![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 20:41:42
|
|
|
|
nia30.6
|
mater cel dan mi internet nekaj šteka in ni šlo poslat! sem dobila občutek da me nekatere niso razumele, on se sam na noge postavlja, noben mu ne pomaga! aja kak ve prilepite tako velike sllike če meni vedno tako malo ven vrže?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 20:46:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ko klikneš na sliko, se odpre večja..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 20:51:25
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Si že naredla test, ko ti zamuja? Sem bila na dobri poti,da ga naredim jutri ozr.sem bila 100%,da ga bom naredila.Znaki zadnje 3 dni so vse nakazovali na nosečnost....slabosti čez dan,bolečine v spodnjem delu trebuha,vročina me je hvatala vsako popoldne,sem se že tresla od straha.No danes zjutraj pa kot bi odrezal vsega tega ni bilo več in se je pojavil dooolgo pričakovani .Zdej pa me tiiikva boli,tak da je groza...no to je itak po porodu nov spremljevalnik menzesa ,za katerega ne prime nobena tableta,en dan čiči in čakaj,da mine....grrrr. Kam hodiš k zobarju?K Sabini?Jaz bi tudi nuuuujno morala it. Rumba potem pa imam res slabe info za 2 otroka.Pa taaaaak bi pasali še kaki 3 meseci .Veš jaz bi tudi geslo za tvoje slikice . Maša mi že spi eno uro,Maruša se igra v postelji s kockami,tak da je dokaj mir.Peljem pa jutri Mašo k P,ker mi je fuul grdo začela kašljat.Vem,da se ji nabira sluz in zaradi tega kašlja,ampak ta kašelj mi deluje čudno suh,glede na sluz iz nosu .Sem se pa nocoj naročila in sva na vrsti komaj ob 9,taaako gužvo bolanih imajo........upam,da še kaj drugega ne stakneva. A_R tvoj sine pa je res pravi .Maša ne bo imela nič proti,če bo ga kdaj spoznala .Zanimivo,da ti niso glede zdravstvene nič komplicirali,ker meni so takoj rekli,da naj jo naredim Maši .
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:00:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM Kam hodiš k zobarju?K Sabini?Jaz bi tudi nuuuujno morala it. A_R tvoj sine pa je res pravi .Maša ne bo imela nič proti,če bo ga kdaj spoznala .Zanimivo,da ti niso glede zdravstvene nič komplicirali,ker meni so takoj rekli,da naj jo naredim Maši . Jaz hodim k Peršuhovi na Svetozarevski v MB. In kaj pomeni ta zadnji odstavek? Da je moje revše od sina izviselo zaradi tarzana Patricka?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:02:58
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta In kaj pomeni ta zadnji odstavek? Da je moje revše od sina izviselo zaradi tarzana Patricka? Kaj je vredu zobozdravnica,dela brez bolečin ? Zvesta ne ga srat .Sej nisem nič takega napisala,sam rada bi razširila prijatelje Maši,če jo slučajno kdaj Izak nažene .
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:05:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Sta me zdaj tako nasmejali
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:07:52
|
|
|
|
pupi
|
Kako zatišje je pa zadnje dneve pri Julijkah, končno ste se babnice v neko debato vrgle, pa četudi je to o zobozdravnikih . Kaj se to dogaja z Julijkami, sem gledla da nas Avgustovke že šibajo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:08:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM Kaj je vredu zobozdravnica,dela brez bolečin ? Zvesta ne ga srat .Sej nisem nič takega napisala,sam rada bi razširila prijatelje Maši,če jo slučajno kdaj Izak nažene . Hmmm... mene še nikoli v lajfu ni zob bolel, tak da ono vrtanje jaz prestanem. Me je pa zdaj kar strah it, ker je nosečnost in dojenje nardilo katastrofo iz mojih zob. Zdaj mi je pa še pol kotnika ven padlo.... no, pol plombe na kotniku. Jaja, zaj se boš pa fun mazala. Jaz ti tak lepo zeta vzgajam, čista milina in ljubezen sta ga, ti si pa rezerve delaš.... Ccccccc....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:13:07
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Kako zatišje je pa zadnje dneve pri Julijkah, končno ste se babnice v neko debato vrgle, pa četudi je to o zobozdravnikih . Kaj se to dogaja z Julijkami, sem gledla da nas Avgustovke že šibajo Pupi a tebe tudi jezijo zobi ? Ej zvesta tudi moji čekani so ubi bože po dveh porodih,je med dvema tak razmak,da si lahk skoraj z špilo pučem zobe,ne z zobotrebcem . Ti Izaka le tak lepo vzgajaj kot ga,on je prvi,vse ostalo so rezerve . A_R nede ti lahko,Patrick bo nardil sporov med puncami .
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:17:00
|
|
|
|
pupi
|
Mene zobi ne jezijo, ker mleka požrem, dobesedno na hektolitr, pa operem si jih tu, pa tam . Zvesta ti že lepo vzgajaš Izaka, samo Maši se bo speglalo, če ji ded cele noči ne bo spal
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:19:16
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Mene zobi ne jezijo, ker mleka požrem, dobesedno na hektolitr, pa operem si jih tu, pa tam . Zvesta ti že lepo vzgajaš Izaka, samo Maši se bo speglalo, če ji ded cele noči ne bo spal to imaš pa prav,tak da zvesta malo obrni vzgojo spanja,drugače bova imele preveč vnukov . A ima mleko kaj z lepimi zobmi??
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:20:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Zvesta ti že lepo vzgajaš Izaka, samo Maši se bo speglalo, če ji ded cele noči ne bo spal Čuj, pupi... naš podnevi dost drnjoha... ponoči bota pa hopa-cupa. Pa itaq je NRMM pisala, da pa Maša noče več sama spat. Tak da za najine vnuke je ziher poskrbleno. Sicer se pa je Izak danes cel dan trudil na prstke na nogah stavlat, da bo lahko na pručko splezal in ji lupčka dal.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:25:47
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Sicer se pa je Izak danes cel dan trudil na prstke na nogah stavlat, da bo lahko na pručko splezal in ji lupčka dal. idi ti nekam
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:33:15
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM A ima mleko kaj z lepimi zobmi?? Ja ženšče! Mleko vsebuje kalcij, ta pa je dober za močne kosti in zobe. Če otrok med nosečnostjo al pa med dojenjem ne dobi dovolj kalcija z mamino prehrano, jo vzame iz kosti (posledica oseoporoza) al pa iz zob. Posledica krhki zobi. Zato pa si ti lahko s špilami trebiš zobe. Glej zdaj, ko bojo to prebrale tiste, ki pač niso zagovornice mleka. Tiste pa naj pač samo kalcij pijejo. Mislim,da je meni tudi malo kalcij padel, ker me je danes ponoči taki krč v mišici vlekel da sem se še zjutraj komaj na noge postavla. Kaj ste gledle včeraj zvečer na TV3, doječe matere. Ena je dojila 5letnega fantka, ena pa celo 8letno hčerko. GROZA!!!!!!!! Jaz zagovarjam dojenej, ful. Ampak vse ma svoje meje!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:34:33
|
|
|
|
pupi
|
za vnuke
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:36:36
|
|
|
|
NRMM
|
To vem,da vsebuje kalcij in,da je za kosti in zobe.Sem mislila,da zaradi barve mleka imaš tak bele zobe ,mal heca. Spijem mleka fuuul tudi jaz,ampak kot pravijo,en otrok,en zob fuč.....sicer fuč niso,sta se mi pa res dva grda razmaka naredila....grrrrrrrrrr. To o dojenju sem gledala že en čas nazaj........vse ima svoje meje,res je.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:38:44
|
|
|
|
madejka
|
Lušne debate mate dans! Jaz sem pa dans taaaaaak dobre volje! Prehlad je že skoraj minil, full lep sonček je bil danes zunaj in kar je najpomembnejše: rešili smo ono sranje s stanovanjem! Dobili nazaj kupnino, del are dobimo še naknadno. Po 9 mesecih *********** je končno mimo! Zdaj lahko mirno poiščemo še službo, vzamemo kredit in začnemo zidat (Ok, to se ne čuje tak dobro, smo pa korak bližje svojemu lastnemu placeku ). Babike HVALA za pikepoke včeraj! Super ste! Sem lahko še tak tečna in slaba pa me znate potolažit!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:40:39
|
|
|
|
NRMM
|
Super madejka,samo da se je vse rešilo vam v prid . Zvesta kaj si šla učit Izaka spat .Se bojiš,da bi mogla preveč vnukov pazit .
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:40:51
|
|
|
|
pupi
|
Madejka za tvoje počutje! Kje pa bote zidali?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:42:07
|
|
|
|
madejka
|
Pupi meni je tast danes o tej oddaji povedal Si predstavljaš, da ti deca pride iz 3. razreda in reče: mami dans smo se učili merjenje, daj zizo, ker sn žejn
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:43:57
|
|
|
|
madejka
|
Pupi saj ne vem če res bomo... sanjarima malo. Če pa bomo pa bomo v Voličini. Tak da Zvesta pripravi se na konkurenco
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:43:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ZVIRNO SPOROČILO: NRMM Zvesta kaj si šla učit Izaka spat .Se bojiš,da bi mogla preveč vnukov pazit .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:44:42
|
|
|
|
Anonimen
|
NRMM, saj meni je tudi čudno, ker niso nič komplicirali glede zdravstvene
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:46:52
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Pupi meni je tast danes o tej oddaji povedal Si predstavljaš, da ti deca pride iz 3. razreda in reče: mami dans smo se učili merjenje, daj zizo, ker sn žejn Kozl, veš kak je to ogabno zgledlo, ko je "tamala" ležala razpelana po celem kavču. Pri osmih letih že znaš množit, ne? To je za mene čustvena zloraba otroka, mati si jo je čisto..... saj se ne znam izrazit. V glavnem dekline, obe sta ble obsedene z joškami, njenimi seveda.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 23.1.2008 21:47:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Tak, mali spi že od 20. ure, jaz bumar pa mu pozabila obleči spalno vrečo in če ga zdaj oblečem, bo jezen... Kaj naj zdaj? Ga podkupim lahko kako?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.