Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 8:34:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni še nobena ni odgovorila, če je lahko kaj, oziroma če je možnost, da bo bolan, ker je bil cel moker zjutraj? Pa ne od lulanja, kar tako... Ne ve nobena?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 8:37:17
|
|
|
|
Anonimen
|
A-R.... A je bil mogoče bolj oblečen ali pa bolj toplo v stanovanju? Pa se je zato spotil.. Ali pa se mu je kaj sanjalo in se je v sanjah potil? Jaz mislim, da ne bo nič hujšega, kar pomiri se....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 8:38:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Nevem, čez noč kurimo full malo, skoraj nič in vsak večer ga enako oblačim - body, pajac tanki, oziroma pižama, spalna vreča... Mogoče sem ga preveč pokrila, ker se mi je zdelo mrzlo...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 8:40:28
|
|
|
|
SANEK1
|
A.R., če ni vroč pol jaz tudi mislimda ni nič; Nam je tud, pa so lahko isti pogoji, včasih bolj vroče al pa naz zebe... Opazuj njegovo obnašanje, če ne bo odstopalo pol je ok
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 8:41:59
|
|
|
|
SANEK1
|
Afnica, jaz tud žal ne vem, kolko časa rabi svečka da se absorbira Nič ne napiše na navodilih
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 8:44:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Nevem, čez noč kurimo full malo, skoraj nič in vsak večer ga enako oblačim - body, pajac tanki, oziroma pižama, spalna vreča... Mogoče sem ga preveč pokrila, ker se mi je zdelo mrzlo... Mogoče si ga res samo preveč pokrila. Pa zunaj ni več minusa in se (vsaj pri nas) ponoči manj ohladi.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 8:49:36
|
|
|
|
tinispela
|
Jure, Naja in Anžej vse najboljše! Sanekova, moram pri kolegici preverit, če ima avto, če bo šlo se pridruživa! Vama še javim!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 8:49:44
|
|
|
|
SANEK1
|
AR. meni se tudi zdi, da si ga preveč oblekla. Mi sploh ne kurimo, pa je Živa oblečena samo v tanko pijamo, čez ima zelo tanko fotirasto vrečo, pa če se sveda ne odkrije, še odeja. Mogoče pa ti zato zadnje dni štrajka pri spanju Se mi zdi, da odkar mamo radiator čist na off, vsi dosti lepše spimo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 8:50:36
|
|
|
|
SANEK1
|
Ja, Tini to bi blo super
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 8:57:38
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro....nočka še kr, nimam prehudih pripomb sam neki ful pa vseen nisem naspana...vreme tolk kislo zgleda, upam da bo tolk, da vsaj dol ne po kaj padalo, k morm si it gnar položit, k mi dos še neki trgajo, pa mam premal gor sanjalo se mi je tako zdejle proti jutru, da kr dol padeš.....kak se bo spočil in naspal pol človek
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 8:58:55
|
|
|
|
Afnica
|
Ne, nismo še boljše. Čez dan je še nekak. Ponoči pa imamo po 39 vročine. Ob pol enih imamo dohtarja. Raje grem sedaj, kot pa čez vikend k dežurnemu- ki ni pediater. Edino še ne vem kdo mi bo Lano čuval. Drugače je pa fantič tudi zaprt. In je komaj spravil tisto malo ven. Cela svečka glih ni bila, so pa bili beli koščki.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 8:59:24
|
|
|
|
Češnca
|
Jure, Naja in moj sonček vse najboljše za pol leta! Sanek vse lepo tudi tebi! A_R Anžej se je tako prepotil čez noč, ko je bil prehlajen (zamašen nosek je mel takrat) in potem je bil ok. Lahko pa mu je blo sam vroče, se tudi zgodi...
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 8:59:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Tu je taka megla, da sosedove bajte ne vidim....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 9:01:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica Ne, nismo še boljše. Čez dan je še nekak. Ponoči pa imamo po 39 vročine. Ob pol enih imamo dohtarja. Raje grem sedaj, kot pa čez vikend k dežurnemu- ki ni pediater. Edino še ne vem kdo mi bo Lano čuval. Drugače je pa fantič tudi zaprt. In je komaj spravil tisto malo ven. Cela svečka glih ni bila, so pa bili beli koščki. Ja, imaš prav, bolje it k pediatru... Jaz bi mu zdaj zmerila temperaturo.... Če se je znižala, ne bi dala še ene svečke, drugače bi mu jo pa čez kakšne pol urce dala... ali pa mogoče samo pol svečke...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 9:03:03
|
|
|
|
Ajvy
|
Sanek...vse najboljše !!!!!!! Pa še na veliko let..... Jure, Naja in Anžej vse najboljše za polletnico-----čestitke tudi mamicam in očijem
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 9:07:01
|
|
|
|
yudit
|
SANEK Vse najboljše za okroglo tevilko Jure Naja in Anžej vse najboljše .....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 9:14:56
|
|
|
|
yudit
|
Dobro jutro mi spimo po novem kar vredu se ne zbujamo, kar je občutek pa spanec fullll dober sam da še tak ostane.....A_R moja je tak bila par dni vsa potena čez dan tud ne sam ponoči, pa smo luftali pa vse in je pol naslednji dan imela dva dni temperaturo, je P rekla da je viroza al pa zobeki na pohodu pol je bilo vredu. Afnica jaz sem moji tud dala te svečke za temperaturo ker sirupa tistega noče, je pa tud bila zaprta prvo svečko ko je dobila je po 5 minutah pokakala, pol sem ji čez eno uro dala drugo svečko in je bilo takoj boljše pol zvečer še eno pred spanjem in je zjtraj bila čist ok, je pa res da je po vsaki svečki čez nekaj cajta pokakala nevem al od svečk al kaj drugega. Upam da porihtata za Lana
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 9:33:55
|
|
|
|
Freycha
|
sem uspela tamalo še uspavati in sem hitro še jaz kidnila v posteljo in sem zaspala kljub popiti kavi in sva spali do sedaj mater sem bila zaspana Jure Naja in Anžej čestitke za pol svečke jaaaa punce, pridite v Pohorsko!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 9:39:40
|
|
|
|
siskamiska
|
SANEK1 TUKAJ je pa nekaj za tebe. Lepo praznuj, zdej si v najlepših letih, pa še mamica si!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 9:49:55
|
|
|
|
tinispela
|
Freycha žal ne prideva, ker morava na tržnico po zelenjavo za male! Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 9:51:40
|
|
|
|
SANEK1
|
Joj, punce ... Vsem še enkratv ful lepa hvala Šiškamikška, ful dobro Ja tega r.d. pa res ne bom nikoli pozabla: - je prvi, ka ga praznujem skupaj z mojo sončico Živo - moj dragi mi je pripravil res nepozabna presenečenja - je okrgel - je prvi, ka ga delim tudi z vami drage moje punce.Res ste nekaj posebnega Vsaka vam čast - po dolgem cajtu sem doma, nisem v službi - po več kot enem letu se bom lahko napila - še kaj - aja, skoraj pozabla: navsezgodaj zjutraj sem bla po radiu. Še več takih r.d.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 9:53:59
|
|
|
|
SANEK1
|
Tini pa pridita po tržnici. Kolko poznam naju z Freycho bo in trajala kar nekaj cajta. Ne, Freycha
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 10:03:08
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Tini pa pridita po tržnici. Kolko poznam naju z Freycho bo in trajala kar nekaj cajta. Ne, Freycha če se tebi ne bo kam mudilo, jaz imam čas Res Tini, pridita, medve bova sigurno še tam..... če pa te je strah, da naju ne bi bilo več, pa pokliči!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 10:06:07
|
|
|
|
rumba
|
Jutro! Jure, Naja in Anžej, nse naj, naj, naj... za pol leta! Bravo mamice! Sanek, dobrodošla in vse najboljše! Aljaž, tebi tudi vse najboljše, želim ti veliko igrač in ubogljiva mami in očija!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 10:07:52
|
|
|
|
Freycha
|
sej res Aljaž vse naj naj tudi tebi! pa fejst mami in atanu nagajat
< Sporočilo je popravil Freycha -- 18.1.2008 10:08:21 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?