Anonimen
|
Nope, Češnca, spet sem jaz zadnja Jutro... Nočka - ah ja.. Saj nevem, kaj se z malim dogaja, očitno sem ga navadila, da spi pri meni.. Danes ponoči pa bom pač naredila tak, da mu dam čaj, pa dudico, mal pobožam, če ne bo šlo, pa ga vzamem k sebi - again. Jaz sem zjutraj vse trda pa ne morem se sprostiti med spanjem.. No, Antilop stolček sem naročila, sedaj še čakam, da mi ga dobavijo, pa avtosedež za malega sem naročila - imel bo pa ferrarija Želja mojega očeta.. A vseeno bom dokupila še eno za rezervo. Drug mesec, ali pa še ta mesec pa športni voziček, pa je težko se odločiti, katerega vzeti... Grrrr... Za GH sem pogruntala, da mu kašice niso všeč, zato bom mu zraven skuhala npr.korenje, pa mu zmešala vse skupaj... Sem čudna malo? Verjetno ja, a kašice sploh nimajo okusa, še jaz tega ne bi jedla, naši malčki pa zgleda niso neumni Zdaj se na podlogi igra, pa gre levo pa spet desno, pa levo, pa desno. Pa dere se ko sraka, mu je fajn med polnimi igračkami.. Pa še Dino, spet - vse najboljše za obmesečnico, oziroma pol letnico, pa priden bodi
|