|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
14.1.2008 22:19:03   
Češnca
ja, Tašonka, bo kar držalo, žal! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 101
14.1.2008 22:19:31   
Freycha
očitno res ja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 102
14.1.2008 22:20:18   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Aja, ta glavno sem pozabila povedat! Jure že samostojno sedi, s tem da se on tudi samostojno usede!user posted image Začel je probavat 5 dni nazaj, malo po malo mu je uspevalo, pred 3 dnevi je pa natreniral v nulo in je zdaj že profesionalec, mu sploh ne dela več problemov!user posted image

Jure je pa res car user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 103
14.1.2008 22:20:32   
Češnca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jure!!!

Nočkoooooo! user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 104
14.1.2008 22:20:36   
rumba
Uau, Tašonka, Jure je pa že pravi junak, da se sam usede! user posted image  za Jureta! Je pa hiter.user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 105
14.1.2008 22:25:00   
Freycha
ja, jaz bi šla tudi lahko počasi proti postelji, glede na to, da bo verjetno danes še pestro

pa tut malo me že spanec daje user posted image

nič babike, lahko noč!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 106
14.1.2008 22:31:11   
Anonimen
Uau, bravo Juretu user posted image user posted image user posted image Moj še kar dolgo sam sedi, ni pa še probal sam se vsest...

Ja, za hlače je mama videla v neki trgovini, pa ga naredila. Je pa naredila bele barve, samo je nekaj zajebala pri pranju pa je prišla ven zelena?  user posted image

No, grozdja še ne nameravam dati, je pa res, da zadnje čase štrajkava z GH... Se moram spraviti kuhati zanj pa zaloge delati, ker so neki čudni dnevi, sem skozi neka zbedirana.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 107
14.1.2008 22:34:30   
Freycha
jaz pa Dito umikam iz GH za dva dni, ker je full nekam trdo blato dobila. V bistvu je danes kar bobke kakala in bo šla malo na mleko, da se ji prebava uredi. Šit je pa tudi v tem, da noče nič pituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 108
14.1.2008 22:37:34   
Ronči
jure je pa faca, naša se niti obrača ne user posted image , no na hrbet in samo v desno

GH - danes sem uvedla zmagovalno kombinacijo - kuhana hruška z banano, je kar ponorela ob hranjenju, je nisem dohajala user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 109
14.1.2008 22:38:34   
Anonimen
Jaz pa še ne grem spat. Danes bom imela malo večer zase.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 110
14.1.2008 22:42:47   
SANEK1
Dober večer babike!

Tašonka, sicer za nazaj, ampak pravijo bolje ikad nego nikaduser posted image : Dobrodošla spet med nami!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image J-U-R-Euser posted image user posted image

Freycha, ko ima Živa probleme z kakanjem ji skuham kompot iz suhih sliv+nekaj. Naslednji dan sere ko vidrauser posted image

Rumba, zelo luštne otroke imatauser posted image user posted image user posted image

Zvesta, user posted image user posted image user posted image

Vse Štajerke, ki grete jutri čofa-čofa, ne se nam vtopituser posted image user posted image user posted image

Fajn se mejte, uživajte še za nasuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 111
14.1.2008 22:47:32   
baja*
ulla menda je res pisalo, da lahko vsebuje sledove glutenauser posted image  nisem ziher, jaz se samo besede gluten spomnimuser posted image , bom drugič še 1x pogledla
tašonka bravo Juretu za sedenjeuser posted image user posted image

nič, grem jaz tud spat počasi...nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 112
14.1.2008 22:51:13   
Anonimen
Jaz se grem pa malo doklopit na balkon. Potem pa še malo po netu posrfat.

Hvala za čestitke Juretu!user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 113
14.1.2008 23:45:07   
Afnica
Aja, ta glavno sem pozabila povedat! Jure že samostojno sedi, s tem da se on tudi samostojno usede!user posted image

Bravo Jure user posted image .
Lan tudi samostojno sedi. Slike so v albumu. Usede se pa sam tak na pol, tak se še na eno polca, pa se ne more dvignit. Rit pa fajn naštima. user posted image  Malo še pa bo.

Julija user posted image  za 1/2 leta. user posted image

Jaz še tudi ne grem spat. Mam v čet. izpit iz italijanščine. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 114
14.1.2008 23:48:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

Lan tudi samostojno sedi. Slike so v albumu. Usede se pa sam tak na pol, tak se še na eno polca, pa se ne more dvignit. Rit pa fajn naštima. user posted image  Malo še pa bo.

Sem vidla na posnetkih, ja.user posted image Prav luškan je!

Joj, jaz kokoš sem pa pozabila vsem slavljenčkom obmesečnic čestitat za nazaj.user posted image Čestitke vsem za obmesečnice!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 115
14.1.2008 23:53:00   
Češnca
Še vedno tle visim... Bi šla že zdavnej spat, pa sem založila seznam knjig, zdej pa še enkrat brkljam po COBISSu. user posted image  user posted image  user posted image

Ja, Anžej se napol tud že dvigne in pol lepo sedi (če se le preveč ne premika user posted image , sicer pa zgleda, kot bi ga mal spil).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 116
14.1.2008 23:56:43   
Anonimen
O Češnca, ti tudi še ponočuješ?user posted image Jaz pa pišem svoje pljuvalne romane, da boste imele kaj brat.user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 117
14.1.2008 23:57:08   
Anonimen
Afnica, jaz bi pa rada videla tvojo sliko in seveda tisto za 8.mesec, če lahko user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 118
15.1.2008 0:03:44   
Anonimen
U, si lepotica.. Pa Lan in Lana sta res.. Hm, kako bi rekla.. Carteka no..

Pa da ne pozabim jutri, bom kar zdaj, ko je že polnoč - vse najboljše Dinotu za obmesečnico!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 119
15.1.2008 0:13:44   
Češnca

O Češnca, ti tudi še ponočuješ?user posted image Jaz pa pišem svoje pljuvalne romane, da boste imele kaj brat.user posted image

user posted image user posted image user posted image  Te je prov fajn brat, si še sama olajšam dušo!!! user posted image  Zdej pa res pokam v postlo. Vsaj mislim, da... user posted image  Nočkoooooo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 120
15.1.2008 0:14:58   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde
Pa da ne pozabim jutri, bom kar zdaj, ko je že polnoč - vse najboljše Dinotu za obmesečnico!

user posted image  vse naj naj naj Dino!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 121
15.1.2008 0:16:05   
Češnca
še iztočnica... če bom slučajno ta zadnja user posted image user posted image user posted image

zdej itak ne bom... user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 122
15.1.2008 0:20:24   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 123
15.1.2008 7:23:31   
Anonimen
Nope, Češnca, spet sem jaz zadnja user posted image user posted image user posted image

Jutro...

Nočka - ah ja.. Saj nevem, kaj se z malim dogaja, očitno sem ga navadila, da spi pri meni.. Danes ponoči pa bom pač naredila tak, da mu dam čaj, pa dudico, mal pobožam, če ne bo šlo, pa ga vzamem k sebi - again. Jaz sem zjutraj vse trda pa ne morem se sprostiti med spanjem.. user posted image

No, Antilop stolček sem naročila, sedaj še čakam, da mi ga dobavijo, pa avtosedež za malega sem naročila - imel bo pa ferrarija user posted image user posted image user posted image Želja mojega očeta.. A vseeno bom dokupila še eno za rezervo. Drug mesec, ali pa še ta mesec pa športni voziček, pa je težko se odločiti, katerega vzeti... Grrrr...

Za GH sem pogruntala, da mu kašice niso všeč, zato bom mu zraven skuhala npr.korenje, pa mu zmešala vse skupaj... Sem čudna malo? Verjetno ja, a kašice sploh nimajo okusa, še jaz tega ne bi jedla, naši malčki pa zgleda niso neumni user posted image user posted image user posted image

Zdaj se na podlogi igra, pa gre levo pa spet desno, pa levo, pa desno. Pa dere se ko sraka, mu je fajn med polnimi igračkami..

Pa še Dino, spet - vse najboljše za obmesečnico, oziroma pol letnico, pa priden bodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
15.1.2008 8:32:26   
tinispela
Jutro!

Dino vse najboljše za 6 mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.