|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
15.1.2008 23:32:06   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

da pač znajo včesih bit ninici samotolažba otroka.

Kaj pa je to slabega? A ni fajn, da se lahko otrok sam potolaži z ninico, če slučajno tebe ni zraven, da bi ga lahko? Meni je s tega vidika kar malo hudo, da moja dva ničesar ne sprejmeta za ninico.

ne me zdej zadavt, sam meni je vsakršno navajanje otroka na neko zadevo, od katere je potem odvisen na nek način nekaj slabega.
Nekako tako, da najprej turim in turim in turim ninico, potem pa se naenkrat odločim, da je pa zdej dost in vzamem. Pa četudi se ne odločim, da ni dost in se otrok sam odvadi znajo biti problemi. Potem pa nekam gremo in bog ne daj, da pozabiš ninico doma in se lahko kar obrneš in greš domov, ker je tak vik in krik (kar je razumljivo), ker je otrok navajen na nekaj...... Ali pa opereš ninico, ker je že čisto zažvekana, pa je noče več, ker nima tistega pravega vonja, ali pa znori, ker zvečer še ni suha, itd, itd, itd... zato sem tudi Diti kupila kar nekaj dud, ki so istočasno v uporabi, da ni prav na eno navajena, ampak pač na eno - prvo, ki jo potegnemo izpod kavča in malo popihamo, pa je dobra user posted image user posted image user posted image

zato sem jaz proti ninicam. Ampak valda vsak po svojeuser posted image  zaradi mene, če vaši sončki spijo pod tono ninicuser posted image user posted image  sam da se ne zadušijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 351
15.1.2008 23:32:44   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Man se tud fajn zdi, ker ima mali rad tega pliškota. user posted image  Tko cortkano zgleda.

Glej zdaj to, jaz sem res pravi diktator al kaj semuser posted image

Nič grem jaz tudi, LN

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 352
15.1.2008 23:34:53   
Freycha
nisi nisi.. sam mal si čudna user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 353
15.1.2008 23:35:51   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

zato sem jaz proti ninicam. Ampak valda vsak po svojeuser posted image  zaradi mene, če vaši sončki spijo pod tono ninicuser posted image user posted image  sam da se ne zadušijouser posted image user posted image user posted image

Kje si prej hodla? Jaz ravno nisem proti nisem pa za to, da bi jo uvajala in tudi v postlci se mi ne valjajo medvedki, ker se gor nabira prah in je to sam svinjarija otrok pa pol v tem spi.

Si vidla Freycha kak so me razmrcvarle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 354
15.1.2008 23:37:13   
pupi

nisi nisi.. sam mal si čudna user posted image user posted image

Iiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image , sem pa unikatna. Upam vsaj da ni več nobene take opice kje user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 355
15.1.2008 23:37:44   
Anonimen
Rumba user posted image

Evo krkatja, jst ti prinesem svoj kup za speglat, pa ti tla pomijem (če nimaš prevelikega stanovanja).user posted image

Madejka, jaz dam vedno najprej kašico na žlico, čez kako uro pa še flašo, pol pa spat.

Pupi
, ne preveč po buklah delat, tud če so s faksa, rajši poslušaj svoje občutke.user posted image Ninice za moje pojme niso nič slabega. No, samo naša dva jih nimata. Razen, če štejem dudo za ninico user posted image , ker Špela brez nje ne more zaspat in vedno se potolaži z njo.

(odgovor članu krkatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
15.1.2008 23:38:47   
Freycha

Kje si prej hodla? Jaz ravno nisem proti nisem pa za to, da bi jo uvajala in tudi v postlci se mi ne valjajo medvedki, ker se gor nabira prah in je to sam svinjarija otrok pa pol v tem spi.

Si vidla Freycha kak so me razmrcvarle user posted image user posted image user posted image

kva, a bi rada, da zdej s tabo potegnem? ma jok brate odpade.... ta bitka je samo tvoja, jaz se grem iz pozadine samostojnega samurajauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 357
15.1.2008 23:40:53   
pupi

Pupi
, ne preveč po buklah delat, tud če so s faksa, rajši poslušaj svoje občutke.user posted image

Verjemi, da nebi če ne bi rabla user posted image . Naša pač ne rabi nobene zadeve, ker ma mene in pika user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve mama zvečer tudi tak ob 18ih kašica, ob 20ih mlek in spavanac, včasih lažje včasih težje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 358
15.1.2008 23:41:59   
SANEK1
Babe, kaj se spet kregateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bo jutri se ki res dežuser posted image user posted image user posted image

Jaz pravim tak, naj dela vsak kaj mu paše in kaj misli da je pravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 359
15.1.2008 23:42:26   
pupi

kva, a bi rada, da zdej s tabo potegnem? ma jok brate odpade.... ta bitka je samo tvoja, jaz se grem iz pozadine samostojnega samurajauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ni se treba za mene potegnit, je dovolj če nisem sama podobnega mnenja user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 360
15.1.2008 23:43:08   
Anonimen
No, k smo tolk navalile na te ninice. Vsaka stvar je za nekaj dobra in za nekaj slaba. Slabo je recimo marsikaj s Freychinega vidika, je pa dobro, da imajo kaj za potolažit, ko mamic ni zraven, pa ninice pomagajo hitreje potolažit otroka in v tem res ni nič slabega. Je pa spet odvisno, kaj je to. Kakšni pliškoti res niso nobena katastrofa, jebeš tist prah, ne mi srat z njim kot protiargumentom, ker kaj vse bojo malčki požrli, ko bojo po tleh lazli, je tist prah pljunk v morje. Za moje pojme pliškoti rulajo kot ninice. Duda je pa že mal zoprna, ker je zarad zobkov fajn, da se jo čimprej odvadi. No, to sta dva primera. Mi imamo ta slabšega.user posted image Jure ima sploh najslabšo varianto - prstek. Nikak ne spreme dude, pa da se na glavo vržem. To ga bo šele hudič odvadit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
15.1.2008 23:43:09   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Babe, kaj se spet kregateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdo pa se spet krega?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 362
15.1.2008 23:44:22   
Anonimen

Naša pač ne rabi nobene zadeve, ker ma mene in pika user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej ni nič narobe, če nič nima.user posted image Samo v vrtcu bi ji bilo mogoče lažje oz. v varstvu.

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 363
15.1.2008 23:45:56   
SANEK1
Živa je danes špinačo z krompirjem mazala, ampak dobesedno mazalauser posted image user posted image user posted image  Nisem je folgala dohajatuser posted image
Ful sem vesela, da ima spet apetituser posted image

Ostalo špinačo, pa sem lepo v ono za led delat napocala, da se zmrzne. Pride dragi domu, mu hočem pokazat, odprem zmrzovalnik in seveda ves pocn pade na tla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 364
15.1.2008 23:45:56   
Anonimen

Sej se nobena ne krega.user posted image Ampak če ne potegneš z mano, se ne pogovarjam več s tabo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
15.1.2008 23:46:02   
pupi
Tašonka, nikoli ne obrišem igrače ko pade na tla, ne steriliziram flaš tak da nisem občutljiva na svinjarijo, sem pač pujs.user posted image Sem pa občutljiva na pršice, ker mamo astmo v familiji in ni lušno, samo za to gre.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 366
15.1.2008 23:46:42   
Anonimen
U točn, Sanek, si mi dala idejo! Špinačo bom zdej uvedla!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
15.1.2008 23:48:01   
SANEK1

Pa Tašonka, povej se je že zgodlo, da jaz nebi s tabo potegnilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
15.1.2008 23:48:17   
Češnca
Se še vedno odpravlam spat... user posted image

Freycha na žalost je odvisnost od dude veliko hijša - po mojem skromnem mnenju in lastni izkušnji (pa mi ni blo važno, katera duda, sam da je)!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 369
15.1.2008 23:48:20   
pupi

Naša pač ne rabi nobene zadeve, ker ma mene in pika user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej ni nič narobe, če nič nima.user posted image Samo v vrtcu bi ji bilo mogoče lažje oz. v varstvu.

Tako srečo ko mam jaz z zdravjem, verjetno sploh ne bom dobla službe in smo spet pri meniuser posted image .

Tašonka jaz podpiram mnenje vsakega, tak da ne rabiš nikogar na svoji strani. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 370
15.1.2008 23:49:33   
Češnca
aja, pa Anžeju ni panike, če mu pod roke pride druga igrača...

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 371
15.1.2008 23:49:36   
pupi

Živa je danes špinačo z krompirjem mazala, ampak dobesedno mazalauser posted image user posted image user posted image  Nisem je folgala dohajatuser posted image
Ful sem vesela, da ima spet apetituser posted image

Ostalo špinačo, pa sem lepo v ono za led delat napocala, da se zmrzne. Pride dragi domu, mu hočem pokazat, odprem zmrzovalnik in seveda ves pocn pade na tla.user posted image user posted image user posted image

Kaj to si kupla prav svežo špinačo, ker jaz druge kot one zmrznjene ne znam nardit

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 372
15.1.2008 23:50:00   
Anonimen

Tašonka, nikoli ne obrišem igrače ko pade na tla, ne steriliziram flaš tak da nisem občutljiva na svinjarijo, sem pač pujs.user posted image Sem pa občutljiva na pršice, ker mamo astmo v familiji in ni lušno, samo za to gre.

No, sej pol sem pa jaz bolj občutljiva na svinjarijo.user posted image
Ne tko osebno jemat user posted image , jaz na splošno govorim, amapak sam ti mi kontre strelaš, pol pa tvoje izjave uporabim.user posted image Alergije so drugo. Sam pršice so tud na tleh v prahu, veš.user posted image Ok, zdej te mal prcam, ne za slabo vzet. Jaz tud ne brišem igračk, če padejo na tla, razen če so orto poslinjene in se vse prime gor, pol jo pa vseen mal popucam. Flašk pa tud ne steriliziram več, sem jih pa do uvedbe GH, pol sem pa postopoma začela opuščat.

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 373
15.1.2008 23:50:24   
Češnca

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 374
15.1.2008 23:50:45   
pupi
Sem že zdavnaj rekla Ln, pa nič zdaj pa res grem pod tuš.

Fajn bodite babike, pa ne kregajte se tolko no user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?