Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 15:51:33
|
|
|
|
Freycha
|
samo za sekundo se bom vrnila nazaj na temo o otrocih, potem pa kar nadaljujte Dita se je ravnokar prvič sama obrnila iz hrbta na trebuh sej vem, da smo bolj pozne glede tega, ampak ji do sedaj tole obračanji ni bilo najbolj povšeči. Iz trebuha na hrbet še, obratno pa ne joj, je mamica vesela
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 16:10:02
|
|
|
|
tinispela
|
DITA Pa ravno pogovarjale smo se o tem
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 16:20:58
|
|
|
|
Ajvy
|
Bravo Dita za obrat!!!! Mateya....jst sem imela tak dan včeraj, tako da natanko vem, kako se počutiš, probaj zdržat, kje najdit kak ventil ,da vse mau ven spustiš.....pol pa bo lažje.. Jst sem v cerkev- kot ustanovo hodila, ko sem potrebovala mir...ker ga drugje ni bilo..in ko me je najbolj lomilo, sem šla tja poslušat mir....sem šla pa enkrat iz firbca na mašo, pa mi ni bilo všeč---je bilo prezgodaj
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 16:45:07
|
|
|
|
yudit
|
RENE vse najboljše za 8 mesecev pa za spanje tud
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 16:46:48
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela DITA Pa ravno pogovarjale smo se o tem ja pa res... smo se ravno pogovarjali o tem, da se nič ne obrača... očitno so tvoje roke magične in si ji pokazala kako se mora nastaviti Pa še Špelo in Ano je gledala, pa je zdej to doma v miru natrenirala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 16:54:13
|
|
|
|
yudit
|
Ja punce nam je pa računalnik crkno in smo dans kupili novega, ker moj nemore bit brez interneta, pa jaz tud ne .....Povrh vsega tega pa mi je crkno še pralni stroj , vse odpeveduje groza upam da bo poceni popravka, če pa ne bomo mogli kupiti novi pralni Lea že par dni ne spi vredi vsako uro se zbuja, jaz za sebe da ne govorim , dans sem ji dala za jest , brokoli ,cvetačo, bučko korenček in vse skup skuhala pa zmiksala, pa je jedla .Včeraj sem ji dala Proseno kašo skuhano z jabolko, in j etud pojedla vse, moja bi vse po vrsti jedla sem ji dala par žličk soka od kivia, doma narejetega in ji je bilo všeč, vs epojedla za enkrat nobene reakcije ali karkoli ....... Vglavnem OK z to hrano nekak gre, še vedno pa se dojima... Še to moja Lea že samostojno sedi , nerabi opore okrog sebe, sedi pa na kavčuna tleh pa ni glih stabilna... Jutri pa imam zobozdravnika, a se sme pulit zob če dojiš čula sem da ni glih vredi zakaj pa nevem...... lp
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 17:42:38
|
|
|
|
Češnca
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne jest, ne pit, ne spat, ne crkljat se, ne igrat se, ne duda, ne pesmice... nič ne pali! In to pri otroku, ki je bil do zdej siten vsega skup 2 dni (če). Čist sem zgubljena! Mogoče je zob... Sej je lohk, ne, čeprav sta prva 2 prišla brez problema? No in zdej iz ta hudga joka najlepši nasmeh! men se bo sfuzlal!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 18:10:28
|
|
|
|
Ajvy
|
Češnca da se čimprej porihta
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 18:22:56
|
|
|
|
Freycha
|
joj češnca jaz tut nikoli ne vem, kaj narediti, ko ima Dita kak tak izpad.... sam ponavadi se hitro pomiri..... Upam, da bo kmalu sam še nasmeh na njegovem obrazku
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 18:27:47
|
|
|
|
bojana2
|
Mateya24 ... A_R ... Češnca ...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 18:41:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vas samo na kratko pozdravim, ker nimam absolutno nobene volje pisat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 18:55:51
|
|
|
|
Kristina_1
|
Corfu to je pareza - vnet obrazni živec, kot so že punce povedale. Moja tašča je mela, je hodila po inekcije kar neki časa, pa vaje je mogla delat, pa se ji je popravlo, lahko pa tud ostanejo blage posledice. Pa rekli so da se rado ponovi.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 19:45:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Aaaaaaaaaaaaaaa.... Bolna sem... Še sreča, da je mali priden, ker drugače bi popizdila, nič ne morem delati... Zdaj ga dam spat, jaz pa juho pojest... Vse me boli, komaj še stojim
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 19:45:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo Ditaaa
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 19:50:13
|
|
|
|
Ajvy
|
AR a maš gripo??
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 20:08:08
|
|
|
|
mateya24
|
punce dajte mi povedat kak spravit iz sebe te vse slabe in žalostne misli, ter negativno energijo....že cel dan razmišljam..kak?zakaj?...pa ne pridem do nikakršnega odgovora... ...babi je v ful slabem stanju ..prejšnji teden kolegica umrla v prometni ..včeri zjutraj si je bivši sodelavec, ful dober fant, malo starejši od mene vzel življenje ..nihče ne ve zakaj.. ...pa še par stvari bi se dalo naštet... jaz pa se počutim kot zaprta v eni sobi in ne morem iz nje...in vse te slabe stvari samo krožijo okoli mene in silijo v mene, da razmišljam o njih...bolj kot pa razmišljam pa ne morem prit do odgovora...še slabše se počutim...bolj žalostno... enostavno ne vem zakaj sploh mislim na to...mogoče zato, ker zdaj ko imam otroka...enostavno dojemam življenje, kot nekaj globljega...lepšega.. ...ah enostavno ne vem zakaj se sploh utrujam s vsem tem razmišljanjem, namesto, da bi gledla v naprej... mislim, da tud zala že malo čuti to mojo napetost...kr je res ful sitna že par dni, ne je, ne pije, samo spi... priznam...očitno nisem tolk trda kot sem mislila da sem...prizadelo me je vse to... raje niti ne pišem več dalje... pa se opravičujem, da ste mogle to brat...samo sem mogla dat iz sebe...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 20:13:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy AR a maš gripo?? Ja. Mateya, ne oproščaj se... Razumem in vem, da ti je hudo. Tudi meni bi bilo hudo, mislila bi le na to. A pikica, ne razmišljaj več o tem, bodi vesela že zaradi malečke, ker čuti ona... Nevem, kaj ti naj rečem, hudo mi je zate, in tako rada bi te potolažila, a še sama nevem, kako...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 21:01:51
|
|
|
|
bojana2
|
A_R čim prej se pozdravi...sej veš - počivaj, čajčki, limona... Jooj Mateya24...boga...res se je nabralo ogromno slabih stvari na kupu... ...menim, da bo le čas pozdravil rane in pregnal negativne in žalostne misli...pa le napiši, povej...sej zato smo tukaj - čeprav le virtualno...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 21:02:21
|
|
|
|
Anonimen
|
mateya glavo pokonci....pride tko...in normalno, da se te dotaknejo takšne stvari, ampak nase prevzemat težo tega pa nikar....ker je preveliko breme,,,,včasih pomaga, če se probaš spomnt kakih lepih, dobrih trenutkov v povezavi s temi ljudmi...kej takega, k ti nasmeh nariše....pa je kr bolš mislije sm si nardila....z razredčeno rastlinsko smetano, pa mal kakava no ja, je celo užitno
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 21:14:30
|
|
|
|
Ajvy
|
Mateya, odkar imam Tarjo, full drugače dojemam stvari, smrt in te zadeve....vse me vedno bolj prizadane.....in smisel življenja se mi zdi tako daleč.....tolk enega trpljenja okoli mene, nas, da je že prav neverjetno....ampak potem se zazrem v njene oči in vem, da je smisel pred menoj, nasmeh njen je vreden več kot vse ostalo...pomirim se...vem, da imam smisel ,da naberem moč, odpihnem negativizem in zle misli in se enostavno prepustim toku..... vsak dan pogrešam svojo mamo, se sprašujem, če bi bila ponosna name...si zamišljam kako se skupaj sprehajava in debatirava o velikih življenjskih stvareh...da me pogleda v oči in mi reče, da je vesela, da se je vse tako izteklo in da končno lahko izrečem ,da sem srečna.....dopovedujem si, da gleda name z nasmeškom, da ji srce poje vsakič ko meni..... težko je , ko ljudje zapustijo ta svet in če malo egoistično rečem, zapustijo nas....še težje je živeti brez njihove prisotnosti.....a z malo volje, joka, in veliko pretečenega časa se da pobegnit depresiji.....skoncetriraj se na lepe stvari okoli tebe...naj ti dajejo moč, da zjutraj vesela vstaneš
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 5.2.2008 21:17:53 >
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 21:17:41
|
|
|
|
Freycha
|
mateya si približno lahko predstavljam, kako se počutiš. Nočem ti nič pametovati, ker recepta za boljše počutje nimam. To je nekaj, kar mora samo priti ali moraš sama na tem kaj narediti. Lahko ti pa samo potrdim, kar je že A_R napisala, da otroci tako našo počutje občutijo in če ne zaradi sebe, zaradi nje daj to žalost in utesnjenost čimprej čez, ker Zala predvsem rabi kar se da velikokrat nasmejano mamico
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 21:21:17
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy AR a maš gripo?? Ja. upam,da imaš na voljo kako pomoč, da lahko vsaj malo gripe odležiš....
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 21:34:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy AR a maš gripo?? Ja. upam,da imaš na voljo kako pomoč, da lahko vsaj malo gripe odležiš.... Ja, na srečo imam pomoč, a le od 18.ure dalje... Jutri pride bivši po službi, malega prevzame, jaz pa medtem kitico odremam, gresta na sprehod, če bo le lepo vreme... Drugače pa, vse sama.. Ma, saj bo, bom morala potrpeti, le upam, da ne bo palček se česa nalezel... Mah, komaj še gledam, pa še vztrajam.. No, mali je buden
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 21:35:27
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy AR a maš gripo?? Ja. upam,da imaš na voljo kako pomoč, da lahko vsaj malo gripe odležiš.... Ja, na srečo imam pomoč, a le od 18.ure dalje... Jutri pride bivši po službi, malega prevzame, jaz pa medtem kitico odremam, gresta na sprehod, če bo le lepo vreme... Drugače pa, vse sama.. Ma, saj bo, bom morala potrpeti, le upam, da ne bo palček se česa nalezel... Mah, komaj še gledam, pa še vztrajam.. No, mali je buden pejt spat
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 21:40:09
|
|
|
|
Freycha
|
hmmm tole bi tudi meni moral nekdo rečt
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?