem bolj šutasta in to pri mojih nisem nikoli videla, ker so suhci in se mi zdi, da se jim kar vedno isto ugreza.user posted image user posted image  Zato tega raje nisem napisala, ker je Izak tudi bolj droben, pa da zveste ne bi preveč prestrašila.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
30.1.2008 12:39:24   
Anonimen
Ja, saj to vgrezanje sme že gledal,samo jaz nič ne vidim.

Pa pozabla sem rečt, da smo hripavi. Tak lep najstniški globok mutiran glasek ima. user posted image

Pa hujšamo, namesto se redimo... Od 8. do danes (to je 3 tedne) je gor dobil 160 g. S tem, da je v zadnjem tednu shijšal za 60 g. user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2033
30.1.2008 12:43:29   
bačko
Ana je prav luškana!user posted image user posted image
Hvala glede obleke in torte!
Sem se malo ustrašila ker zadnje čase ima Žana bolj mehko blato in zato sem vprašala,kaki so znaki rotavirusa.Bruha ne in tudi kakšne visoke vročine nima.Edino včeraj je bolj malo kosilo pojedla.Drugače pa je vse jedla kar sem ji dala.Jaz sem bolj paničem človek in tako mislim da je kaj narobe z Žano!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
30.1.2008 12:44:05   
bačko
Pa še to!Dobro da imamo tako izkušene mamice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
30.1.2008 13:06:40   
kapica
Backo, sem pozabila prej povedat, kako lepo obleko si imela in da torta super izgledauser posted image .
Zvesta, tud dino ima tako hripav glas. A to je pol normalno? Pa zgleda da imajo tako obdobje, da nas bolj rabijo, ker dino je glede sitnarjenja isti.
NMR, a od 22h do 5h pa spi? Joooo, ti kr prepovemo jamranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Evo , dino je zaspal, tud ob mojem prepevanjuuser posted image , zdaj pa na hitro kosilo narest, mozek bo pocasi domauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
30.1.2008 13:53:03   
Anonimen
evo, 37.6 ma vročinouser posted image pa kr neki tečka....jaz sem jo pa še ven prej vleklauser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2037
30.1.2008 14:58:38   
bojana2
Izak in Ian vse naj naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bačko res si mela lepo obleko...user posted image ...torta je pa tud huda, nekaj posebnega.

Najprej vsem ki ste bolčkani...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...za čimprejšnje okrevanje.
In vsem neprespanim nočem...user posted image user posted image user posted image user posted image , mi smo tud tuki notr, čeprav je bilo dans kr ok, razen da sva bal pokonc že mal čez 5...user posted image .

Julij jooj kolk je Ana cartkana...user posted image ..lušna bo za pusta hrusta!!
Jaz pa fuul krofe čakam, predvsem tiste k jih mami naredi...njami...a katera dela sama krofe??...user posted image

Afnica poslano...kolk je fajn beseda - maliborci...user posted image  

Pr nas je spet dež (itak), vse sivo in mokro...user posted image , kr neki. Pa dans mi je 2x ful čudn ratal, kr zameglil se mi je, sem se ulegla in hitr noge dala gor, enkrat sem pa lih malega uspavala, me je blo kr mal groza, da ne bi skup padla, pa je blo vse ok. A je katera gledala Housa včer zvečer...user posted image ...men je blo tolk bed...sem skor jokala zraven pol pa celo noč lubčkala malega, sam da je ok. Tale celiakija res ni kr tko...pa unga fotra bi pa tud nalomila...user posted image ...uh dobr, da je sam film...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
30.1.2008 15:20:58   
pupi
user posted image user posted image user posted image  tudi jaz sem hvaležna za rumbo. Ti boga revica nam lahko res pri vseh težavah pomagaš, pa če je to bronhitis, hipotonost, neješčost in še kaj.

bojana jaz sem gledala Housa, me je bla kar groza že na začetku. Kak res človek čist drugače gleda na take stvari ko ma otroke.user posted image user posted image user posted image
Hruška z ajdovo kašo valda ni šla dol, je pa šla tolko bolj zelenjavna župika, ki sma jo ravnokar zmazaleuser posted image , vsaj nekaj.
Naja se mi zdi, da je še bolj nahodna  ko je bla. Zdaj al sem ji jaz to zakuhala včeraj, al pa se pač naprej nahod razvijauser posted image  Me moti, da ji ne morema vsega tega dreka ven z nosa in grla spravit, sem jo zalila z fiziološko, pa ne gre in gre pa ji ful hrope, ker je to med nosom in grlom. Ne vem kak bi ji to ven spravlauser posted image  Ma katera kako idejo. Rumbauser posted image ? Tečna pa ni več tak hudo ko je bla včeraj, vsaj nekajuser posted image !!

Babnce kdaj je sploh pust? Da ne bomo glih takrat mi v zdravilšču, pa ne bom mogli it v mesto naše male buče pokazatuser posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
30.1.2008 15:42:37   
Anonimen
Pust je zdaj v torek, pustna sobota pa pojutrišnjem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
30.1.2008 15:57:47   
SANEK1
Ian in Izak, vse najboljše...user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
30.1.2008 16:11:13   
julij
Tudi jaz sem včeraj gledala Housa. Solze so mi par krat na oči prišle...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
30.1.2008 16:12:32   
julij
krofov še pa nikoli nisem pekla. Lani sem že pri testu nekaj zjebala, pa ni vzhajalo. Si nisem znala kvasca nastavit...

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
30.1.2008 16:24:49   
nia30.6
ja hvala vsem za čestitke,če nebi napisale ne vem če bi se sploh spomnila, sem čisto hin!
aja mogoče pa je naš mali zato ponoči imel čago?!user posted image user posted image user posted image

no evo kak pridno trenira štemanje na ograjici:

user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
30.1.2008 16:49:06   
Anonimen
Nia, prosim TAKOJ znižajta dno v posteljici.... tako ti bo ven na glavo pikiral....

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2045
30.1.2008 16:55:17   
tejči77
Izak in Ian, čestitke za 7 mesecevuser posted image user posted image

Bačko, krasna obleka.

nia,  vaš mali pa že kar sam stoji? Moja mala šele dobro sedi.

Mi imamo zunaj tudi že četri zobek. Še leva zgornja enkica je danes pokukala ven.
Je bila pa danes moja mala zelo pridna, na sprehodu je spala 1,5 ure. user posted image In zdajle tudi dremucka. Vedno več spi, meni je pa tudi vedno lažje. Če pomislim da prvoh nekaj mesecev ni čisto nič spala, me zdaj že razvaja. Me je kar strah, če bo spet slabše.
Prišli smo tudi že na 8 kg in 73 cm. Rastemo.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
30.1.2008 17:00:15   
Anonimen
Tejči, sem ravno gledala, da te nimam na našem seznamu.

Daj, prosim napiši tvoje in Larisine podatke. Rabim tvoj rojstni datum, pa pol od Larise rojstne podatke, težo, višino in pa težo in višino po mesecih.

Da vaju dam na seznam...

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2047
30.1.2008 17:13:57   
tejči77
Moj rojstni damum: 21.01.1977
Larisin r.d.: 02.07.2007 (pdp 10.07.2007) 3740g, 51cm
Po mesecih pa nimam natančnih podatkov, samo iz posvetovalnice
(17.08.2007 - 5550g, 58cm; 24.08.2007 - 5700g; 19.10.2007 - 6630g, 64cm), zatem mi je pa niso več tehtali. Sem pa prejšnji teden dobila tehtnico in jo bom zdaj tehtala in merila sama, ker mi je tam nočejo.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
30.1.2008 17:17:03   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: julij

krofov še pa nikoli nisem pekla. Lani sem že pri testu nekaj zjebala, pa ni vzhajalo. Si nisem znala kvasca nastavit...

Če ti ni vzhajalo, ti je verjetno prišla sol v stik s kvasom. Sol namreč pobije glive kvasovke. Sicer pa pri sveže kupljenem kvasu ni potrebno delati kvasca, kvas samo nadrobiš v sredimo moke (v sredi naredi malo luknico), potem pa dodaš tekočino. Sladkor lahko gre direkt na kvas, sol pa daš čisto na rob moke in potem jo šele na koncu primešaš.user posted image  Pazi tudi, da tekočina nima čez 50 stopinj, ker ravotako škoduje kvasu.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
30.1.2008 17:17:59   
Anonimen
Moj rojstni damum: 21.01.1977
Larisin r.d.: 02.07.2007 (pdp 10.07.2007) 3740g, 51cm
Po mesecih pa nimam natančnih podatkov, samo iz posvetovalnice
(17.08.2007 - 5550g, 58cm; 24.08.2007 - 5700g; 19.10.2007 - 6630g, 64cm),

Tejči, hvala... grem takoj dat na seznam, objavim ga pa v petek...

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.