|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
23.1.2008 20:41:42   
nia30.6
mater cel dan mi internet nekaj šteka in ni šlo poslat!user posted image
sem dobila občutek da me nekatere niso razumele, on se sam na noge postavlja, noben mu ne pomaga!

aja kak ve prilepite tako velike sllike če meni vedno tako malo ven vrže?user posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
23.1.2008 20:46:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ko klikneš na sliko, se odpre večja..

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
23.1.2008 20:51:25   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Si že naredla test, ko ti user posted image  zamuja? user posted image

Sem bila na dobri poti,da ga naredim jutri ozr.sem bila 100%,da ga bom naredila.Znaki zadnje 3 dni so vse nakazovali na nosečnost....slabosti čez dan,bolečine v spodnjem delu trebuha,vročina me je hvatala vsako popoldne,sem se že tresla od straha.No danes zjutraj pa kot bi odrezal vsega tega ni bilo več in se je pojavil dooolgo pričakovani user posted image .Zdej pa me tiiikva boli,tak da je groza...no to je itak po porodu nov spremljevalnik menzesa user posted image ,za katerega ne prime nobena tableta,en dan čiči in čakaj,da mine....grrrr.
Kam hodiš k zobarju?K Sabini?Jaz bi tudi nuuuujno morala it.

Rumba potem pa imam res slabe info za 2 otroka.Pa taaaaak bi pasali še kaki 3 meseci user posted image .Veš jaz bi tudi geslo za tvoje slikice user posted image .

Maša mi že spi eno uro,Maruša se igra v postelji s kockami,tak da je dokaj mir.Peljem pa jutri Mašo k P,ker mi je fuul grdo začela kašljat.Vem,da se ji nabira sluz in zaradi tega kašlja,ampak ta kašelj mi deluje čudno suh,glede na sluz iz nosu user posted image .Sem se pa nocoj naročila in sva na vrsti komaj ob 9,taaako gužvo bolanih imajo........upam,da še kaj drugega ne stakneva.

A_R tvoj sine pa je res pravi user posted image .Maša ne bo imela nič proti,če bo ga kdaj spoznala user posted image user posted image .Zanimivo,da ti niso glede zdravstvene nič komplicirali,ker meni so takoj rekli,da naj jo naredim Maši .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
23.1.2008 21:00:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

Kam hodiš k zobarju?K Sabini?Jaz bi tudi nuuuujno morala it.

A_R tvoj sine pa je res pravi user posted image .Maša ne bo imela nič proti,če bo ga kdaj spoznala user posted image user posted image .Zanimivo,da ti niso glede zdravstvene nič komplicirali,ker meni so takoj rekli,da naj jo naredim Maši .

Jaz hodim k Peršuhovi na Svetozarevski v MB.

In kaj pomeni ta zadnji odstavek? Da je moje revše od sina izviselo zaradi tarzana Patricka?

user posted image

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1154
23.1.2008 21:02:58   
NRMM

In kaj pomeni ta zadnji odstavek? Da je moje revše od sina izviselo zaradi tarzana Patricka?

user posted image

Kaj je vredu zobozdravnica,dela brez bolečin user posted image ?

user posted image user posted image user posted image user posted image Zvesta ne ga sratuser posted image user posted image user posted image .Sej nisem nič takega napisala,sam rada bi razširila prijatelje Maši,če jo slučajno kdaj Izak nažene user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
23.1.2008 21:05:05   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sta me zdaj tako nasmejali user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
23.1.2008 21:07:52   
pupi
Kako zatišje je pa zadnje dneve pri Julijkah, končno ste se babnice v neko debato vrgle, pa četudi je to o zobozdravnikih user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj se to dogaja z Julijkami, sem gledla da nas Avgustovke že šibajouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
23.1.2008 21:08:21   
Anonimen

Kaj je vredu zobozdravnica,dela brez bolečin user posted image ?

user posted image user posted image user posted image user posted image Zvesta ne ga sratuser posted image user posted image user posted image .Sej nisem nič takega napisala,sam rada bi razširila prijatelje Maši,če jo slučajno kdaj Izak nažene user posted image .

Hmmm... mene še nikoli v lajfu ni zob bolel, tak da ono vrtanje jaz prestanem. Me je pa zdaj kar strah it, ker je nosečnost in dojenje nardilo katastrofo iz mojih zob. Zdaj mi je pa še pol kotnika ven padlo.... no, pol plombe na kotniku. user posted image

Jaja, zaj se boš pa fun mazala. Jaz ti tak lepo zeta vzgajam, čista milina in ljubezen sta ga, ti si pa rezerve delaš.... Ccccccc....

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1158
23.1.2008 21:13:07   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Kako zatišje je pa zadnje dneve pri Julijkah, končno ste se babnice v neko debato vrgle, pa četudi je to o zobozdravnikih user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj se to dogaja z Julijkami, sem gledla da nas Avgustovke že šibajouser posted image user posted image

Pupi a tebe tudi jezijo zobi user posted image ?

Ej zvesta tudi moji čekani so ubi bože po dveh  porodih,je med dvema tak razmak,da si lahk skoraj z špilo pučem zobe,ne z zobotrebcem user posted image .
Ti Izaka le tak lepo vzgajaj kot ga,on je prvi,vse ostalo so rezerve user posted image .

A_R nede ti lahko,Patrick bo nardil sporov med puncami user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
23.1.2008 21:17:00   
pupi
Mene zobi ne jezijo, ker mleka požrem, dobesedno na hektolitr, pa operem si jih tu, pa tamuser posted image .

Zvesta ti že lepo vzgajaš Izaka, samo Maši se bo speglalo, če ji ded cele noči ne bo spaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
23.1.2008 21:19:16   
NRMM

Mene zobi ne jezijo, ker mleka požrem, dobesedno na hektolitr, pa operem si jih tu, pa tamuser posted image .

Zvesta ti že lepo vzgajaš Izaka, samo Maši se bo speglalo, če ji ded cele noči ne bo spaluser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to imaš pa prav,tak da zvesta malo obrni vzgojo spanja,drugače bova imele preveč vnukov user posted image .

A ima mleko kaj z lepimi zobmi??

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
23.1.2008 21:20:27   
Anonimen

Čuj, pupi... naš podnevi dost drnjoha... ponoči bota pa hopa-cupa. Pa itaq je NRMM pisala, da pa Maša noče več sama spat. Tak da za najine vnuke je ziher poskrbleno.

Sicer se pa je Izak danes cel dan trudil na prstke na nogah stavlat, da bo lahko na pručko splezal in ji lupčka dal.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1162
23.1.2008 21:25:47   
NRMM

Sicer se pa je Izak danes cel dan trudil na prstke na nogah stavlat, da bo lahko na pručko splezal in ji lupčka dal.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

idi ti nekam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
23.1.2008 21:33:15   
pupi

A ima mleko kaj z lepimi zobmi??

Ja ženšče! Mleko vsebuje kalcij, ta pa je dober za močne kosti in zobe. Če otrok med nosečnostjo al pa med dojenjem ne dobi dovolj kalcija z mamino prehrano, jo vzame iz kosti (posledica oseoporoza) al pa iz zob. Posledica krhki zobi. Zato pa si ti lahko s špilami trebiš zobe. user posted image Glej zdaj, ko bojo to prebrale tiste, ki pač niso zagovornice mleka. Tiste pa naj pač samo kalcij pijejo. Mislim,da je meni tudi malo kalcij padel, ker me je danes ponoči taki krč v mišici vlekel da sem se še zjutraj komaj na noge postavla.

Kaj ste gledle včeraj zvečer na TV3, doječe matere. Ena je dojila 5letnega fantka, ena pa celo 8letno hčerko. GROZA!!!!!!!! Jaz zagovarjam dojenej, ful. Ampak vse ma svoje meje!!!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
23.1.2008 21:34:33   
pupi
user posted image user posted image user posted image  za vnuke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
23.1.2008 21:36:36   
NRMM
To vem,da vsebuje kalcij in,da je za kosti in zobe.Sem mislila,da zaradi barve mleka imaš tak bele zobe user posted image user posted image ,mal heca.
Spijem mleka fuuul tudi jaz,ampak kot pravijo,en otrok,en zob fuč.....sicer fuč niso,sta se mi pa res dva grda razmaka naredila....grrrrrrrrrr.

To o dojenju sem gledala že en čas nazaj........vse ima svoje meje,res je.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
23.1.2008 21:38:44   
madejka
user posted image user posted image user posted image
Lušne debate mate dans!user posted image

Jaz sem pa dans taaaaaak dobre volje! Prehlad je že skoraj minil, full lep sonček je bil danes zunaj in kar je najpomembnejše: rešili smo ono sranje s stanovanjem!user posted image user posted image user posted image Dobili nazaj kupnino, del are dobimo še naknadno. Po 9 mesecih *********** je končno mimo! Zdaj lahko mirno poiščemo še službo, vzamemo kredit in začnemo zidatuser posted image (Ok, to se ne čuje tak dobro, smo pa korak bližje svojemu lastnemu placekuuser posted image ).

Babike HVALA za pikepoke včeraj! Super ste!user posted image user posted image user posted image Sem lahko še tak tečna in slaba pa me znate potolažit!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
23.1.2008 21:40:39   
NRMM
Super madejka,samo da se je vse rešilo vam v prid user posted image user posted image user posted image .

Zvesta kaj si šla učit Izaka spat user posted image .Se bojiš,da bi mogla preveč vnukov pazit user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
23.1.2008 21:40:51   
pupi
Madejka user posted image user posted image user posted image  za tvoje počutje! Kje pa bote zidali?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
23.1.2008 21:42:07   
madejka
Pupi meni je tast danes o tej oddaji povedaluser posted image Si predstavljaš, da ti deca pride iz 3. razreda in reče: mami dans smo se učili merjenje, daj zizo, ker sn žejnuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
23.1.2008 21:43:57   
madejka
Pupi saj ne vem če res bomo... sanjarima malo. Če pa bomo pa bomo v Voličini. Tak da Zvesta pripravi se na konkurencouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
23.1.2008 21:43:58   
Anonimen
ZVIRNO SPOROČILO: NRMM

Zvesta kaj si šla učit Izaka spat user posted image .Se bojiš,da bi mogla preveč vnukov pazit user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1172
23.1.2008 21:44:42   
Anonimen
NRMM, saj meni je tudi čudno, ker niso nič komplicirali glede zdravstvene user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1173
23.1.2008 21:46:52   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pupi meni je tast danes o tej oddaji povedaluser posted image Si predstavljaš, da ti deca pride iz 3. razreda in reče: mami dans smo se učili merjenje, daj zizo, ker sn žejnuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Kozl, veš kak je to ogabno zgledlo, ko je "tamala" ležala razpelana po celem kavču. Pri osmih letih že znaš množit, ne?user posted image user posted image  To je za mene čustvena zloraba otroka, mati si jo je čisto..... saj se ne znam izrazit. V glavnem dekline, obe sta ble obsedene z joškami, njenimi seveda.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
23.1.2008 21:47:47   
Anonimen
Tak, mali spi že od 20. ure, jaz bumar pa mu pozabila obleči spalno vrečo in če ga zdaj oblečem, bo jezen... Kaj naj zdaj? Ga podkupim lahko kako? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.