|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
24.1.2008 8:41:50   
corfu
bačko, maš še menstro?user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
24.1.2008 8:43:39   
corfu
men gre tudi vse narobe in to zato ker ne sexsam, menstra pa itak zamujauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
24.1.2008 8:44:35   
corfu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
24.1.2008 8:52:25   
bačko
Ja še zmeri jo imam!user posted image user posted image Se opazi, a ne?user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
24.1.2008 8:54:20   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Ja še zmeri jo imam!user posted image user posted image Se opazi, a ne?user posted image

itakuser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
24.1.2008 8:54:57   
Anonimen
Jutro...

Nočka lepa... Zgleda je res bila polna luna kriva... Zdaj pa tu veselo vriska in je na kolenih uf user posted image Samo sem še kar zaspana... user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1256
24.1.2008 8:55:28   
bačko
Jaz sem bolj za hotele ker si pravim da poleti ko grem na dopust grem da se spočijem ne pa da bom še takrat kuhala in pospravljala.user posted image user posted image user posted image To je moje mišljenje!Zato nisem za prikolice in apartmaje.Letos pač gremo v apartma ker Žana še ne je vsega ampak naslednje leto gremo pa v hotel in pika!user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
24.1.2008 9:06:54   
Afnica

Afnica poročaj mi potem kaj bosta odpravili z Lano glede hemangioma!

Bom.

Malo me skrbi, ker je v 2 mesecih pridobila le 410g. user posted image  Ima le 6380g. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
24.1.2008 9:10:31   
corfu
Meni je v prikoli všeč to, da si lahko cel dan v kopalkah, otrok se cel dan igra zunaj na pesku, v vodi, obroke imaš zunaj nisi vezan na uro...glede kuhanja, midva oba kuhava, tako, da to ni nek bav bav...moj pa itak gleda take prikolicem, da so že akr mini stanovanja, ampak nekaj me bremzauser posted image  No, ko bosta pa otroka večja ga bomo pa mahnili mal čez mejo v hotel seveda...ampak nič prej dokler ne bo Manca ene 5 let stara

http://www.avto.net/2004/prikolice/oglas.asp?id=1796359#

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
24.1.2008 9:13:25   
bačko
Corfu je velika prikolica.user posted image Super!!!Bomo tudi mi prišli k tebi na dopust!user posted image user posted image Če jo boste kupili!
Pri nama tudi oba kuhava ampak oba tako tako!user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
24.1.2008 9:15:08   
corfu
Afnica, razumem tvojo skrb. Jaz imam doma triletnika s slabimi 13 kg in ga je treba dobesedno prosit za vsak grižljaj in ponavadi se skregamo ravno takrat ko so na vrsti obroki, no to je eden izmed razlogov, da nam hotel ne potegne...ampak je živahen, bister in v vrtcu v povprečju še najmanj bolanuser posted image  Tako da, če Lana lepo je, in dokler je tako napredna in živahna, kakor je videti na slikah, si jaz ne bi delala pretiranih skrbi. Niso pa to enostavne zadeve, to pa vem, ja...

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
24.1.2008 9:17:16   
corfu

Corfu je velika prikolica.user posted image Super!!!Bomo tudi mi prišli k tebi na dopust!user posted image user posted image Če jo boste kupili!
Pri nama tudi oba kuhava ampak oba tako tako!user posted image user posted image

Brez problema, več ko nas bo bolj bo pestro!!!user posted image user posted image user posted image

Sam zdaj ne vem kako naj izvedeva in greva na oglede kampovuser posted image  Tamala se še doji, da oba vzamemo sabo, user posted image  samo Manco  user posted image user posted image user posted image  Fajn je pa čimprej plac zbrat, da si lepo ob plaži....

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
24.1.2008 9:19:14   
tinispela
Jutro vsem! Pri nas je bolj pestro, ker že par dni zobek ven hodi + cepljenje in imamo malega user posted image . Ful spabše spi, tud podnevi ni več kot 1/2 ure...

Vidim, da se Štajerke menite za kafe. Jaz sem za katerikoli dan, čeprav bi mi bolj pasalo sre, čet, pet, da mi dragi pusti avto, da lahko še voziček s sabo vzamem.
Zdaj je mala zaspala, pol pa ven na sončka.
Sem se mal z mojim svakom (je v zobariji) pogovarjala o fluoronatril tabletkah, ki jih naši MB P tako na veliko predpisujejo. V LJ jih sploh ne dajejo, ker sploh ni dokazano, da se ta fluor vgradi v zobke. Stranski učinki so pa itak ubitačni! Se bo še malo bolj pozanimal o novostih, pa vam poročam!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
24.1.2008 9:21:12   
bačko
Midva sva se enkrat pogovarjala o prikolici pa sva potem ugotovila da to ni za naju ker potem moraš vsako leto iti na isti kraj na morje.Raje bi imela avto dom!Pa tudi drago je imeti prikolico.Od moža sestrična jo ima in zdaj razmišljajo da bi jo prodali ker je baje na hrvaškem zelo drago če imaš prikolico.Ne vem točno kaj vse moraš plačati.Tako da se zelo dobro pozanimajta preden bosta kupila prikolico!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
24.1.2008 9:21:29   
Anonimen
Jaz sem za srečanje v četrtek, v koloseju... imava ob 12h čez cesti NFT......

(odgovor članu tinispela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1265
24.1.2008 9:22:26   
bačko
Rumba!Kje si?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
24.1.2008 9:48:05   
bojana2
Neža vse naj naj z zamudo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maj in moj mali vse naj naj za 1/2 svečke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno mal časa še za rr...user posted image

Včeraj smo bli na obali....kaaak sonček, kolk toplo, morski zrak, res čudovito...user posted image ...edino burja je mal kvarila idilo. Smo bili v alergološki amb. - naš mali nima alergij...juhu...user posted image user posted image  So pa tkooo prijazni in res se ti posvetijo 100 na uro, sem bila fuul presenečena. Zdravnica je res super...user posted image . So mu pa naredili teste na vsa osnovna živila in ni bilo nobene reakcije, pa še mali je bil ful pridkan, ni nič jokcal. Užival je 100 na uro. V avtu je pa tud pridno ninal - uglavnem, res smo se imeli fajn!!
Če dobite napotnico za alergologa, vam res priporočam izlet do Ankarana! user posted image

Zdej pa na hitro mal pospravim, pol pa gremo ven na sončka...user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
24.1.2008 10:08:45   
SANEK1
Dobro jutro!

Pri nas je podobno kot pti vas Tini, pa res več ne vem kaj je to. Polna luna, zobki, razvajenostuser posted image user posted image user posted image
Ne vem več, tudi Živa spi na 3-urnem sprehodu samo 20 min, doma nič, zaspi komaj ob 22, pred 23 se zbudi ene 3x in tak je pol celo noč. Hvala bogu sem ena tistih, ki ne rabi dosti spancauser posted image user posted image user posted image

Ampak moj dragi pa je druga pesem. Že cel teden je tečen, zdaj pa ne vem al zato ker bo 30 al zato ker ima zjutraj in zvečer 37 vročine in jamra tak, kot da mu najman pol glave faliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
24.1.2008 10:13:00   
SANEK1
Glede srečanja:
Dajmo na glasovanje:

TOREK:        ČETRTEK:
Sanek          Sanek

Meni je vseenouser posted image

Tak dolgo že tu čvekam, pa še vedno ne znam prav citirat. Mi kera prosim razloži kak to gre, da daš tisto kar citiraš v beli okviruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
24.1.2008 10:18:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Glede srečanja:
Dajmo na glasovanje:

Sanek          Sanek
                   zvesta

Meni je vseenouser posted image

Tak dolgo že tu čvekam, pa še vedno ne znam prav citirat. Mi kera prosim razloži kak to gre, da daš tisto kar citiraš v beli okviruser posted image user posted image user posted image

Klikneš zgoraj poleg odgovori citiraj.... in pol na dnu napišeš kar želiš....

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1270
24.1.2008 10:19:47   
rumba

Rumba!Kje si?

Evo mene.user posted image
Ja, fajn, bačko, lahko pa se tudi jaz do BTc-ja primajem, če ti to bolj ustreza.user posted image  Se morava res zmenit.
Danes šibam v Tivoli, prideta tudi siskamiska in maja. Pa sem ju zatožila.user posted image user posted image user posted image

corfu, iiiiiiiii, fajn prikolica. No mi smo bolj za šotor varianto, ker ne zdržimo dolgo na istem placu.user posted image  Aja, v tujino gremo pa že letos.user posted image  Smo bili ziher, da bo Turčija, sedaj pa smo malo v dolemi zaradi trenutnih razmer. Bo verjetno kar Grčija ali Korzika. Gremo pa z avtom in šotorom. Kopmaj čakam.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
24.1.2008 10:22:41   
pupi

Glede srečanja:
Dajmo na glasovanje:

Sanek          Sanek
Pupi             Pupi

Tudi vseeno. Citiraš tak da nad tvojim sporočilcem klikneš na citiraj in je to to, v desnem kotu.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
24.1.2008 10:23:25   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Glede srečanja:
Dajmo na glasovanje:

Sanek          Sanek
                  zvesta
Pupi             Pupi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
24.1.2008 10:23:57   
bačko
Rumba no potem pa bova verjetno jutri prišli v moste če si danes že zmenjena.user posted image user posted image user posted image A velja?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
24.1.2008 10:25:23   
corfu
Rumba ne me hecat, z avtom na Korziko, pa šotoruser posted image user posted image user posted image , jaz sem pa res komplikatoruser posted image , kako boste pa to izvedliuser posted image  Prosim razloži mi!!!

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.