|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
23.1.2008 22:13:38   
pupi
Jaz sem tak s pobrežja tak,da mi je to mimogrede. Jaz po plavanju nisem utrujen, tamali se nam tam naspijo, ker tak dolgo čvekamo. No vsaj najine z Julij sta se, midve se nisma dale in šle naprej. Jaz sem za Mojo pizzerijo, takoj. Mmmmm pizza. Mala pa bo pač en dan na Hippovi kašici. No jaz to za sebe govorim, ostale še pa naj same povejo kak jim paše. Jaz sem za v vsakem primeru

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
23.1.2008 22:16:01   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Sem prej pozabla rečt, da maš lušno slikco za avatar! Luškana je ta tvoja pupa... še dobro, da jo že mamo rezerviranouser posted image Samo če bo političarka... ne vem nouser posted image user posted image

Kaj si hecna veš kaj bo to dnara pri bajti, pa državna služb user posted image user posted image . Če si do te bajte ne postavita, jo pa bota sin in sneha gor postavla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
23.1.2008 22:17:39   
SANEK1
Madejka, sem šla gledat vreme in je samo za čet., 31.1, napovedan delni sončekuser posted image
Sicer pa ne te napovedi ne dam kaj dosti, ker so se že tokrat zajuser posted image . Će pač ne bo za bit vuni, bomo notri, samo ne vem če je pri Marogici glih dovolj placa za vse nasuser posted image user posted image user posted image

Mogoče se v primeru slabega vremena dobimo raje v Koloseju, al pa kje drugje kjer je vlki plac.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
23.1.2008 22:19:51   
madejka
Ja dnara že dnara, samo jaz bi kakega vnuka tud kdaj melauser posted image Si pa tak ne delam utvar, da bi moji otroci hteli v naši bajti ostat, tud če jo bomo nardiliuser posted image  

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
23.1.2008 22:20:11   
Anonimen
Nič, jaz grem spat počasi, ker me že vse boli od lutanja okoli pa nošenja malega..

Nočka babike, fajn klepetajte še dalje...

P.S. : Držite pesti, da bo nočka lepaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
23.1.2008 22:21:32   
madejka
Sanek jap zarad mene lahko tud v koloseju, samo je malo problem s parkiranjem, razn če parkiramo v hiši.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
23.1.2008 22:23:26   
pupi

Ja dnara že dnara, samo jaz bi kakega vnuka tud kdaj melauser posted image Si pa tak ne delam utvar, da bi moji otroci hteli v naši bajti ostat, tud če jo bomo nardiliuser posted image  

Bojo vnuki brez skrbi user posted image user posted image . Otroci pa naj bojo kar lepo za sebe. Oni bojo nam bajte posebej zidali, joj sem žleht. Da jih pol nebma ki obe mele do 30tke domauser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
23.1.2008 22:24:06   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Nič, jaz grem spat počasi, ker me že vse boli od lutanja okoli pa nošenja malega..

Nočka babike, fajn klepetajte še dalje...

P.S. : Držite pesti, da bo nočka lepaa user posted image user posted image user posted image user posted image

A_R lahko noč oz mirno noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
23.1.2008 22:26:13   
madejka
A_R ti želim, da bi dans spali!user posted image

Naš se je včeraj zbujal skor vsako uro: polnoč, 0.30, 1.45, 2.45, 4., 5.30 pol pa celo spal do 8.user posted image Evo sem zaspana ko se samo spomnim na to. Zato smo pa dans dali posteljico k moji postelji, da mu kar iz postelje stisnem dudo in ga držim za roko dokler ne zaspiuser posted image Mogoče pa bo skapiral, da sem nekje blizu pa bo spaluser posted image Saj vem...sanjaj svija kukuruzuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
23.1.2008 22:27:47   
madejka
Hehe pupi ne ga sratuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
23.1.2008 22:28:39   
pupi
No madejka te pa pri nas tudi ne bo panike za vnuke, če Maj ne spi ponoči.user posted image user posted image user posted image . Samo ne vem kak se bota zbogala, ker naša Naja spi ko grom od devetih do devetih.

Sanek ti lepo nekaj zorganiziraj za naslednji teden, pa je vseeno kje, samo da so pizze user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
23.1.2008 22:32:02   
madejka
Ja no, saj v bistvu je za fanta bolj pomembno da je budenuser posted image user posted image user posted image Joooj tote so pa že neokusneuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
23.1.2008 22:32:58   
pupi

Ja no, saj v bistvu je za fanta bolj pomembno da je budenuser posted image user posted image user posted image Joooj tote so pa že neokusneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
23.1.2008 22:34:08   
pupi
Sanek kje si? Iščeš lokacijo za naš dejt? user posted image  

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
23.1.2008 22:34:59   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UPs... Še sem tu... Grem zdaj user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1215
23.1.2008 22:37:59   
pupi
Nič babe mene še čaka pranje glave, tak da bo treba it. Sem si že zdavnaj rekla, da grem pa še kar ždim tu.

Lepo spite.

Madejka in Sanek, vidve pa nekaj naštudirajta do jutri za kafeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
23.1.2008 22:38:28   
madejka
Nič tud jaz grem, da se še malo možeku posvetim.
Lepa spajte pa se jutri tipkamo!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
23.1.2008 22:50:35   
Freycha
Zvesta v povijalno plenico je nisva začela povijati, ker Pampers Active fit kolikor toliko drži. Ker pa je njej že tako vroče in probam čimmanj nanjo navleči, se mi pa smili, da ji še tisto gor tlačim, pa čeprav izgleda zelo tanko....

kar se pa IgA tiče, pa verjetno ni to isto. Ker Dita ima pod 0.23 (spodnja meja je 0.17) in ne 2..... verjetno je imela kolegica kaj drugega pod 2 in ne IgA.....

ooo Sanekova, a ti veš, da te imam jaz res radauser posted image ..... sem prav čakala, kdaj se bo katera spomnila, da bi se srečale, ker se že res zelo dolgo nisem. Mislim z vami posameznicami se velikokrat vidim, kot skupina pa skoraj ne. Jaz bi sredo črtala iz seznama, ker imamo obveznosti od jutra do večera.... Torek pa bi načeloma bil ok... sej naši frocki se do 12h lepo ohladijo, potem pa lahko kam pridemo user posted image user posted image
Pa nič bat, bo tudi notri dovolj placa za vse nas user posted image

na, zdej ste pa vse šle user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
23.1.2008 22:53:58   
rumba
Čer!
Nia, kako lepo se mali že postavlja.user posted image
pupi, sem že pred časom gledala verjetno ravno to oddajo. Jao!user posted image user posted image  Pa sem oba dojila do 18. meseca, ampak kar je pa višek je pa višek! Pa ko je una punca rekla, da komaj čaka, da bo sama dojila, da bo še kar sama sebe dojila.user posted image  Aja, pa ful lep avatar imaš!user posted image
madejka, super, da ste rešili!user posted image user posted image user posted image
Ajvy, pogrešam te. Kje si? Ste že zdravi? A Tarja že kaj bolje je gh? 

< Sporočilo je popravil rumba -- 23.1.2008 22:57:32 >

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
23.1.2008 23:00:49   
Freycha
kakšna se vam zdi tale poročna obleka?

user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
23.1.2008 23:02:23   
rumba
Uuuuuuu, Freycha, a se ženiš?user posted image  Meni je ful lepa obleka.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
23.1.2008 23:03:01   
SANEK1
Evo, jaz sem še tuuser posted image

Mogoče pa pol res torek, da ne rabite 2x v mesto hodituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
23.1.2008 23:04:07   
madejka
Joj sem že hotla it spat, ker se mojemu ni za družit (on bi že kredite gledaluser posted image ).

Freycha obleka mi je fuuuuul lepa, čeprav sama ne bi take melauser posted image Iščeš?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
23.1.2008 23:04:13   
SANEK1
Kaj pa je zdaj to, Freychauser posted image user posted image user posted image

Obleka pa ni švohnauser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
23.1.2008 23:05:13   
rumba
Freycha, boš odgovorila, ali nas samo rajcaš?user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.