|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
22.1.2008 9:58:28   
Češnca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Fajn ste me nasmejale! Mali je pa pr bjondi začel jokat. user posted image  Svašta!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
22.1.2008 10:17:57   
Anonimen
user posted image  Tudi naš je pri bjondi jokal , jaz sem pa crkavala od smeha...

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1002
22.1.2008 10:18:54   
tinispela
Zvesta sem se fajn nasmejala!

Mi imamo nove mere pri 6 mesecih: 70 cm in 7780 g. Mala je bila ful pridna, ko ji je zdravnica pikeca dala. Pol smo pa 1 h čakal da se je naša madam polulala... No koncu je res nekaj priteklo. Zdaj pa upam da bo kaj več spala kot pol ure...papa

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
22.1.2008 10:25:29   
rumba
O, tini, hvala, da si me spomnila...user posted image
zvesta, še Julijine mere za 6. mesec: 67,5cm, 7050g.

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
22.1.2008 10:29:16   
Anonimen
Ojla punce,
se na vsake tolko časa, ko grem na net pokukat julijčke2007  komaj, komaj prebijem čez poste... Jah kol'k lepo rastejo tile naši pikci... Nekatere imate že prave" fante" in "dekleta".... Naša Milla je ena takšna prava lenobica, vedno umirjena, zamišljena, vse je potrebno počasi pregledat, nič hitet... Tko čisto po atijevo... Če jo primerjam s starejšo pupo sta si res zelo različni. Starejšo ni zanimalo nič, vse samo sekundo ali pol, v vozičku ni zdržala 5 minut... Milla pa vsako stvar, ki jo prime, jo pretipa in obrača na tisoč in en način, ko se zbudi se lahko v posteljici zamoti še cele pol ure sama in naslednje pol ure z starejšo pupo... Podobne sta si le v pasenju kravic, nobeni niso (bile) ljube...
Je pa prejšnji teden naša pika prvič začela uporabljati prvo pomensko "besedo"... Sem bila važna kot 100/h, ker sem bila prepričana, da s svojim "ma-ma-ma" kliče mene, no in se je potem izkazalo, da je to beseda za zizo in nič drugega.... Smo sprva mislili, da to vključuje tudi flaško  in sedaj se, predvsem popoldan na vsake pol urce dere "amamamama"... Kobali se z hrbta na bok, včasih tudi na hrbet, obratno pa pač ne, ker kot sem rekla, kravic ne mara... Za sedeti ji pa še malce manjka, ob podpori ja, drugače pa sama pa le kakšno minutko ali dve.
No pa še jaz pripenjam par slikc naše pupe N*2 in umetniški podvig naše starejše.
1. Milla stara 5 mesecev in 1 teden:
user posted image

2. Milla stara 5 mesecev in 3 tedne
user posted image

user posted image

3. Milla bere user posted image
user posted image

4. Risbica "ta velike" Sponge bob"
user posted image

ter rožice za vzgojiteljico Ružo:
user posted image

Tkole sedaj vas spet mal preberem. Imejte se lepo in cartajte naše julijčke.... Lep dan...

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1005
22.1.2008 10:33:39   
Anonimen
Helou!

Nočka spet dobra, se je zbudil samo ob 4 sem mu dala malo čaja, nazaj zaspal... Tako, da ponoči ga več ne dvigujem... Moram še probati čez dan uspavanje v posteljici...

Moj je bil do 5 mesca navajen, da smo ropotali, ... in je spal ko klada.. Danes več ne.. Majhen pisk, pa se zbudi... Zato grem vedno ven iz sobe, ko spi in hodim gledati, če še spi...

Kopam ga vsak dan, z milom vsaki tretji dan...

Na nogice jaz še ne bi postavljala, sploh še če ne sedijo samostojno.. Bodi že sami pogruntali, ko bo čas..

Naši otročki so pa res najlepši user posted image Bačko, Patrick še nima izbrane dekline, lahko tvojo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinispela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1006
22.1.2008 10:46:25   
bačko
A_R lahko!user posted image user posted image Samo moram še moža vprašat!Je bolj zahteven glede njenih fantov!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala glede kopanja.Mislim da jo bom kar bolj pogosto dala kopati.Naša se sama zmoči poglavi.Tok čofota da je po glavi čisto mokra.Zraven pa se smeji ko pečena.Zdajle mi je zaspala jaz sem pa sem že omako za testenine naredila.Perilo sem že pobrala.Samo še zlikati ga moram.user posted image Sovražim likanje.
Milla je pa prava princeska!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
22.1.2008 10:47:01   
kapica
Corfu, mi smo dobrouser posted image . Potni list ima nas dino ze od 2.meseca. Cakali smo res kak teden, placali pa nekje okrog 30-40 euruser posted image . Sem moza vprasala, pa tud vec ne ve prav. Tu nekje no, kaj pa vem. Al je bilo celo 25 eur. A ves da res vec ne vem. Rabli smo pa samo sliko, pa njegov rojstni list.
Rumba, fajna je ta bjonda ja.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
22.1.2008 10:49:23   
bačko
user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
22.1.2008 10:52:04   
bačko
SE opravičujem zato veliko sliko.Kako naj jo zbrišem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
22.1.2008 10:55:20   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

user posted image  Tudi naš je pri bjondi jokal , jaz sem pa crkavala od smeha...

Mogoče se jima je pa zasmilila? user posted image  

Ravnokar sm ga dala spat, pa še mal gruli svojemu medvedku. Ful je smešen!

Miša99 Milla je zares princeska. Sm že pozabla, al sem napisala al ne - ampak vaša zibka mi je ful ful všeč!
bačko Žana je pa carica v tem stolčku! user posted image  Moj je itak reku, da še dobro, da mamo fanta, ker bi bil drgač ful zaj**** fotr! Kaj pa veš, lohk pa še bo... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
22.1.2008 11:18:29   
Anonimen
Jaz sem se pa zdaj kar razjokala. Od sreče...

Izak je že nekaj dremucal v postelji, ker je čas za spat. In ker še ni spil mleka, sem prišla k njemu, pa me je tako pogledal, češ, Mami, rad te imam. In sem ga dvignila, pa se je tako privil k meni, prav stisnil se je k meni in v trenutku zaprl oči, zagodel od ugodja in zaspal. Sem jokala zraven, ko sem ga gledala, kak v spanju malca svoje mleko.

Srce moje....

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
22.1.2008 11:23:27   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

bojana kaj še vedno krvaviš zaradi Mirene? kako se sedaj počutiš? jaz bi mogla včeraj poklicati, pa nisem ravno zbrala poguma in bom očitno še en mesec čakala user posted image  ja vem ja, reva sem.... ampak me je res strah tega...

Aja, pa 31.1. gremo na alergološke teste z Dito in bomo končno verjetno razjasnili ali ima alergijo ali ne in na kaj ima, če ima....

Freycha stanje se končno mal umirja. Te dni zgleda da sm mela še pravo user posted image , ne samo krvavenje zaradi mirene, zdej je pa že ene 2 dni kr ok, mogoče še kaka kapljica na dan. Tudi krčev nimam več, zdej sam upam, da je to res to in da sem zaključila s tem sruser posted image . user posted image

Moj mali ima pa jutri pregled v Ankaranu na alergološki kliniki - upam, da bo vse ok. So mu flekci na vratu skoraj zginli, tko da upam, da ne bo hujšega. Pol gremo pa še mal po obali se sprehajat, k si je moj dopust vzel. Jupiii...user posted image

Jaz mojega malega vsak dan kopam pred spanjem, da se mal utrudi, pa še uživa...mu ful paše čofotat po vodi. Milo pa le redko uporabljam.user posted image

Miša99 lušne slike, zibka je pa res huda.user posted image

Joj Pupi kaj res ne moreš spati...jaz bi pa tko rada, pa ni časa za spat...user posted image

Corfu welcome to the club....user posted image . Joj sej se zezam, prej sem te vedno brala in sanjala, da bi moj mali tkole spal k tvoja pupa...jah nimaš kaj, zobki tud mojga že nekaj časa matrajo pa mislem, da ga bojo tud še kr nekaj časa.user posted image  Posledica so pa neprespane noči. Sej bo bolje...user posted image

Madejka ne ni kuhar...user posted image ..ta je pa dobra...vsake tolk ga mal prime in ustvarja...jaz se pa nič ne pritožujem...sej nima velikega repertuarja...naredi gibanico, pico, pa še ene par stvari...sam je pa to res njami...user posted image

Baja res luškan tale tvoj falot...user posted image ...tko uživa pod tušem. A bi blo to tud v tuš kabini izvedljivo?? Mi se še vedno kopamo v mali banci pa mu bo vsak čas premajhna. Mislim pa, da bi tudi užival v flipprju kot tvoj Rene.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
22.1.2008 11:27:07   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Jaz sem se pa zdaj kar razjokala. Od sreče...

Izak je že nekaj dremucal v postelji, ker je čas za spat. In ker še ni spil mleka, sem prišla k njemu, pa me je tako pogledal, češ, Mami, rad te imam. In sem ga dvignila, pa se je tako privil k meni, prav stisnil se je k meni in v trenutku zaprl oči, zagodel od ugodja in zaspal. Sem jokala zraven, ko sem ga gledala, kak v spanju malca svoje mleko.

Srce moje....

joj, zvesta, zdej pa cmeram tle za računalnikom. Že tko na blogu neki klofam in spomine obujam, ti si pa še piko na i pristavla! No, v bistvu jo je lump tvoj mali! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
22.1.2008 11:31:57   
Češnca
bojana dobro zrihtajte jutri, pa še za nas vdihnite malo morskega zraka! user posted image

Moj pa palačinke ful dobre speče (se jih jest sploh ne lotim), pa jajca! user posted image  Ostalo bi tud, pa se ne sprav probat.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
22.1.2008 11:56:20   
baja*
noč spet bolj tako tako, bedel je od 2-3, pol se je zbudil že ob 5, pol pa na srečo potegnil še do 8user posted image . Pri našem ni šans, da bi ga uspavala brez da bi ga vzela iz kinderpeta, sem že probala pa sem po par minutah obupalauser posted image , samo ziza paliuser posted image  ne da se mi še s tem ukvarjat....

bačko midva ga vsak dan tuširava, ampak brez mila (prej sva ga pa vsak dan v mali banjici kopala), 1x na tedn se pa jaz kopam z njim in naredim generalkouser posted image  - operem lase, namilim... To je pri nas že kar nekaj cajta rutina pred spanjem.

bojana pomojem ga lahko v tem fliperju komot tuširaš tud v tuš kabini. Pa držim pesti, da bo vse ok jutriuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
22.1.2008 11:57:10   
Anonimen
user posted image  hvala Bojana 2 in Češenca za pohvale k zibki. Sem vama že povedala, da sem jo sama naredila??? Sam jo bo potrebno počasi pospraviti... Srčno upam, da bo nekoč  v njej spal še eden našuser posted image .

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1017
22.1.2008 12:09:37   
Anonimen
Joj, Bačko kakšna šele bom jaz.. Grozna tašča user posted image user posted image user posted image user posted image

Žana je res luštna pupika user posted image

Milla je tudi lepotička mala... Pa zibelka je super...

Jaz bi tudi mojega kopala v tuš kabini s fliperjem, ampak a se sploh splača? Kr nima vode spodaj za čofotat...

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1018
22.1.2008 12:28:03   
Anonimen
jezus kak vliva iz meneuser posted image pa kaj takega še nisem doživela, vsaj spomnem se neuser posted image no, sej na tabletih je itak menstra kr neki, samo tole......a čm si ulino plenico zmontiratuser posted image kej takega....

(sem mogla tole podelit z vami, vem da vas ful vse zanimauser posted image )

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1019
22.1.2008 12:31:55   
Anonimen
Jaz pa še kar čakam menstro.... Pa je že skoraj mesec in pol odkar sem čisto nehala dojit. Me pa ves čas navija, kot da zdaj zdaj bo, menstre pa od nikoder.

Kdaj bi se naj pojavla menstra po prenehanju dojenja?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1020
22.1.2008 12:42:15   
madejka
Zvesta menstra ni odvisna od dojenjauser posted image Jaz sem jo ze mela 3x pa se kar dojimuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
22.1.2008 12:44:48   
corfu
Zvesta, jaz sem dobila menstruacijo 1.5 meseca po porodu, Manco še vedno dojim, tako, da nekih pravil glede M ni.

Koliko nas pa sploh še doji?

Jaz
Rumba
Kapica
Ulla...še kakšna?

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
22.1.2008 12:45:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Zvesta menstra ni odvisna od dojenjauser posted image Jaz sem jo ze mela 3x pa se kar dojimuser posted image

Ja, no... to že... ampak po prenehanju dojenja pa bi se naj ziher pojavil, ne?

Pa NISEM noseča. user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1023
22.1.2008 12:47:45   
Anonimen
Jaz sem M dobila že skoraj 2 mesca po porodu...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1024
22.1.2008 12:58:39   
madejka
Corfu jaz tuduser posted image Pa Baja.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.